Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5* Hurgada

Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Poseti sajt

Plaža: Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom a jedan deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Sobe: Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m2), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i ljubiteljima sportova na vodi. Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti. Frizerski salon, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.  Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini aqua parkom, bilijar, streličarstvo, teretana, stoni tenis, odbojka, dva teniska terena, Wi Fi internet, razne animacije, i predstave tokom večeri. Gostima je u okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i dva a la carte restorana – Zeina (orijentalna kuhinja) i Luca Toni (italijanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, Pirates Bar, London Pub i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.