Hurgada 2024

Cena od 610 eur / po osobi

Hurgada 2024 - nezaboravno iskustvo. Rezervišite svoje mesto za ekskluzivno iskustvo na obali Crvenog mora. Hurgada 2024 - Vaše putovanje ka luksuzu i opuštanju!

Hurgada letovanje na 7, 9, 10 ili 14 noćenja. Polasci svakog dana direktnim čarter letovima.

HURGADA LETO 2024 -FIRST MINUTE PONUDA

Biser Sahare, smešten je u dolini reke Nil, poznat od davnina po jednoj od najstarijih civilizacija koja prilvači turiste sa svih krajeva sveta. Postoji verovanje da reka Nil plavi zbog suza boginje Izide, a ova pojava bila je veoma bitna za njihove useve. Zbog toga se slavi svetkovina pod imenom „Noć plave suze“. Stara izreka koja kaže da je Egipat dar od Nila, tvrdi da reka Nil nosi blato bogato mineralima već hiljadama godina, i na taj način omogućava ljudima da prežive baveći se poljoprivredom, čak i u ovim nepovoljnim pustinjskim uslovima.

 

Kamile na plaži u Hurgadi. Prelep prizor tirkiznog mora i kamila sa šeširima na glavi

 

Više o Egiptu

Egipat se nalazi u severoistočnom delu Afrike i jednim delom u Aziji, Sinaj, na Sredozemnom i Crvenom moru, tačno izmedju Libije, Izraela i pojasa Gaze.  Istorija Egipta je zapanjujuća, kako je vreme faraona trajalo trideset vekova pre nove ere, kao i kasnije za vreme grčkih i rimskih vladara. Egipat je danas dom za oko 83 miliona ljudi, dok najveći procenat stanivništva obitava u velikim gradovima, praveći veliku gužvu.

Letnji meseci u ovom predelu znaju biti veoma topli, dok suv vazduh i slab vetar koji konstantno duva, donose blago osveženje. Crveno more je toplo, prelama se u nekoliko plavih nijansi, a temperatura vode ne pada ispod 20 stepeni.

Egipat je zemlja večitog sunca, zemlja faraona, mirisa i začina. Zemlja veselih i srdačnih ljudi, predivnih pejzaža i prilike za dobru avanturu. Pustinja, piramide i prelepa obala na Crvenom moru sa širokim izborom hotela glavna su karakteristika ove destinacije. 

Letovanje u Egiptu je jedna od najboljih odluka za korišćenje Vašeg odmora.

 

Džip safari i vožnja kvadova jedan je od omiljenih izleta svih koji letuju u Hurgadi.

 

Letovanje u Hurgadi

Ukoliko odaberete da budete sve vreme u hotelu, imaćete dovoljno vremena da napunite baterije i odmorite se od svakodnevice, ali ukoliko ste avanturističkog duha, Egipat ima mnoštvo aktivnih izleta na koje možete da odete.

Glavne asocijacije na Egipat su svakako piramide, hramovi, Kleopatra, Dolina kraljeva, faraoni, papirus…Egipat je bogata riznica nasledja, koja mističnom snagom privlači ljude iz celoga sveta. 

U Hurgadi obilazimo i moderniji deo - Marinu gde su usidreni luksuzni brodovi i jahte, a na samom šetalištu je veliki izbor restorana svetske kuhinje. Nakon večere odvajamo vreme da se prošetamo stazom pored mora i uživamo u povetarcu koji rashladjuje nakon vrelih pustinjskih dana. Magičan spoj toplog mora, lepog vremena i pustinje doprineće da se makar na kratko osetite kao neki od likova iz popularnih avanturističkih filmova.

Aktivnosti na putovanju u Egipat

Ronjenje sa bocama u Hurgadi

Jedan od najzanimljivijih izleta u Hurgadi, kako strasnim ljubiteljima podvodnog sveta tako i onima koji do sada nisu imali iskustva sa ronjenjem. Upoznaćemo se sa magijom Crvenog mora koje odlikuje izuzetno bogatstvo raznovrsnih riba i korala. Na izlet se kreće rano ujutru i vozimo se brodom do prve lokacije gde je predvidjen zaron. Licencirani instruktori nam drže čas ronjenja i upoznajemo se sa ronilačkom opremom. Kada savladamo teorijski deo, zaranjamo na prvih 20 minuta. Uživamo u koralnom grebenu i raznobojnim ribicama koje su karakteristične za ove predele. Toplo, čisto i prozirno more otkriva svoje tajne i upoznaje nas sa najlepšim prizorima. Instruktori će nam u toku ronjenja napraviti nekoliko zanimljivih podvodnih fotografija, koje će nam ostati kao uspomena na ovo sjajno iskustvo. Nakon toga sledi odmor pa još jedan dvadesetominutni zaron. U sklopu izleta, na brodu se sluzi  ručak, kafa i čaj, nakon čega nam sledi povratak u marinu. Predvidjen povratak je u popodnevnim časovima.

 

Ronjenje u Hurgadi. Koralni greben i mnoštvo ribica koje plivaju oko grebena raznih boja.

 

Poseta Orange Bay-u

Omiljeni izlet za putnike koji vole tirkizno, toplo more i beli pesak. Polazak je u jutarnjim časovima, kada se ukrcavamo na brod i krećemo ka ostrvu Giftun i zaliva Orange Bay. Usput pravimo pauzu na lokaciji sa koralnim grebenom, gde se uz potrebnu opremu oprobavamo u snorklingu. 

Na brodu se služe kafa, čaj i ručak. Dok plovimo ka ostrvu, na raspolaganju su ležaljke za sunčanje kao i dobra muzika. Posle kratke vožnje, iskrcavamo se na Orange Bay gde provodimo dva sata.

 Bela, peščana plaža će vas ostaviti bez daha. More je toliko plavo, da zaista podseća na neverovatne prizore sa dalekih Maldiva. Na ostrvu se nalazi kafić gde se možete osvežiti ili pojesti nešto, a na raspolaganju su i ležaljke u hladu gde se možete skloniti od sunca, kako na samom ostrvu nema prirodnog hlada. Svuda po plaži su postavljene zanimljive instalacije za fofografisanje, kao što su ljuljaške u moru, srce klupa i druge. One privlače mnogo pažnje turistima, zbog čega se stvaraju velike gužve, te se naoružajte strpljenjem ukoliko želite da ponesete sa sobom fantastičnu forografiju sa ovog prelepog ostrva. 

Poslednja stanica na ovom izletu je rezervisana za sportove na vodi, te ćete imati priliku da se provozate na banani, velikom dušeku ili gliseru. Povratak je u popodnevnim časovima.

 

Egipat, Hurgada, Oragnge Bay plaža. Najlepše izletište svih koji letuju u Hurgadi

 

Safari trip u Hurgadi

Izlet koji ne smete propustiti dok ste u poseti Hurgadi, ukoliko ste avanturističkog duha. Upoznaćemo se sa nekoliko različitih vozila, prilagodjenih pustinjskom terenu. Polazak na izlet je u jutarnjim časovima, i posle kraće vožnje stižemo u pustinju. 

Opremamo se maramama i naočarima, kako bismo se zaštitili od peska i sunca pre nego što se oprobamo u vožnji kvadovima. Posle kraće instrukcije, svako vozi svoj kvad kroz pustinjske predele vodjen instruktorom na čelu kolone. Nezaboravno iskustvo u nepreglednim peščanim dinama. Nakon toga, rasporedjujemo se u velike dzipove, odakle nas kroz pustinju voze profesionalni vozači uz lokalnu muziku sve do beduinskog sela. 

Tamo upoznajemo život nomadskog plemena, njihove običaje i tradiciju. Imamo kraći predah uz čaj i nargilu, dok slušamo priče o Beduinima i njihovoj kulturi. Prezentuju nam i svoju domaću apoteku i razne predmete koje prave sopstvenim rukama. 

Nakon toga, ko želi može jahati kamile uz zalazak sunca. Vraćamo se u safari centar, gde nas čeka večernji show. Gledaćemo egipćanskog derviša i trbušni ples uz vatru. U sklopu izleta imamo i posluženu večeru pod zvezdama u sred pustinje. Povratak u večernjim časovima.

 

Egipat, Svinga na platou Gize u Kairu

 

Poseta Kairu

Na ovaj celodnevni izlet se kreće rano ujutru, odmah iza ponoći. Čeka nas duža vožnja, oko 6 sati, nakon čega stižemo u glavni grad Egipta, Kairo. On je najveći grad u Africi, u njemu živi četvrtina svih egipćana, tačnije oko 20 miliona. Zvanično ime grada je Al-kahera i predstavlja onog koji savladava. 

Kairo je to ime dobio zbog toga što su ga brojne vojske pokušavale osvojiti, ali su ga njegovi branitelji uvek uspevali odbraniti. Kairo je tik uz reku Nil, u području gde se proteže u deltu. Nalazi se oko 100km južno od Sredozemnog mora i oko 120km zapadno od zaliva Suez. 

Kairo je u okviru svojih administrativnih granica ograničen na desnu odalu i dva rečna otoka. U ovom gradu se nalaze najveća bogatstva egipatske civilizacije. Obilazimo Nacionalni muzej gde ćemo videti drevne egipatske predmete, kao i Tutankamonovo blago i čuvenu masku od 14 kg zlata. Razgledamo piramide i sfingu, trg Tahir, stari Kairo, Grad mrtvih, Citadelu, Mohammed Alijevu dzamiju, stepenastu piramidu, Memfis…u sklopu izleta imamo i ručak, plovidbu rekom Nil po želji i posetu centru za esencinalna ulja. Povratak u kasnim večernjim časovima.

 

Luksor, dolina Bogova. Prelep prizor hrama koji se utapa u planine i pustinju.

 

Izlet u Luksor

Luksor je celodnevni izlet na koji krećemo u ranim jutarnjim časovima. Vožnja traje oko 4 sata, nakon čega stižemo u čuveni grad Gornjeg Egipta, koji ima oko 1,5 miliona stanovnika. Bio je drevni grad Tebe i glavni grad Egipta za vreme novog kraljevstva. Stari egipćani su ovaj predeo, istočnu obalu, nazivali gradom živih, jer su tu smešteni religiozni hramovi, kraljevske palate i dvorovi, dok su zapadnu obalu, zbog groblja i pogrebnih hramova, nazivali gradom mrtvih.

 Luksor često nazivaju i najvećim svetskim muzejem na otvorenom. Obilazimo Karnak, plovimo rekom Nil, upoznajemo se sa fabrikom papirusa, posećujemo hram kraljice Hatšepsut, fabriku alabastera, idemo u dolinu kraljeva gde ćemo videti grobnice faraona od 18. do 20. dinastije, a posetićemo i grobnicu čuvenog Tutankamona i Rameza II. 

Na kraju obilazimo Memnonove kolose, ogromne statue koje čuvaju ulaz u nekadašnji hram. Izlet je veoma sadržajan, u sklopu njega imamo i predah za ručak i osveženje. Nakon obilazaka i slobodnog vremena za forografisanje, polazak u Hurgadu je u večernjim časovima.

Aranžmani za letovanje u Egiptu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Polasci

 • 29.7.2024. - 5.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 31.7.2024. - 10.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 1.8.2024. - 8.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 3.8.2024. - 10.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 7.8.2024. - 17.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 8.8.2024. - 15.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 10.8.2024. - 17.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 12.8.2024. - 19.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 14.8.2024. - 24.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 15.8.2024. - 22.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 17.8.2024. - 24.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 19.8.2024. - 26.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 21.8.2024. - 31.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 22.8.2024. - 29.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 24.8.2024. - 31.8.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 26.8.2024. - 2.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 27.8.2024. - 7.9.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 29.8.2024. - 5.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 31.8.2024. - 7.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 2.9.2024. - 9.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 4.9.2024. - 14.9.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 5.9.2024. - 12.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 7.9.2024. - 14.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 9.9.2024. - 16.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 11.9.2024. - 21.9.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 12.9.2024. - 19.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 14.9.2024. - 21.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 18.9.2024. - 28.9.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 19.9.2024. - 26.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 21.9.2024. - 28.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 23.9.2024. - 30.9.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 25.9.2024. - 5.10.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 26.9.2024. - 3.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 30.9.2024. - 7.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 2.10.2024. - 12.10.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 3.10.2024. - 10.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 5.10.2024. - 12.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 610 eur
 • 7.10.2024. - 14.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 9.10.2024. - 19.10.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 10.10.2024. - 17.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 12.10.2024. - 19.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 610 eur
 • 14.10.2024. - 21.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 16.10.2024. - 26.10.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 17.10.2024. - 24.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur
 • 19.10.2024. - 26.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 610 eur
 • 23.10.2024. - 2.11.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 790 eur
 • 24.10.2024. - 31.10.2024.

  8 dana / 7 noći

  Od 620 eur

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: HURGADA

Doručak. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje. 

POSLEDNJI DAN: HURGADA - BEOGRAD

Transfer do aerodroma. Let iz Hurgade za Beograd. Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:Od 01.01.2024. 
Datum povratka:Od 07.01.2024. u zavisnosti od izabranog trajanja programa
Broj dana / broj noćenja: 

6 noći/8 dana; 7 noći/8 dana; 10 noći/11 dana; 11 noći/12 dana; 


 

CENA ARANŽMANA: 

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

NAZIV HOTELA:

8 dana / 7 noćenja11 dana / 10 noćenja12 dana / 11 noćenja15 dana / 14 noćenja

Zya Regina Resort & Aqua Park 4*

Od 630 €Od 720 €Od 730 €Od 850 €

Elysees Dream Beach 4*

Od 615 €Od 780 €Od 790 €Od 860 €

Long Beach Resort 4*

Na upitNa upitNa upitNa upit

Sea Gull Resort 4*

Od 710 €Od 770 €Od 790 €Od 930 €

Golden Beach Resort 4*

Od 705 €Od 715 €Od 780 €Od 910 €

Sinbad Club and Aqua Park 4*

Od 730 €Od 780 €Od 810 €Od 990 €

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*

Od 640 €Od 790 €Od 790 €Od 890 €

Albatros Aqua Park Resort 4*

Od 810 €Od 890 €Od 990 €Od 1060 €

Jaz Casa Del Mar Resort 4*

Od 865 €Od 860 €Od 890 €Od 1050 €

Solymar Soma Beach 4*

Od 660 €Od 735 €Od 780 €Od 920 €

Mercure Hotel 4*

Od 740 €Od 880 €Od 910 €Od 960 €

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 4*

Od 660 €Od 690 €Od 850 €Od 990 €

Marlin Inn Azur Resort 4*

Od 650 €Od 680 €Od 840 €Od 990 €

Titanic Resort & Aqua Park 4*

Od 770 €Od 780 €Od 830 €Od 965 €

Minamark Beach Resort 4*

Od 650 €Od 790 €Od 810 €Od 890 €

Protels Grand Seas Resort 4*

Od 710 €Od 840 €Od 890 €Od 940 €

Magic Beach Hotel 4*

Od 695 €Od 730 €Od 750 €Od 960 €

Mirage Bay Resort & Aquapark 4*

Od 710 €Od 780 €Od 790 €Od 970 €

Shams Safaga Resort 4*

Od 790 €Od 840 €Od 890 €Od 1050 €

Viva Blue Resort Sharm El Naga 4*

Od 720 €Od 860 €Od 915 €Od 1190 €

Albatros Beach Club Abu Soma 4*

Od 760 €Od 860 €Od 990 €Od 1130 €

Paradise Abu Soma – Ex Balina Solymar 4*

Od 790 €Od 840 €Od 890 €Od 1050 €

La Rosa Waves 4*

Na upitNa upitNa upitNa upit

Sea Star Beau Rivage 4*

Od 790 €Od 840 €Od 880 €Od 1040 €

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa 4*

Od 790 €Od 810 €Od 850 €Od 920 €

Ali Baba Palace 4*

Od 720 €Od 790 €Od 810 €Od 960 €

Coral Sun Beach 4*

Od 630 €Od 670 €Od 740 €Od 850 €

Fanadir Hotel El Gouna 4*

Od 710 €Od 650 €Od 690 €Od 810 €

Mosaique Hotel 4*

Od 650 €Od 680 €Od 810 €Od 860 €

Bella Vista Hotel 4*

Od 690 €Od 7000 €Od 730 €Od 850 €

Labranda Club Paradisio Hotel 4*

Od 790 €Od 890 €Od 990 €Od 1110 €

Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4+*

Od 1050 €Od 1230 €Od 1330 €Od 1630 €

Beach Albatros Resort 4+*

Od 985 €Od 835 €Od 910 €Od 1065 €

Albatros Dana Beach 5*

Od 640 €Od 720 €Od 770 €Od 1050 €

Imperial Shams Abu Soma 5*

Od 640 €Od 890 €Od 995 €Od 1110 €

Albatros Palace 5*

Od 1035 €Od 735 €Od 915 €Od 1280 €

Albatros White Beach 5*

Od 1035 €Od 780 €Od 840 €Od 1235 €

Pyramisa Sahl Hasheesh 5*

Od 760 €Od 975 €Od 1080 €Od 1240 €

Swiss Inn Resort (ex. Hilton) 5*

Od 760 €Od 810 €Od 820 €Od 1040 €

Caribbean World Resort Soma Bay 5*

Od 890 €Od 990 €Od 1040 €Od 1210 €

Steigenberger Aqua Magic 5*

Od 810 €Od 950 €Od 990 €Od 1250 €

Marriott Beach Resort 5*

Od 810 €Od 950 €Od 990 €Od 1250 €

Palm Royal 5* (ex Sentido Palm Royal)

Od 810 €Od 950 €Od 990 €Od 1250 €

Hilton Plaza 5*

Od 850 €Od 950 €Od 940 €Od 1190 €

Jaz Casa Del Mar Beach 5* lux

Od 860 €Od 970 €Od 1060 €Od 1150 €

Jaz Aquamarine 5*

Od 710 €Od 820 €Od 780 €Od 1060 €

Hawaii Caesar Palace Hotel and Aqua Park 5*

Od 690 €Od 810 €Od 770 €Od 1090 €

Hawaii Paradise Aqua Park Resort 5*

Od 710 €Od 820 €Od 870 €Od 1280 €

Kaisol Romance Resort 5* (Ex Sunrise Romance)

Od 890 €Od 1055 €Od 1140 €Od 1440 €

Premier Le Reve 5 *

Od 840 €Od 900 €Od 1040 €Od 1310 €

Titanic Royal 5*

Od 820 €Od 920 €Od 1050 €Od 1310 €

Tropitel Sash Hasheesh 5*

Od 740 €Od 830 €Od 980 €Od 1270 €

Steigenberger Al Dau Beach 5*

Od 970 €Od 1020 €Od 1050 €Od 1360 €

Steigenberger Pure Lifestyle 5*

Od 1020 €Od 1180 €Od 1280 €Od 1620 €

Baron Palace Sahl Hasheesh 5*

Od 1620 €Od 1370 €Od 1490 €Od 1890 €

Rixos Premium Magawish 5 *lux

Od 1790 €Od 1850 €Od 1960 €Od 2500 €

Continental Hotel 5*

Od 850 €Od 950 €Od 940 €Od 1190 €

Sheraton Soma Bay Hotel 5*

Od 850 €Od 950 €Od 940 €Od 1190 €

Movenpick Resort Spa El Gouna 5*

Od 845 €Od 855 €Od 895 €Od 1115 €

Dana Beach Resort Hotel 5*

Od 790 €Od 905 €Od 965 €Od 1160 €

Caves Beach Resort 5*

Od 690 €Od 770 €Od 790 €Od 995 €

Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 5*

Od 680 €Od 780 €Od 810 €Od 990 €

Tia Heights Makadi Bay 5*

Od 695 €Od 705 €Od 810 €Od 960 €

Bellagio Beach Resort & Spa 5*

Od 695 €Od 715 €Od 820 €Od 970 €

Gravity Sahl Hasheesh ex Ocean Breeze Hotel 5*

Od 782 €Od 888 €Od 947 €Od 1135 €

Old Palace Resort 5*

Od 780 €Od 850 €Od 990 €Od 1040 €

Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5*

Od 740 €Od 840 €Od 970 €Od 1080 €

Desert Rose Resort 5*

Od 790 €Od 840 €Od 970 €Od 1010 €

Labranda Royal Makadi 5*

Od 780 €Od 890 €Od 960 €Od 1130 €

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*

Od 790 €Od 890 €Od 9100 €Od 1150 €

Albatros Citadel 5*

Na upitNa upitNa upitNa upit

Jasmine Palace Resort 5*

Od 780 €Od 790 €Od 880 €Od 990 €

The Cascades Golf Resort 5*

Od 810 €Od 925 €Od 990 €Od 1190 €

Casa Cook El Gouna 5*

Od 820 €Od 930 €Od 995 €Od 1190 €

Sheraton Miramar Resort El Gouna 5*

Od 850 €Od 970 €Od 1050 €Od 1260 €

Ancient Sands Golf Resort 5*

Od 945 €Od 1010 €Od 1080 €Od 1340 €

Steigenberger Golf Resort 5*

Od 950 €Od 1030 €Od 1090 €Od 1360 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo ili čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd,
 • Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada
 • 6 i 13 noćenja (Air Cairo) ili 7 – 21 noćenje (Air Serbia) na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
 • Avio takse trenutno oko:AirCairo 76€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 24€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta); AirSerbia 52€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 0€) YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) je promenljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).
 • Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)
 • Troškovi organizovanja putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) potrebno je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu
 • Egipatska viza je trenutno 25$ samo za državljane zemalja (među kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
 • Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Hurgada 20€ po osobi, a van Hurgade (El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi, Soma bay i Marsa Alam) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.
 • Deca do 2 godine godine plaćaju 80€ AIR CAIRO tj. 50€ AIR SERBIA, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Doplatu za novogodišnju i božićnu večeru (24.12./31.12.). Iznos doplate se može proveriti prilikom pravljenja rezervacije.
 • Fakultativne izlete i individualne troškove
 • Ostale nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 50% cene aranžmana, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, Master Card i Dina, kao i čekovima građana.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA:

Ukinute su sve mere koje se odnose na suzbijanje virusa COVID-19 za sve putnike koji putuju u AR Egipat.

NAPOMENE:

 • Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
 • Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Sve sobe u svim hotelima u Egiptu u ponudi agencije su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
 • Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima  agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Egiptu birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
 • U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. U slučaju ranog jutarnjeg leta i polaska iz hotela pre početka doručka, većina hotela u tom slučaju ne služi doručak i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz sobe.
 • Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šortsu, formalan način oblačenja).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
 • Vreme trajanja transfera od aerodroma Hurgada do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji. Transfer od aerodroma Hurgada do hotela u mestu Marsa Alam traje oko 3 sata.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
 • Vremena letova su preliminarna i podložna su izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Egipta. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
 • Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) preuzima se u agenciji, 2 dana pre datuma polaska.
 • Putnici mogu nositi do 23kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
 • Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera
 • Predstavnici i autobusi za transfer agencije čekaju putnike na aerodromu u Egiptu i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
 • Air Cairo: Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po smeni i 100 putnika po avionu. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska. Air Serbia: Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Agencija zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu agencije, kao i u katalogu agencije ogganizatora koji je sastavni deo ovog programa.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Minamark Beach Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Smešten u srcu Sakale, među mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama i kafićima, na samoj obali mora. Sastoji se iz glavne zgrade i anex dela. Od aerodroma je udaljen 7 km.

Minamark hotel Hurgada

Plaža: Sopstvena peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Sobe: Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade sa recepcijom i anex dela. Raspolaže sa 299 soba, od toga 228 sa balkonom ili terasom i 71 bez. Sve sobe imaju: klima uređaj, TV, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon, fen i mini bar. Standardne sobe su sa pogledom na grad i bez terase, a nalaze se u anex delu. Namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 1 deteta ili 3 odrasle osobe. Superior sobe imaju balkon ili terasu i namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta. Deluxe sobe se nalaze u glavnoj zgradi, imaju balkon ili terasu i namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi bar, sef na recepciji (uz doplatu), bazen, bazen za decu, bar na bazenu, glavni restoran, 3 a la carte restorana, bar na plaži, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, konferencijska sala, diskoteka, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije za odrasle i decu i igralište za decu. Uz doplatu: internet servis, SPA centar, servis za pranje veša, suvenirnica, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, frizerski salon, usluge masaže, salon lepote i doktor. Tokom zimskog perioda spoljašnji bazen se greje.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Dobar izbor za povoljan odmor i za sve koji žele da budu smešteni na samoj obali mora, a da su u isto vreme u jezgru grada. Preporuka je za mlade ljude.

Swiss Inn Resort Hurgada (ex Hilton Hurghada Resort) 5*

LOKACIJA: Memša, Hurgada
LINK HOTELA

Lokacija: Smešten je novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i Hurgade.

Swiss Inn Resort ex Hilton Hurgada Resort Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220m, bez korala. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Gosti dobijaju peškire za plažu uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, SAT TV, terasa/balkon, sef, ketler, mini bar.
Premium room su renovirane sobe veličine oko 40m². Standard garden side su nerenovirane sobe preko puta ulice u odnosu na glavnu zgradu.

Hotelski sadržaj: Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Hurghada Resort) se sastoji od glavne zgrade i vila, koje deli put (sa druge strane ulice su vile), ima ukupno 400 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Lekar, servis za pranje veša, apoteka, doktor, prodavnice suvenira, limuzina, dva bankomata. Hotel ima 4 bazena na otvorenom – 2 otvorena sa delom za decu, jedan bazen sa aqua parkom ima 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, jedan u delu Villas i jedan zatvoreni bazen, odbojku na plaži, boćanje, gimnastiku u vodi, časovi plesa i dnevne animacije. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate uz korišćenje kartice od sobe.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su alkoholna i bezalkoholna lokalna pića, užine i sladoled. Hotel u ponudi ima glavni restoran Pebbles i nekoliko a la carte restorana (gosti mogu da ih koriste bez doplate) – La Casa Restaurant (italijanska kuhinja), Lagoona Restaurant (riblji specijaliteti) i Waves Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Marina Bar, Villa Pool Bar, Lobby Bar, Pool Bar i Waves Beach Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Titanic Royal 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA 

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale.

Titanic Royal hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju 180m dugu peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT LCD TV. Standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. Porodične sobe su veličine oko 55m² i mogu imati pogled na more ili bazen, sastoje se od dve sobe (u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja). 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i raspolaže sa 387 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana. Lekar, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, frizer, konferencijska sala. Hotel u ponudi ima bazen sa akva parkom sa 13 tobogana, dva centralna bazena, glavni bazen, bazen sa piratskim brodom i privatni bazeni na koje izlaze sobe, gimnastiku i razne dnevne aktivnosti i takmičenja, kao i večernji program, Wi-Fi je dostupan u većem delu hotela. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani – Santa Lucia Italian Restaurant, Chung Ying (kineski restoran) i Khan Mongolian Restaurant. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Jack & Rose, Royal Beach Bar, Pool Bar, Fountain Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Imperial Shams Abu Soma 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se na oko 50 milometara od centra Hurgade i oko 45 km od aerodroma.

Imperial Shams Abu Soma hotel Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na lepoj peščanoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa plitkom vodom oko 100 metara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotel).

Sobe: Hotel ima ukupno 322 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef, minibar, balkon/terasu/verandu, fen za kosu.

Hotelski sadržaj: Lepo uređen kompleks u zalivu Soma Bay, sastoji se od petospratne glavne zgrade u obliku slova U. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima sportova na vodi (kajting, jedrenje na dasci...). Z adecu su na raspolaganju dečiji bazen, mini klub, igralište, mini disko, dečiji  meni i animacije. Usluge pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice, rent-a-car, banka, konferencijska sala, internet kafe, nargila. Hotel ima 3 bazena za odrasle i 1 bazen za decu (jedan bazen se greje u toku zime, što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih prilika i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Gostima su na raspolaganju razne dnevne animacije, tenis, stoni tenis, odbojka, bilijar, aerobik, vaterpolo, pikado. U okviru spa centra gosti mogu da kotriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima dva a la carte restorana – Portofino (italijanska kuhinja) i El Khan (orijentalni restoran) i nekoliko barova. U koncept su uključeni čaj, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravi promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Zya Regina Resort & Aqua Park 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Zya Regina Resort Aqua Park Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Sobe: Hotel ima 417 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler. Standardne sobe su veličine oko 33m², mogu imati pogled na baštu. Bungalovi su veličine oko 36m² i imaju terasu. Superior rooms su veličine oko 40m², imaju bočni pogled na more. Deluxe sobe su veličine oko 37m², nalaze se u zgradi Regal, mogu imati pogled na bazen, aqua park ili more. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1994. godine, a poslednji put je renoviran 2017. godine. čine ga dvospratne glavne i aneks zgrade. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, restorana i barova, a pored raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom. Za decu tu su dečiji bazen, akva park, igralište (za decu 4-12 godina). Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice. Hotel ima 2 bazena i bazen sa akva parkom za decu i odrasle, dnevnu i večernju animaciju, yoga, odbojka na plaži, teretana. Masaže, parno kupatilo, Tursko kupatilo, salon lepote. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, pica, sendviči, burgeri, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani – El Zahra (glavni restoran), Il Foro Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), BBQ Restaurant, Pool Restaurant i Burger Hub. Hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko barova – Pool & Beach Bar, Shark Stop & Vienna Coffee Shop, Oriental Corner i Fresh Juice Corner.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Albatros Palace 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija:  Hotel se nalazi na putu za Safagu (Safaga road) koji se nastavlja posle Magaviša, pored hotela Beach Albatros sa severne, Grand Seas Hostmark, Cecilia Resort i Titanic Royal hotela sa južne strane strane. Udaljen je oko 15 min vožnje od aerodroma i oko 20 min vožnje od centra Sakale, oko 3 km od tržnog centra Senzo Mall, oko 1,5 km od novog Grand Akvarijuma.

Albatros Palace hotel Hurgada

Plaža:  Sopstvena, peščana.Veći deo je uređena kupališna zona dok je manji deo sa koralnim grebenom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 621 sobom, od kojih su 593 standardne sobe, 20 family soba i 8 suite-a. Standardne sobe oko 36 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle (određeni broj soba ima krevete na sprat, pogled na baštu, bazen i more), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Family sobe 58 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece (dve standardne sobe koje su povezane vratima i jedan toalet). Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, klima uređaj, LCD Sat TV, telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, liftovi, bankomat u lobiju, besplatan WiFi internet u javnim delovima, 8 restorana: orijentalni "Tagine", azijski "L'Aziatique", italijanski "Il Caminetto",  mediteranski, meksički "Salsa Mexican", nemački "Zum Kaiser", restoran "The Sky", snack bar na plažu "Splash", 9 barova: bar Oriental palace, disco bar "Le Pasha", bar na bazenu, bar na plaži "Splash", café Mocambo, café Columbus, bar "Red sky" i shisha corner, bar Terrace, 4 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji, 2 bazena se greju zimi, 5 dečijih tobogana, vaterpolo,aqua aerobik,aerobik, pikado, boća, teren za odbojku na plaži, mali fidbalski teren, stoni tenis, teretana, uz doplatu sportovi na vodi i aqua centar,  bilijar, elektronske igre, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, Spa centar (masaže, sauna, jacuzzy, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote).

Usluga:  All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Preporuka za sve tipove gostiju. Kompleks karakteriše orijentalna arhitektura, kvalitetna usluga i dobar sadržaj. Pored brojnih nagrada poslednje su nagrade World Luxury hotel za 2018 i 2019 godinu.

 

Albatros White Beach 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj obali, na sredini uređenog šetališta, Memši. Od aerodroma je udaljen oko 3km (oko 10 min vožnje), od centra Sakalei nove marine oko 5 km. Par minuta hoda od noćnog kluba Little Budha, Kawsera, par kafića i fast food lanaca.

Albatros White Beach Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica, od toga su 411 standardne sobe, 54 junior suite i 8 suite-ova. Standardne sobe oko 40 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Junior suite površine oko 70 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece (kupatilo sa tuš kabinom i jacuzzy-jem). Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Sve sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, telefon, mini bar (dopuna jednom dnevno, voda i bezalkoholna pića), klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lifotvi, bankomat ispred lobija hotela, menjačnica, besplatan Wi-Fi internet u javnim delovima hotela, 5 restorana: italijanski restoran „Soprano", azijski restoran „L'Asiatique", orijentalni restoran „Saffron", A'la carte restoran „Wow", food court-snack restoran kod plaže; 7 barova: lobi bar, Sport bar, White Bar, Millenium bar, Olympus bar, Red Sky bar-Shisha corner, bar na plaži (u okviru snack restorana), 6 spoljašnjih bazena od kojih su 2 za odrasle i 4 za decu sa toboganima (5 bazena se greje u toku zimske sezone, jedan za odrasle i 4 za decu, ne greje se bazen najbliži plaži), 16 tobogana za decu, dečije igralište, mini klub (za decu od 4-12 godina), kids corner u restoranu, dnevna i večernja animacija,sportske aktivnosti: vaterpolo, aqua aerobic, aerobik, gimnastika, pikado, boćanje, teren za odbojku na pesku, sportski teren uz doplatu oprema i korišćenje u večernjim časovima, stoni tenis, mini golf, teretana, sportovi na vodi i ronilački centar (uz doplatu), bilijar(uz doplatu), Spa centar (uz doplatu)-masaža, jacuzzy, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote; usluge pranja veša, prodavnice, medicinske usluge.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel je otvoren 2016 god i preporučujemo ga svim tipovima gostiju, naročito za porodice sa decom. Odlična usluga i bogastvo sadržaja za decu čine ga jednim od najpopularnijih hotela u Hurgadi. Dobitnik je prestižnih nagrada od kojih je poslednja Traveler's choice 2019.

 

Pyramisa Sahl Hasheesh 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi na obali mora, u novoj turističkoj oblasti Sahl Hasheesh koja je udaljena oko 18km južno od aerodroma u Hurgadi, od Sakkale i Nove marine je udaljen oko pola sata vožnje.

Pyramisa Sahl Hasheesh hotel Hurgada

Plaža: Sopstvena peščana plaža, duga oko 900m sa koralnim priobaljem, jedan manji deo je očićen od korala. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel ima ukupno 851 sobu raspoređenih u trospratnim zgradama, tipovi soba su standardna, premium i junior suite. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, LCD sat TV, telefon, sef, ketler za kafu/čaj, balkon ili terasu. Standardne sobe površine 40m2, postoji 362 standardne sobe sa pogledom na more, 273 standardne sobe sa pogledom na baštu i 180 standardnih soba sa pogledom na kopno. Premium sobe su iste kvadrature kao standardne sobe ali su kompletno renovirane, osim kupatila koja su ostala ista. Junior suite površine 93m2, ukupno 24  sobe ove kategorije, sastoji se od odvojene spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka, 2 TV-a, 2 kupatila i 2 balkona sa pogledom na more. 

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, lobi, glavni restoran „Six Continents“, 3 A la carte restorana, lobby bar „Outlook“, bar „Vienna“, „Waterfall“  bar, „Reef side“ bar na plaži, „Sunrise“ bar kod bazena, disko bar „Mondial“, 2 spoljašnja bazena (1 se greje u toku zimske sezone), 2 bazena za decu, Aqua park sa 6 tobogana, mini klub za decu 4-12god., igralište za decu, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, aerobik, vaterpolo, boćanje, fitnes program na plaži, animacija za decu i odrasle, sportovi na vodi i ronjenje (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), Spa&Wellnes centar sa teretanom(sauna, jacuzzi, masaže)-uz doplatu, prodavnice, konferencijske sale, medicinske usluge(uz doplatu), usluge pranja veša, salon lepote, biznis centar, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Hotelski kompleks se prostire na oko 120.000m2, do centralnog dela Sahl Hasheesh-a je moguće doći za 10 minuta laganog hoda šetalištem uz more. Preporuka je za sve tipove gostiju zbog svojih bogatih sadržaja i jedne od najlepših plaža u Hurgadi.

 

Caribbean World Resort Soma Bay 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotelski kompleks se prostire na površini od oko 140.000 m2, na samoj obali u regiji Soma Bay. Udaljen je oko 45 km od aerodroma u Hurgadi (oko 30 min vožnje) i oko 50 km od Sakale. Nalazi se na oko 1 km južno od hotela Palm Royal Soma Bay.

Caribbean World Resort Soma Bay Hurgada

Plaža: Sopstvena, prostrana peščana, dužine oko 1 km sa postepenim ulaskom u more. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa 529 soba, Superior, Deluxe, Superior Family i Family Deluxe. Superior i Deluxe sobe su površine od 50 m2 do 55 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + 1 dete i sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 ili 2 rasklopiva pomoćna ležaja u zavisnosti od raspoloživosti. Family sobe površine 75 m2 sastoje se iz dve sobe i dva kupatila. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i dva pomoćna ležaja. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, glavni restoran "Caribbean", a la carte restoran na plaži "Tortuga", italijanski restoran "La Palma", "Cuba" bar na plaži, "Aladin Café" & Shisha Corner, "Jamaica" bar na bazenu, "Gazebo" bar kod dečijeg bazena, "Aloha" lobi bar, diskoteka, bankomat, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, dečiji bazen, aqua park (3 tobogana za odrasle i 2 za decu), mini klub za decu, mini disko za decu, dečije igralište, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, fudbal na plaži i pikado. teretana, amfiteatar, animacioni program. Uz doplatu: SPA centar, doktor, 23 prodavnice, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša, bilijar, šatl bus do Hurgade, internet u sobi, frizerski salon, bar na plaži sa sveže ceđenim sokovima, room service, sportovi na vodi.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Preporuka za porodice sa decom kao i tipove gostiju koji žele odmor u okviru hotelskog kompleksa. Poznat je po jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji Crvenog mora i odličnom animacionom programu. Do centra Hurgade saobraća nekoliko puta dnevno hotelski šatl bus uz doplatu, raspitati se na recepciji.

Steigenberger Aqua Magic 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi našetalištu Memši, na drugoj liniji od mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra, Sakaleoko 5 km. Preko puta šetališta se nalazi hotel Steigenberger Al dau Beach, uređena Al Dau promenada, prodavnice, na par minuta hoda od hotela se nalaze super market, Papas bar i klub, Hard Rock.

Steigenberger Aqua Magic Hurgada

Plaža: Plaža hotela Steigenberger Al dau Beach, peščana, duga 400 m koja se nalazi preko puta šetališta. Veći deo je uređena kupališna zona dok je manji deo sa koralnim grebenom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 725 soba i apartmana od kojih je 294 Family suite-a dizajnirano za porodice sa decom. Standardne sobe oko 24 m2 za maksimum za 2 osobe, sa velikim prozorima od poda do plafona ili sa francuskim balkonom, imaju pogled na baštu ili bazene, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja, Superior sobe oko 32 m2 za maksimum za 2 osobe sa pogledom na bazene ili lazy river sa terasom, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja, Deluxe sobe oko 45 m2 za maksimum 2 osobe + 1 dete ili 3 osobe, sa balkonom ili terasom, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj, Family sobe oko 55 m2 za maksimum 2 osobe + 2 dece , sastoje se iz dve odvojene prostorije sa terasom ili balkonom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, LCD TV, klima uređaj, mini bar, telefon, sef, wifi (uz doplatu), ketler za kafu/čaj, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Magic Flavors", restoran „Magic Seasons", restoran-bar na plaži „Magic Blue", restoran kod aqua parka „Magic Palappa",restoran-bar „Magic Sky" na krovu,„Magic Souk", bar „Magic Lounge", aqua park sa 8 tobogana, piratski brod sa 2 tobogana, lazy river dužine oko 450 m i bazen na krovu samo za odrasle. Za najmlađe goste hotela tu su mini club, kids club, dečiji restoran. Hotel ima centar za ronjenje, golf teren sa 9 rupa, fitnes centar, tradicionalan suk,  Spa centar. WiFi Internet je besplatan u lobiju, dok se u sobama dodatno plaća.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Pripada nemačkom lancu hotela i kategorisan je kao jedan od najboljih aqua park hotela. Preporučujemo ga porodicama sa decom većeg uzrasta jer je plaža daleko, usled velike površine hotelskog kompleksa.

Marriott Beach Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u srcu Hurgade i udaljen je oko 5 km od aerodroma u Hurgadi, na par minuta hoda od početka šetališta, Memše. Pored hotela se nalazi hotel Elysees, restoran „Bulls" i kafe-bar "London Bridge". Sa severne strane posle hotela Marriott, nastavlja se šetalište kojim dolazite do private plaže Mahmaya za koju se ulaz plaća i par kafića (Dolce vita, L'Imperatore, Kafficho, Granada), prelepo za večernju šetnju. Na samo par minuta vožnje je od najpoznatijeg noćnog kluba Little Budha na Memši kao i Sakale (novog centra sa velikim brojem radnji, Vodafona, kafića i restorana).

Marriott Beach Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana plaža  koja je mostićem povezana sa malim ostrvom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotelska šestospratna zgrada raspolaže sa ukupno 283 smeštajnih jedinica (standardne, deluxe sobe i suite). Standardne sobe sa pogledom na more oko 32 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja na rasklapanje. Deluxe sobe sa pogledom na more oko 42 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja na rasklapanje. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, LCD SAT TV, telefon, sef, mini bar (voda je besplatna), individualni klima uređaj, internet (uz doplatu), ketler za kafu/čaj, balkon ili terasu sa bočnim ili direktnim pogledom na more.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift, besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, 2 spoljašnja bazena (glavni bazen se greje zimi I ima odvojeni deo za decu), 2 spoljašnja bazena (glavni bazen se greje zimi), glavni restoran „Shorouk", italijanski a'la carte restoran „Tuscany", bar i restoran na bazenu „Surf &Turf",cafe „Patio", „Island" bar, „Sunshine" bar na plaži, „Sunset" bar, lobi bar, Marrnet cafe, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, fitness sala, tenis, skvoš, ronilački centar, sportovi na vodi, bilijar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, animacioni program, kozmetički salon, usluga pranja veša.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel čuvenog svetskog lanca manje površine, sa lepom plažom i odličnom uslugom preporuka je za sve tipove gostiju. Ima odličnu lokaciju, blizu je Memše i centra Sakale.

Palm Royal 5* (Ex Sentido Palm Royal)

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel je izgrađen na površini od 70.000 m2,  na obali Crvenog mora u turističkom mestu Soma Bay. Udaljen je oko 40 km južno od aerodroma u Hurgadi, 1 km južno od hotela Caribbean World.

Sentido Palm Royal Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana plaža, dugačka 1.200 m sa postepenim ulaskom u more. Jedna je od najlepših plaža u Hurgadi, sa nasadima palmi. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 445 moderno dizajniranih superior soba i suite-a (Superior swim up, Superior sea view, Superior club, Superior beach front, Superior family, Junior suite, Executive suite, Panorama suite, Presidental i Royal suite). Superior sobe oko 45 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece (I dete 2-13.99 i II dete 2-5.99 god) ili 3 osobe. Family soba za 2 odrasle + 2 dece (2-13.99 god.), sadrži king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo sa tušrm ili kadom, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, Sat LCD Tv, telefon, mini bar, balkon ili terasu, internet, sef.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, bankomat, menjačnica, 2 spoljašnja bazena od kojih se 1 greje zimi, glavni restoran „Cafe Stella", azijski a la carte restoran „Asian Delights", libijski a la carte restoran „El Tannour", VIP lounge „La Terrace", italijanski a la carte restoran „II Portico", grčki a la carte resoran „Taverna Barba Kiriako's", bar „Atrium", bar „Captain Nemo's", bar kod bazena, bar „Water Sports", bar „Azur", Johnny's bar, shisha corner, diskoteka Cleopatra, aqua centar (centar za sportove na vodi i ronjenje), teren za odbojku na plaži, bilijar, biznis centar, dečije igralište, konferencijska sala, doktor, fitness centar, teretana, frizerski salon, wellness centar, bazen samo za odrasle, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, usluga pranja veša, mini golf, apoteka, privatna marina, šoping centar, teniski tereni, internet, sportovi na vodi.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Ranije poznat kao Intercontinental Abu Soma, zbog svoje prelepe peščane plaže savršen je izbor za putnike koji žele odmor u okviru hotelskog kompleksa ili aktivan odmor naročito je omiljen među ljubiteljima ekstremnog sporta zbog povoljnog vetra za kajtsurfing. Hotel nema aqua park.

Hilton Plaza 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj obali mora, na El Kornish putu u severnom i mirnom deluHurgade, udaljen jeoko 4 km od centra Sakale i nove marine, oko 10 km (oko 15 minuta vožnje) od aerodroma u Hurgadi.  Na par koraka od hotela nalazi se manji  tržni centar "City Center".

Hilton Plaza Hurgada

Plaža: Sopstvena, prostrana peščana, sa postepenim ulaskom u more. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i raspolaže sa 495 smeštajnih jedinica. Standardne sobe sa i bez balkona/terase oko 33 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj sofa na razvlačenje ili rasklopivi ležaj. Deluxe sobe sa i bez balkona/terase oko 33 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj sofa na razvlačenje ili rasklopivi ležaj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, SAT/TV, klima uređaj, sef, telefon, mini bar (voda besplatna), ketler za kafu i čaj, u zavisnosti od raspoloživosti king size ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje ili rasklopovi ležaj (nije standardni ležaj).

Hotelski sadržaj: Recepcija, lift, lobi, bankomat, menjačnica, glavni restoran "Rostrata", azijski a la carte restoran, restoran koji služi morske plodove "Lophelia", bar "Anakonda", bar na bazenu "Bluefin", lobi bar "Coquina", bar na bazenu "Delphine", bar "Moray", café Poseidon, bar na plaži "Sands", 2 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji sa 4 mala tobogana za decu manjeg uzrasta, mini  klub za decu (4-12 god.), besplatan wi-fi dostupan u lobiju, teretana, prodavnice, animacioni program. Uz doplatu usluge pranja i peglanja veša, shisha, Spa tretmani, room service, sportovinavodi, salon lepote, usluge čuvanja dece, masaže.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Jedan od prvih i poznatijih hotela u Hurgadi renoviran je 2019 godine, sada potpuno novog i modernog izgleda sa fascinantnim pogledom na more i baštu preporučujemo svim tipovima gostiju. Pomoćn iležaj je sofa narazvlačenje ili rasklopivi ležaj (nije standardni ležaj), nije pogodan za smeštaj dva starija deteta.

Jaz Casa Del Mar Beach 5* lux

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi se na peščanoj plaži, na kraju Memše, uređenog šetališta. Udaljen je oko 10 minuta vožnje od aerodroma, pored hotela sa severne strane nalazi se Swiss Inn Resort (ex Hilton Resort), a sa južne hotel Samra Bay. Na par stotina metara hoda severno nalazi se uređena Al Dau Promenada, tajlandski restoran White Elephant, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Carfour super market, Papas bar i klub, Hardrock cafe...

Jaz Casa Del Mar Beach lux Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana, sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 236 soba i apartmana, superior, deluxe, family and executive suite. Superior sobe od oko 30 m2 (za maksimum 2 odrasle ili 1 odrasla + 1 dete), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja. Superior Triple sobe od oko 30 m2 (za 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Family suite oko 51 m2 (za maksimum 2 odrasle + 2 dece), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i dve sofe na razvlačenje. Family Triple soba oko 51 m2 (za maksimum 3 odrasle + 1 dete), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i dve sofe na razvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, besplatan mini bar (dnevna dopuna bezalkoholnih pića), sef, individualni klima uređaj, WiFi, Sat TV, ketler za kafu i čaj, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na baštu, bazen i more.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, bankomat, besplatan WiFi, glavni restoran "Palmira", a la carte restoran italijanske kuhinje "Promodoro", gril restoran "Oscar", restoran mediteranske usluge "Aqua", bistro "Le Coucou", 3 a la catte restorana koji gosti mogu da koriste jednom nedeljno uz prethodnu rezervaciju),bar "Splash", bar "Uno", swim up bar "Twist", bar na plaži "Mar Bar", café "Oriental", 6 spoljašnjih bazena koja se greju zimi (infinity bazen, bazen za odrasle i 2 dečija bazena), dečiji klub (4-12 god) i igralište, teretana, prodavnica suvenira, Mivida spa i salon lepote, animacija dnevna i večernja, od aktivnosti odbojka na pesku, tenis (uz doplatu u večernjim časovima), stoni tenis, pikado, boća, centar za ronjenje i sportove na vodi.

Usluga: Ultra All Inclusive 24 h - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel 5* je otvoren 01.03.21, od novembra 2018. godine hotel Grand Plaza je postao deo hotelskog lanca Jaz Group i kompletno je renoviran. Preporuka za sve tipove gostiju, naročito onima koji žele luksuzan odmor i mogućnost šetnje van hotelskog kompleksa.

Jaz Aquamarine 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na obali mora, u južnom delu Hurgade pre Sahl Hashees-a. Udaljen je oko 20 km od centra Hurgade i oko 11 km od aerodroma. Nalazi se između hotela Mirage Bay Resort & Aqua Park i Titanic Palace-a, na oko 2,5 km od tržnog centra Senzo Mall, na oko 5 km od Grand akvarijuma.

Jaz Aquamarine hotel Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana sa dugačkim plićakom, jedan deo je sa koralnim grebenom, a veći deo je zona sa plitkom vodom (preporučuje se specijalna obuća). Gosti mogu koristiti lagunu sa dubljom vodom hotela pored, Jaz Bluemarine. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa 1001 sobom od kojih su 153 standardne, 560 superior, 144 family, 111 family deluxe, 16 family deluxe swim up, 9 junior suite-a, 6 executive suite-a i 2 Royal suite-a. Superior sobe oko 35 m2 za maksimum 2 odrasle + 1 dete, sadrže king size ili dva odvojena ležaja, mogućnost ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Family superior sobe oko 45 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrže king size ili dva odvojena ležaja, mogućnost ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa stolom i dve stolice, individualni klima uređaj, SAT LCD TV, ketler za kafu i čaj, fen za sušenje kose, sef, telefon, mini bar (jedna flaša vode dnevno besplatno)

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica, bankomat, besplatan WiFi internet u lobiju, glavni restoran „Topaz", restoran „Four Corners", a la carte restorani: azijski „Makai Tukai", italijanski restoran „Nino's", srednjeistočni restoran „Sofra", restoran morskih plodova „Corallo", indijski restoran „Amaya", snack barovi: „La Perla" i „Aquarius" na bazenu, snack bar na plaži „Paradisio", lobi barovi Fayrous i Waves, diskoteka „Fantasia", 17 spoljašnjih bazena od kojih par njih greje zimi, dečiji bazeni, dečiji klub i igralište, ukupno 22 vodenih tobogana (14 za odrasle i 8 za decu), unutrašnji bazen u SPA centru Mi Vida u hotelu Jaz Bluemarine, teretana, teniski teren, odbojka na plaži, boća i vaterpolo i animacioni program. Uz doplatu aqu acentar za sportove na vodi i ronjenje, apoteka, room service, prodavnice i šatl bus do centra Hurgade.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel ima duži plićak ali hotel pored Jaz Bluemarine ima lagunu sa dubljom vodom koji gosti hotela Jaz Aquamarine mogu koristiti samo za plivanje. Ne mogu da koriste ležaljke i barove kao ni ostale sadržaje hotela Jaz Bluemarine. Preporuka za porodičan odmor ili parove koji žele odmor u okviru rizorta.

 

Hawaii Caesar Palace Hotel and Aqua Park 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nekadašnji hotel Mirage Aqua Park. Hotel se nalazi na plaži, udaljen 20 km od aerodroma u Hurgadi, 22km od dela grada Memša, 15 km od starog dela grada Sakala. Hotel raspolaže sa 459 soba.

Hawaii Caesar Palace Hotel Aqua Park

Plaža: Sopstvena peščana plaža, u jednom delu sa dužim plićakom i pontonom . Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 459 soba, od kojih su  Standardne sa pogledom na bazen, delimičan pogled na more i pogled na more, Family, Junior Suite, Bungalow i Family bungalow. Standardne sobe (od 34 do 49 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Family sobe (oko 60 m2 - jedna prostorija) za maksimum 2 odrasle + 2 dece. Sve soba imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar uz doplatu (dopuna na zahtev), klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, bankomat, WiFi internet u lobiju besplatan, glavni restorani „Caesar", restoran „Bon Appetite", a la carte restorani: azijski „Dragon", italijanski "Capri", riblji "Baracuda", snack restoran "Sun set", lobi bar, bar na bazenu Aqua, bar na plaži Sun Set, bar Cool Terrace, sports bar Shahrzad (pića uz doplatu), disko "Fun pub", aqua park, 2 glavna spoljašnja bazena sa delom za decu koja se greju zimi, bazen island, dva bazena kod bungalova, 2 relax bazena jedan ima deo za decu, Tusonami bazen, dečiji bazen, dečiji klub, pikado, odbojka na plaži, fitness centar, animacioni program, uz doplatu stoni tenis, bilijar, sauna, masaže, centar za ronjenje, jedrenje i kite surfing, usluga pranja veša, klinika i salon lepote.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Prostire se na površini od oko 75.000 m2, 2019 godine izvršena poslednja renovacija. Preporuka za parove i porodice sa decom koji žele odmor van gradske vreve u okviru rizorta. Ekonomičan hotel, odličan odnos cene i kvaliteta.

 

Hawaii Paradise Aqua Park Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na plaži, udaljen oko 20 km od aerodroma u Hurgadi, oko 15 km od starog dela grada Sakala i oko 10 km od El Goune.

Hawaii Paradise Aqua Park Resort

Plaža: Sopstvena, peščana plaža, manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje specijalne obuće. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel zauzima površinu od 50.000m2, sastoji se od trospratne glavne zgrade i raspolaže sa ukupno 402 sobe, od kojih su  Standardne, Bungalovi i Family sobe. Standardne sobe (oko 42 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Family sobe (oko 56 m2 - jedna prostorija) za maksimum 2 odrasle + 2 dece. Sve soba imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, 2 lifta, bankomat, WiFi internet, glavni restorani, riblji a la carte restoran uz doplatu, kineski a la carte restoran, snack bar na bazenu "Paradise", lobi bar, bar na plaži, aqua park - 9 vodenih tobogana za odrasle, 12 vodenih tobogana za decu manjeg uzrasta, 5 glavnih bazena, bazen kod bungalova, 2 relax bazena, wellness centar, dečiji klub, teretana, aerobic, odbojka na plaži, boća, pikado, stoni tenis, centar za ronjenje i sportove na vodi uz doplatu, bilijar, animacioni program.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Prostire se na površini od oko 55.000 m2. Preporuka za parove i porodice sa decom koji žele odmor van gradske vreve u okviru rizorta. Odličan odnos cene i kvaliteta.

 

Kaisol Romance Resort 5* (Ex Sunrise Romance)

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Luksuzan, manji hotel se nalazi u centru turističke regije Sahl Hashees, u takozvanom Old Town-u. Udaljen je oko 21 km od aerodrome u Hurgadi (oko 25 min vožnje) i oko 26 km od centra Sakale (oko 30 min vožnje), oko 9 km od tržnog centra Senzo Mall, oko 9,5 km od muzeja peščanih figura Sand City i oko 12 km od novog Grand Akvarijuma. U blizini hotela se nalaze super marketi, apoteka, Sailors beach club i restoran i Tipsy bar i restoran.

Sunrise Romance Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana sa postepenim ulaskom u more. Korišćenje ležaljki, suncobrana i baldahina je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 252 smeštajne jedinice koje su podeljene u nekoliko kategorija: superior i deluxe sobe, jacuzzy i signature suite (pogled bazen), royal suite (pogled more). Superior mountain/city view (oko 38 m2) sa pogledom na planine i grad tačnije na stranu ulaza hotela, sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja za maksimum 3 odrasle osobe. Deluxe sobe (oko 46 m2) sa pogledom na bazen ili more sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja  za maksimum 3 odrasle osobe. Sve sobe imaju ketler za kafu i čaj, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, SAT HD/LED TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, balkon/terasu, pegla i daska za peglanje (na upit).

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift, bankomat, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela, glavni restoran "Heliodoro", italijanski A'la carte restoran „Basilico", azijski A'la carte restoran „Oishi", indijski A'la carte restoran „Manohar", libanski A'la carte restoran "Layali", morski plodovi "Felucca" (uz doplatu), snack bar "Landscape", lobby bar „Sun Ray", Sunrise bar na bazenu, Romance bar, Relax pool bar, bar na plaži, spoljašnji bazen (greje se u toku zimske sezone) i relax spoljašnji bazen, teretana, uz doplatu Spa centar, usluge pranja veša, medicinske usluge, frizerski salon, prodavnice,  ronilački centar, stoni tenis, bilijar, pikado, boća, večernja animacija.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Luksuzan, elegantan boutique hotel sa izvanrednom uslugom, odličnom lokacijom i prelepom plažom. Hotel je Adult only, ne prima decu ispod 16 godina. Preporuka za parove ili one koji žele miran, luksuzan odmor.

 

Premier Le Reve 5 *

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Premier Le Reve Hurgada

Plaža: Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu. Kupanje je moguće sa pontona jer je veliki plićak. Preporučuje se obuća za plažu.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Standard sobe su površine oko 49m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. Deluxe sobe su površine oko 49m2, imaju pogled na baštu, bazen i pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel u ponudi ima glavni veliki bazen, bazen sa slanom vodom, dva manja bazena i zatvoreni bazen na petom spratu, stoni tenis, aerobik, odbojku na plaži, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije. Internet je dostupan u javnim prostorijama hotela. Frizer, servis za pranje i peglanje veša, lekar, apoteka, limuzina. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, peciva, kolači, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Turquoise (glavni restoran), Ossiano Pool Restaurant, Bella Italian (italijanska kuhinja), Mermaid (mediteranska kuhinja), Miyako (japanska kuhinja), Mandarin (kineska kuhinja) i Little Delhi (indijska kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Executive Lounge Bar, Pool Bar, Long Bar, Lobby Bar i Vitamin Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Elysees Dream Beach 4*

LOKACIJA: Memša, Hurgada
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u srcu Hurgade iudaljen je oko 5 km od aerodroma u Hurgadi, na par minuta hoda od početka šetališta, Memše. Pored hotela se nalaze restoran „Bulls" i kafe-bar "London Bridge". Pored hotela se nalazi hotel Marriot nakon koga se nastavlja šetalište kojim dolazite do private plaže Mahmaya za koju se ulaz plaća i par kafića (Dolce vita, L'Imperatore, Kafficho, Granada), prelepo za večernju šetnju. Na samo par minuta vožnje je od najpoznatijeg noćnog kluba Little Budha na Memši kao i Sakale (novog centra sa velikim brojem radnji, kafića i restorana).

Elysees Dream Beach Hurgada

Plaža: Privatna, peščana plaža "Dream Beach" nalazi se sa druge strane ulice, koja nije prometna. Do plaže se može doći i prelaskom pešačkog mosta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel se sastoji iz dve, petospratne glavne zgrade, raspolaže sa 265 Standardnih soba, od kojih veći broj nema balkon ili terasu. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, centralni klima uređaj, LCD TV-SAT, telefon, digitalni sef i mini bar (dodatno se plaća), deo za sedenje, nemaju balkon ili terasu samo veliki prozor.

Hotelski sadržaj: Recepcija 24h, lift, bankomat, menjačnica, guest relation desk, glavni restorani "Hollywood" i „Panorama", snack bar "Lucky Dolphin", bar na plaži "C-Omar" i "Bar & Pub", bar "Napoleon", bar "Bridge", bar na bazenu, spoljašnji i dečiji bazen unutar hotelskog kompleksa, mini disko, kids club 3-12 god. Sa igralištem, spa & fitness centar, teretana, odbojka na pesku, animacioni program, besplatan Wi-fi internet na recepciji, u restoranima i na plaži,dva bazena za decu i odrasle koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, fitnes sala, teretana, aerobik, animacioni program, odbojka na plaži, ples, stoni tenis, a uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, masaža, lekar. Na plaži se nalazi spa centar koji se naknadno plaća.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Preporuka za mlade i parove. Sobe nemaju balkon već veliki prozor i nema flaširane vode u sobama.

 

Albatros Dana Beach 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma.

Albatros Dana Beach Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Do plaže se može ići peške kroz hotelski sadržaj, ali takođe i brodićem kroz lagunu (u trajanju od 5 minuta). Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe: Hotel ima 835 smeštajnih  jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Hotelski sadržaj: Hotel ima 4 bazena na otvorenom (3 bazena za odrasle sa delom za decu i jedan dečiji bazen sa 7 tobogana), vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojku na plaži, teren predviđen za više sportova, stoni tenis, mini golf. Wi-Fi internet je dostupan u okviru hotela besplatno. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Frizer, lekar, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana – L’ Asiatique, La Clef De L’ Orient, Kaiserblick, Castello i Zum Kaiser. Gostima su na raspolaganju i barovi – Jazz Bar, Columbus Cafe, Castello Bar, Pool Bar, Beach Bar, Piano Bar, Kaiserblick Bar, Bella Bar, Fresh Bar i Shisha Corner. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Long Beach Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi i oko 25 km od centra Sakale. Nalazi se između hotela Pharaoh Azur i Coral Beach na putu ka Sahl Hashees-u, na oko 4 km od tržnog centra Senzo Mall i Clepatra Bazara (preko puta Sunrise hotela).

Long Beacg Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana plaža dugačka oko1 km. Jedan deo je sa koralnim grebenom, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom, preporučuje se specijalna obuća. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i vila dela, raspolaže sa ukupno 912 soba (standardne sobe, deluxe sobe (glavna zgrada), junior suite, porodične sobe i suite). 

Standardne sobe u vilama oko 43 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + 1 dete, sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. 

Deluxe sobe u glavnoj zgradi oko 43 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. 

Superior family sobe oko 43 m2, dve sobe odvojene vratima za maksimum 2 odrasle + 2 dece, 

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, TV, Wi Fi internet uz doplatu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica, besplatan Wi Fi internet u lobiju, 2 glavna restorana „Lotus" i „Al Dente", A' la carte restoran „Podium", A'la carte restoran „Marhaba", 12 barova, lobi bar, "Vienna" bar, "Aqua" lounge, "Sports" bar, bar na bazenu, bar na plaži, "Oasis" bar, 7 spoljašnjih bazena (2 se greju zimi), aqua park sa 5 tobogana, dečji bazeni, dečije igralište, mini klub, sportske aktivnosti: skvoš, bilijar, teniski teren, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf, sportovi na vodi, ronjenje; teretana, Spa centar-jacuzzi, sauna, masaže, salon lepote, diskoteka, animacioni program, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, doktor na poziv, dadilja na upit, prodavnice.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel je pripadao poznatom lancu „Hilton" i udaljen je od gradske vreve. Porstire se na velikoj površini, aqua park se nalazi ispred ulaza u glavnu zgradu, a igralište za decu na plaži. Preporuka za sve tipove gostiju kojima ne smeta duži plićak.

Tropitel Sash Hashees 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u turističkoj regiji Sahl Hasheesh, na oko 25 km južno od aerodroma u Hurgadi i oko 30 km od centra Sakale. Udaljen je oko 1 km od hotela Baron Palace, oko 11 km od tržnog centra "Senzo Mall" i oko 14 km od Grand akvarijuma.

Tropitel Sahl Hashees Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana sa dugačkim plićakom i pontonom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 543 soba (deluxe, deluxe superior, deluxe club, deluxe suite i porodične sobe). Deluxe sobe oko 48 m2 sa pogledom na baštu i pustinju, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrži king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen za sušenje kose, telefon, SAT/TV, mini bar (velika flaša vode dnevno, 3 flaše bezalkoholnog pića jednom nedeljno), sef, klima uređaj, WiFi internet se dodatno plaća.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift, bankomat, besplatan WiFi internet na javnim površinama, 5 restorana: 2 glavna "Waves" i "Plam", 2 a la carte restorana italijanski i meksički (jednom nedeljno u svakom restoranu uz prethodnu rezervaciju, 48 h), indijski a la carte restoran se dodatno plaća, bar na bazenu, bar na plaži, 6 spoljašnjih bazena koji se greju zimi od kojih su 2 dečija, jacuzzi na otvorenom, 3 vodena tobogana, dečije igralište, mini klub za decu 4-12 god, teretana, odbojka na plaži, aerobik, pikado, bilijar, stoni tenis, aqua aerobic, iznajmljivanje bicikle 2h po sobi jednom nedeljno i animacioni program. Uz doplatu: prodavnice, shisha, SPA centar, teniski teren, sportovi na vodi, usluga pranja veša, doktor i apoteka.

Usluga: All Inclusive Elite - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, 24 h selektovana pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Užine od 12:00 h do 17:00 h, sladoled od 12:00 h do 17:00 h, pića 24 h. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Luksuzan hotel sa odličnom uslugom, preporuka za parove i porodice koji žele odmor od gradske vreve. Dugačak plićak, oko 300 m.

Beach Albatros Resort 4+*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija:  Hotel se nalazi na putu za Safagu (Safaga road) koji se nastavlja posle Magaviša, pored hotela Albatros Palace-a, južno se nalaze hoteli Grand Seas Hostmark, Cecilia Resort i Titanic Royal. Udaljen je oko 15 min vožnje od aerodroma i oko 20 min vožnje od centra Sakale, oko 3 km od tržnog centra Senzo Mall, oko 1,5 km od novog Grand Akvarijuma.

Beach Albatros Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel se sastoji se iz glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova. Raspolaže sa ukupno 664, od kojih su 375 standardne sobe sa pogledom na baštu, bazen ili more, 187 standard bungalova, 78 family soba sa pogledom na baštu i 24 suites-a sa pogledom na more. Standardne sobe površine oko 24 m², za maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle i 2 dece. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Standardne sobe sa pogledom na more se nalaze u glavnoj zgradi. Family sobe površine oko 48 m² za maksimum 2 odrasle i 2 dece, sastoje se iz glavne spavaće sobe, odvojenog dela za decu i kupatila,. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa krevetima na sprat za decu. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, SAT TV, klima uređaj, mini bar (flaša vode po osobi dnevno), sef, ketler i telefon.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift u glavnoj zgradi, besplatan WiFi internet u lobiju, bankomat u lobiju, 5 restorana: orijentalni "Si Omar", azijski "L'Asiatique", nemačko-italjanski "Le Marche", mediteranski restoran, snack bar "Club MC", lounge bar "Dolce Vita", bar "Mocha", bar "Cinderella", bar "Capuccino", café "Columbus", bistro COOEE, bar "Red Sky" i shisha corner, 9 spoljašnjih bazena od kojih je 8 za odrasle, 1 dečiji, u 5 bazena za odrasle nalazi se deo za decu (od kojih se 5 bazena greje zimi i dečiji bazen), 2 vodena tobogana za odrasle (od 10 godina) i 6 za decu (od 2 do 10 godina), vaterpolo, aqua aerobik, aerobik, pikado, boća, teren za odbojku na plaži, 2 teniska terena sa tvrdom podlogom (oprema i osvetljenje se plaćaju), mali fidbalski teren, stoni tenis, mini golf, teretana, animacioni program. Uz doplatu sportovi na vodi i aqua centar,  bilijar, elektronske igre, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, Spa centar (masaže, sauna, jacuzzy, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote), doctor, apoteka u hotelu pored Albatros Palace-u.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Kompleks se prostire na površini od 123.000 m² i karakterišu ga odlična usluga i lepa peščana plaža. Preporuka za sve tipove gostiju, naročito porodice sa decom.

 

Steigenberger Al Dau Beach 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na šetalištu Memši, smešten na obali mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra, Sakaleoko 5 km. Preko puta šetališta se nalazi hotel Steigenberger Aqua Magic i noćni klub Elements, uređena Al Dau promenada, na par minuta hoda od hotela se nalaze super market, prodavnice, Papas bar i klub, Hard Rock.

Steigenberger Al Dau Beach

Plaža: Sopstvena, peščana, duga 400 m. Veći deo je uređena kupališna zona dok je manji deo sa koralnim grebenom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 372 prostrane sobe podeljenih u nekoliko kategorija i 16 apartmana.Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon/terasu. Standardne sobe oko 50 m2 za maksimum 2 odrasle + 1 dece ili 3 odrasle, imaju pogled na šetalište, sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Deluxe sobe oko 50 m2 za maksimum 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle, imaju pogled na more, sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Elite sobe oko 50 m2 okrenute ka golf terenu i nude takođe pogled na more i određene pogodnosti u odnosu na standardne i deluxe sobe. Sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Family sobe imaju pogled more, površine oko 55 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + 1 dete, prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slučaju nema dela za sedenje).

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Tamarind", restoran-bar „Alex", restoran-bar na bazenu „Bwala", restoran-bar na plaži„Tanga", 3 azijska restorana„S Square"- (suši bar, Sumo i Samurai), „Karibu" lobi bar, „Ukumbi" cafe, barovi „Tanga" i „Dewan", veliki spoljašnji bazen, bazen sa morskom vodom (greje se zimi), dečiji bazen (greje se zimi), lazy river, Planet Spa centar-tursko kupatilo, saune, jaccuzzy sa morskom vodom, fitness centar, aerobik, golf teren, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, animacioni programi, dečji klub Simba (4-12 god.), besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, frizerski salon, prodavnice na Al Dau promenadi, doktor na poziv, usluge pranja veša,  konferencijska sala, biznis centar.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Pripada nemačkom lancu hotela i toplo ga preporučujemo svim tipovima gostiju, nivo usluge je na izuzetno visokom nivou. Gosti ovog hotela koji koriste uslugu All inclusive mogu besplatno koristiti aqua parkuključujući hranu i piće hotela Steigenberger Aqua Magic, besplatan ulaz u noćni klub Eements i 25% na hranu i lokalna pića. Besplatan shuttle bus do centra jednom dnevno uz prethodnu rezervaciju (dan ranije).

Steigenberger Pure Lifestyle 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na šetalištu Memši, između hotela Steigenberger Al Dau Beach i Continental, na obali mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra Sakaleoko 5 km.Nalazi se pored hotela steigenberger Al dau Beach, preko puta šetališta se nalazi hotel Steigenberger Aqua Magic i noćni klub Elements, uređena Al Dau promenada, na par minuta hoda od hotela se nalaze super market, prodavnice, Papas bar i klub, Hard Rock...

Steigenberger Pure Lifestyle Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 121 apartmanom podeljenih u tri kategorije: Jacuzzi Suite, Swim-up Suite i Penthouse Suite sa terasom/balkonom. Većina ima pogled a more i jaccuzzy za dve osobe. Jacuzzi Suite oko 50 m2, za maksimum 3 odrasle, sadrži king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Swim-up suite oko 50 m2, za maksimum 3 odrasle ima direktan izlaz na bazen, i privatnu terasu, sadrži king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Penthouse suite oko 110 m2, za maksimum 3 odrasle  ima povezanu dnevnu i spavaću sobu, privatan bazen na terasi i zadivljujući pogled na Crveno more. Sadrži king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Svi apartmani imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem/kadom, LCD TV, mini bar, aparat za espresso, telefon, besplatan WiFi internet, sef, fen za sušenje kose, terasu ili balkon.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, besplatan WiFi internet, bankomat, glavni restoran „Gourmet Market", snack bar u lobiju „Pure Lounge", bar na bazenu „Pure Chill Bar", restoran-klub „Alex Beach", „S-square", Suši bar, Sumo i Samurai,  RaaSpa centar(hammam, sauna, salon lepote, parno kupatilo, healthy juice bar), Pure teretana, joga, teren za golf sa 9 rupa u hotelu Steigenberger Aldau Beach, aqua centar za sportove na plaži (ronjenje i snorkling).

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Najnoviji hotel nemačkog lanca hotela samo za odrasle otvoren je krajem 2018-e god. Moderan, manji, butik hotel sa izvrsnom uslugom savršen je izbor za mladence i mlade goste koji žele svoju privatnost. Gosti hotela mogu koristiti sadržaje hotela Steigenberger Aldau Beach i Steigenberger Pure Lifestyle.

 

Baron Palace Sahl Hasheesh 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade.

Baron Palace Sahl Hasheesh Hurgada

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugačku 600m. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel ima 615 moderno opremljenih soba i sve imaju LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar. Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na baštu, pustinju ili more. Family sobe, površine oko 52m2, uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na baštu, pustinju ili more. Suite swim up su površine oko 52m2  (samo za odrasle).

Hotelski sadržaj: Hotel ima u ponudi  3 bazena na otvorenom (glavni bazen sa infinity efektom, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen), dečiji bazen, jacuzzi, časove orijentalnog plesa, dnevnu i večernju animaciju, odbojku i fudbal na pesku, aerobik, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniske terene, bilijar, tenis, Wi-Fi internet (u celom kompleksu). Lekar, štampa, usluga pranja i peglanja veša, konferencijska sala. Sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana.

Usluga: Usluga je Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima 16 nagrađivanih restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, Seafood & BBQ. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. U ponudi su sledeći  barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La Salsa Bar and Club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club Lounge (samo za odrasle), The Niche Bar i Teenagers Bar. U koncept su uključene užine, poslastice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Rixos Premium Magawish 5 *lux

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Udaljen je oko 9 km od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, oko 12 km od centra Sakale, oko 14 km od Grand Akvarijuma i oko 18 km od tržnog centra Senzo Mall. Uređeno šetalište Memša, Al Dau promenada je udaljena par minuta vožnje od hotela.

Rixos Premium Magawish Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana sa postepenim ulaskom u more. Važi za jednu od najlepših u Hurgadi. Kabane na plaži se dodatno plaćaju, usluga batlera od 09:00 h do 18:00 h. Kabane na bazenu su besplatne. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Rixos Premium Magawish suites and villas se sastoji iz 410 soba i vila sa pogledom na bazen i more (240 suite apartmana sa pogledom na baštu, bazen i more, 18 lagoon deluxe suite, 18 lagoon swim up suite, 104 pool vila...). Suite garden view - površine od 53 do 73 m2 za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle i 1 dete. Prostran apartman sa king size krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevnim boravkom, besplatan mini bar (dnevna dopuna), aparat za espresso, ketler za kafu i čaj, bade mantil i papuče, LCD TV sa internacionalnim kanalima, besplatan Wi-Fi, dd telefon, telefon u WC-u, fen za sušenje kose, tuš kabina, toalet, brendirani toaletni pribor, klima uređaj, sef, balkon ili terasa. Lagoon swim-up suite - površine oko 130 m2, prizemlje za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle i 1 dete. Sastoji se iz dnevne sobe sa trpezarijskim stolom i spavaće sa velikim francuskim ležajem i 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana). Može smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete.
Prostran dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i spavaćom sobom sa king size krevetom, besplatna 2 mini bara (dnevna dopuna), aparat za espresso, ketler za kafu i čaj, bade mantil i papuče, LCD TV u dnevnoj sobi, LCD TV u spavaćoj sobi sa internacionalnim kanalima, besplatan Wi-Fi, dd telefon, telefon u WC-u, fen za sušenje kose, tuš kabina, toalet, brendirani toaletni pribor, klima uređaj, sef, direktan pristup zajedničkom bazenu sa terase. Lagoon deluxe suite - površine oko 130 m2, viša spratnost za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle i 1 dete. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka sa prozorom, trpezarijskog stola i spavaće sobe sa king size ili dva odvojena kreveta, besplatna 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana), aparat za espresso, ketler za kafu i čaj, bade mantil i papuče, LCD TV u dnevnoj sobi, LCD TV u spavaćoj sobi sa internacionalnim kanalima, besplatan Wi-Fi, dd telefon, telefon u WC-u, fen za sušenje kose, tuš kabina, toalet, brendirani toaletni pribor, klima uređaj, sef, zavese sa daljinskim upravljačem, balkon. Pool villa - površine od 105 do 129 m2 - za maksimum 3 odrasle i 1 dete ili 4 odrasle osobe. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka sa prozorom, trpezarijskog stola i spavaće sobe sa king size krevetom, besplatna 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana), aparat za espresso, ketler za kafu i čaj, bade mantil i papuče, LCD TV u dnevnoj sobi, LCD TV u spavaćoj sobi sa internacionalnim kanalima, besplatan Wi-Fi, dd telefon, telefon u WC-u, fen za sušenje kose, tuš kabina, toalet, brendirani toaletni pribor, klima uređaj, sef, zavese sa daljinskim upravljačem, direktan pristup zajedničkom bazenu sa terase.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, besplatan Wi-Fi, nema lift, 9 spoljašnjih bazena od kojih su 2 dečija, glavni restoran "Turquoise" (doručak, kasni doručak, ručak, večere, kasna večera i ponoćna užina-meni), 5 a la carte restorana uz prethodnu rezervaciju, večera: morski plodovi "Salt", turski "Lalezar", azijski "Asian", brazilski "La Churrascaria", nije potrebna rezervacija, u toku dana internacionalni "People's", lobi bar, engleski pab, pizza bar, "Panorama" bar, "Lagoon" bar na bazenu, bar na plaži, "Lotus" bar na bazenu, "Lotus" lobi bar, X lounge, Vitamin bar, Café de Vienne, SPA centar, teretana, sportske aktivnosti odbojka na plaži, joga, pikado, crossfit, boća, tabata, vaterpolo, aqua fitness, zumba, pilates, odbojka u vodi, exclusive sportski klub, 2 teniska terena (plaća se u večernjim časovima), mini fudbal (beslatan), stoni tenis, Rixy dečiji klub (besplatno baby room (1 do 4 god uz pratnju roditelja), od 4 do 12 god igraonica i kursevi, soba za spavanje, spoljašnje aktivnosti za decu), animacioni program, profesionalni plesači, uživo muzika, žurke na bazenu. Uz doplatu jahanje konja, ronjenje i motorizovani sportovi na vodi.

Usluga: Premium All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Novootvoren, luksuzan hotel, pripada poznatom Rixos lancu. Jedinstven koncept u Hurgadi sa uslugom na  visokom nivou (usluga hrane i pića 24 h). Preporuka za sve tipove gostiju koji žele luksuzan odmor u okviru rizorta.

Continental Hotel 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i oko 10km od starog dela Hurgade.

Continental Hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen za kosu, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona. Classic partial sea view – sobe sa bočnim pogledom na more, nalaze se na drugom i trećem spratu. Classic sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na trećem spratu. Deluxe sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na četvrtom i petom spratu. Family sea side – sobe sa bočnim pogledom na more, nemaju terasu, nalaze se na drugom, trećem i četvrtom spratu.

Hotelski sadržaj: Hotel ima veliki bazen podeljen u 3 segmenta sa delom za decu i bebe  (samo jedan mali tobogan). Tokom zimske sezone se greje jedan segment glavnog bazena (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), teren za tenis, dva skvoš terena, mini golf, teren za košarku, teren za odbojku, teren za fudbal, animacije, Wi-Fi internet besplatan u lobiju. Prodavnice, frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor, sala za konferencije. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima i nekoliko a’ la carte restorana – Al Dente (italijanska kuhinja, besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), Dabke (sirijska kuhinja), La Terrace Bar & Grill (brazilska kuhinja) i Al Khalig. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sundeck Bar (samo za odrasle), Captain’s Bar, Pool Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, kafa, čaj, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Sheraton Soma Bay Hotel 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel je smešten na obali mora, u zalivu i istoimenoj turističkoj oblasti Soma Bay,  udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi.

Sheraton Soma Bay hotel Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana plaža duga oko 800 m. Veći deo je kupališna zona sa postepenim ulaskom u more, a postoji i koralni greben i ponton za ulazak u more. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 326 soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualni klima uređaj, lcd sat TV, sef, mini bar, ketler za kafu/čaj, Wi Fi internet(uz doplatu), balkon ili terasu. Maksimalno 1 pomoćni ležaj je dozvoljen u standardnim sobama.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, restoran „L’abydos Brasserie“, italijanski A’ la carte restoran „L’ Emporio“, restoran na plaži „Copper Crescent Grill“, snack bar „Beach Hut“, lobby bar „Solar Bay“, bar kod bazena „Al Farafra Oasis“, bar na plaži „Sea Breeze“, diskoteka „Stars Studio“, 3 spoljašnja bazena (1 se greje u toku zimske sezone), dečji bazen, mini klub 4-12 god., animacija za decu i odrasle, sportovi na vodi, ronjenje, teretana, sauna, 3 teniska terena, skvoš teren, teren za kriket, stoni tenis, pikado, bilijar, golf teren u blizini, snorkeling, aerobik, aqua aerobik, odbojka na plaži, mali fudbal, prodavnice, medicinske usluge, usluge pranja veša, frizer, konferencijske sale, besplatan Wi Fi internet u lobiju.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Hotel se nalazi u okviru turističke oblasti Soma bay i šetalištem je povezan sa još 4 hotela u okruženju, u blizini se nalazi golf teren „The Cascades“ i  najveći Thalasso & Wellness centar u ovoj regiji-„Les Thermes Marins Des Cascades“ . Poseduje veliki, moderan akva park čija se upotreba naplaćuje 3$ po odrasloj osobi/dnevno, deca od 6 do 12 god imaju 50% popusta.

 

Movenpick Resort Spa El Gouna 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma.

Movenšick Resort Spa El Gouna

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1.500m koju čini nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste  ležaljke i suncobrane. Preporučuje se obuća za plažu.

Sobe: Kompleks ima 420 smeštajnih jedinica i sve imaju fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV LCD, sef, ketler. Classic sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Deluxe sobe su veličine oko 40m2 i mogu imati pogled na lagunu. 

Hotelski sadržaj: Hotel ima 3  bazena za odrasle , 2 za decu i dve lagune. Tokom zime se greje dečiji bazen i delimično bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su : tenis, stoni tenis, jutarnja gimnastika, aerobik, odbojka na plaži, pikado, gimnastika u vodi, boćanje, vaterpolo, časovi  plesa.  Wi-Fi internet u javnim prostorijama. Konferencijska sala, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je polupansion – doručak i večera i All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – El Sayadin, Bua Khao, Lagoon Restaurant & Pool, Oasis Pool Restairant & Bar, Gallery Restaurant & Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Ali Baba Oriental Cafe, Breeze Bar i Piazza. U konceptu su užine, čaj, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Italijanski Gallery a’ la carte restoran je gostima tokom boravka dostupan jednom besplatno.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Sea Gull Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se sastoji iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, glavni restoran i plažu. Nalazi se u centru Hurgade, Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje) i 25 km od El Goune. 

Preko puta hotela se nalaze Cleopatra bazar, supermarketi, Vodafone, Costa café, u blizini brojne prodavnice, kafići i restorani. Na par minuta hoda je udaljen od nove Marinei Sherry ulice, koja je preuređena u pešačku zonu.

Sea Gull Resort

Plaža: Dve sopstvene, peščane plaže. Jedna plaža je u vidu lagune i obe imaju postepen ulazak u more. Gosti hotela mogu koristiti obe plaže bez obzira u kojoj su zgradi smešteni. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 731 sobom, od kojih su 540 Standardne, 84 Family, 8 Family deluxe, 51 Superior, 18 Superior front sea view, 16 Junio Suite-a, 7 Suite-a i 7 connected soba. 

Standardne sobe (od 20 do 30 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. 

Family sobe (oko 45 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + 1 dete sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. 

Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, centralni klima uređaj, LCD Sat TV, telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: 2 Recepcije, lobi, menjačnica, glavni restorani „Cleopatra" i „Nefertiti", kineski A' la carte restoran, Food court na plaži sa 4 odeljka-kineski, italijanski, orijentalni, indijski (za vreme ručka), „Fisherman" riblji restoran, Dolphin" i „Oasis" beach bar i restoran, bar „Marc Antony", bar „Ramsis", bar „Barakuda", bar „Il Mare", bar „Scooby Doo", bar „Buddha", pub Captain's Nemo, diskoteka „King Tut", 5 spoljašnjih bazena (2 bazena se greju zimi), aqua park sa 3 tobogana za odrasle i 8 za decu (greje se zimi), stoni tenis, skvoš teren, odbojka na plaži, bilijar, aerobik, aqua aerobik, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, aqua centar (centar za sportove na vodi), animacioni program, pozorište, salon lepote, Spa centar, fintess centar, 2 bioskopa, mini zoološki vrt, dečiji klub (4-10 god.), 2 igrališta za decu, teniski teren, 2 konferencijske sale, besplatan WiFi internet kod Food court-a (8- 18h) na plaži, Wi Fi interent u lobiju uz doplatu, uz doplatu usluga pranja veša, medicinske usluge, prodavnice.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Najprodavaniji hotel poslednje 2 godine. Preporučujemo ga porodicama sa decom kao i svim tipovima gostiju koji žele da budu u centru Sakale i osete pravi duh Hurgade. Preporuka za sve tipove gostiju.

 

Golden Beach Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.

Golden Beach Resort Hurgada

Plaža: Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen sa dugačkim plićakom, na 20-ak metara od obale se nalaze korali. U ovoj regiji je u odredjenim periodima izrazena plima i oseka.

Sobe: Hotel raspolaže sa 456 prostranih soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima, telefon, SAT tv, fen za kosu, minibar.Promo sobe 28m² bez terase namenjane za smeštaj 2 osobe, standardne sobe 28m², namenjene za smeštaj 2 +2 dece ili 3 odrasle osobe; Superior sobe 34m² namenjene za smeštaj 2+2 dece ili 3+1 dete; deluxe sobe 28m² namenjene za smeštaj 2+1 dete ili 3 odrasle osobe; porodične sobe tipa 2, čine ih dve sobe spojene vratima veličine od oko 56m² koje mogu da smeste od 4-5  osoba. Sve smeštajne jedinice su osvežene i delimično ili kompletno renovirane 2019 godine

Hotelski sadržaj: Recepcija, loby, loby bar, glavni restoran, 6 a la carte restorana(uključeni u cenu), bar na plaži, bar pored bazena, snack bar, sladoled bar, vitamin bar, diskoteka, 6 otvorenih bazena, Pirates ship: atrakcija sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 3 za decu, fitness (joga, aerobik, step aerobik, teretana…)i wellness deo (sauna, Jacuzzi, parno kupatilo, masaža, frizer, manikir, pedikir) , Wi fi internet (besplatan u lobiju), centar za ronjenje, mini klub (4-7 godina), junior klub (8-12 godina), igralište, mini disko, profesionalni filmski studio, bilijar, šah, badminton, pikado, mini golf, boćanje, frizbi, vodeni sportovi, tenis, odbojka i fudbal na pesku, vaterpolo, doctor, servis za pranje i peglanje veša, sef.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Odličan tematski hotel, sa dosta animacije, pravom filmskom produkcijom, preporučuje se porodicama sa decom, kako zbog različitih sadržaja kao što su akva park, više a la carte restorana, dečijeg kluba, tako i zbog plitkog ulaska u more.

 

Sinbad Club and Aqua Park 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.

Sinbad Club Aqua Park Hurgada

Plaža: Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 5min. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 400m na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 27m2 i mogu imati pogled na ulicu, baštu ili bazen. Family room su veličine oko 40m2 i imaju pogled na aqua park ili baštu. 

Hotelski sadržaj: Hotel ima bazen kod glavne zgrade i kod aqua parka, aqua park sa 15 tobogana, teniske terene, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet samo u lobiju. Usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, prodavnice. Korišćenje teretane je besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje – Gusto Restaurant i Botanica Restaurant kao i dva a la carte restorana – Asian Restaurant i Italian Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Oasis Snacks, ZAZA Beach Snack & Bar, Breezes Snack, Shisha Corner, Central Cafe Lobby Bar, Mastaba Lounge, Breezes Lobby Bar, Oasis Pool Bar, La Cabana Pool Bar, Water Park Bar, Coco Loco Beach Bar, Heavens Sports Bar i Alchemy Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel Sunny Days Resorts Spa & Aqua Park (ex. El Palacio i Palma De Mirette) se nalazi u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora, na Curniche putu, između Dahara i nove Marine. Udaljen je oko 12 km od aerodroma i oko 3 km od Sakale, oko 2,5 km od Nove Marine.

Sunny Days Resort Spa Aqua Park Hurgada

Plaža: Privatne dve peščane plaže u vidu lagune, a treća plaža se nalazi na spoljašnjoj, levoj strani hotela sa dugačkim koralnim grebenom fenomenalanim za ljubitelje snorklinga (preporučujemo specijalnu obuću). Ležaljke, suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card). U dubini, na kraju lagune se nalazi koralni greben i odličan je za snorkling i zaljubljenike u podvodni svet.

Sobe: Hotel raspolaže sa 1.220 soba, Premium, Standard Sea view, Standard Lagoon/Pool view, Standard back view, Junior suite, Royal suite, Family room, Villa. 

Standardne sobe su površine od 28 m2 do 30 m2, za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj, 

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar (besplatna voda), ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift u glavnoj zgradi, bankomat, besplatan wi-fi internet dostupan u lobiju, 10 spoljašnjih bazena od kojih su 3 dečija, svi se greju zimi osim Palma animation bazena, 17 tobogana od kojih su 7 za decu manjeg uzrasta, 3 glavna restorana, 6 a la carte restorana i 14 barova, glavni restoran "Mirette", glavni restoran "Andalusia", glavni restoran "Dana", a la carte restoran italijanske kuhinje "Al Dente", azijske kuhinje "Chopstics", arapske kuhinje "Layalina", meksičke kuhinje "Tacos", mediteranske kuhinje "Seasons Terrace" i morski plodovi "Orca", 3 lobi bara "Crystal", "Spanish" i "Viva", bilijar bar, "Cacao" bar, "Marina" bar, "Blue Lagoon" barovi A i B, "Light Blue" bar, "Splash" bar na bazenu, "Space" bar na bazenu, "Pergola" bar na bazenu, "Caribbean" bar na plaži, "Water World Aqua" bar, fitness centar, SPA Centar, diskoteka (23 h-02:00 h), mini klub za decu (4-12 god.), mini disko za decu, tenisku teren, sportski teren, 2 terena za odbojku na plaži, 2 skvoš terena, boća, pikado, stoni tenis, sportovi na vodi, rojenje, dnevni i večernji animacioni program.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Od oktobra 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Preporuka za sve tipove gostiju kao i porodice sa decom zbog bogatog animacionog programa i sadržaja za decu.

 

Albatros Aqua Park Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija:  Nalazi se oko 15km od centra Hurgade i oko 7km od aerodroma. 

Albatros Aqua Park Resort

Plaža: Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide prevoz. Na plaži je mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Sobe: Hotel ima 296 soba i sve imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, balkon/terasu, fen za kosu, Wi-Fi internet. Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu. Porodične sobe su veličine oko 46m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu, sastoji se od dve sobe.  

Hotelski sadržaj: Hotel ima 9 bazena (3 bazena sa 9 tobogana, 5 bazena za odrasle i 1 dečiji bazen), vaterpolo, aerobik i gimnastika, boćanje, teren za odbojku, teren za tenis (dodatno se plaća oprema i osvetljenje), stoni tenis, animacije Wi-Fi internet u lobiju. Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje i hotela Aqua Blu  – 7 bazena od kojih je jedan bazen sa talasima, 3 bazena za odrasle i 3 bazena za decu sa 16 tobogana. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Aqua Vista – 6 bazena od kojih su 4 za odrasle, 1 dečiji bazen i 1 sportski bazen koji se dodatno plaća. Prodavnice, sala za konferencije, taxi, usluga pranja i peglanja veša. Masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote i frizerski salon.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima italijanski restoran Alfredo i azijski restoran Mandarin, kao i nekoliko barova – Columbus Bar, Olympus Pool Bar, Sports Bar, Reds Sky Bar (u hotelu Beach Albatros Resort) i diskoteku (u hotelu Aqua Blu). U konceptu su i užine, sladoled (u Food Court u hotelu Aqua Blu), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Jaz Casa Del Mar Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi se na kraju šetališta Memše, na drugoj liniji od mora. Na oko 10 minuta vožnje od aerodroma pored vila hotela Swiss Inn Resort. Na par stotina metara hoda severno, nalazi se uređena Al Dau Promenada, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Carfour super market, Papas bar i klub, Hardrock cafe...

Jaz Casa Del Mar Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana, nalazi se preko puta šetališta i važi za jednu od najlepših u Hurgadi. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card). Gosti Resort hotela koriste deo plaže Jaz Casa Del Mar Beach-a, gde konobar služi samo bezalkoholna pića, ne mogu koristiti bar na plaži i bazenu kao ni užine.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 199 soba, superior, family i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, Superior sobe oko 36 m2 (za maksimum 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Family sobe oko 51 m2 (za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + 1 dete), sadrže king size krevet ili dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja 1 pomoćnog ležaja. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, individualni klima uređaj, Sat TV, ketler za kafu i čaj, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na baštu i bazen.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, bankomat i menjačnica u lobiju, besplatan WiFi internet u lobiju, glavni restoran "Panorama", restoran i pool bar "La Teracce", lobi bar, disco "Le Bouchon", bar na bazenu, 2 spoljašnja bazena od kojih se 1 greje zimi, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, dečiji klub i gralište, stoni tenis, animacioni program, doctor na poziv, salon lepote, usluga pranja veša. Dostupni u hotelu na plaži Jaz Casa Del Mar Beach su pikado, boća i odbojka na plaži, centar za ronjenje i sportove na vodi.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Od novembra 2018. godine hotel Grand Plaza Resort je postao deo hotelskog lanca Jaz Group i kompletno renoviran. Preporuka za sve tipove gostiju.

 

Solymar Soma Beach 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija:  Novootvoreni hotel i ponosni član JAZ lanca hotela nalazi se u Soma Bay-u, između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale. Udaljen je oko 45 km od aerodroma u Hurgadi i oko 49 km od nove marine u Sakali.

Solymar Soma Beach Hurgada

Plaža:  Sopstvena, peščana sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotelske sobe su moderno opremljene i sve imaju klima uređaj, LCD TV, dd telefon, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, kupatilo, fen za sušenje kose. Superior sobe oko 50 m2 sa pogledom na baštu, bazen ili delimičan pogled na more za maksimum 2 odrasle ili 2 odrasle i 1 dete. Deluxe sobe oko 55 m2 za maksimum 2 odrasle i 1 dete. Superior family sobe oko 50 m2 sa pogledom na baštu, bazen ili delimičan pogled na more za maksimum 3 odrasle ili 2 odrasle i 2 dece. Deluxe family sobe oko 80 m2 za maksimum 3 odrasle i 2 dece.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica ili bankomat, besplatan WiFi internet, dva spoljašnja bazena, za odrasle i sa toboganima za decu manjeg uzrasta, glavni restoran "Oasis", uz prethodnu rezervaciju italijanski a l a carte restoran "Olivo", bliskoistočni a la carte restoran "Fayrouz", restoran na plaži "Remal", lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži "Waves", shisha corner, teretana, spa centra, bilijar, animacioni program.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel je za preporuku za sve tipove gostiju koji žele odmor u okviru rezorta. Pripada Jaz lancu hotela sa odličnom uslugom i lepom, peščanom plažom.

 

Mercure Hotel 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži u južnom delu Hurgade, oblasti Magawish. Udaljen je oko 8 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje), oko 10 km severno od Sakale, oko 25 km severno od El Goune, oko 1 km severno od hotela Albatros Palace. Od Grand akvarijuma je udaljen oko 700 m južno, od tržnog centra Senzo Mall je udaljen oko 4 km, u blizini Memše, uređenog šetališta.

Mercure hotel Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana, prelepa plaža dugačka oko 700m sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Kompleks raspolaže sa ukupno 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova. Svaka zgrada je obeležena horoskopskim znakom i ima 26 soba. Svaka soba ima balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV, sef, mini bar i radni sto. Standard sobe, veličine oko 22m2  , king size krevet ili dva odvojena, maksimum 2 odrasle osobe + 1 dete (za dete sofa 75x170 cm), Superior sobe, veličine oko 48 do 52m2 ,king size krevet ili dva odvojena, Maksimum 2 odrasle osobe + 1 dete ili 3 odrasle osobe, Family sobe, veličine oko 52m2 ,  king size krevet ili dva odvojena, za decu mala prostorija sa krevetima na sprat odvojena vratima. Maksimum 2 odrasle osobe + 2 dece ili 3 odrasle osobe + 2 dece.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, nema liftova, Wifi internet besplatan u lobiju, menjačnica, bankomat, glavni restoran "Dar El Andalus", a la carte restoran, shisha corner, bar "Azur", lounge Ultra, bar na bazenu, bar na plaži, disco Sharky, 3 spoljašnja bazena (glavni spoljašnji bazen 1800 m2 sa odvojenim delom za decu koji se greje zimi), 4 teniska terena, bilijar, fitness centar, 2 skvoš terena, sauna, jacuzzy, parno i tursko kupatilo, sportovi na vodi, animacioni program, usluga pranja veša, prodavnice.

Usluga: All Inclusive sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedskisto, užine, pića      bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme,sadržaj...).

Napomena: Hotel ima prelepu peščanu plažu. Preporuka za sve tipove gostiju naročito porodicama sa decom manjeg uzrasta. Hotel nema aqua park.

 

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel Le Jardin zauzima površinu od oko 27.000 m2. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 20 km, od centra grada 15 km i 10 km od El Goune. Nalazi se pored hotela Amc Royal. Sastoji se iz petospratne zgrade.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

Plaža: Sopstvena, peščana plaža, manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje specijalne obuće. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel zauzima površinu od 27.000m2, sastoji se od petospratne glavne zgrade i raspolaže sa ukupno 557 soba, od kojih su 530 Standardne, 23 Bungalova i 4 Family sobe. Standardne sobe (oko 25 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Family sobe (oko 50 m2 - jedna prostorija) za maksimum 2 odrasle + 2 dece. Sve soba imaju kupatilo sa kadom ili tušem, SAT TV, fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, bankomat, lobi, 8 liftova, WiFi internet, glavni restoran, a la carte restorani uz doplatu italijanski, azijski i riblji, snack bar na bazenu, lobi bar, bar na plaži, shisha bar, disko, aqua park 12 tobogana od kojih su 6 za decu manjeg uzrasta, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, animacioni program, dečiji klub 5-12 god, aerobik, teretana, odbojka na plaži, boća, pikado, stoni tenis, uz doplatu centar za sportive na vodi i ronjenje, bilijar i wellness, doktor na poziv 24h, prodavnice.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Odličan aqua park za decu i odrasle, preporuka za parove i porodice sa decom. Ekonomičnih 4* sa dosta zelenila, odličan odnos cene i kvaliteta.

 

Marlin Inn Azur Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na početku uređenog šetališta, Memše. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 4 km, od centra grada Sakale oko 2 km i od tržnog centra Senzo Mall oko 11 km. Na stotinak metara hoda od super marketa, fast food-a, McDonald's-a i kafića.

Marlin Inn Azur Resort

Plaža: Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 419 soba, od kojih su 206 Standardne, 79 sa pogledom na more, 80 delimičan pogled na more, 32 sa pogledom na bazen i 22 junior suite-a. Standardne sobe (oko 30 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Sve soba imaju kupatilo sa kadom, SAT TV, fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, bankomat, lobi, 8 liftova, WiFi internet u lobiju besplatan, glavni restoran, bar na plaži, lobi bar, bar "Joker", spoljašnji bazen ne greje se zimi, bazen za decu, animacioni program, teretana, stoni tenis, bilijar, uz doplatu sauna, jacuzzy, masaže.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Ekonomičnih 4*, odlična lokacija i odnos cene i kvaliteta. Preporuka za parove.

 

Titanic Resort & Aqua Park 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

LINK HOTELA

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi na oko 12km od aerodroma i na oko 17km od centra Hurgade, u drugoj liniji hotela, sa plažom preko puta hotela.

Titanic Resort Aqua Park

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dugu 500m koju deli sa hotelom Titanic Palace. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom, mini barom.

Hotelski sadržaj:  Sastoji se od glavne zgrade i vila. Hotelski kompleks obiluje različitim sadržajima, od koji su samo neki: 9 otvorenih bazena, Aqua park, 2 restorana, nekoliko barova, internet café, fitness, odbojka…. Hotel se preporučuje porodicama sa decom.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

 

Protels Grand Seas Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel je lociran u južnom delu Hurgade, na 7 km od internacionalnog aerodroma u Hurgadi i udaljen 12 km od Marine, na samo 2 km od Senzo Mall-a.

Protels Grand Seas Resort Hurgada

Plaža: Privatna, peščana gde je veći deo kupališna zona sa postepenim ulaskom bez korala. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 226 smeštajnih jedinica različitih kategorija, standardne sobe, deluxe family sobe i junior suite. Standardne sobe su veličine 42 m2 namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i jedno dete, deluxe family veličine 70 m2 sa odvojenim dnevnim boravkom namanjene za smeptaj 3 odrasle osobe i jednog deteta ili dvoje odraslih i dvoje dece. Junior suite je veličine 54 m2 i namenjen je za smeštaj do 3 odrasle osobe.
Sve sobe u svom sastavu imaju SAT TV, telefon, električni sef, mini bar, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, kelter za kafu ili čaj, klima uredjaj, terasu ili balkon.

Hotelski sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: Glavni restoran, 2 spoljašnja bazena od kojih jedan dečiji, bar na plaži, bar na bazenu, Wifi u jadvni delovima hotela, teren za odbojku, teren za tenis, 1 multifunkcionalni teren za sportove, akva centar, fitnes centar, sto za bilijar i za stoni tenis, dečiji centar, više prodavnica(market, suvenirnica, parfimerija...), SPA i wellness centar sa hamamom, frizerski salon, aktivna animacija za odrasle i decu.

Usluga: All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje

Napomena: Ovaj hotel je namenjen kako porodicama sa decom tako i parovima, odlukuje ga široka peščana plaža I lepo uredjena regija.

 

Dana Beach Resort Hotel 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).

Dana Beach Resort Hurgada

Plaža: Sopstvena, peščana plaža, ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 841 soba (standardne, superior, family) sastoji se od centralne zgrade sa recepcijom i 6 blokova (različitog tipa) sa smeštajnim kapacitetima koje se spiralno protežu do plaže. Standarde sobe (oko 35m2), superior sobe sa pogledom na bazen ili vrt, family sobe (oko 48 m2, i sastoji se od dve spavaće sobe). Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, direktnu telefonsku liniju, SAT-TV, sef, mini bar, klima uređaj, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaj: 5  restorana, room service, menjačnica, bežični internet u lobiju, prodavnice, biblioteka,  usluga pranja i peglanja veša, bankomat, shuttle autobus do centra Hurgade (uz doplatu), 10 barova (bar na plaži i pored bazena, castello, sports, caesar, piano, sunset, bella, columbus, jazz). Na plaži se nalazi centar za ronjenje, a zastupljeni su i svi sportovi na vodi uključujući surf, vožnju pedalinom, odbojka na plaži, košarka, tenis, aerobic, bilijar, pikado, usluga čuvanja dece (na upit), dečiji klub, spa centar (naplaćuje se), jahanje konja, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, fitness club, lift, jahanje konja, aerobik i gimnastika u vodi. Tokom zimskog perioda 5 spoljašnjih bazena se greje (4 bazena za odrasle osobe i 1 bazen za decu).

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Pripada poznatom lancu hotel Pickalbatros, hotel je najvećom regijom u Hurgadi. Preporučuje se svim tipovima gostiju.

 

Magic Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u Daharu, oko 13km od aerodroma.

Magic Beach Hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom dok je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 122 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2011. godine, čini ga šestospratna zgrada i u ponudi ima 122 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju restoran, barovi i bazen. Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice. Hotel u ponudi ima bazen za odrasle i bazen za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet, animacije. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su pizza, kolači, užine i lokalna alkoholna i bezlakoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran i nekoliko barova – Beach Bar, Lobby Bar i Pizza Station. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Mirage Bay Resort & Aquapark 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u južnoj Hurgadi a od aerodroma i centra Hurgade je udaljen oko 15km.

Mirage Bay Resort Aquapark Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 800m dugačkoj plaži. Upotreba suncobrana ležaljki, dušeka i peškira na plaži je besplatna.

Sobe: Hotel u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Sef se nalazi na recepciji i ne plaća se dodatno. Standardne sobe su veličine oko 35m2, mogu imati pogled na baštu ili bazen.Porodične sobe su veličine 65m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je izdgrađen 1994. godine a potpuno renoviran 2019. godine. Kompleks se sastoji od četiri  trospratne aneks zgrade (bez lifta) i u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, može se pohvaliti velikim brojem zabavnog sadržaja za goste svih uzrasta. Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, salon lepote, doktor, parking, apoteka, prodavnice. Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, akva park, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, aerobik, tereni za tenis. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela u skladu sa hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Karnak, International Restaurant (italijanska kuhinja), El Prince Omar (orijentalna kuhinja) i Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caesar Bar, Salsa Bar, Beach Bar i Aqua Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Shams Safaga Resort 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u Soma Bay zalivu, oko 50km od centra Hurgade, oko 8km od Safage i oko 45km od aerodroma. 

Shams Safaga Resort Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju 1km dugačku peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Sobe: Hotel ima 340 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu.Standard rooms se nalaze na petom spratu u glavnoj zgradi i mogu imati pogled na more ili baštu. Family rooms se nalaze u glavnoj zgradi.Bunglaow rooms se nalaze direktno na plaži ili u bašti.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2011. godine, sastoji se od glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 340 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji kao i restoran i nekoliko barova. Usluga pranja i peglanja veša. internet cafe, doktor na poziv, prodavnice, frizerski salon. Hotel u ponudi ima dečiji bazen, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana The Garden (glavni restoran), The Dolphin i Palm Beach Snack Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – The Coffee Shop, Dawar El Omda Oriental Cafe, The Pool Bar, The Green Bar i bar u diskoteci.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Viva Blue Resort Sharm El Naga 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u Sharm El Nagi, Soma Bay, oko 35km od Hurgade, oko 18km od Safage.

Viva Blue Resort Sharm El Naga

Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Na ulazu u vodu je jedan od najlepših koralnih grebena na ovom delu obale, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, diving i snorkling. Ulaz u vodu je omogućen preko pontona i stepenica.

Sobe: Hotel u ponudi ima 107 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler (u Superior sobama), fen za kosu, sef. Standardne sobe su veličine oko 45m2 i imaju delimičan pogled na more i bazen. Superior sobe su veličine oko 45m2 i imaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi u sklopu nacionalnog parka, na najatraktivnijem delu obale za ronjenje, nedaleko od golf terena The Cascade Golf Course (oko 4km). U ponudi ima 107 smeštajnih jedinica, nekoliko bazena i restorana kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. Hotel je namenjen isključivo osobama starijim od 16 godina (adults only). Usluga pranja veša, sala za konferencije, doktor, prodavnice, apoteka, limuzina. Hotel ima dva bazena, amfitetar, malu teretanu, večernje animacije, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju), stoni tenis, odbojka na pesku, boćanje, mini fudbal, animacije.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran i a la carte restoran Pool Grill Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Viva Bar, Sun Set Bar i Divers Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Caves Beach Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 10km od centra Hurgade.

Caves Beach Resort Hurgada

Plaža: Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.  Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Sve sobe su unikatnog dizajna prostrane, moderno opremljene pećine i imaju klima uređaj, balkon ili terasu, sef, ketler, SAT LCD TV, fen za kosu.
Standard caves su veličine oko 40m², deluxe caves su veličine oko 50m², royal caves su veličine oko 60m².

Hotelski sadržaj: Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina, po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine, čini ga jednospratna glavna zgrada i nekoliko četvorospratnih aneks zgrada, u ponudi ima 385 smeštajnih jedinica. Hotel je predviđen samo za odrasle osobe (16+). Lekar, servis pranja i peglanja veša. Hotel ima 3 bazena (bazen sa animacijama i dva bazena gde gosti mogu da uživaju u potpunoj tišini), odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, ping pong, teren za fudbal, večernji program i gala večere. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste moderno opremljenu teretanu besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Flinstone, Dino’s Beach Restaurant, Betty’s Restaurant, Bam Bam (roštilj) i Pebbles Teppanyaki (japanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Fred’s Lobby Bar, Barney’s Bar, Betty’s Bar, Dino’s Beach Bar, Lava Lounge Bar i Lava Disco. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Albatros Beach Club Abu Soma 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 45km od aerodroma u Hurgadi.

Albatros Beach Club Abu Soma Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju 180m dugačku plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Sobe: Hotel u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler, fen za kosu. Standard room je površine oko 37m² i može imati pogled na more ili bazen.Deluxe room je površine oko 37m² i ima pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2021. godine kao deo poznatog lanca hotela Pickalbatros (ex Amwaj Blue Beach Resort & Spa). Sastoji se od dve četvorospratne zgrade i u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrstan sportski sadržaj. Hotel ima tri otvorena bazena – 2 bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, dva bazena se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojku na plaži, tenis, teretanu, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (u javnim prostorijama ograničene brzine). U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju zatvoreni bazen.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) i užine u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, à la carte restorani kao i nekoliko barova (Columbus caffe, Lobby bar, Beach bar, Sports bar). U konceptu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Od 25.11 2021 otvoren je i novi à la carte restoran “Red Sky”. U restoranu se služi italijanska kuhinja i otvoren je za vreme večere uz prethodnu rezervaciju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Paradise Abu Soma – Ex Balina Solymar 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u Soma Bay, oko 50km od centra Hurgade.

Paradise Abu Soma hotel Hurgada

Plaža: Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a jedan deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Sobe: 

Hotelski sadržaj: Hotel u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica smeštenih u nekoliko zgrada koje su okružene prelepim baštama. Gostima su na raspolaganju bazeni kao i nekoliko restorana i barova.Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište i bazen. Limuzina, usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, prodavnice, menjačnica. Hotel u ponudi ima bazen, dečiji bazen, odbojku na plaži, stoni tenis, mini golf, tereni za tenis, dnevna i večernja animacija, Wi-Fi internet (besplatan u lobiju). Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su, užine, pizza, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – glavni Buffet Restaurant i Bella Naboli Pizzeria. U ponudi je i nekoliko barova – Paradiseo Lobby Bar, Pool Bar, Terrace/Beach Bar, Diving Snacks, Octopus Disco Bar i El Shisha.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma. 

Royal Lagoons Aqua Park Resort Spa Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 366 soba –  standardne, superior, family sobe i junior suites. Sve sobe gledaju na bazen i vrt i imaju  klima uređaj, fen, mini bar, sef, balkon ili terasu. Superior i porodične sobe imaju i ketler.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna  objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom.Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka.Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima.Usluga čuvanja dece nije moguća. Doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala. Gostima su na raspolaganju veliki bazen i dve lagune (74.000m²), uključujući i dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu). Tokom zimske sezone greje se samo glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela),  odbojka, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, joga, stoni tenis kao i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela. U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu u trajanju od jednog sata besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više restorana u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U glavnom restoranu Cascade Main Restaurant služe se doručak, ručak i večera. U koncept su uključena alkoholna i bezalkoholna domaća pića, užine.Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – La Luna (italijanski restoran, potrebna rezervacija 24h unapred) i The Moon (azijska kuhinja, potrebna rezervacija 24h unapred , renovira se). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Royal Piano Bar, The Lagoon Bar i Beach Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Tia Heights Makadi Bay 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u zalivu Makadi, 25km udaljen od aerodroma a od centra Hurgade 30km.

Tia Heights Makadi Bay Hurgada

Plaža: Hotel ima jako lepo uređenu plažu (dužina 560m). Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u duboku vodu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe: Hotel u ponudi ima 816 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.Standard Mainbuilding sobe  – u glavnoj zgradi (Tia).Economy Room Aqua Park area – skromnije sobe u Cascata delu gde je Aqua Park (preko puta hotelskog kompleksa).

Hotelski sadržaj: Hotel se prostire na 250.000m² i čine ga dva dela koja deli put – Tia (glavna zgrada) i Cascata (sa druge strane ulice). U ponudi ima 816 smeštajnih jedinica od kojih je 474 u Tia a 342 u Cascata delu. Oba dela imaju svoje bazene i barove. Poznat je po jednom od najvećih otvorenih bazena u Hurgadi (5.400m²).Za decu tu su bazen, igralište, klub za decu (4-12 godina), mini disko. Servis za pranje i peglanje veša, frizer, konferencijska sala, prodavnice, apoteka. Hotel ima glavni bazen, bazen sa akva parkom, dečiji bazen, 4 terena za tenis, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, stoni tenis. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Alaa Al Din (glavni restoran), Caravan (restoran na plaži), 6 a la carte restorana (italijanska kuhinja, morski plodovi, kineska kuhinja, indijska kuhinja, libanska kuhinja i meksička kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Dolphin Bar, Caravan Bar, Dockers Bar, Cascata Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Bellagio Beach Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma. 

Bellagio Beach Resort Spa Hurgada

Plaža: Hotele ima svoju peščanu 250m dugačku plažu sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. Deluxe sobe su veličine oko 32m2.Superior sobe su veličine oko 40m2.Porodične sobe su veličine oko 50m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga petospratna glavna zgrada i nekoliko šestospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. Za decu tu su aqua park, bazen, igralište. Menjačnica, rent-a-car, limuzina, apoteka, doktor na poziv, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park sa 2 tobogana za odrasle i 2 tobogana za decu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko a la carte restorana – Adriano (italijanska kuhinja), Dum Zum (azijska kuhinja) i Popeye Fish Bowl (riblji specijaliteti), Yaldiez (mediteranska kuhinja) i Parrot (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi – Blues Lobby Bar, Fizz Pool Bar, Frisky’s Beach Bar, Cafe De Paris i Jazz Pub.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

La Rosa Waves 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat

Lokacija: Nalazi se u Sakali, oko 10km od aerodroma. 

La Rosa Waves hotel Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Sobe: Hotel u ponudi ima 281 smeštajnu jedinice i sve imaju terasu/balkon, SAT LCD TV, mini bar, ketler, klima uređaj, fen za kosu, sef.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2020. godine, nalazi se u Sakali u blizini marine, tržnih centara, kafića i restorana. U ponudi ima 281 smeštajnu jedinicu, a gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i bazen. Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking. Hotel ima jedan bazen sa delom za decu, odbojku na plaži, teretana, bilijar, stoni tenis, dnevne i večernje animacije. Masaže, sauna i parno kupatilo.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je, pored glavnog restorana Loka Main Restaurant, na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana – Tota Fareast Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), Tappnyaki Restaurant, Italian Restaurant (besplatno jednom u toku boravka) i Sea Food Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića – kafa, topla cokolada, filter kafa, čaj, sokovi, pivo i vino.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Sea Star Beau Rivage 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u Daharu oko 2km od centra, oko 10km od aerodroma. 

Sea Star Beau Rivage hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju plažu 300m dugačku sa zonom plitke vode, na plaži postoji i ponton koji vodi u do koralnog grebena, preporučuje se upotreba obuće za plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Sobe: Hotel ima 293 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, ketler, klima uređaj, mini bar, SAT LCD TV, sef, fen za kosu. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2000. godine, čini ga petospratna zgrada sa 293 smeštajne jedinice, zauzima površinu od 22.000m². Gostima su na raspolaganju razni sportski sadržaji kao i nekoliko restorana i barova. Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, limuzina, menjačnica, sala za konferencije. Hotel u ponudi ima 2 bazena na otvorenom (dečiji bazen je deo velikog bazena), odbojku na plaži, boćanje, aerobik, stoni tenis, teren za fudbal, teren za odbojku, dnevnu i večernju animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Nonna (italijanska kuhinja), Samakmak (riblji specijaliteti), Pizza Corner i Grill Corner. Gostima su na raspolaganju i barovi – Star, Subway (disko bar), Pool Bar, Ice Cream Corner, On The Rocks Pub i Shisha Corner.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u zalivu Makadi, oko 30km od aerodroma.

Stella Di Mare Gardens Resort Spa hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju plažu (400m) od koje je udaljen 1km. Do plaže u toku celog dana vozi besplatan shuttle bus. Veći deo je uređena kupališna zona sa plitkom vodom, a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel raspolaže sa 721 smeštajnom jedinicom od kojih svaka ima balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, sef. Standardne sobe su veličine oko 40m², porodične sobe se sastoje od dve spavaće sobe i veličine su oko 90m². Sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2011. godine. Raspolaže sa 721 smeštajnom jedinicom, a u svojoj ponudi ima šest bazena za odrasle i dva bazena za decu, dva a la carte restorana, dnevnu i večernju animaciju.Za decu tu su bazeni, igralište i dečiji klub. Hotel u svojoj ponudi ima 6 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje u zimskom periodu), 2 bazena za decu (jedan se greje u zimskom periodu), dnevnu i večernju animaciju, diskoteku, WiFi internet (besplatan u lobiju).Gostima su na raspolaganju i sledeći sadržaji/aktivnosti hotela Stella Di Mare Beach: odbojka, fudbal, ronilački centar (uz doplatu).

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana – Layali Beirut (libanski) i Royal Wok (kineski). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova. Takođe, gostima su na raspolaganju i barovi hotela Stella Di Mare Beach kao i a la carte restorani (jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Gravity Sahl Hasheesh ex Ocean Breeze Hotel 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

Gravity Sahl Hasheesh hotel Hurgada

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.Superior  sobe imaju oko 28m²Porodične sobe imaju oko 45m² i sastoje se od dnevnog boravka i sobe sa bračnim ili dva single ležaja.

Hotelski sadržaj: Resort je otvoren 2018-te godine, zauzima površinu od 30.460m².  Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 20 vila tipa bungalov i raspolaže sa 423 sobe. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m².  Hotel ima svoju marinu. Frizer, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodavnice. Hotel ima 7 bazena. Tokom zimske sezone se greje jedan bazen za odrasle i jadan dečiji bazen ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, trbušni ples, aerobik, zumba, vaterpolo, stoni tenis, jutarnja gimnastika, kao i večernji program. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa nekoliko a’ la carte restorana – meksički i brazilski, italijanski, orijentalni, azijski ( orijentalni i brazilski a’ la carte restorani su besplatni u toku boravka od minimum 7 dana uz prethodnu rezervaciju), a tu su i barovi – 7K Lounge Bar, La Wien Lobby bar, Splash Pool and Beach bar, Arabesque Oriental Bar, Carina Disco bar. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno vreme na oderđenim mestima.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

Old Palace Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 30km od Hurgade i oko 25km od aerodroma.

Old Palace Resort Hurgada

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugu oko 160m sa postepenim ulazom u more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane

Sobe: Hotel u ponudi ima 250 smeštajnih i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu.Standardne sobe su veličine oko 37m², imaju pogled  na baštu.Superior sobe su veličine oko 37m², imaju delimični pogled na more ili na bazen.Deluxe sobe su veličine oko 47m² imaju direktni pogled na more ili na bazen.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2008. godine, zauzima površinu od 62.000m² i sastoji se od glavne i 3 aneks zgrade (4 sprata), u ponudi ima 250 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni barovi, restorani kao i sportsko-zabavni sadržaji.Za decu tu su igralište, mini klub i animacije za decu. Prodavnice, rent a car, limuzina, bankomat, lekar, konferencijska sala, frizer. Hotel ima glavni bazen, relax bazen sa jacuzzi-jem, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo, pikado. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela besplatno. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i čaj, kolači, sladoled i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana – El Kasr (glavni restoran), La Cucina (italijanska kuhinja) i Poncho (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi -Sea Breeze Bar, Jacuzzi Bar, Beach Bar i Al Khan Terrace. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Ali Baba Palace 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se oko 11km od aerodroma i oko 18km od centra Hurgade.

Ali Baba Palace hotel Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Sobe: Hotel u svojoj ponudi ima 756 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar. Sef se nalazi na recepciji i ne doplaćuje se. Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i veličine su 33-35m(mali broj soba ima pogled na more). Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen, veličine su 33-35m2. Porodične sobe čine dve sobe sa kvadraturom po 33-35m(u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj dva single kreveta), sobe su odvojene vratima.

Hotelski sadržaj: Kompleks je otvoren 2000. godine, prostire se na površini od oko 120.000mi u ponudi ima 756 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspologanju veliki izbor aktivnosti u okviru samog kompeksa, nekoliko bazena, aqua park i nekoliko restorana i barova. Za decu tu su mini klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, aqua park, igralište. Usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, prodavnice, sala za sastanke, sef na recepciji (besplatno). Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko bazena, dečiji bazen, aqua park za decu, aqua park za tinejdžere, 2 terena za tenis, teren za košarku i fudbal, stoni tenis, odbojku, mini golf, animacije, teretana, časove plesa. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i Bella Italia (italijanska kuhinja), Zomorodah (orijentalna kuhinja) i Ali Baba Sushi Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i 40 Thieves Disco. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Coral Sun Beach 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se oko 22km od Safage i oko 85km od Hurgade.

Coral Sun Beach hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje.

Sobe: Hotel u ponudi ima 110 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, ketler, mini bar, fen za kosu, SAT LCD TV, sef.Standard sobe su veličine oko 47m² i mogu imati pogled na more i na bazen.Superior sobe su veličine oko 60m² i imaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren krajem 2010. godine, sastoji se od tri trospratne zgrade. U ponudi ima 110 smeštajnih jedinica. Prostire se na površini od 22.000m² i u svojoj ponudi ima jedan bazen, glavni restoran i nekoliko barova.Za decu tu je dečiji klub, igralište. Prodavnice, parking, usluga pranja i peglanja veša. doktor, limuzina. Hotel u ponudi ima bazen, stoni tenis, odbojku na plaži, boćanje, vaterpolo, animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima jedan restoran i nekoliko barova. U koncept su uključeni čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Fanadir Hotel El Gouna 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Fanadir Hotel El Gouna Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji.Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Sobe: Standard sobe površine su oko 35m². Imaju klimu, SAT TV, sef, telefon, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen, minibar, balkon/terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine. U ponudi ima 54 smeštajne jedinice i idealan je za urbani odmor jer se nalazi u neposrednoj blizini kafića, restorana, klubova, barova i butika. Usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima bazen, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana, u ponudi je i AS Sammak restoran (riblji specijaliteti) kao i dva bara – Reflection Bar i O-Zone Pool Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Mosaique Hotel 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 2km od Tamr Hene i oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Mosaique Hotel Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi oko 600 m od javne plaže Moods.  Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane, dok je peškire neophodno poneti iz hotela.

Sobe: Hotel ima ukupno 61 sobu (oko 35m2) i 8 apartmana (40-66m2). Sve sobe poseduju: satelitsku TV, klima uređaj, sef, TWC, fen za kosu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Mosaique je jedan od najnovijih hotela u Abu Tig marini, otvoren 2010. godine. U ovom hotelu, izgrađenom u živopisnom arapskom stilu, gosti mogu uživati u prijateljskoj  i opuštenoj atmosferi. Otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom– doručak (od 07:00 do 10:30 časova) na bazi samoposluživanja – izbor više jela, po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu Manara. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around”, tj. da koriste određeni obrok u nekom od drugih hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju. Hotel poseduje i 2 bara – Fanara pool bar i Nagafa lobby bar, u kojima se sva pića dodatno plaćaju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Amarina Abu Soma Resort Aqua Park Hurgada

Plaža: Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom a jedan deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Sobe: Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta. Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m2), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i ljubiteljima sportova na vodi. Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti. Frizerski salon, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.  Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini aqua parkom, bilijar, streličarstvo, teretana, stoni tenis, odbojka, dva teniska terena, Wi Fi internet, razne animacije, i predstave tokom večeri. Gostima je u okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i dva a la carte restorana – Zeina (orijentalna kuhinja) i Luca Toni (italijanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, Pirates Bar, London Pub i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Bella Vista Hotel 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Bella Vista Hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju 150m dugu plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 270 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.

Hotelski sadržaj: Hotel u ponudi ima 270 smeštajnih jedinica. Nalazi se u Sakali, starom centru Hurgade. Gostima su na raspolaganju 4 restorana i 4 bara, kao veliki izbor zabavno sportskih aktivnosti. Za decu tu su mini klub, mini disko, bazen. Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, doktor, sala za sastanke. Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa delom za decu, stoni-fudbal, odbojka na plaži.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima četiri restorana – Sultana (glavni restoran), La Luna (italijanska kuhinja), Paradise i Pool Bar & Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caribbean Bar, Chin Chin Bar, Swim-up Bar i Billiard Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Desert Rose Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

Desert Rose Resort Hurgada

Plaža: Peščana plaža je lepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dve manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sobe: Kompleks raspolaže sa 912 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. Superior sobe su renovirane i veličine su oko 32m2, u ovim sobama Wi-Fi internet je besplatan i mogu imati pogled na baštu ili bazene. Porodične sobe sa pogledom na vrt po površini su malo veće od standardne sobe, sastoje se od jedne sobe i imaju tri ležaja. Deluxe club sobe su veličine oko 32m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more. Suite deluxe club sobe su veličine oko 64m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Hotelski sadržaj: Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2. Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i prelepoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Kompleks se sastoji od 6 blokova i u ponudi ima 912 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko a la carte restorana i barova.  Frizerski salon, lekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade, dve konferencijske sale, bankomat. Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), deo u bazenu predviđen za mlađu decu sa dva tobogana, aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i aqua park se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela. Gostima je na raspolaganju korišćenje teretane besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Labranda Royal Makadi 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Makadi Bay, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma. 

La Branda Royal Makadi Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom.
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel u svojoj ponudi ima 505 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, Wi-Fi internet, balkon/terasu. Sobe imaju bočni pogled more, pogled na baštu ili bazen, bungalovi imaju direktan pogled na more. Standardna soba je veličine oko 24m2Porodične sobe su veličine oko 30m2 i imaju jedan francuski i jedan singl ležaj. Bungalovi su veličine oko 32m2 i smeštaju samo dve odrasle osobe, nalaze se kod plaže i imaju pogled na more. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1997. godine, čine ga dve glavne dvospratne zgrade i 10 bungalova, u ponudi ima ukupno 505 smeštajnih jedinica. Preporučuje se svim ljubiteljima podvodnog sveta, a zbog svog bogatog sadržaja predstavlja dobar izbor za porodice sa decom.Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen. Parking, limuzina, prevoz do grada, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, frizerski salon, prodavnice (nakit, odeća, suveniri), doktor. Hotel u ponudi ima tri bazena (jedan se greje u toku zimske sezone), jedan dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, animacije, fitnes, odbojku na plaži, boćanje, dva teniska terena. Sauna, teretana, bazen za relaksaciju.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog i restorana na plaži, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Il Rondo (italijanska kuhinja), Taverna Paros (grčka kuhinja), Pequena Habana (kubanska kuhinja), Yum Asian Kitchen & Bar (azihska kuhinja) i Rock & Roll Burger House. U ponudi je i nekoliko barova – Golden Sun Bar, Tropicana Pool Bar, Terrace Bar, Rock Pool Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay Hurgada

Plaža: Kompleks ima prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu).
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 528 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, klima uređaj. Standardne sobe su površine oko 35m(dvokrevetne soba i sofa). Porodične sobe su površine oko 77m2 imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.

Hotelski sadržaj: Hotel zauzima površinu od oko 300.000m2 i u ponudi ima 528 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada. Hotel je lepo uređen, sa dosta zelenila, bogatog sadržaja i kvalitetne usluge. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.Za decu su tu mini klub, igralište i dečiji bazeni.  Lekar, servis za pranje veša, rent-a-car, bankomat, frizer, konferencijska sala. Hotel u ponudi ima osam otvorenih bazena i dva dečija bazena, 6 teniskih terena, jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, Wi-Fi internet koji je dostupan u lobiju hotela i kod bazena. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – Vista Mare i Waterfront (samo za odrasle). Gostima je na raspolaganju nekoliko barova – Sky Lounge (samo za odrasle), Scheherazade Cafe, Lobby Bar, Vista Mare Pub, Pool Bar, HalfWay Bar i Divers Bar. U koncept su uključene užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Albatros Citadel 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Albatros Citadel hotel Hurgada

Plaža: Hotel ima privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža je podeljena na tri dela: plaža kod prve lagune sa animacijama i delom za decu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gde je obavezna obuća za kupanje  i treći deo je peščani deo plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 550 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, balkon/terasu. Standardne sobe su veličine 40-52m². Deluxe sobe su veličine oko 70m² i imaju deo za sedenje. Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 58m².

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2008. godine, a 2018. godine  ulazi u sastav hotelskog lanca Pickalbatros, tako da je tad u potpunosti renoviran i ponovo otvoren. Ambijent hotela je u orijentalnom stilu. Gostima su na raspolaganju barovi, restorani kao i veliki izbor sadržaja za sport i zabavu.Za decu tu su mini klub, dva igrališta, dečiji bazen i dečiji meni u restoranu. Doktor, apoteka, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, bankomat, limuzina. Gostima su na raspolaganju 4 bazena (3 za odrasle i 1 za decu), 6 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na vodi, tenis, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “The Citadel”, gostima su na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana – “L’ Asiatique” (azijska kuhinja), “Tagine” (orijentalna kuhinja) i “Golden Boodha” (riblji restoran). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Columbus Bar & Terrace, Beach Bar, Infinity Pool Bar, Palm Pool Bar, Marina cafe i Shisha bar. U konceptu su užine, sladoled, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4+*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade.

Fort Arabesque Resort Spa Villas Hurgada

Plaža: Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Sobe: Kompleks u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. Fort Arabesque Beach Resort & Spa: Standard rooms su velicine oko 30mnalaze se na svim spratovima i imaju pogled na baštu. Superior rooms su veličine oko 38m2, nalaze se na 2, 3 i 4 spratu i imaju direktan i bočni pogled na more. Family rooms su veličine oko 43m2 (mogu imati 2 king size kreveta ili 1 king size krevet + 1 single krevet + sofa), imaju pogled na baštu ili bazen, nalaze se na prvom spratu. Fort Arabesque The Villas je deo hotela kaskadno orijentisan, nekoliko redova sa vilama koje su povezane bazenom ali tako da svaka ima dovoljno privatnosti: Vila swim up one bedroom je veličine oko 90m2 i sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe, ima terasu i direktan izlaz na bazen. Vila swim up two bedroom je dupleks veličine oko 90m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, dva kupatila. Fort Arabesque West Bay:Standard rooms su veličine 32-42mimaju pogled na more ili delimičan pogled na more. Superior room su veličine oko 35mimaju pogled na more. Junior Suites su veličine oko 55mimaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1997. godine a poslednji put renoviran 2013. godine. Čine ga četvorospratne zgrade i u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu. Kompleks ima tri dela – Fort Arabesque Beach Resort & Spa, Fort Arabesque The Villas (samo za starije +16) i Fort Arabesque The West Bay (samo za starije +16). Svaki od ova tri dela ima svoju recepciju sa lobijem i restorane a kompleks funkcionise kao jedna celina (nema zabrane kretanja). Hotel je okružen prelepim baštama, nudi besprekornu uslugu a zbog bogatog i živopisnog podvodnog sveta predstavlja savršen izbor za sve ljubitelje ronjenja. Lekar na poziv, prodavnice odeće, kože i zlatare, bankomat, apoteka, frizerski salon, gift shop, servis za pranje i peglanje veša. Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle i 1 za decu, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, sportovi na vodi, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju).

Usluga: Usluga u hotelu je Premium All Inclusive i All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U delu Fort Arabesque Beach Resort & Spa gostima su na raspolaganju restorani The Beach Resort Main Restaurant, La Piazza i Club 159 (uz doplatu). U delu Fort Arabesque The Villas gostima su na raspolaganju dva a la carte restorana – The Pavilion (doručak i večera) i Club 159 (restoran-bar, služi ručak i večeru), kao i La Piazza. U delu Fort Arabesque West Bay gostima je na raspolaganju glavni restoran The West Bay toranu, La Piazza i Club 159 (uz doplatu).
Gostima su na raspolaganju barovi – Sunset Bar (West Bay), Beach Bar (Beach Resort), The Red Rocks (Beach Resort), Le Jardin (Beach Resort), Swim-up Pool Bar, Arena Bar, Windbreaker Bar (West Bay).Usluga Premium All Inclusive u odnosu na All inclusive dodatno nudi:
– obroke u dva a la carte restorana – The Pavilion i Club 159, 
– uslugu Beach Service Plus – rezervaciju ležaljke i suncobrana po izboru sa mini frižiderom na plaži sa pićem, 
– besplatnu neograničenu upotrebu teretane, 
– besplatan internet u javnim prostorijama,    
– popust u Spa centru i 
– pripremu koktela sa premium lokalnim pićima.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Jasmine Palace Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 18km od centra i oko 20km od aerodroma.

Jasmine Palace Resort Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju 1.000m dugu plažu sa marinom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (700m-preporučuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane

Sobe: Kompleks ima 547 smeštajnih jedinica i sve poseduju fen za kosu, klima uređaj, ketler,  sef, SAT LCD TV, balkon ili terasu. Standardne sobe imaju oko 33m² i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. Porodične sobe imaju oko 65m² i sastoje se iz dve sobe i jednog kupatila. U jednoj sobi je fracuski ležaj, a u drugoj su dva odvojena ležaja i sofa. Porodične sobe imaju dva televizora.

Hotelski sadržaj: Hotel je  otvoren u maju 2014.god. Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 5 hotelskih blokova sa ukupno 547 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i pet a’ la carte restorana, nekoliko barova i bazena. Za decu tu su mini klub, igralište i dečiji bazen. Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat, konferencijska sala. Hotel ima ukupno 5 bazena (glavni bazen je podeljen u 4 dela) , akva park sa 4 tobogana i dečiji bazen. Tokom zimskog perioda greje se bazen sa barom i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih animacija tu su  odbojka na plaži, stoni tenis, šah, pikado, gimnastika u vodi i ostale animacije. U okviru Spa centra gosti mogu koristiti teretanu besplatno (korišćenje teretane nije dozvoljeno deci ispod 14.godina).

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u svojoj ponudi ima pet a’ la carte restorana – Om Ali (egipatska kuhinja, besplatan jednom u toku boravka), Mama Mia (italijanska kuhinja), Tiger Lilly (kineska kuhinja, besplatan jednom u toku boravka), Jabur (indijska kuhinja), kao i riblji restoran.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

The Cascades Golf Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u laguni Soma Bay, oko 45km južno od Hurgade i aerodroma.

The Cascades Golf Resort Hurgada

Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu do koje vozi besplatan shuttle bus na svakih 5 minuta. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel u ponudi ima 159 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, LCD SAT TV, mini-bar, klima uređaj, sef. Standard room je veličine oko 44m2, ima delimičan pogled na more.  Deluxe room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf ili more. Executive room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf, bazen ili more. Junior suite je velilčine 60-105m2, sastoji se od dnevnog boravna i spavaće sobe. Suite je veličine 90m2, ima dnevni boravak i spavaću sobu. 

Hotelski sadržaj: The Cascades Golf Resort (ex Westin Soma Bay) se nalazi na najvišem delu zaliva Soma bay odakle se pruža fantastičan pogled na golf terene i more. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i veliki izbor sportskih aktivnosti.Golf terene i resort je dizajnirao poznati golfer Gary Player. U sklopu hotela je i jedan od najvećih i najbolje opremljenih Spa centara. Usluga pranja i peglanja veša, sala za konferencije, parking. Hotel u ponudi ima teretanu, teren za tenis, teren za skvoš, bazen, animacije. tereni za golf. Spa centar obuhvata površinu od 7.500m2 i ima 65 soba za tretmane. Svi tretmani se plaćaju. 

Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran The Gallery, kao i nekoliko a la carte restorana – Seashell, The Spikes i Sobar. Hotel u ponudi ima i nekoliko barova.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Labranda Club Paradiso Hotel 4*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u El Gouni na svojoj plaži. Udaljen je oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig marine, oko 25km od aerodroma u Hurgadi.

Labranda Club Paradiso Hotel Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj lepo uređenoj plaži, dugačkoj  oko 2km. Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom, idealna za porodice sa decom a preko puta plaže mali peščani sprud koji garantuju odlično kupanje bez korišćenja obuće za plažu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, dušeke i suncobrane kao i peškire bez doplate.

Sobe: Hotel ima 239 smeštajnih jedinica: club sobe (21-26m2), junior suite, suite i jedan paradise suite. Postoje i dve sobe prilagođene osobama sa invaliditetom, a dostupne su i povezane sobe. Sve sobe su renovirane i imaju balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, sef, LCD TV, fen za kosu, sef, TWC.

Hotelski sadržaj: Hotel je renoviran 2013. godine i od tada nosi ime Club Paradisio. Nalazi se u blizini Abidos marine i oko 300m od golf terena. Gosti hotela mogu da koriste određene sadržaje hotela Steigenberger Golf Resort (po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Morgans Beach a’ la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu i diskoteka.Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, igralište. Servis za pranje i peglanje veša, bankomat, prodavnice, limuzina. Hotel u ponudi ima tri bazena za odrasle i  jedan dečiji bazen. Tokom zimske sezone greje se glavni bazen i dečiji bazen( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  pikado, bilijar, stoni tenis, streljaštvo, tenis, skvoš, odbojka, fudbal, različite dnevne i večernje animacije. Wi-Fi  internet je dostupan u celom kompleksu. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu, saunu i parno kupatilo bez doplate.

Usluga: Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i kolači u određeno doba dana na određenim mestima.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Casa Cook El Gouna 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u El Gouni, oko 3km od marine i oko 43km od aerodroma.

Casa Cook El Gouna Hurgada

Plaža: Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 100 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, fen za kosu. Standard room (oko 39m2) – imaju pogled na baštu ili more. Premium Roof Terrace (oko 48m2) – nalaze se na poslednjem spratu i imaju pogled na more ili baštu. Junior Suites (42-48m2)- imaju izlaz na bazen, pogled na baštu ili bazen. Villa (oko 83m2) – sastoje se od dve spavaće sobe, imaju privatni bazen i pogled na baštu ili more. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2019. godine, izgrađen je u modernom stilu i u ponudi ima 100 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko zgrada. Hotel predstavlja dobar izbor za ljubitelje sportova na vodi. Gosti mogu da uživaju u predivnom ambijentu, besprekornoj usluzi kao i sadržajima koje hotel nudi. Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima bazen, animaciju, Wi-Fi internet. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom i polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncepu su sok i kafa uz doručak, uz večeru se sva pića dodatno naplaćuju kao i  užine i pića u toku dana. Voda  je u uključena u koncept samo uz obrok (doručak, večera). Hotel u ponudi ima The Kithchen Club (a la carte restoran) i bar The Beach Club.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Sheraton Miramar Resort El Gouna 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u centru El Goune, oko 35km od  aerodroma i centra Hurgade.

Sheraton Miramar Resort El Gouna Hurgada

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koju čini nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel ima oko 340 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, klima uređaj, SAT TV, digitalni sef, mini bar. Porodične sobe su povezane vratima. Standardne sobe su veličine 38-42m2.

Hotelski sadržaj: Izgrađen je u živopisnom stilu na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima, jedinstveni je spoj prirode i modernog i predstavlja idealno mesto za odmor, zabavu, bračno putovanje, boravak sa decom. Ima nekoliko plaža u lagunama. Ekskluzivan, ogroman kompleks hotela u stilu orijentalnog naselja, dizajnirao je svetski poznati arhitekta Michael Graves.Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gde se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub i igralište. Usluga pranja i peglanja veša, menjačnica, frizerski salon, prodavnice, doktor, rent-a-car. Hotel ima 2 bazena za odrasle sa slatkom vodom (1 bazen se greje), 3 bazena za decu sa slatkom vodom, klub za decu, jogu, gimnastiku u vodi, Wi-Fi u javnim prostorijama. Gosti mogu besplatno da koriste fitness centar.

Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around” u nekom od hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Ancient Sands Golf Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se oko 2 km od Abu Tig marine, oko 41 km od aerodroma i oko 28 km od centra Hurgade.

Ancient Sands Golf Resort Hurgada

Plaža: Gosti hotela mogu besplatno da koriste Marina Beach plažu (ulaz, suncobrane i ležaljke), koja je udaljen oko 2,5km od hotela i do koje vozi shuttle bus, više puta dnevno. Peškiri za plažu se uzimaju u hotelu.

Sobe: Hotel ima 146 smeštajne jedinice, prostrane i moderno uređene. Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, klima uređaj, ketler.

Hotelski sadržaj: Hotel je izgrađen u nubijskom stilu, raspolaže sa 148 smeštajne jedinice, glavni Dunes restoran i nekoliko barova. Hotel je idealan za ljubitelje golfa i poseduje jedan od većih golf terena, sa za sada izgrađenih 9 rupa, a u planu je još 9. Takođe poseduje i golf akademiju, kao i golf shop. Hotel ima 5 bazena (od kojih se 3 greje), spoljni jacuzzi koji se greje, teretanu, shuttle bus do marine, WiFi u javnim prostorijama, frizerski salon.

Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju glavni restoran Dunes, restoran The Piazza, kao i barovi – Mint Bar & Lounge, Piazza bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

Steigenberger Golf Resort 5*

LOKACIJA: Hurgada, Egipat
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u El Gouni, nedaleko od centra mesta, na oko 25km od aerodroma u Hurgadi. 

Steigenberger Golf Resort Hurgada

Plaža: Hotel ima sopstvenu plažu smeštenu u laguni, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Gostima hotela je na raspolaganju i plaža hotela Labranda Club Paradisio, do koje više puta u toku dana vozi shuttle boat u skladu sa utvrđenim rasporedom (raspored je podložan promeni u skladu sa vremenskim uslovima).  

Sobe: Resort raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnim ili trospratnim zgradama. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, LCD TV, sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu i minibar. Standard sobe: površine su oko 54m² i nalaze se u prizemlju. Imaju terasu sa pogledom na vrt. Superior sobe: površine su oko 54m² i nalaze se na višim spratovima. Imaju deo za sedenje i balkon sa pogledom na na bazen, lagunu ili terene za golf. Junior Suites: površine su oko 72m². Imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i balkon/terasu sa pogledom na lagunu ili terene za golf. Family sobe: površine su oko 72m². Osim francuskog ležaja (ili dva single ležaja) imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i terasu sa pogledom na vrt, bazen ili lagunu. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2009. godine. Ovaj luksuzni resort smešten je na poluostrvu, okružen golf terenima, nedaleko od centra El Goune.  Kompleks predstavlja spoj moderne i arhitekture u nubijskom stilu. Čine ga dvospratne i trospratne zgrade – glavna i aneks zgrade i u ponudi ima 268 smeštajnih jedinica. Svojim sadržajem i besprekornom uslugom predstavlja dobar izbor kako za ljubitelje golfa, tako i za parove i porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Labranda Club Paradisio (pristup plaži, terene za tenis i sqash).Za decu tu su dva bazena, kao i mini klub i igralište u hotelu Labranda Club Paradisio. Bankomat, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, salon lepote. Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za decu, bilijar, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži, mini fudbal, terene za tenis i squash u hotelu Labranda Club Paradisio. Spa & wellness centar izgrađen je u stilu tradicionalnog turskog kupatila. U okviru njega gostima su na raspolaganju dva relax bazena sa toplom vodom, parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, fitness centar.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, užina, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “Fairways”, gostima je na raspolaganju à la carte restoran “La Rotisserie” kao i nekoliko barova (“Lobby Lounge”, “Lagoon Terrace”, “Green Bar”, “Par 19”, “Golf View Terrace”, “Beach Bar”). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.