Mauricijus putovanje

Cena od 1.045 eur / po osobi

Individualni polasci na Mauricijus tokom cele godine.

Više o Mauricijusu

Mauricijus je ostrvska država u Indijskom okeanu, pripada Africi a smeštena je istočno od Madagaskara. Ovo ostrvo je vulkanskog porekla i sa svih strana je okruženo koralnim grebenima. Severni deo Mauricijusa predstavlja ravnicu koja se uzdiže do centralne visoravni na oko 250-750 metara nadmorske visine. Visoravan je oivičena manjim planinama koje su formirale štit oko drevnog vulkana. Najviša tačka na ostrvu je 828 metara sa vrhom Piton de la Petite.

 

Plaže na Mauricijusu su većinom preščane, sa belim sitnim puderastim peskom i mnoštvom zelenila.

 

Mauricijus ima primorsku suptropsku klimu, a temperatura vazduha je prijatna tokom cele godine. Ipak, možemo izdvojiti dva perioda u toku godine, a to su leto (od decembra do aprila) i zima (od juna do septembra).

Većina stanovništva na Mauricijusu vodi indo-pakistansko poreklo, a manji deo je kreolsko stanovništvo, koje čini mešavinu francuskog i afričkog naroda. Zvanični službeni jezik na Mauricijusu je engleski, mada se koristi i kreolski i francuski. Što se tiče religije, najzastupljeniji su hindusi, a odmah zatim slede hrišćani i budisti.

Mauricijus je prvi put naseljen u 16. veku od strane portugalskih mornara, a kolonizovali su ga holandjani. U narednih nekoliko vekova, na ovo tropsko ostrvo doselili su se razni trgovci i njihovi robovi, radnici i zanatlije. Naziv Mauricijus je dobio u čast princa Maurisa Nassaua od strane holandjana.

 

Predivna plaža sa belim peskom na Mauricijusu, hotelski kompleks na obali i tirkizno more.

 

Aktivnosti na Mauricijusu

Većina stanovnika na Mauricijusu se bavi turizmom, te odatle velika ponuda smeštaja kao i aktivnosti koje možete raditi na ovom rajskom ostrvu. Ostvo je potpuno okruženo predivnim plažama, koje su prilagodjene za opuštanje, ronjenje, obilaske brodovima ili jedrenje. Trou aux Biches ima predivnu plažu sa belim, sitnim peskom i čistom vodom ispunjenom koralnim grebenima. 

Jedna od glavnih karakteristika Mauricijusa jeste podvodni vodopad koji deluje zastrašujuće i predivno u isto vreme. Majka priroda je na ovom mestu naslikala jedinstveni prizor i napravila iluziju koja oduševljava ljude širom sveta. Iako izgleda nestvarno, u pitanju su naslage peska i mulja koji izgledaju kao da usisavaju vodu ka dnu.

Ukoliko volite aktivniji odmor, možete poći na hajking na planinu Le Morn, koja je smeštena u jugozapadnom delu Mauricijusa. Na vrhu planine je veliki krst koji predstavlja spomen istorije ove planine. Prema predanju, veliki broj robova je skakao upravo sa ove litice kako bi pobegli od svojih gospodara. UNESCO je 2008. godine ovo mesto stavio pod zaštitu svetske baštine.

 

Vulkanska polja na ostrvu Mauricijus, mnoštvo boja i prelepi prizor.

 

Šta obići na Mauricijusu?

Mauricijus je prepun prirodnih lokaliteta, a jedan od najlepših  je svakako Chamarel vodopad. On se nalazi u privatnom posedu, ali je moguća kupovina karte i poseta ovom vodopadu kao i 7-bojnoj zemlji, koji je impresivan prizor zemlje u sedam boja, koja vodi poreklo od erupcije vulkana. Kada je vreme sunčano i suvo, sve boje dolaze do izražaja i oduzimaju dah svakom posetiocu. Ova mala pustinja je crvene, smedje, ljubičaste, ružičaste, zelene, plave i žute boje, a često je turisti nazivaju „psihodeličnom“. Iako je veoma posebna pojava, ona je zaštićena, i nije dozvoljeno hodati po šarenom pesku, možete se diviti iz bezbedne udaljenosti i napraviti fantastične fotografije.

Grand Bassin je sveto jezero na Mauricijusu, nastalo u neaktivnom vulkanu. Nekada davno, sveštenik iz Indije je doneo svetu vodu i izlio je u ovo jezero koje je od tada veoma važno mesto za veliki broj hindusa. Pored jezera, možete da iskoristite vreme za posetu Pamplemousse nacionalnog parka, koji uključuje neverovatnu kolekciju biljaka iz celog sveta.

 

Mauricijus obala i put pored obale koji se uvija u stenama ostrva.

 

Ukoliko niste imali priliku do sada da vidite kitove, Mauricijus je pravo mesto za Vas. Na zapadnoj obali je veliko stanište kitova zubana. Oni su dobili ime po svojoj čudnoj vilici u kojoj imaju preko dve stotine zuba. Na ovom mestu ih ima nekoliko vrsta, i ako budete imali sreće, uspećete da ih vidite slobodne u prirodi kako plivaju a možda ćete uspeti i da čujete njihovu specifičnu pesmu. Kitovi zubani su najveće životinje sa zubima na svetu, a dugi su oko 18 metara i teški oko 50 tona. Ako ipak više volite delfine, u zalivu Tamarin na jugozapadnom delu ostrva ćete moći da ih vidite u jatima, a najhrabriji će moći i da zaplivaju sa njima.

Mauricijus nudi veliki izbor smeštaja za Vaš odmor, od hotela niže kategorije do onih najluksuznijih. Koji god da odaberete, nećete pogrešiti jer je pored svih prirodnih lepota ovog ostrva zaista nemoguće ostati nezadovoljan svojim odmorom u Indijskom okeanu.

 

Mauricijus, podvodni vodopad jedna je od najvećih atrakcija na Mauricijusu.

 

Aranžmani za Mauricijus

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla:  info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (CIRIH/PARIZ/ISTANBUL/DUBAI) – MAURICIJUS – IZABRANI SMEŠTAJ

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Cirih/ Pariz / Istanbul / Dubai) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Mauricijus. Dolazak na međunarodni aerodrom u Mauricijus (MRU). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: MAURICIJUS (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju. Mogućnost fakultativnih izleta do obližnjih plaža i različitih aktivnosti. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: IZABRANI SMEŠTAJ (MAURICIJUS) – MESTO PRESEDANJA (CIRIH/PARIZ/ISTANBUL/DUBAI)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do međunarodnog aerodroma u Mauricijusu. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 9: MESTO PRESEDANJA (CIRIH/PARIZ/ISTANBUL/DUBAI) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 9 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Ručni prtljag:

Čekirani prtljag:

Cena po putniku:

Turkish Airlines

Istanbul

X

7 kg

23 kg

 740 €

Air France

Pariz

X

7 kg

23 kg

 745 €

Emirates

Dubai

X

7 kg

23 kg

 930 €

Swiss

Cirih

X

7 kg

23 kg

 945 €

SMEŠTAJ:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći klikom na ime hotela.

Smeštaji:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

All Inclusive

Manisa 2*

190 €

320 €

390 €

590 €

Cocotiers Hotel 2*

430 €

X

X

X

La Margarita 2*

X

395 €

590 €

X

Seavilla Mauritius 3*

305 €

X

X

X

Residence Potosi 3*

370 €

X

X

X

Stella Rina Guest House 3*

315 €

X

X

X

Be Cosy 3*

390 €

560 €

X

X

Villas Mon Plaisir 3*

X

440 €

590 €

X

Le Palmitse 3*

370 €

390 €

X

X

Azur Paradise 3+*

505 €

545 €

X

X

Jalsa Beach Hotel & Spa 3+*

435 €

460 €

540 €

550 €

Hotel Choisy les Bains 4*

410 €

640 €

X

X

Holiday Inn Mauritius Mon Tresor 4*

620 €

740 €

890 €

X

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*

X

670 €

740 €

890 €

Veranda Paul and Virginie Hotel & Spa 4*

X

620 €

X

1090 €

Solana Beach Mauricijus 4*

720 €

770 €

X

X

Veranda Pointe aux Biches 4*

X

620 €

X

1090 €

The Ravenala Attitude 4*

X

670 €

X

1210 €

Ambre Resort & Spa 4*

X

990 €

X

1210 €

Seasense Boutique Hotel & Spa 4*

X

680 €

X

X

Outrigger Mauritius Beach Resort 4+*

X

710 €

X

1215 €

Salt of Palmar 4+*

620 €

760 €

1090 €

X

Mythic Suites & Villas 5*

610 €

690 €

740 €

X

Anantara Iko Mauritius Resort & Villas 5*

630 €

890 €

1090 €

X

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

X

860 €

1060 €

X

The Residence Mauricijus 5*

X

1140 €

X

1390 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 740 EUR + smeštaj 7 noćenja – Seavilla Mauritius 3* noćenje sa doručkom 305 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 1,045 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

740 €

Seavilla Mauritius 3*, noćenje sa doručkom

305 €

1045 €

745 €

Azur Paradise 3+*, polupansion

505 €

1250 €

930 €

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*, pun pansion

680 €

1610 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Mauricijus – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Mauricijus – izabrani smeštaj – aerodrom Mauricijus (može se uplatiti u agenciji Your Way)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1043,75 RSD, doplata za Covid-19 +313,13 RSD = ukupno po osobi 1356,88 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uplatiti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

VIZA ZA MAURICIJUS:

Vize su potrebne za državljane R. Srbije, ali se mogu dobiti na graničnom prelazu, odnosno na aerodromu, po sletanju. Viza se dobija u trajanju do 60 dana (Uslovi: povratna prevozna karta; dovoljna novčana sredstva za pokrivanje svih troškova boravka; potvrda o rezervaciji hotelskog smeštaja ili pozivno pismo i da ne postoji zabrana ulaska). Rok važenja pasoša radi putovanja mora biti 6 meseci od dana planiranog ulaska. Dodatno, moraju postojati dve slobodne stranice u pasošu prilikom ulaska u zemlju. 

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u Jamajku.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Your Way DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

 

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Seavilla Mauritius 3*

LOKACIJA: Flick-en-Flac, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 53 km od aerodroma. Nalazi se na deset metara od plaže, a u hotelu se nalazi WIFI, bazen, parking, restoran, terasa

Seavilla Mauritius 3*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom.

Aktivnosti uz doplatu: Golf.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Pogled na baštu ili more, klima, bračni krevet, sef, minibar, radni sto, frižider, mikrotalasna, ketler za čaj/kafu.

 

La Margarita 2*

LOKACIJA: Pointe aux Piments, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 200 metara od plaže, a oko 60 km od aerodroma. U hotelu se nalazi bazen, restoran, parking, bar, WIFI, terasa.

La Margarita 2*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive usluga.

Besplatne aktivnosti: Surfovanje, jedrenje, odbojka na pesku.

Aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, wellness, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Klima, balkon, sef, telefon, TV, WIFI, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, bademantil.

 

Le Palmitse 3*

LOKACIJA: In Trou Aux Biches, Mauricijus

U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, udaljen je oko 150 metara od plaže, ima tri bazena i nalazi se u blizini restorana i kafića. 

Le Palmitse 3*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Aerobik.

Aktivnosti uz doplatu: Stoni tenis, odbijka, pikado.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, tuš kabina, kupatilo, WIFI.

 

Residence Potosi 3*

LOKACIJA: Trou aux Biches, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od plaže oko 50 metara, a od aerodroma oko 60 km. U hotelu se nalazi bazen, parking, mini market, WIFI.

Residence Potosi 3* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa droučkom.

Aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room:  Klima, sef, čajna kuhinja, telefon, TV, WIFI, tuš kabina, fen, balkon ili terasa.

 

Manisa 2*

LOKACIJA: Flick-en-Flac, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. Poseduje bazen, bar, wellness i spa, parking, recepciju, terasu.

Manisa 2* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Aktivnosti uz doplatu: Sauna.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Kupatilo, tuš kabina, klima, TV, minibar, balkon ili terasa.

 

Stella Rina Guest House 3*

LOKACIJA: Grand Baie, Mauricijus

U hotelu se nalazi bazen, restoran, parking, bar, WIFI.

Stella Rina Guest House 3*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, telefon, WIFI.

 

Cocotiers Hotel 2*

LOKACIJA: Baie du Tombeau, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 56 km od aerodroma, smešten je na samoj plaži. U hotelu se nalazi bazen, restoran, parking, bar, recepcija, bašta, terasa, mini market, diskoteka, WIFI.

Cocotiers Hotel 2* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Windsurfing, ronjenje.

Smeštajne jedinice: Katamaran, kanu, pedalina, sauna, masaže.

Standard Room: Klima, balkon, bračni krevet, sef, mini bar, radni sto, frižider, ketler za čaj/kafu, telefon, TV, WIFI, tuš kabina ili kada, fen.

 

Be Cosy 3*

LOKACIJA: Trou aux Biches, Mauritius
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, kafić, bar na bazenu, bazen, spa, teretana.

Be Cosy 3* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, TV, toster, mikrotalasna, tuš kabina, WIFI, ventilator, frižider, ketler za čaj/kafu, fen, klima.

 

Villas Mon Plaisir 3*

LOKACIJA: Pointe aux Piments, Mauricijus
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, poseduje bazen, restoran, parking, kafić, wellnes i spa, terasu, servis za pranje veša.

Villas Mon Plaisir 3* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Snorkling, kajak, pedalina, bilijar.

Aktivnosti uz doplatu: Teretana, masaže.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, nepušačka, bračni krevet, sef, frižider, telefon, WIFI, TV, room servis. Tuš kabina, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

 

Azur Paradise 3+*

LOKACIJA: Grand Baie, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi bazen, restoran, lift, parking, kafić, WIFI.

Azur Paradise 3+* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Aktivnosti uz doplatu: Golf.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, sef, minibar, ketler za čaj/kafu, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, WIFI, tuš kabina, fen.

 

Hotel Choisy les Bains 4*

LOKACIJA: Trou aux Biches, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, lift, parking, kafić, WIFI, bašta. Od plaže je udaljen oko 100 m, a od aerodroma 47 km.

Hotel Choisy les Bains 4* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, mikrotalasna, ketler za čaj/kafu, telefon, TV, WIFI, sef, kada ili tuš kabina.

 

Jalsa Beach Hotel & Spa 3+*

LOKACIJA: In Poste Lafayette, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, parking, servis za pranje veša, WIFI, sef, butik.

Jalsa Beach Hotel & Spa 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Pedaline, kajak, snorkling.

Aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, ronjenje sa bocama.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, fen, frižider, sef, tuš kabina, ketler za čaj/kafu, TV, kupatilo, WIFI.

 

Mythic Suites & Villas 5*

LOKACIJA: Grand Gaube, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, sef, lift, bašta, WIFI, wellness centar.

Mythic Suites & Villas 5*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Besplatne aktivnosti: Pedalina, aerobik.

Aktivnosti uz doplatu: Jedrenje, wellnes centar i spa.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, odvojena dnevna soba, kuhinja i kupatilo, klima, balkon, sef, frižider, ketler za čaj/kafu, TV, WIFI, tuš kabina, fen.

 

Salt of Palmar 4+*

LOKACIJA: In Belle Mare, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, bibliotela, sef, bazen, restoran.

Salt of Palmar 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Besplatne aktivnosti: Teretana, snorkling, kajak, pedalina, aerobik.

Aktivnosti uz doplatu: Ronjenje sa bocama, katamaran, skijanje na vodi, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, fen, tuš kabina, kupatilo, WIFI.

 

Holiday Inn Mauritius Mon Tresor 4*

LOKACIJA: Plaine Magnien, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, lift, parking, bar, wellness centar i spa. Udaljen je od plaže oko 4 km, a od aerodroma oko 2 km.

Holiday Inn Mauritius Mon Tresor 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Besplatne aktivnosti: Teretana, aerobik.

Aktivnosti uz doplatu: Windsurfing, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, sef, mini bar, radni sto, frižider, ketler za čaj/kafu, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, WIFI, tuš kabina ili kada, fen.

 

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*

LOKACIJA: In Poste Lafayette, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, sef, WIFI, privatna plaža, room servis, suvenirnica.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Snorkling, aerobik, joga.

Aktivnosti uz doplatu: Ronjenje sa bocama, pecanje, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, fen, sef, tuš kabina, ketler za čaj/kafu, TV, WIFI, kupatilo.

 

Veranda Paul and Virginie Hotel & Spa 4*

LOKACIJA: Grand Gaube, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, dva bazena, restoran, kafić, bašta, terasa, suvenirnica, servis za pranje veša i parking. Hotel je na samoj plaži, a od aerodroma je udaljek oko 73 km.

Veranda Paul and Virginie Hotel & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion i all inclusive. 

Besplatne aktivnosti: Teretana, fitnes i tenis.

Aktivnosti uz doplatu:  Wellness centar, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, 32 m2, klima, sef, ventilator, ketler za čaj/kafu, minibar.

 

Solana Beach Mauricijus 4*

LOKACIJA: In Belle Mare, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, barovi i restorani. Hotel je smešten na samoj plaži, a od aerodroma je udaljen oko 80 km.

Solana Beach Mauricijus 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Pedaline, kanui, windsurfing, aerobik, odbojka, snorkling.

Aktivnosti uz doplatu: Ronjenje sa bocama, ture sa brodićima, tenis.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, tuš kabina, kupatilo.

 

Anantara Iko Mauritius Resort & Villas 5*

LOKACIJA: Blue Bay, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, bašta, suvenirnica, servis za pranje veša, restoran, lift, parking, kafić. Smešten je na samoj plaži a od aerodroma je udaljen oko 3 km.

Anantara Iko Mauritius Resort & Villas 5*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Fitnes centar, parno kupatilo.

Aktivnosti uz doplatu: Kajak, wellness centar, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, nepušačka, 55 m2, klima, sef, ventilator, sofa, radni sto, minibar, WIFI, TV, radio, room servis.

 

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Flic en Flac, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, lift, parking, kafić, bašta, terasa na krovu, jacuzzy, suvenirnica, frizerski salon, servis za pranje veša. Smešten je na samoj plaži.

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion i pun pansion.

Besplatne aktivnosti: Windsurfing, jedrenje, ronjenje, kajak.

Aktivnosti uz doplatu: Golf, tenis, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, nepušačka, 61 m2, klima, sef, ventilator, sofa, radni sto, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj/kafu, minibar, telefon, WIFI, TV, room servis.

 

Veranda Pointe aux Biches 4*

LOKACIJA: Pointe aux Piments, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, parking, kafić, bašta, terasa, suvenirnica, butik, servis za pranje veša. Hotel je na samoj plaži, a od aerodroma je udaljen 54 km.

Veranda Pointe aux Biches 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala, odbojka.

Aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, wellness centar, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, 33 m2, klima, sef, ventilator, ketler za čaj/kafu, minibar, telefon, WIFI, TV.

 

The Ravenala Attitude 4*

LOKACIJA: In Balaclava, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija,  dva bazena, restorani i kafići, a nalazi se na samoj plaži.

The Ravenala Attitude 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Kajak, snorkling, windsurfing, aerobik, stoni tenis, odbojka.

Aktivnosti uz doplatu: Pecanje, ronjenje, parasailing, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokreventa soba, balkon ili terasa, kupatilo, fen, minibar, sef, tuš kabina, WIFI.

 

Ambre Resort & Spa 4*

LOKACIJA: In Belle Mare, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, menjačnica, room servis. Hotel se nalazi na samoj plaži.

Ambre Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Kajak, snorkling, tenis, boćanje, odbojka, stoni tenis.

Aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, pecanje, katamaran, skijanje na vodi, golf.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, tuš kabina, kupatilo, WIFI.

 

Seasense Boutique Hotel & Spa 4*

LOKACIJA: Trou d Eau Douce, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, wellness centar, parking, kafić, bašta, terasa, suvenirnica, WIFI, servis za pranje veša. Hotel je udaljen od aerodroma 40km, a nalazi se direktno na plaži.

Seasense Boutique Hotel & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion.

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala, bicikle.

Aktivnosti uz doplatu: Sauna i masaže.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, 30-35 m2, klima, sef, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, minibar, telefon, WIFI, TV, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, balkon ili terasa.

 

Outrigger Mauritius Beach Resort 4+*

LOKACIJA: Bel Ombre, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, parking, bar, bašta, suvenirnica, butik, frizerski salon. Nalazi se na samoj plaži.

Outrigger Mauritius Beach Resort 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Teretana, fitnes sala, odbojka na pesku, tenis.

Aktivnosti uz doplatu: Joga, iznajmljivanje bicikla, sauna i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, nepušačka, 63 m2, klima, sef, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj/kafu, minibar, telefon, WIFI, TV, tuš kabina, kada, fen.

 

The Residence Mauricijus 5*

LOKACIJA: Belle Mare, Mauricijus
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, bazen, restoran, lift, parking, bar, bašta, jacuzzy, suvenirnica, butik, frizerski salon, WIFI. Hotel se nalazi direktno na plaži.

The Residence Mauricijus 5*

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion, pun pansion i all inclusive.

Besplatne aktivnosti: Windsurfing, snorkling, kanu, kajak, skijanje na vodi, pedal boat, teretana, aerobik, tenis.

Aktivnosti uz doplatu: Katamaran, ronjenje, pecanje, golf.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: Dvokrevetna soba, 116 m2, klima, sef, ventilator, deo za sedenje, ketler za čaj/kafu, minibar, telefon, WIFI, TV, room servis, batler servis, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, balkon ili terasa.