Maldivi 2024

Cena od 1.360 eur / po osobi

Maldivi 2023 putovanje - Zaronite u rajski svet tirkiznih laguna i luksuznih vila. Vaša Maldivi avantura počinje ovde. Isplanirajte savršeno Maldivi putovanje!

Individualni polasci na Maldive tokom cele godine.

Sa razlogom je putovanje na Maldive odmor u pravom raju. Kristalno čista i prozirna voda laguna, snežno beli pesak, tropska vegetacija na malim ostrvima i prepoznatljiva gostoljubivost Maldivljana učiniće svaki odmor nezaboravnim.  

Maldivi (Maldives) su ostrvska država u Indijskom okeanu i pripada Južnoj Aziji. Najbliži susedi Indija i Šri Lanka udaljeni su oko sat vremena leta.

Naši putnici na Maldivima. Centara Resort Maldivi.

Više o Maldivima

Državu Maldivi sačinjava oko 1190 ostrva grupisanih u 26 atola raspoređenih duž ekvatora. Atoli su prstenasti koralni grebeni, ostrva ili grupa ostrva. Atol okružuje vodena površina koja se naziva laguna i ona štiti ostrvo unutar atola. Atoli su nastali od ugašenih podvodnih vulkana koji su se podigli do površine vode i čiji prsten su formirali korali. Ova koralna ostrva tipična su za tropska mora u Indijskom i Tihom okeanu, a Maldivski atoli su najpoznatiji. 

Maldivi su najmanja zemlja Azije, sa površinom od oko 298 kvadratnih kilometara, koja je raspoređena na oko 1190 ostrva i to ih čini jednom od najrazuđenijih zemalja na svetu. Takođe, sa svojih oko 550.000 stanovnika su druga najmanja zemlja Azije prema broju stanovnika. Prosečna nadmorska visina Maldiva je 1,5 metara, dok najviša tačka ima 5,1 metar, i to je svrstava u najnižu zemlju sveta

Putnici agencija Your Way iz Beograda na medenom mesecu tokom putovanja na Maldive.

Upravo ove specifičnosti učinile su da Maldivi sami po sebi predstavljaju turističku atrakciju i danas im je turizam najvažnija grana privrede. Tome doprinosi i činjenica da se nalaze u ekvatorijalnom pojasu i da su posete moguće tokom čitave godine. Temperatura vazduha je oko 30⁰C, a temperature mora je oko 28⁰C. Jedino što je promenljivo su oblaci i kiša. 

Optimalno je posetiti Maldive u periodu od novembra do aprila, kada su padavine najređe, ali i u ostatku godine su padavine kratkotrajne i prolazne, što Maldive čini destinacijom koju možete posetiti tokom cele kalendarske godine i uživati u suncu i moru.

Maldivi putovanje, individualni aranžmani, medeni mesec

 

Odmor na Maldivima

Odmor na Maldivima uglavnom se vezuje za boravak u rizortu koji uglavnom zauzima čitavo ostrvo sa lagunom u okviru jednog od 26 atola. Moguće je boraviti i na ostrvima naseljenim lokalnim stanovništvom, pre svega su to ostrva Maafushi, Thoddoo i Hanimaadhoo, i na njima se nalaze tipični hoteli. Važno je znati da na ovim ostrvima nije dozvoljeno konzumirati alkohol, osim ako se ne napusti ostrvo. Tako je, na primer, u okviru hotela “Barefoot” izgrađen bar van ostrva, do koga se stiže brodićem i u njemu putnici mogu konzumirati alkoholna pića.

Rizorti koji zauzimaju čitava ostrva nemaju ovo ograničenje, a u svom sklopu imaju više sadržaja koji mogu biti zanimljivi putnicima tokom svog boravka. 

Putnik agencije Your Way na Maldivima. Individualno putovanje.

Maldivi cena putovanja

Maldivi mogu biti i pristupačna ali i vrlo luksuzna destinacija, i na Maldivima smeštaj možete platiti od oko 80 eur po noćenju do preko 10.000 eur po noćenju u najekskluzivnijim hotelima. Upravo zbog postojanja koncepta rizorta, gde svoj odmor provedete na jednom ostrvu, ishrana se uglavnom bazira na usluzi polupansiona, punog pansiona ili all inclusive. 

Transfer do ostrva na Maldivima

Od međunarodnog aerodroma Velana u Maleu do rizorta na ostrvima može se doći ili brzim brodom, ili lokalnim letom i brzim brodom, ili hidroavionom. U cenu smeštaja uključen je osnovni prevoz (do bližih ostrva uglavnom brzim brodom, do daljih kombinacijom lokalnog leta i brzog broda), a za poseban doživljaj sletanja na more, putnici mogu doplatiti za hidroavion. Cena transfera hidroavionom uglavnom iznosi oko 500 dolara po osobi.

Vodič agencije Your Way iz Beograda, pliva sa ajkulama na Maldivima.

 

Ono što je takođe posebno za Maldive je ronjenje na koralnim grebenima. Većina rizortova nudi opcije kurseva ronjenja (PADI, SSI), kao i snorkling u lagunama. Indijski okean, a pogotovo koralni grebeni Maldiva poznati su po bogatom podvodnom svetu i jedna su od omiljenih destinacija iskusnih ronilaca. Posebno lepe koralne grebene imaju rizorti poput: Lily Beach, OBLU at Helengeli, Komandoo, Barefoot, Kuredu, Soneva Fushi…

Hrana u rizortima uglavnom se bazira na različitim internacionalnim kuhinjama - italijanska, japanska, azijska, ali i lokalne koja dosta podseća na indijsku i poznata su jela sa karijem. Doručak, ručak i večera u okviru izabrane usluge u većini rizortova je na bazi švedskog stola, a veći rizorti imaju i restorane a la carte u kojima su obroci uglavnom sa doplatom.

Maldivi letovanje. Putnici agencije Your Way

Iako je prva asocijacija na Maldive putovanje za mladence (honeymoon), oni nude mnogo više opcija, pa su danas destinacija za sve tipove putovanja - za ronioce, grupe prijatelja, porodice, putnike koji putuju sami. Neki od rizortova koji su pogodni za porodice su: Kandima Maldives, Sun Island, Sheraton Full Moon, Bandos, Summer Island, Sun Siyam Iru Fushi Maldives, Constance Moofushi… Rizorti koji su samo za odrasle su Komandoo Island, Kuredu Island Resort & Spa, Meeru Island Resort & Spa, Hurawalhi Island, Veligandu Island Resort & Spa… 

Maldivi Aranžmani

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL)

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Dubai/Doha/Istanbul) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Maldive, Male. 

DAN 2: MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL) – MALE - IZABRANO OSTRVO

Dolazak na međunarodni aerodrom Male (MLE). Transfer do izabranog ostrva brzim brodom, lokalnim letom i brodom ili hidroavionom. Dolazak u izabrani smeštaj. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 3-8: MALDIVI (IZABRANO OSTRVO)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju i Indijskom okeanu. Mogućnost fakultativnih izleta za snorkeling, ronjenje, plivanje sa kit-ajkulama, vožnju biciklima, opuštanja u spa centru. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 9: MALDIVI (IZABRANO OSTRVO) – MALE – MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera brzim brodom, lokalnim letom i brodom ili hidroavionom do međunarodnog aerodroma u Maleu. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 10: MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 10 dana / 7 noćenja)

 

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

Qatar Airways

Doha

✓ uz uslove

7 kg

25 kg

 820 €

Emirates Airlines / Fly Dubai

Dubai

X

7 kg

20 kg

 720 €

Turkish Airlines

Istanbul

X

8 kg

30 kg

 940 €

SMEŠTAJ I TRANSFER:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve prikazane cene uključuju i transfer na relaciji aerodrom Male – izabrani hotel – aerodrom Male.

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Hoteli 3+*:Polupansion:Pun pansion:All inclusive:
Embudu Village 3+*

X

640 €

920 €

ADAARAN Club Ranalhi 3+*

X

X

1190 €

Thulhagiri Island Resort 3+*

740 €

795 €

1090 €

Fihalhohi Island Resort 3+*

870 €

910 €

1290 €

Malahini Kuda Bandos 3+*

720 €

830 €

1220 €

Equator Village Gan 3+*

710 €

X

830 €

Angaga Island Resort & Spa 3+*

920 €

1040 €

1390 €

Hoteli 4*:Polupansion:Pun pansion:All inclusive:
Summer Island Maldives 4*

690 €

840 €

1190 €

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort/Spa 4*

830 €

920 €

1240 €

Paradise Island Resort 4*

890 €

960 €

1390 €

Safari Island 4*

780 €

930 €

1310 €

Reethi Beach Resort 4*

790 €

890 €

1240 €

The Barefoot Eco Hotel 4*

690 €

780 €

X

JEN Maldives, Male by Shangri-La 4*

840 €

1070 €

X

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

X

660 €

1130 €

Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

X

720 €

1290 €

Bandos Maldives 4*

890 €

970 €

1390 €

Sun Island Resort & Spa 4*

940 €

990 €

1420 €

Drift Thelu Veliga Retreat 4*

1295 €

1470 €

1780 €

Nika Island Resort & Spa 4*

X

960 €

1550 €

Kuredu Island Resort & Spa 4*

X

810 €

1280 €

ADAARAN Select Meedhupparu 4*

X

X

1290 €

ADAARAN Select Hudhuranfushi 4*

X

X

1150 €

Filitheyo Island Resort 4*

890 €

980 €

1120 €

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*

1045 €

1140 €

1270 €

Sande’s Bathala 4*

X

X

1540 €

Innahura Maldives Resort 4*

X

1265 €

1610 €

Hoteli 4+*:Polupansion:Pun pansion:All inclusive:
Vilamendhoo Island Resort & Spa 4+*

X

890 €

1540 €

Royal Island Resort & Spa 4+*

1060 €

1290 €

1540 €

Reethi Faru Resort 4+*

1110 €

1250 €

1510 €

Gangehi Island Resort 4+*

1045 €

1160 €

1610 €

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4+*

X

980 €

1290 €

Holiday Inn Kandooma Maldives 4+*

1130 €

1420 €

1910 €

Meeru Island Resort & Spa 4+*

X

920 €

1550 €

Kandima Maldives 4+*

1540 €

1860 €

2180 €

Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4+*

X

X

1380 €

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives 4+*

1385 €

1510 €

1660 €

Saii Lagoon Maldives – Curio Collection by Hilton 4+*

1295 €

1735 €

1840 €

COOEE OBLU at Helengeli 4+*

X

X

1480 €

Veligandu Island Resort & Spa 4+*

X

1090 €

2080 €

Hoteli 5*:

Polupansion:

Pun pansion:

All inclusive:

Kurumba Maldives 5*

1420 €

1740 €

2300 €

Velassaru Maldives 5*

1680 €

1750 €

2660 €

Hard Rock Maldives 5*

1690 €

2040 €

2240 €

Komandoo Island Resort & Spa 5*

X

1490 €

1980 €

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

1510 €

1780 €

2270 €

Sun Siyam Iru Fushi 5*

2030 €

2370 €

2440 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta Fly Dubai 720 EUR + smeštaj 7 noćenja – pun pansion u Embudu Village 3+* (standardna soba) 640 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 1360 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

720 €

Embudu Village 3+*, pun pansion

640 €

1360 €

720 €

Summer Island 4*, pun pansion

840 €

1560 €

720 €

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort/Spa 4*, all inclusive

1240 €

1960 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Male – Beograd
 • Transfer na relaciji Male aerodrom – hotel – Male aerodrom, prema izabranom hotelu
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 10 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 937,00 RSD, doplata za Covid-19 +468,50 RSD = ukupno po osobi 1405,50 RSD)
 • Troškove PCR testiranja
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA:

Za turistički boravak na Maldivima od 15.03.2022. nije neophodno posedovati negativan test ili potvrdu o vakcinaciji.

24 sata pre dolaska i odlaska sa Maldiva, obavezno je popuniti Travel Declaration Form na sledećem linku: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/ Formu je obavezno popuniti unutar 24h pre dolaska na Maldive, kao i unutar 24h pre polaska sa Maldiva. Dobijeni QR kod putnici moraju imati ili sačuvan na telefonu, ili odštampan, i moraju ga priložiti već prilikom čekiranja u Beogradu.

Prilikom sletanja na međunarodni aerodrom u Maleu, službenici imaju pravo da nasumično izvrše testiranje putnika, i ukoliko se pokaže da su pozitivni na Covid-19, obezbeđeno je mesto za izolaciju.

Turistička organizacija Maldiva je kreirala posebne pakete zdravstvenog osiguranja u slučaju Covid-19 infekcije po sledećim uslovima: 25 USD za osnovni paket za 7 dana po osobi ili 35 USD za Plus paket. Više detalja na: https://allied.mv/insurance-plan/allied-inbound/

Putnici su u obavezi da poseduju zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.

Neke avio kompanije traže posedovanje negativnog PCR testa prilikom čekiranja na let (oba smera), ne stariji od 96 sati ili 72 sata, u zavisnosti od kompanije. U svim hotelima iz naše ponude moguće je uraditi testiranje pred povratak. Potrebno je samo prilikom prijavljivanja u hotel najaviti da je potrebno testiranje. Plaćanje je na licu mesta.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak na Maldive za boravak do 30 dana.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.
 • Prilikom dolaska na Maldive neophodno je pokazati vaučer / potvrdu rezervacije za rizort za ceo period boravka. Boravak je ograničen na rezervisani rizort i putovanja na druga ostrva trenutno nisu moguća.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je YOUR WAY putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Cenovnik br. 1 važi od 09.03.2023.
 • Program br. 1 Maldivi individualno, od 27.04.2021.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: ronjenje, obilasci lokalnih ostrva, grebena, snorkling, jedrenje, vožnja katamaranom, plivanje sa ribama-ajkulama ili kornjačama.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

HOTELI 3+*:

Embudu Village 3+*

LOKACIJA: South Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu
LINK HOTELA

Tropsko ostrvo dugo 3 kilometra, a hotel je poznat po zadivljujućem grebenu i spektakularnim mestima za ronjenje, od kojih se čak 35 nalaze u neposrednoj blizini. Raže, ajkule, kornjače I druge neverovatne životinje mogu da se nađu oko grebena. Takođe nudi mnoštvo sadržaja, pored prekrasne prirode i idiličnih pogleda, nudi zabavu i sport. 

Embudu Village 3+* Maldivi

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 09-00h), užina 16-18h (kafa, čaj, peciva).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, badminton, bilijar, snorkling u hotelu

Usluge/aktivnosti uz doplatu: vindsurfing, ronilačka obuka (SSI), ronjenje na grebenu, sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice: 124

Economy room: nalazi se u dvospratnoj zgradi na pristaništu, pogled na vrt. Sadrži: tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, minibar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, balkon ili terasu.

Superior room: nalazi se sa morske strane sa 4-8 jedinica. Sadrži: tuš, WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, terasu.

Water Bungalow: postavljen je na stubovima iznad mora sa ugrađenim staklenim prozorima u podu i pogledom na more. Sadrži: prostor za sedenje, kadu, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, TV (satelitska TV, nacionalna televizija), telefon, frižider, terasu.

 

ADAARAN Club Rannalhi 3+*

LOKACIJA: South Male Atoll, Central Atolls
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), oko 45 minuta, uključen u cenu
LINK HOTELA

Okruženo kristalno čistom vodom, plažama sa belim peskom i sa tropskom vegetacijom, ovo ostrvo ima veličinu od oko 450m x 140m, a u njegovoj blizini nalazi se sjajan koralni greben za sve ljubitelje ronjenja. Rizort ima recepciju, wi-fi na javnim površinama, butik, juvelirnicu, restoran na bazi švedskog stola, kafe, dva bara.  

ADAARAN Club Rannalhi 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića u periodu 09:30-00h), užina u periodu 10:30-11:30h, 16:30-18h (kafa, čaj, peciva).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, fudbal

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, pecanje, vindsurfing,snorkling, ronjenje,  ronilačka obuka (SSI).

Smeštajne jedinice: 122

Standard room: 36-40m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon. 

Water Bungalow: 61-70m2, na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, direktan pristup moru.

 

Thulhagiri Island Resort 3+*

LOKACIJA: Central Atolls , North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom (speedboat) oko 20 minuta, uključen u cenu
LINK HOTELA

Tropsko ostrvo okvirne veličine 300 x 300 metara locirano je u centru lagune, okruženo je kristalno providnom vodom i tirkiznom lagunom, a na ostrvu se nalaze plaže sa snežnobelim peskom brojnim palmama. Hotel ima recepciju, lobi, wi-fi u lobiju, suvenirnicu, juvelirnicu, restoran na bazi švedskog stola, bar na plaži, infinity bazen.

Thulhagiri Island Resort 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedsko sto za doručak i večeru, kod punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (u periodu 08-00h), užina, oprema za snorkling i jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, kanu, snorkling, ronjenje. 

Smeštajne jedinice: 84

Beach Bungalow: 51-60 m2, pogled na more, kada, spoljašnji tuš, toalet, fen, klima, sef, TV, telefon, čajnik, frižider, opremljena terasa. 

Water Bungalow: 51-60 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kada, tuš, toalet, fen, klima, sef, TV, telefon, čajnik, frižider, opremljena terasa, direktan pristup moru. 

Superior Water Bungalow: 71-80 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kada, tuš, toalet, fen, klima, sef, TV, telefon, čajnik, frižider, opremljena terasa, direktan pristup moru.

 

Fihalhohi Island Resort 3+*

LOKACIJA: South Male Atoll, Central Atolls
TRANSFER: brzim brodom (speedboat) 50 min, uključen u cenu
LINK HOTELA

Predivno ostrvo koje privlači veliki broj ronilaca zbog svog neverovatnog podvodnog sveta, pećina i kanala, kao i podvodnih olupina.  Takodje, na ostrvu se nalazi predivna bela plaža sa sitnim peskom, okružena prirodnim hladom palmi.

Fihalhohi Island Resort 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona, uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 09-00h), užina (kafa, čaj, peciva).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, bilijar, teretana. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, kanu, vindsurfing, džet-ski, snorkling, ronjenje, ronilački kurs (PADI). 

Smeštajne jedinice: 150

Classic Room: okrenuta ka moru, tuš, kupatilo, fen, klima, ventilator, mini bar, sef, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj, terasa.

Comfort Room: okrenuta ka moru, kada, kupatilo, bademantil,  fen, klima, ventilator, mini bar, sef, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj, terasa.

Premium Room: okrenuta ka moru, kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, mini bar, sef, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj, terasa.

Water Bungalow: bungalov na vodi, iznad lagune, pogled more, tuš, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, drveni pod, klima, fen, minibar, sef, tv, telefon, ketler, kafa, čaj, terasa, direktan ulaz u more, voće kao dobrodošlica.

 

Malahini Kuda Bandos 3+*

LOKACIJA: North Male Atoll, Central Atolls
TRANSFER: brzim brodom (speedboat) 10 min, uključen u cenu
LINK HOTELA

Ovo malo ostrvo, prečnika oko 200 metara karakterišu plaže sa belim peskom, tirkiznom vodom lagune i tropskom vegetacijom. Sobe su tradicionalnog dizajna, izgrađene na jednostavan i moderan način. Hotel ima recepciju, wi-fi, suvenirnicu, restoran na bazi švedskog stola i a la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, bar. 

Malahini Kuda Bandos 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 10-00h), užina u periodu 16-18h (kafa, čaj, peciva), oprema za snorkling, jedna ekskurzija po boravku.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, kanu, vindsurfing, SUP, teretana. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, pecanje, kajak, parasejling, džet-ski, snorkling, ronjenje, ronilački kurs (PADI). 

Smeštajne jedinice: 82

Garden Room: 21-25 m2, na spratu, pogled na baštu, tuš, kupatilo, klima, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj. 

Superior Room: 16-20 m2, na spratu, delimičan pogled na more, tuš, kupatilo, klima, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj. 

Deluxe Room: 26-30 m2, u prizemlju, delimičan pogled na more, tuš, kupatilo, klima, mini bar uz doplatu, sef, TV, telefon, WIFI, ketler, kafa, čaj. 

 

Equator Village Gan 3+*

LOKACIJA: Southern Atolls , Addu Atoll
TRANSFER: lokalni let + brzi brod (speedboat) oko 90 minuta, uključen u cenu
LINK HOTELA
NAPOMENA: Ovaj rizort nalazi se na ostrvu koje je naseljeno lokalnim stanovništvom, i zbog toga, prema pravilima i merama Republike Maldiva, svi posetioci moraju biti vakcinisani protiv Covid-19.

Ostrvo Gan na kome je smešten rizort pripada Addu Atolu koji važi za jedno od najboljih mesta za ronjenje na Maldivima. Sa okolna tri ostrva povezan je kamenim prelazima pa je moguće otići u šetnju od čak 15 kilometara. Hotel ima recepciju, wi-fi, restoran na bazi švedskog stola, bar, bazen.

Equator Village Gan 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedsko sto za doručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, pivo, kafa, čaj, sokovi, vino, kokteli, u periodu 09:30-00h), užina (kafa, čaj, peciva, u periodu 16-18h), snorkling.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, bilijar, teniski teren.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, džet-ski, SUP, ronjenje, ronilački kurs (PADI). 

Smeštajne jedinice: 78

Standard Room: 51-60 m2, tuš, toalet, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, frižider, terasa. 

 

Angaga Island Resort & Spa 3+*

LOKACIJA: Central Atolls, South Ari Atoll, Angaagaa
TRANSFER: lokalni let + brzi brod (speedboat) uključen u cenu
LINK HOTELA

Ostrvo je smešteno u središnjem delu Južnog Ari Atola, okruženo velikom tirkiznom lagunom, i plažama sa belim peskom. Ima veličinu od oko 350 x 130 metara, sa bujnom tropskom vegetacijom. Hotel ima recepciju, wi-fi u sobama, butik, suvenirnicu, biblioteku, restoran na bazi švedskog stola, bar.

Angaga Island Resort & Spa 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedsko sto za doručak i večeru. Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, pivo, kafa, čaj, sokovi, vino, kokteli, u periodu 08:30-00h), užina (kafa, čaj, peciva, u periodu 10-11:30h i 15-17h), jedno iznajmljivanje opreme za snorkling i jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, badminton, teretana, pikado.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, kanu, džet-ski, snorkling, SUP, tenis, ronjenje, ronilački kurs (PADI). 

Smeštajne jedinice: 90

Superior Beach Bungalow: 41-45 m2, na plaži u kućicama sa više smeštajnih jedinica, tuš, kada, toalet, fen, klima, sef, TV, telefon, wi-fi, čajnik, kafa/čaj, frižider, opremljena terasa. 

Water Bungalow: 51-60 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, tuš, kada, toalet, fen, klima, sef, TV, telefon, wi-fi, čajnik, kafa/čaj, frižider, opremljena terasa, direktan prilaz moru. 

HOTELI 4*:

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort/Spa 4*

LOKACIJA: Northern Atolls, Baa Atoll
TRANSFER: lokalni let + gliser, uključen u cenu, trajanje lokalnog leta oko 20 minuta, vožnja gliserom oko 10 minuta
LINK HOTELA

Naselje se nalazi na izvanrednom ostrvu sa jedinstvenom, obilnom vegetacijom i sjajnom belom peščanom plažom. Pored prelepe peščane plaže, letovalište nudi i veliko slatkovodno jezero, u kome možete plivati. Površina ostrva je oko 5,3 hektara, dok je površina jezera oko 1600 kvadratnih metara. Rizort je okružen palmama visokim 20 metara, a sobe su svetle, opremljene toplim drvetom i bojama. Hotel poseduje 90 soba, recepciju, 2 bara, 2 restorana, wifi na celom prostoru rizorta. 

Dreamland The Unique Sea & Lake Resort/Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, dok su kod All Inclusive usluge uključeni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 08-00h), užina 10-11:30h (kafa, čaj, peciva) i jedno korišćenje snorkeling opreme.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, stoni fudbal, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: sportovi na vodi, katamaran, kanu, SUP, tenis, ronilački kurs (PADI, SSI)

Posebne pogodnosti: Gosti hotela koji proslave rođendan tokom boravka dobijaju besplatnu tortu (potrebno naglasiti prilikom bukinga). Za mladence (medeni mesec) obezbeđena je besplatna večera na plaži (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Smeštajne jedinice: 90

Beach Bungalow: 71-80 kvadratnih metara, na plaži, sadrži: tuš, kadu, tuš na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, telefon, wifi, frižider, kafu, čaj, terasu.

Water Bungalow: 71-80 kvadratnih metara, nalazi se u laguni, na stubovima iznad mora, sadrži: tuš, kadu, tuš na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, telefon, wifi, frižider, kafu, čaj, terasu.

 

Paradise Island Resort 4*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzi brod (speedboat), uključen u cenu, oko 15 minuta, mogućnost doplate za hidroavion
LINK HOTELA

Ostrvo Lankanfinolhu dugo je oko 930 metara i široko oko 200 metara, i poznato je po prelepo dizajniranom Aaruma Spa centru okruženo bujnom vegetacijom. Rizort je pogodan za romantične odmore, ali i sportske entuzijaste i ronioce. Ima svoj ronilački centar i obližnji koralni greben. Hotel poseduje 282 sobe i bungalova, pet restorana, recepciju, suvenirnicu, juvelirnicu, kiosk, dečije igralište, 2 bara, kafe, bazen. 

Paradise Island Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, flaša vode dnevno u sobi. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola i flaša vode dnevno u sobi, dok su kod All Inclusive usluge uključeni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 10-01h), flaša vode dnevno u sobi, užina 16-18h (kafa, čaj, peciva), piće u mini-baru, jedna ekskurzija tokom boravka (minimum boravka 6 dana).

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, sauna, odbojka na plaži, košarka, skvoš, stoni tenis, badminton, bilijar, kanu, teretana, teniski teren.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, pecanje, džet-ski, snorkling, SUP, ronjenje.

Posebne pogodnosti: Gosti hotela koji proslave rođendan tokom boravka dobijaju flašu vina i tortu (potrebno naglasiti prilikom bukinga). Za mladence (medeni mesec) obezbeđena je flaša penušavog vina i korpa voća u sobi (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Smeštajne jedinice: 282

Superior Beach Bungalow: 51-60 kvadratnih metara, na plaži, sadrži: tuš, tuš na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu.

Sunset Beach Villa: 61-70 kvadratnih metara, na plaži, pogled na more, sadrži: tuš, kadu, tuš na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, peglu, dasku za peglanje, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu, direktan prilaz plaži.

Water Villa: 71-80 kvadratnih metara, na stubovima iznad lagune, pogled na more, sadrži: tuš, kadu na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, bade-mantil, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu, direktan prilaz moru.

Beach Pool Villa: 81-90 kvadratnih metara, pogled na more, sadrži: tuš, tuš na otvorenom, kadu, kadu na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, bade-mantil, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu, đakuzi.

Deluxe Beach Pool Villa: 81-90 kvadratnih metara, pogled na more, sadrži: tuš, tuš na otvorenom, kadu, kadu na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, bade-mantil, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu, đakuzi.

Jacuzzi Water Villa: 81-90 kvadratnih metara, na stubovima iznad lagune, pogled na more, sadrži: tuš, kadu, kadu na otvorenom, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, sef, bade-mantil, mini-bar uz doplatu, TV, telefon, wifi, kafu, čaj, opremljenu terasu, direktan prilaz moru, đakuzi.

 

Reethi Beach Resort 4*

LOKACIJA: Northern Atolls, South Maalhosmadulu Atoll
TRANSFER: lokalni let + brzi brod (speedboat), uključen u cenu, oko 35 minuta, mogućnost doplate za hidroavion
LINK HOTELA

Ostrvo Fonimagoodhoo dugo je oko 600 metara i široko oko 200 metara, ispunjeno tropskom vegetacijom, i smešteno u tirkiznu lagunu. U njoj se nalazi koralni greben sa pet ulaza koji je izuzetno bogat morskom faunom. Hotel poseduje 120 soba i bungalova, tri a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, recepciju, wi-fi u lobiju, suvenirnicu, juvelirnicu, biblioteku, pet barova, bazen. 

Reethi Beach Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, dok su kod All Inclusive usluge uključeni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 09-23h), flaša vode dnevno u sobi, užina 16-17:30h (kafa, čaj, peciva), tenis, skvoš, badminton, ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, stoni fudbal, bilijar, teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, đakuzi, sauna, masaže, kozmetički tretmani, skvoš, badminton, skijanje na vodi, katamaran, kanu, kajt, džet-ski, snorkling, SUP, tenis, ronjenje, ronilački kurs (PADI, SSI).

Posebne pogodnosti: Za mladence (medeni mesec) obezbeđena je korpa voća u sobi i večera na plaži sa bocom vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Smeštajne jedinice: 120

Reethi Villa: 36-40 kvadratnih metara, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Deluxe Villa: 46-50 kvadratnih metara, na plaži, na zapadnoj strani, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen, bade-mantil, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Water Villa: 51-60 kvadratnih metara, na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, toalet, fen, bade-mantil, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Reethi Family Suite: dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš na otvorenom, kada, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, kafa/čaj, opremljena terasa. 

 

The Barefoot Eco Hotel 4*

LOKACIJA: Northern Atolls, ostrvo Hanimaadhoo
TRANSFER: lokalni let + transfer busom, uključen u cenu, trajanje lokalnog leta oko 45 minuta, vožnja busom oko 15 minuta
LINK HOTELA
NAPOMENA: Ovaj rizort nalazi se na ostrvu koje je naseljeno lokalnim stanovništvom, i zbog toga, prema pravilima i merama Republike Maldiva, svi posetioci moraju biti vakcinisani protiv Covid-19.

Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. Ostrvo je dugačko 7 kilometara i ima oko 2.000 stanovnika. Ukoliko posetite ribarsko selo upoznaćete se sa životom lokalnog stanovništva. Pored toga na ostrvu se nalazi jedna škola, džamija i mali aerodrom. Hotel je okružen tropskom vegetacijom i sastoji se od deset dvospratnih zgrada u kojoj se nalaze četiri sobe, integrisane u prelepu prirodu. Opremljen je glavnim restoranom “The Barefoot” koji služi mediteranske specijalitete (morske plodove), uživajte u Juice Bar-u, Black Pearl baru koji se nalazi na obali, a do kojeg se stiže brodićem. Gostima su na raspolaganju bazen, butik, mala knjižara i besplatan internet. 

The Barefoot Eco Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je švedski sto sa doručak i flaša vode u sobi. Kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, voda tokom obroka i vlaša vode dnevno. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, voda tokom obroka i vlaša vode dnevno.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, teretana, joga, kanu, snorkeling, korišćenje bicikala

Za mladence (medeni mesec) obezbeđena je korpa voća u sobi i izlet za snorkling (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, katamaran, sportovi na vodi, SUP, ronilački kurs (PADI, SSI)

Smeštajne jedinice: 90

Seaside: veličine oko 44 m2, nalaze se u prizemlju, opremljene su svetlim bojama, a imaju dosta drvenih elemenata. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu i delimičan pogled na more.

Beachfront: veličine 46-50 m2, isto opremljene kao Seaside, nalaze se bliže plaži i imaju pogled na more. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu.

Oceanview: veličine 46-50 m2, ista opremljenost kao Seaside, nalaze se na prvom spratu sa balkonom i pogledom na more. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu.

Family: Veličine oko 100 m2, dve povezane sobe Beachview i Oceanwiev.

 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

LOKACIJA: Central Atolls, North Ari Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 90 minuta, mogućnost doplate za hidroavion (let traje oko 25 minuta)
LINK HOTELA

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Hotel je ušuškan u bujnu tropsku vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana “Madi” nudi još jedan a-la- carte restoran “Malamathi” kao i snack bar i pool bar. U ponudi hotela je i bazen, suvenirnica, juvelir, biblioteka, internet Wi-Fi, spa centar.

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 07:30-00h, kao i užina (kafa, čaj, peciva) u periodu 16-18h)

Besplatne usluge/aktivnosti: skvoš, stoni tenis, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 112

Economy: 31-35 m2 (5), u unutrašnjosti ostrva u blizini ronilačke škole u bloku sa 5 soba, jednostavno uređene, kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa.

Standard: 31-35 m2 (14), u unutrašnjosti ostrva, spoljno kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa, pogled na baštu.

Superior: 51-60 m2 (28), u dvospratnim zgradama sa 4 sobe, spoljno kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa balkonom ili terasom.

Beach Bungalow: 36-40 m2 (46), zasebni bungalovi direktno na plaži, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom.

Water Bungalow: 71-80 m2 (24), na stubovima iznad mora, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, DVD, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom.

 

Summer Island Maldives 4*

LOKACIJA: North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 45 minuta, mogućnost doplate za hidroavion (let traje oko 15 minuta)
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na idiličnom ostrvu sa sitnim belim peskom, bujnom vegetacijom i mirnom lagunom sa prozirnom tirkiznom vodom. U blizini se nalazi koral koji pruža mogućnosti istraživanja podvodnog sveta. Hotel poseduje recepciju, butik, suvenirnicu, 2 restorana na bazi švedskog stola, jedan restoran a la carte, dva bara, infinity bazen površine 180 m2.

Summer Island Maldives 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola kao i jedna flaša vode dnevno. Kod usluge punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola kao i jedna flaša vode dnevno. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h, kao i užina (kafa, čaj, peciva) u periodu 16:30-17:30h)

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, badminton, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina i korpu voća u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 156

Garden room: pogled na baštu, nepušačka soba, kupatilo na otvorenom, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, frižider, terasa.

Superior bungalow: pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Superior beach: na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Superior Vista: na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Premium Beach Villa: 41-45 m2, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, đakuzi, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, minibar (dodatno se plaća), sef, TV, DVD, telefon, čajnik, mašina za espreso, kafa, čaj, terasa.

Water Villa: Bungalov koji se nalazi na stubovima iznad mora, pogled na more, đakuzi, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, minibar (dodatno se plaća), sef, TV, DVD, telefon, čajnik, mašina za espreso, kafa, čaj, terasa.

 

Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 20 minuta
LINK HOTELA

Hotel se nalazi Na ostrvu Dhonveli veličine 600 m x 100 m, u Severnom Male Atolu. Na ovom ostrvu pronaći ćete odlične uslove za opušteni odmor. Ljubitelji kupanja uživaće u maloj laguni ostrva. Dhonveli je naročito poznat kod surfera iz celog sveta, za koje je ovo ostrvo i njegovo okruženje pravi Eldorado. Restorani ,,Koimala” i ,,Maakana” raspoređeni su na različitim delovima ostrva. U zavisnosti od smeštaja, gosti se hrane u nekom od restorana. 2 bara, bazen sa odvojenim bazenom za decu, igralište za decu, suvenirnica, Wi-Fi uz doplatu. U cilju zaštite ostrva od erozije, na nekim mestima su izgrađeni lukobrani, koji štite ostrvo od talasa.

Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h), užina 16-17h i 22:30-23:30h. Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h), užina 16-17h i 22:30-23:30h, kao i strana žestoka pića u periodu 09-00h, piće u mini-baru koje se dnevno dopunjava, kao i jedan spa tretman po boravku, wifi, ekskurziju.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kanu, kajak, džet-ski, snorkling, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 152

Superior Ocean View Room: 51-60 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Beach Bungalow: 51-60 m2, bungalov na  plaži, pogled na more, spošljašnji tuš, wc, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, terasa.

Duplex Garden Bungalow: 51-60 m2, pogled na baštu, odvojena dnevna soba, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa 

Water Bungalow: 61-70 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, đakuzi.

Junior Beach Suite: 91-100 m2, pogled na baštu, kombinovan dnevni boravak i soba, kupatilo sa kadom, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, đakuzi

Beach-Pool-Suite: 91-100 m2, pogled na baštu, kombinovan dnevni boravak i soba, kupatilo sa kadom, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, đakuzi, privatan bazen

Overwater Suite: 91-100 m2, severna strana, pogled na more, odvojena dnevna soba, odvojena spavaća soba, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, terasa, đakuzi

 

Bandos Maldives 4*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 15 minuta
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na privatnom ostrvu koje krase biserne bele plaže, okružene bujnom zelenom vegetacijom i tirkiznom kristalnom lagunom. U sklopu hotela nalaze se recepcija, suvenirnica, juvelirnica, galerija, bazen, 1 restoran na bazi švedskog stola, 3 a la carte restorana sa azijskom i internacionalnom kuhinjom, 2 bara, kids club i bazen za decu.

Bandos Maldives 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 07-00:30h), užina 16-17h i 22:30-23:30h. Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h), užina, piće u mini-baru, kajak, tenis, bilijar.

Besplatne usluge/aktivnosti: sauna, odbojka, fudbal, stoni tenis, stoni fudbal, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, bilijar, tenis, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 215

Standard Room: 36-40 m2, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Deluxe Room: 51-60 m2, pogled na more, odvojen dnevni boravak, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Garden Villa: 36-40 m2, pogled na baštu, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Superior Beach Villa: 101-120 m2, na 2 sprata, odvojen dnevni boravak, đakuzi, spoljašnji tuš, kada, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Superior Villa: 36-40 m2, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Beach Villa:  36-40 m2, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Water Villa: 101-120 m2, na 2 sprata, odvojen dnevni boravak, đakuzi, spoljašnji tuš, kada, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

 

Sun Island Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Central Atolls, South Ari Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 35 minuta
LINK HOTELA

Rizort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo, koje je dugo 1,6 km i široko 440 metara. Ovaj hotel pogodan je i za odmor i za one koji žele aktivnosti. Hotel sadrži recepciju, spa, butik, suvenirnicu, juvelirnicu, bazen, dečiji bazen, 1 restoran na bazi švedskog stola i 4 a la carte restorana, 6 barova. 

Sun Island Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, voda za vreme obroka, kao i flaša vode dnevno u sobi. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, voda za vreme obroka, kao i flaša vode dnevno u sobi. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 10-01h), užina 16-18h (kafa, čaj, peciva), flaša vode dnevno u sobi, piće u minibaru, tenis, skvoš, badminton, bilijar, pikado, jedna ekskurzija za noćno pecanje.

Besplatne usluge/aktivnosti: sauna, đakuzi, odbojka, košarka, skvoš, stoni tenis, bilijar, pikado, kanu, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). Za one koji proslavljaju rođendan tokom boravka u rizortu, dobijaju flašu vina i tortu od hotela (naglasiti prilikom bukinga).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, mini golf, skijanje na vodi, pecanje, džet-ski, snorkling, SUP, pecanje, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 462

Standard Beach Bungalow: 31-35 m2, u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, u prvom redu do plaže, jednostavno uređen, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Superior Beach Bungalow: 51-60 m2, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, u prvom redu do plaže, kupatilo, kada, tuš na otvorenom, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Water Bungalow: 71-80 m2, na stubovima iznad vode, direktan pristup vodi, pogled na more, kupatilo, kada, tuš, bide, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Sunset Villa: 41-45 m2, na strani gde zalazi sunce, kupatilo, kada, tuš na otvorenom, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Sun Villa: 46-50 m2, u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, jednostavno uređen, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

 

Holiday Inn Kandooma Maldives 4+*

LOKACIJA: Central Atolls, South Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 40 minuta
LINK HOTELA

Rizort ima neobične arhitektonske elemente i moderan dizajn, svetle vile belim drvenim nameštajem i tirkiznim detaljima. Pogodan je za porodice, ali i grupe prijatelja i parove. Sadrži recepciju, wifi u celom rezortu, butik, biblioteku, infinity bazen, kids club, dečiji bazen, 4 bara od kojih se jedan nalazi na krovu i pogodan je za uživanje u zalasku sunca, jedan restoran na bazi švedskog stola i jedan a la carte restoran.

Holiday Inn Kandooma Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 11-00h).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, kajak, teretana, snorkling, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu, ako bukiraju Overwater Villu dobijaju i čokoladu, jagode i večeru u restoranu “The Kitchen” (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, joga, katamaran, ronjenje, ronilački kursevi

Smeštajne jedinice: 162

Beach View Villa: 46-50 m2, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na plaži, svetle i prijatne sa belim drvenim nameštajem i tirkiznim nijansama, poluotvoreno kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, opremljena terasa.

Beach House: 71-80 m2, odvojena dvospratna vila, sa spavaćom sobom sa balkonom i kupatilom na spratu, i otvorenim opremljenim dnevnim prostorom u prizemlju, spoljašnjim tušem, kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, opremljena terasa. 

Overwater Villa: 81-90 m2, na stubovima iznad vode, direktan pristup vodi, pogled na more, kupatilo, spoljašnja kada, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa, viseće ležaljke.

 

Nika Island Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Central Atolls , North Ari Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključeno u cenu, let traje 25 minuta
LINK HOTELA

Ovaj boutique rezort smešten je na ostrvo Kudafolhudoo veličine 300 x 170 metara, sa bujnom vegetacijom, mnogobrojnim palmama i tropskim biljkama. Vile su dizajnirane da uklope elemente drveta i svetlih boja. Ima recepciju, wi-fi, butik, restoran na bazi švedskog stola, kafe, bar, bazen. 

Nika Island Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, flaša vode dnevno u sobi. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 11-10h), užina, jedan izlet za snorkling i jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: stoni tenis, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, đakuzi, masaže, sauna, kozmetički tretmani, katamaran, kanu, snorkling, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 43

Garden room: 31-35 m2, u unutrašnjosti ostrva, pogled na baštu, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, čajnik, opremljena terasa.

Beach Villa: 71-80 m2, na severnoj strani, na plaži, pogled na more, odvojen dnevni boravak, đakuzi, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, čajnik, opremljena terasa.

Water Villa: 101-120 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, đakuzi, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, čajnik, opremljena terasa.

Deluxe Beach Villa: 91-100 m2, na južnoj strani, na plaži, pogled na more, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, čajnik, opremljena terasa.

Family Beach Villa: 121-150 m2, na severnoj strani, na plaži, pogled na more, odvojen dnevni boravak, dva kupatila, tuš, dva WC-a, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa.

 

ADAARAN Select Meedhupparu 4*

LOKACIJA: Northern Atolls , North Maalhosmadulu Atoll, Raa Atoll
TRANSFER: lokalni let + transfer brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 60 minuta, mogućnost doplate za hidroavion (let traje oko 45 minuta)
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se u predivnoj tirkiznoj laguni, okružen tropskom vegetacijom, a ostrvo ima veličinu od oko 740 x 300 metara. Rizort ima suvenirnicu, frizerski salon, juvelirnicu, dva a la carte restorana sa mediteranskom i indijskom kuhinjom, četiri restorana na bazi švedskog stola, dva bara, bazen, wi-fi u lobiju i javnim delovima rezorta. 

ADAARAN Select Meedhupparu 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, kao i užina, piće u mini-baru (bezalkoholna pića, voda, pivo, sokovi).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, teretana, teniski teren

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, kanu, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 215

Beach Villa: 46-50 m2, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa.

Deluxe Beach Villa: 46-50 m2, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, spoljašnji tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa.

Sunset Beach Villa: 46-50 m2, na strani zalaska sunca, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa.

Deluxe Jacuzzi Beach Villa: 46-50 m2, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, spoljašnji tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa, đakuzi.

Family Beach Villa: 91-100 m2, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa.

Family Deluxe Beach Villa: 91-100 m2, poluotvoreno kupatilo, toalet, tuš, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, opremljena terasa, đakuzi.

 

ADAARAN Select Hudhuranfushi 4*

LOKACIJA: Central Atolls , North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 30 minuta
LINK HOTELA

Rizort je smešten na privatnom ostrvu Hudhuranfushi, na površini od 33ha i na oko 19 km od glavnog grada Malea. Ostrvo dimenzija oko 800 x 400 metara ima bujnu vegetaciju i plitku providnu lagunu. Rizort ima spa, suvenirnicu, juvelirnicu, dečiji klub, četiri bara, kafe, a la carte restoran i restoran na bazi švedskog stola, bazen.   

ADAARAN Select Hudhuranfushi 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, kao i užina.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, fudbal, skvoš, stoni tenis, badminton, bilijar, teretana, teniski teren

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, katamaran, kanu, ronjenje, džet-ski

Smeštajne jedinice: 202

Garden Villa: 41-42 m2, u bašti, tuš, toalet, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa.

Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa.

Deluxe Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa, voće i penušavo vino po dolasku u sobi.

Sunrise Ocean Villa: 61-70 m2, na strani izlaska sunca, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, toalet, kada, tuš, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, kafa/čaj, opremljena terasa.

Sunset Ocean Villa: 61-70 m2, na strani zalaska sunca, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, toalet, kada, tuš, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, kafa/čaj, opremljena terasa.

Family Beach Villa: 101-120 m2, nalazi se na plaži, ima poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, minibar (dodatno se plaća), sef, TV, telefon, kafa, čaj, opremljena terasa

 

Reethi Faru Resort 4+*

LOKACIJA: Northern Atolls, Raa Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 60 minuta, mogućnost doplate za hidroavion (traje oko 45 minuta)
LINK HOTELA

Rizort se nalazi na ostrvu veličine 600 x 350 metara, okružen tropskom prirodom i sa belim peščanim plažama. Poseduje recepciju, suvenirnicu, juvelirnicu, wifi, 3 a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, 6 barova, bazen, spa. 

Reethi Faru Resort 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića), jedan spa tretman, jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: skvoš, badminton, stoni tenis, joga, stoni fudbal, teretana, teniski teren

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, katamaran, kajt, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI, SSI)

Smeštajne jedinice: 150

Garden Villa: 46-50 m2, u dvorištu, kupatilo, odvojeni tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Deluxe Beach Villa: 61-70 m2, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, WC, bade mantil, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Water Villa: 71-80 m2, na stubovima iznad lagune, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, WC, bade mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, terasa.

 

Gangehi Island Resort 4+*

LOKACIJA: North Ari Atoll, Central Atolls
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu (traje oko 25 minuta)
LINK HOTELA

Ovaj porodični rizort se nalazi na ostrvu veličine 300 x 250 metara. Vile su uređene u prirodnim tonovima i svetlom drvetu. Hotel poseduje recepciju, butik, biblioteku, wi-fi, jedan a la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, jedan restoran na bazi švedskog stola, bar.

Gangehi Island Resort 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, u periodu 09-23h) flaša vode dnevno u sobi, piće u mini-baru, kafa, čaj, pecivo, jedna masaža, snorkling oprema.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, boćanje, kanu, teretana 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, pecanje, snorkling, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 45

Club Room: 31-35 m2, u unutrašnjosti ostrva, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi.

Garden Villa: 61-70 m2, odvojena kućica, u unutrašnjosti ostrva, pogled na baštu, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, opremljena terasa.

Beach Villa: 61-70 m2, odvojena kućica, na plaži, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, opremljena terasa, direktan prilaz plaži.

Overwater Villa: 71-80 m2, odvojena kućica, strana zalaska sunca, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan ulaz u vodu.

Overwater Deluxe Villa: 101-120 m2, odvojena kućica, strana zalaska sunca, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, iPod docking station, telephone, telefon, wi-fi, ketler, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan ulaz u vodu.

 

Safari Island 4*

LOKACIJA: Central Atolls , North Ari Atoll
TRANSFER: hidroavionom, traje oko 25 minuta
LINK HOTELA

Rizort se nalazi na ostrvu veličine 210 x 80 metara, sa tropskom vegetacijom i koralnim grebenom u blizini ostrva. Široke bele plaže pružaju mogućnost za uživanje i odmor. Poseduje recepciju, suvenirnicu, biblioteku, wifi, restoran na bazi švedskog stola, bazen, bar, terasu, ležaljke. 

Safari Island 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića u periodu od 08h do 00h), užina (10-11:30h i 15-17h), jedan snorkling.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, snorkling, tenis, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI, SSI)

Smeštajne jedinice: 84

Beach Bungalow: 41-45 m2, bungalov na plaži, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, fen, TV, telefon, klima, wi-fi, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Semi-Water Bungalow: 41-45 m2, bungalov sa direktim pristupom moru, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, fen, TV, telefon, klima, wi-fi, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Water Bungalow: 41-45 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, sa direktim pristupom moru, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, fen, TV, telefon, klima, wi-fi, kafa/čaj, opremlljena terasa.

 

Royal Island Resort & Spa 4+*

LOKACIJA: Northern Atolls, South Maalhosmadulu Atoll, Baa Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 35 minuta
LINK HOTELA

Rizort se nalazi na rajskom ostrvu veličine 800 x 220 metara, sa bujnom vegetacijom i tirkiznom lagunom idealnom za plivanje i sportove na vodi. Araamu Spa centar smešten je u unutrašnjost ostrva i opremljen antičkim detaljima.  Poseduje recepciju, diskoteku, suvenirnicu, juvelirnicu, wifi, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran, bazen, dva bara, kafe, terasu, ležaljke, dečiji bazen, igralište za decu. 

Royal Island Resort & Spa 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola i flaša vode dnevno u sobi, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, flaša vode dnevno u sobi. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića u periodu od 10h do 01h), flaša vode dnevno u sobi, užina (16-18h), kafa, čaj, pecivo (16-18h), piće u mini-baru, jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, skvoš, stoni tenis, badminton, bilijar, kanu, aerobik, teniski teren, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, đakuzi, skijanje na vodi, katamaran, snorkling, džet-ski, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Smeštajne jedinice: 170

Garden Villa: 26-30 m2, bungalov u drugom redu, na plaži, pogled na baštu, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, wi-fi, kafa/čaj, opremlljena terasa, voće u sobi po dolasku.

Beach Villa: 41-45 m2, bungalov u prvom redu, na plaži, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, TV, telefon, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, wi-fi, kafa/čaj, opremlljena terasa, voće u sobi po dolasku.

 

Kuredu Island Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Northern Atolls, Faadhippolhu Atoll, Lhaviyani Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu
LINK HOTELA

Rizort je poznat po predivnom koralnom grebenu koji je pravi raj za ronjenje i snorkling. Samo ostrvo se ubraja među najveće na Maldivima, ima plažu dugu oko 3,5 kilometara, a samo ostrvo je veličine 1800 x 325 metara. Posetiocima pruža odmor i relaksaciju, ali i mnogobrojne aktivnosti koje uključuju sportove na vodi. Bungalovi i vile dizajnirane su u lokalnom stilu sa elementima drveta. Rizort poseduje recepciju, wi-fi, butik, suvenirnicu, juvelirnicu, biblioteku, četiri restorana na bazi švedskog stola, tri a la carte restorana sa azijskom i mediteranskom kuhinjom i ribljim specijalitetima, kafe šop, šest barova, tri bazena, od kojih je jedan isključivo za odrasle, terasu, ležaljke, dečiji bazen, igralište za decu. 

Kuredu Island Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića u periodu od 09h do 13:30h), užina (15-18h), kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, popust za spa centar, jedan snorkling, tenis, kajak i jedna ekskurzija. Kod izabrane usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak na bazi švedskog stola, kasni doručak do 12h, ručak i večera na bazi švedskog stola, jedna večera nedeljno u a la carte restoranu, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića u periodu od 09h do 13:30h), užina (15-18h), kafa, čaj, pecivo, sladoled, piće u mini-baru, jedna spa usluga nedeljno, popust za spa centar, jedan snorkling, tenis, kajak, bicikli i jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, badminton, skijanje na vodi, katamaran, kajak, pecanje, snorkling, kajt, džet-ski, SUP, tenis, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju flašu penušavog vina, macaronse, slatkiše, majice (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 387

Garden Bungalow: ove smeštajne jedinice imaju kategorizaciju 3*, 51-60 m2, pogled na baštu, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, espreso aparat, opremlljena terasa.

Beach Bungalow: ove smeštajne jedinice imaju kategorizaciju 3*, 51-60 m2, nalaze se na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, espreso aparat, opremlljena terasa.

Beach Villa: 51-60 m2, nalaze se na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, espreso aparat, opremlljena terasa.

Sangu Water Villa: 61-70 m2, na strani zalaska sunca, bungalov na stubovima iznad mora, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, espreso aparat, opremljena terasa.

Private Pool Villa: preko 200 m2, u unutrašnjosti ostrva, garderober, kupatilo, đakuzi, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, espreso aparat, opremljena terasa, privatan bazen.

 

Filitheyo Island Resort 4*

LOKACIJA: Filitheyo Atoll, Central Atolls
TRANSFER: lokalnim letom i brodom, uključen u cenu, traje oko 50 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort najpoznatiji je po koralnom grebenu i odličnim uslovima za snorkling i ronjenje upravo zahvaljujući lokaciji ostrva na spoljašnjem grebenu i obližnje dve olupine broda na dubini od 30 metara. Hotel ima recepciju, juvelirnicu, butik, wi-fi (dodatno se plaća), biblioteku, a la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, restoran na bazi švedskog stola, bar, bazen. 

Filitheyo Island Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i lokalna žestoka pića u periodu 10-00h), užina - kafa, čaj, pecivo, jedna ekskurzija. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, bilijar, kajak, snorkling, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI, CMAS, SSI)

Smeštajne jedinice: 125

Superior Villa: 51-60 m2, bungalovi u nizu, na strani mora, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, radio, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Deluxe Villa: 61-70 m2, odvojena kućica, na strani mora, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, WC, fen, klima, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, radio, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Water Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, fen, klima, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, radio, telefon, wi-fi uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

Family Villa: 101-120 m2, bungalovi u nizu, povezani vratima, dve spavaće sobe, na strani mora, dva kupatila, poluotvoreno kupatilo, tuš, dva WC-a, fen, klima, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, radio, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

 

Sandie's Bathala 4*

LOKACIJA: North Ari Atoll, Central Atolls
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 15 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu veličine oko 300 x 150 metara, sa odličnim koralnim grebenom pogodnim za ronjenje i snorkling. Ostrvo je smešteno u tirkiznu lagunu sa plažma sa belim peskom. Hotel ima recepciju, wifi, TV sobu, butik, a la carte restoran sa morskom hranom, restoran na bazi švedskog stola, bar na plaži, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. 

Sandie's Bathala 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino u periodu 10-00h; žestoka pića i kokteli u periodu 18-00h), užina, snorkling. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, teretana, snorkling, joga, akva aerobik.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje, ronilački kursevi (PADI, CMAS, SSI)

Smeštajne jedinice: 73

Beach Bungalow: 31-35 m2, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Water Villa: 36-40 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, direktan pristup moru, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

 

Innahura Maldives Resort 4*

LOKACIJA: Faadhippolhu Atoll, Northern Atolls, Lhaviyani Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 40 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu veličine oko 600 x 180 metara, sa tropskom vegetacijom i plažama sa belim peskom, u velikoj plavoj laguni. Bungalovi su opremljeni u modernom, tropskom stilu. Hotel ima recepciju, wi-fi, butik, suvenirnicu, biblioteku, restoran na bazi švedskog stola, dva bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima. 

Innahura Maldives Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisane All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino, žestoka pića, kokteli u periodu 10-00h).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, stoni fudbal, teretana, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, pecanje, kajak, vindsurfing, kajt, džet-ski, snorkling, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Smeštajne jedinice: 78

Sunrise Beach Bungalow: 71-80 m2, odvojen bungalov, na plaži, na strani izlaska sunca, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Sunset Beach Bungalow: 71-80 m2, odvojen bungalov, na plaži, na strani zalaska sunca, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Adjoining Beach Bungalow: 71-80 m2, bungalov u nizu, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

 

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*

LOKACIJA: South Maalhosmadulu Atoll, Northern Atolls, Baa Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 45 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu veličine oko 700 x 300 metara, sa tropskom vegetacijom i plažama sa belim peskom, u prelepoj plavoj laguni. U blizini rizorta nalazi se oko 35 odličnih mesta za ronjenje, a sam hotel ima sopstveni centar za istraživanje morskog sveta. Sobe su opremljene u maldivskom stilu, u prirodnim tonovima i od prirodnih materijala. Hotel ima recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnicu, biblioteku, a la carte restoran sa azijskom kuhinjom, restoran na bazi švedskog stola, bar. 

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisane All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino, žestoka pića, kokteli u periodu 10-23h), užina u periodu 15-18h (kafa, čaj, peciva), piće u mini-baru, jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, bilijar, snorkling, teretana, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, joga, skijanje na vodi, katamaran, kajak, vindsurfing, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Pogodnosti za mladence (honeymoon)- mladenci dobijaju koktel dobrodošlice, bocu penušavog vina, voće, večeru od tri jela uz sveće (važi u roku od 9 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 98

Beach Villa: 81-90 m2, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Sunset Beach Villa: 81-90 m2, na strani zalaska sunca, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Deluxe Villa: 81-90 m2, poluotvoreno kupatilo u sklopu sobe, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, privatan bazen. 

Lagoon Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru, privatan bazen. 

Sunset Lagoon Villa: 151-200 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, na strani zalaska sunca, pogled na more, dnevni boravak, kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, WC, đakuzi, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru, privatan bazen.  

 

Drift Thelu Veliga Retreat 4*

LOKACIJA: South Ari Atoll, Central Atolls, Theluveligaa
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 35 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu veličine oko 120 x 60 metara, sa snežnobelom plažom, okružen lepom lagunom i koralnim grebenom. Dizajn rizorta je u neutralnim tonovima i sa modernim drvenim nameštajem. Hotel ima recepciju, wi-fi, suvenirnicu, restoran, bar. 

Drift Thelu Veliga Retreat 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisane All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino, žestoka pića, kokteli), užina u periodu 15-17:30h (kafa, čaj, peciva, sladoled), piće u mini-baru, oprema za snorkling, jedna ekskurzija.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, pecanje, kajak, vindsurfing, kajt, snorkling, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Smeštajne jedinice: 30

Beach Villa: 36-40 m2, odvojen bungalov, na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, aparat za espreso, kafa/čaj.

Water Villa: 51-60 m2, odvojen bungalov na stubovima iznad lagune, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

Ocean Villa: 51-60 m2, odvojen bungalov na stubovima iznad lagune, na kraju pristaništa, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, telefon, wi-fi, ketler, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

 

Meeru Island Resort & Spa 4+*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 60 minuta
LINK HOTELA

Rizort se nalazi na jednom od većih ostrva, veličine 1200 x 350 metara, sa mnogobrojnim palmama, drvećem banana i papaje. Popularan je po ležernoj atmosferi i pogodan i za odmor i relaksaciju, ali i za aktivnosti. Vile su dizajnirane u prirodnim tonovima sa detaljima u boji. Spoljni koralni greben pogodan je za ronjenje. Rizort poseduje recepciju, wi-fi, butik, juvelirnicu, biblioteku, dva restorana na bazi švedskog stola, dva a la carte restorana sa azijskom kuhinjom i grill specijalitetima, kafe šop, šest barova, bazen, mini klub za decu, dečiji bazen. 

Meeru Island Resort & Spa 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, tokom celog dana), užina - kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, popust za spa tretmane, jedan snorkling, tenis, wind surfing, kajak i jedna ekskurzija. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, bilijar, pikado, stoni fudbal, joga, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, badminton, katamaran, kajak, pecanje, golf, snorkling, tenis, ronjenje, bicikli, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju flašu penušavog vina i korpu voća (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 284

Garden Room: ove smeštajne jedinice imaju kategorizaciju 4*, 46-50 m2, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Beach Villa: ove smeštajne jedinice imaju kategorizaciju 4*, 51-60 m2, nalaze se na strani obale, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Jacuzzi Beach Villa: 71-80 m2, nalaze se na strani obale, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa, đakuzi.

Water Front Villa: 51-60 m2, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, bungalov na vodi, na stubovima iznad mora, pogled na more, direktan prilaz vodi,  poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa, đakuzi.

 

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4+*

LOKACIJA: South Male Atoll, Central Atolls
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 45 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort prostire se na dva ostrva međusobno povezana mostom, glavno ostrvo Olhuveli sa bujnom vegetacijom, ima dimenzije oko 740 x 140 metara, a manje Dream Island veličine 330 x 170 metara, ima prelepe plaže i peščane sprudove. Rizort poseduje recepciju, wi-fi, lobi, butik, suvenirnicu, juvelirnicu, biblioteku, četiri a la carte restorana sa azijskom kuhinjom, morskim i ribljim specijalitetima, internacionalnom kuhinjom, grill specijalitetima, dva restorana na bazi švedskog stola, četiri bara, dva bazena, infinity bazen, terasu sa ležaljkama i suncobranima, dečiji klub, bazen za decu. 

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, flaša vode u sobi po danu. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, u periodu 10-00h), užina u periodu 15-18h - kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, popust za spa tretmane, jedan snorkling, popust na sportske aktivnosti, jedna ekskurzija. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, đakuzi, sauna, skijanje na vodi, katamaran, pecanje, vindsurfing, kajt, džet-ski, snorkling, parasejling, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (SSI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju flašu vina i voće, tortu, i večeru od 3 jela na plaži (važi u roku od 12 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 353

Deluxe: 46-50 m2, jedinica u okviru bungalova u nizu koji su na dva sprata, pogled na more ili baštu, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa ili balkon.

Grand Beach Villa: 71-80 m2, odvojen bungalov, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži.

Water Villa: 61-70 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru.

Grand Beach Villa with Pool: 90-100 m2, odvojen bungalov na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži, privatan bazen.

Grand Beach Suite with Pool: 90-100 m2, odvojen bungalov na plaži, pogled na more, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, poluotvoreno kupatilo, tuš, kada, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži, privatan bazen.

Deluxe Water Villa: 81-90m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru.

 

Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4+*

LOKACIJA: Mulaku Atoll, Central Atolls, Meemu Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 45 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu dimenzija oko 380 x 170 metara, u jednoj od većih plitkih laguna, sa tropskom vegetacijom i plažama sa belim peskom. Sobe su dizajnirane u svetlim bojama, sa naglašenim dekorom u jarkim bojama. Platinum Beach bungalovi nalaze se na susednom malom ostrvu sa predivnim plažama koje je ekskluzivno samo za one koji odsedaju u ovom tipu smeštaja. Hotel ima recepciju, wi-fi, suvenirnicu, a la carte restoran sa morskim i ribljim specijalitetima, restoran na bazi švedskog stola, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu. 

Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, u periodu 07:30-00h), užina u periodu 10:30-11:30h i 16-18h - kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, jedan spa tretman, jedna ekskurzija. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, snorkling.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, banana boat, jedrenje, katamaran, pecanje, kanu, vindsurfing, džet-ski, parasejling, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju flašu vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 100

Economy Garden View: jednostavno opremljene, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler.

Water Bungalow: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, fen, bade-mantil, papuče, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

Platinum Beach Bungalow: 61-70 m2, na plaži, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, fen, bade-mantil, papuče, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži.

 

COOEE OBLU at Helengeli 4+*

LOKACIJA: North Male Atoll, Central Atolls
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu
LINK HOTELA

Ovaj stilizovani rizort sa prijateljskom atmosferom i modernog dizajna, smešten je na ostrvu dimenzija 800 x 135 metara. Ima bujnu vegaticiju, peščane sprudove i jedan od najboljih koralnih grebena u Nort Male Atolu, a u neposrednoj blizini je i oko 40 lokacija za ronjenje, od kojih je najpoznatija Bodu Tilha . Hotel ima recepciju, wi-fi, butik, suvenirnicu, a la carte restoran sa morskim, ribljim i grill sprecijalitetima, kao i bar, dva bazena, ležaljke, suncobrane, terasu. 

COOEE OBLU at Helengeli 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola / večera u a la carte restoranu (jedna po boravku), piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, u periodu 09-01h), užina -kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, jedan spa tretman, kajak, jedna ekskurzija. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana, kajak, pedalina, snorkling, SUP.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ajurveda, skijanje na vodi, banana boat, džet-ski, parasejling, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju piće dobrodošlice, tortu i poklon (važi u roku od 12 meseci od venčanja, za minimum boravka 4 noćenja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 116

Beach Villa: 46-50 m2, na istočnoj strani, pogled na baštu, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, bezalkoholna pića, voda, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Deluxe Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, klima, mini-bar, bezalkoholna pića, voda, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži.

Water Villa with Pool: 71-80 m2, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, klima, mini-bar, bezalkoholna pića, voda, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru, privatan bazen.

Two Bedroom Beach Pool Suite: 151-200 m2, na plaži, pogled na more, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, kada, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, bezalkoholna pića, voda, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži, privatan bazen.

Veligandu Island Resort & Spa, 4+*

LOKACIJA: Rasdhoo Atoll, Central Atolls
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 20 minuta
LINK HOTELA

Reč Vilagandu u prevodu znači “veliki peščani sprud”, i to upućuje na prelepe plaže koje se nalaze u okviru ovog rizorta. Ovo popularno ostrvo ima dimenzije 600 x 150 metara, a sam rizort sadrži recepciju, wi-fi, TV sobu, suvenirnicu, juvelirnicu, a la carte restoran sa morskom hranom i grill specijalitetima, restoran na bazi švedskog stola, dva bara, bazen sa ležaljkama, peškirima i suncobranima. 

Veligandu Island Resort & Spa, 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, jedna večera u a la carte restoranu,  popust u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića), užina 10-19h - kafa, čaj, pecivo, sladoled, piće u mini-baru, popust na spa tretmane, po jedan snorkling, vindsurfing, kajak, ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, katamaran, pecanje, kajak, vindsurfing, snorkling, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu penušavog vina i voće (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 91

Beach Villa: 61-70 m2, na plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi. 

Water Villa: 51-60 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru. 

Jacuzzi Beach Villa: 81-90 m2, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi. 

Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru, đakuzi. 

Sunset Jacuzzi Beach Villa: 81-90 m2, na plaži, pogled na more, sa zapadne strane, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi. 

Sunset Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, sa zapadne strane, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru, đakuzi. 

 

 

Kandima Maldives 4+*

LOKACIJA: South Nilandhe Atoll, Central Atolls, Dhaalu Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brodom, uključen u cenu, traje oko 50 minuta, mogućnost doplate za hidroavion
LINK HOTELA

Ovaj moderni rizort otvoren je 2017. godine, a odlikuju prelepe duge plaže sa belim peskom i jedan od najvećih bazena na Maldivima. Ostrvo ima dimezije od oko 3000 x 100 metara, smešteno u velikoj laguni. Hotel ima lokalnu kategorizaciju od 5*, a poseduje recepciju, wi-fi, pet restorana sa internacionalnom, kineskom, mediteranskom kuhinjom, i specijalitetima sa roštilja. Pored toga, poseduje dva bara, beach club, kafe, bazen, foto studio.

Kandima Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod usluge polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće za vreme obroka, kod rezervisane usluge punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće za vreme obroka. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće u periodu 10-00h), dine around. Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće u periodu 10-00h), dine around, piće u mini-baru, popusti na spa tretmane i sportske aktivnosti.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana, joga, fitnes, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, đakuzi, katamaran, pecanje, kanu, kajak, vindsurfing, džet-ski, snorkling, parasejling, bicikli, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) – dobijaju večeru od 3 jela na plaži, masažu u trajanju od 60 minuta, bocu vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, za minimalni boravak od 7 noćenja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 274

Sky Studio: 36-40m2, na spratu, locirani na plaži, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljen balkon.

Beach Villa with Jacuzzi: 91-100 m2, odvojena vila, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, kada, tuš, WC, spoljašnji tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi.

Aqua Villa: 71-80 m2, odvojena vila na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

Beach Studio: 36-40m2, u prizemlju, lociran na plaži, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Sunrise Beach Villa with Jacuzzi: 101-120 m2, odvojena vila, na plaži, sa strane izlaska sunca, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, kada, tuš, WC, spoljašnji tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi. 

Sunset Beach Villa with Jacuzzi: 101-120 m2, odvojena vila, na plaži, sa strane zalaska sunca, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, kada, tuš, WC, spoljašnji tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi. 

Aqua Villa with Jacuzzi: 71-80 m2, odvojena vila na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru, đakuzi.

Ocean Pool Villa: 81-90 m2, odvojena vila na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, kada, tuš, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru, privatan bazen.

 

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives 4+*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll, Giravaru Island
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 20 minuta
LINK HOTELA

Ovo ostrvo je idealno za putnike koji bi da svoj medeni mesec provedu na Maldivskom ostrvu, kao i za parove. Samo ostrvo je veličine 280 x 100 metara, sa plažom koja ima beli pesak. Gosti hotela moraju imati preko 12 godina. Hotel ima recepciju, butik, wi-fi, jedan restoran na bazi švedskog stola, tri a la carte restorana sa italijanskom, azijskom i orijentalnom kuhinjom, bar na plaži, bar na bazenu, infinity bazen. 

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića, od 11h do 00h), užina - kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru.

Besplatne usluge/aktivnosti: kajak, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, pecanje, pedalina, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu penušavog vina i čokoladu ili bocu penušavog vina i korpu voća (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 140

Ocean Front Beach Villa: 41-45 m2, na plaži, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, DVD plejer, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Deluxe Ocean Front Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, DVD plejer, I-Pod docking station, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Deluxe Water Villa: 41-45 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, DVD plejer, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Deluxe Sunset Water Villa: 41-45 m2, bungalov na stubovima iznad mora, sa strane zalaska sunca, direktan pristup moru, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, DVD plejer, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

 

Cinnamon Velifushi Maldives 4+*

LOKACIJA: Vaavu Atoll, Felidhu
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 90 minuta, mogućnost doplate za transfer hidroavionom, traje oko 25 minuta
LINK HOTELA

Ovo ostrvo ima površinu od oko 5 hektara a sobe i bungalovi opremljeni su u neutralnim tonovima i od prirodnih materijala. Rizort poseduje recepciju, wi-fi, suvenirnicu, a la carte restoran, restoran na bazi švedskog stola, tri bara, bazen. 

Cinnamon Velifushi Maldives 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće u periodu 07:30-00h, užina, teretana. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, fudbal, bilijar, pikado, teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, kanu, kajak, vindsurfing, džet-ski, snorkling, parasejling, SUP, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 90

Superior Beach Loft: 71-80 m2, na spratu, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljen balkon. 

Beach Bungalow: 61-70 m2, u prizemlju, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži. 

Water Bungalow: 91-100 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Sunset Water Bungalow with Jacuzzi: 91-100 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, na strani zalaska sunca, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, đakuzi.

Water Suite with Pool: >200 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, garderober, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, privatan bazen. 

 

JEN Maldives, Male by Shangri-La 4*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll, Male
TRANSFER: brzim brodom (speedboat) 5 minuta i 5 minuta hotelskim autobusom, uključen u cenu
LINK HOTELA

Ovaj hotel nalazi se na ostrvu Male, i gradski je hotel, sa terasom na krovu i infinity bazenom. Ima recepciju, wi-fi, dva a la carte resorana, kafe i bazen. 

JEN Maldives, Male by Shangri-La 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 114

Deluxe: 21-25 m2, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, ketler, kafa/čaj.

Deluxe Ocean View: 26-30 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj.

 

SAii Lagoon Maldives - Curio Collection by Hilton 4+*

LOKACIJA: Central Atolls, South Male Atoll, Enboodhoo ostrvo
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 15 minuta
LINK HOTELA

Ovaj hotel deo je integrisanog rizorta “Crossroads Maldives” koji se prostire na tri ostrva, sa dva rizorta i marinom sa restoranima i radnjama. Rizort je stilizovan u tradicionalnom maldivskom stilu sa modernim detaljima. Ima recepciju, lobi, wi-fi, butik, jedan restoran na bazi švedskog stola, dva a la carte restorana u kojima se služi azijska i mediteranska kuhinja, sa grill i morskim specijalitetima, kafe, klub za decu, klub za tinejdžere, bar na bazenu, bazen. 

SAii Lagoon Maldives - Curio Collection by Hilton 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola i večera – meni sa tri jela, kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera meni sa tri jela. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera meni sa tri jela, piće.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, joga, kajak, pedalina, snorkling.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 198

Sky Room: 41-45 m2, u zgradi sa 12 rezidencijalnih jedinica, na spratu, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljen balkon.

Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, kupatilo, tuš, WC, spoljašnja kada, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Overwater Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, spoljašnja kada, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Beach Room: 41-45 m2, u zgradi sa 12 rezidencijalnih jedinica, u prizemlju, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

 

Vilamendhoo Island Resort & Spa 4+*

LOKACIJA: Central Atolls, South Ari Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 50 minuta, mogućnost doplate za hidroavion (traje oko 25 minuta)
LINK HOTELA

Ovo ostrvo smešteno je u Južnom Ari Atolu, veličine oko 900 x 250 metara, u lepoj laguni sa tropskom vegetacijom i peščanim plažama. Hotel ima recepciju, suvenirnicu, biblioteku, wi-fi, dva restorana na bazi švedskog stola, dva a la carte restorana, četiri bara, dva bazena od kojih je jedan isključivo za odrasle. 

Vilamendhoo Island Resort & Spa 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, kokteli, lokalno vino i lokalna žestoka pića), užina 10-22h - kafa, čaj, pecivo, piće u mini-baru, popust na spa tretmane, po jedan snorkling, kajak, tenis, ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, kajak, teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, džet-ski, snorkling, tenis, ronilački kursevi (PADI)

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu penušavog vina i voće (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 194

Garden Room: 51-60 m2, pogled na baštu, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Adjoining Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, direktan pristup plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Stand Alone Beach Villa: 51-60 m2, odvojen objekat, na plaži, direktan pristup plaži, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Jacuzzi Beach Villa: 61-70 m2, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, wi-fi, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, opremlljena terasa, đakuzi.

Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, bungalov na vodi, na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, telefon, TV, klima, ventilator, sef, mini-bar uz doplatu, kafa/čaj, aparat za espreso, opremlljena terasa.

 

HOTELI 5*

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 15 minuta
LINK HOTELA

U jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Lepo uređen rizort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično je uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“, sa ponudom internacionalnih jela i pogledom na Indijski okean. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa delom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela. Za decu postoji “kids club” i meni za decu, kao i usluge bebisitera uz doplatu.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog poupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 11-00h)

Besplatne usluge/aktivnosti: kanu, stoni tenis, SUP, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu šampanjca, čokoladu 60 minuta “couple massage”, kao i “Dolphin Cruise” (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI), joga, jedrenje

Smeštajne jedinice: 176

Deluxe: 51-60 m2, u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, elegantno i moderno uređene, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.

Island Cottage: 71-80 m2, bungalov, elegantno i moderno uređene, poluotvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.

Beachfront Deluxe: 51-60 m2, na plaži, u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Beachfront Cottage: 71-80 m2, zasebni bungalovi direktno na plaži, kupatilo sa kadom i WC, tuš na otvorenom, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom i pogledom na more.

Cottage with Pool: 71-80 m2, zasebni bungalovi sa delimičnim pogledom na more, privatan bazen, poluotvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Water Bungalow: 51-60 m2, na stubovima iznad mora, odvojeni bungalov, kupatilo sa kadom, tušem/WC, fen, TV, wifi, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom i direktim izlazom na more.

 

Hard Rock Hotel Maldives 5*

LOKACIJA: South Male Atoll, Central Atolls, Enboodhoo
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 15 minuta
LINK HOTELA

Hard Rock hotel na Maldivima deo je integrisanih rizorta “Crossroads Maldives” koji se prostire na tri ostrva – na dva se nalaze rizorti, a jedan je marina sa restoranima i radnjama. Kada gosti bukiraju polupansion, pun pansion ili all inclusive uključen im je takozvani “dine around” gde mogu obedovati u bilo kom od restorana na Crossroads-u. Hotel ima recepciju, lobi, wifi, butik, a la carte meksički restoran, restoran na bazi švedskog stola, bar, bazen sa ležaljkama, suncobranima i toboganima, dečiji klub. 

Hard Rock Hotel Maldives 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog poupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće tokom celog dana.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, teretana, joga, fitnes, akva aerobik, snorkling. 

Za mladence (medeni mesec) dobijaju bocu vina i 60 minuta spa tretman (važi za minimum boravka od 7 dana, u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, katamaran, vindsurfing, kajt, džet-ski, parasejling, ronjenje, ronilački kurs (PADI).

Smeštajne jedinice: 178

Silver Sky Studio: 46-50 m2, na spratu, kupatilo, WC, tuš, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljen balkon.

Silver Beach Studio: 46-50 m2, u prizemlju, kupatilo, WC, tuš, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Gold Beach Villa: 61-70 m2, odvojena kućica, na plaži, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži.

Gold Beach Pool Villa: 61-70 m2, odvojena kućica, na plaži, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup plaži, privatan bazen.

Platinum Overwater Villa: 71-80 m2, odvojena kućica na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru.

Platinum Overwater Pool Villa: 71-80 m2, odvojena kućica na stubovima iznad lagune, pogled na more, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, fen, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan pristup moru, privatan bazen.

 

Komandoo Island Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Faadhippolhu Atoll, Northern Atolls, Lhaviyani Atoll
TRANSFER: hidroavionom, uključen u cenu, traje oko 40 minuta
LINK HOTELA

Komandoo Island Resort & Spa je butik rizort i namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina. Ostrvo ima dimenzije 500 x 200 metara i prelepe peščane plaže, bistru lagunu, i preko 50 mesta za ronjenje u okolini. Lokalna kategorizacija je 4.5*.  Hotel ima recepciju, wi-fi, suvenirnicu, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, dva bara, bazen, ležaljke, suncobrane. 

Komandoo Island Resort & Spa 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, jedna večera u a la carte restoranu, popust u a la carte restoranu, piće (voda, bezalkoholna pića, kafa/čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, u periodu 09-01h), užina – kafa/čaj, peciva u periodu 15-18h, piće u mini baru, popust na spa tretmane, jedan snorkling, jedan vindsurfing, jedna vožnja kajakom, jedna ekskurzija, “Sunset Cruise”. Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, jedna večera u a la carte restoranu, popust u a la carte restoranu, piće (voda, bezalkoholna pića, kafa/čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, u periodu 09-01h), užina – kafa/čaj, peciva u periodu 10-19h, sladoled u periodu 10-19h, piće u mini baru, popust na spa tretmane, jedan snorkling, jedan vindsurfing, jedna vožnja kajakom, jedna ekskurzija.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, teretana. 

Za mladence (medeni mesec) dobijaju bocu penušavog vina i voće (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, badminton, katamaran, pecanje, kajak, vindsurfing, snorkling, SUP, ronjenje, ronilački kurs (PADI).

Smeštajne jedinice: 65

Beach Villa: 51-60 m2, odvojena kućica, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Jacuzzi Beach Villa: 71-80 m2, odvojena kućica, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Premium Jacuzzi Beach Villa: 71-80 m2, odvojena kućica, na plaži, na istočnoj strani, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.

Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, odvojena kućica, na stubovima iznad lagune, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

Ocean Jacuzzi Water Villa: 81-90 m2, odvojena kućica, na stubovima iznad lagune, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, muzički sistem, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru.

 

Sun Siyam Iru Fushi Maldives 5*

LOKACIJA: South Miladhunmadulu Atoll, Northern Atolls, Noonu Atoll
TRANSFER: lokalnim letom i brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 80 minuta, mogućnost doplate za hidroavion, trajanje oko 45 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort smešten je na ostrvo dimenzija oko 800 x 300 metara, sa bujnom vegetacijom i dugačkom peščanom plažom koja ulazi u lagunu. Ima čak 15 restorana i barova i pravi je raj za gurmane. Sjajan spa centar „ The Spa by Thalgo“ ima čak 20 soba i sopstveni kafe. Rizort je pogodan za decu i sadrži mnoštvo sadržaja: dečiji klub, mini klub, bazen za decu, dečiji meni. 

Sun Siyam Iru Fushi Maldives 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola ili večera sa menijem od tri jela; kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola ili ručak i večera sa menijem od tri jela. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola ili ručak i večera sa menijem od tri jela,  piće (voda, bezalkoholna pića, kafa/čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, u periodu 10-00h).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana, kanu, snorkling, teniski teren. 

Za mladence (medeni mesec) dobijaju bocu vina, voće, tortu, večeru sa svećama, masažu u trajanju od 30 minta (važi za minimalni boravak od 7 noćenja, u roku od 12 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, banana boat, katamaran, vindsurfing, kajt, džet-ski, SUP, ronjenje, ronilački kurs (SSI).

Smeštajne jedinice: 

Deluxe Beach Villa: 121-150 m2, odvojena kućica, na plaži, kombinovana dnevna i spavaća soba, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži. 

Deluxe Beach Villa with Pool: 121-150 m2, odvojena kućica, na plaži, kombinovana dnevna i spavaća soba, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži, privatan bazen. 

Water Villa: 81-90 m2, odvojena kućica, na stubovima iznad lagune, pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru. 

Horizon Water Villa: 81-90 m2, odvojena kućica, na stubovima iznad lagune, pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz moru. 

Pool Beach Villa: 121-150 m2, odvojena kućica, na plaži, odvojene dnevna i spavaća soba, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži, privatan bazen. 

Family Deluxe Beach Villa with Pool: 121-150 m2, odvojena kućica, na plaži, odvojene dnevna i spavaća soba, poluotvoreno kupatilo, WC, tuš, đakuzi, spoljašnji tuš, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, aparat za espreso, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa, direktan prilaz plaži, privatan bazen. 

 

Velassaru Maldives 5*

LOKACIJA: Central Atolls, South Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom (speedboat), uključen u cenu, traje oko 25 minuta
LINK HOTELA

Ovaj rizort deo je grupe “Small Luxury Hotels of the World”, i nalazi se na prelepom tropskom ostrvu veličine 450 x 230 metara, sa predivnom tirkiznom lagunom, belim peščanim plažama i tropskom vegetacijom. Bungalovi i vile izgrađene su u modernom, minimalističkom ali luksuznom stilu. Hotel ima recepciju, butik, wi-fi, jedan restoran na bazi švedskog stola, četiri a la carte restorana sa japanskom i internacionalnom kuhinjom, grill i morskim specijalitetima, dva bara, infinity bazen. 

Velassaru Maldives 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog poupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino), snorkling, kajak.

Besplatne usluge/aktivnosti: joga, snorkling, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu šampanjca, čokoladu 60 minuta “couple massage”, kao i “Dolphin Cruise” (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kkozmetički tretmani, sauna, đakuzi, skijanje na vodi, katamaran, pecanje, kajak, kajt, džet-ski, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 129

Deluxe Bungalow: 61-70 m2, pogled na baštu, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa

Deluxe Villa: 71-80 m2, pogled na baštu, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa

Beach Villa: 91-100 m2, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, frižider, opremljena terasa

Water Bungalow with Pool: 71-80 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, direktan pristup moru, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, frižider, opremljena terasa, privatan bazen

Water Villa: 101-120 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, direktan pristup moru, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, frižider, opremljena terasa

Water Villa with Pool: 101-120 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, direktan pristup moru, poluotvoreno kupatilo, tuš, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, frižider, opremljena terasa, privatan bazen

 

Kurumba Maldives 5*

LOKACIJA: Central Atolls, North Male Atoll
TRANSFER: brzim brodom, uključen u cenu, traje oko 10 minuta
LINK HOTELA

Rizort ima dugu tradiciju i nalazi se na ostrvu veličine 500 x 300 metara, sa belim plažama i bujnom vegetacijom. Elegantnog dizajna u kombinaciji sa tradicionalnim elementima. Rizort sadrži recepciju, juvelirnicu, butik, biblioteku, wifi, 6 a la carte restorana sa italijanskom, japanskom, orijentalnom, azijskom i indijskom hranom, 1 restoran na bazi švedskog stola, 4 bara, dva bazena.

Kurumba Maldives 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranu, besplatna pića za vreme obroka (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli). Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ručak u a la carte restoranu, večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića), popust na spa tretmane, opremu za snorkling,, kajt, kajak, popust na vodene sportove i ekskurzije.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis,bilijar, stoni fudbal, kajak, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina ili šampanjca u hotelu, i kredit od 30 USD na spa tretmane (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, joga, katamaran, jedrenje, SUP, kanu, ronjenje, ronilački kursevi (PADI)

Smeštajne jedinice: 180

Superior Room: 71-80 m2, u dvospratnim bungalovima u nizu, sa po 4 stambene jedinice. Savremeno uređeni, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade mantil, ventilator, aparat za kafu/čaj, espreso aparat, mini-bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more.

Deluxe Bungalow: 71-80 m2, zasebni bungalovi, savremeno uređeni, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade mantil, ventilator, aparat za kafu/čaj, espreso aparat, mini-bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more.

Beachfront Deluxe Bungalow: 71-80 m2, direktan pristup plaži, zasebni bungalovi, savremeno uređeni, otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade mantil, ventilator, aparat za kafu/čaj, espreso aparat, mini-bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more.

Garden Pool Villa: 121-150 m2, u unutrašnjosti ostrva, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, kupatilo, tuš, kada, WC, spoljašnji tuš, bade mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, DVD, telefon, Wi-Fi, aparat za kafu/čaj, terasa i privatan bazen.

Beach Villa: 101-120 m2, na plaži, sa strane izlaska sunca, pogled na more, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, garderober, kupatilo, tuš, kada, WC, spoljašnji tuš, bade mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, DVD, telefon, Wi-Fi, aparat za kafu/čaj, terasa i đakuzi.

Deluxe Pool Villa: 151-200 m2, na istočnoj i zapadnoj strani, odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba, kupatilo, tuš, kada, WC, spoljašnji tuš, bade mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, DVD, telefon, Wi-Fi, aparat za kafu/čaj, terasa, đakuzi i privatni bazen.