The Barefoot Eco Hotel 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

The Barefoot Eco Hotel 4* Maldivi

Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. Ostrvo je dugačko 7 kilometara i ima oko 2.000 stanovnika. Ukoliko posetite ribarsko selo upoznaćete se sa životom lokalnog stanovništva. Pored toga na ostrvu se nalazi jedna škola, džamija i mali aerodrom. Hotel je okružen tropskom vegetacijom i sastoji se od deset dvospratnih zgrada u kojoj se nalaze četiri sobe, integrisane u prelepu prirodu. Opremljen je glavnim restoranom “The Barefoot” koji služi mediteranske specijalitete (morske plodove), uživajte u Juice Bar-u, Black Pearl baru koji se nalazi na obali, a do kojeg se stiže brodićem. Gostima su na raspolaganju bazen, butik, mala knjižara i besplatan internet. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je švedski sto sa doručak i flaša vode u sobi. Kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, voda tokom obroka i vlaša vode dnevno. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, voda tokom obroka i vlaša vode dnevno.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, teretana, joga, kanu, snorkeling, korišćenje bicikala

Za mladence (medeni mesec) obezbeđena je korpa voća u sobi i izlet za snorkling (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, katamaran, sportovi na vodi, SUP, ronilački kurs (PADI, SSI)

Smeštajne jedinice: 90

Seaside: veličine oko 44 m2, nalaze se u prizemlju, opremljene su svetlim bojama, a imaju dosta drvenih elemenata. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu i delimičan pogled na more.

Beachfront: veličine 46-50 m2, isto opremljene kao Seaside, nalaze se bliže plaži i imaju pogled na more. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu.

Oceanview: veličine 46-50 m2, ista opremljenost kao Seaside, nalaze se na prvom spratu sa balkonom i pogledom na more. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu.

Family: Veličine oko 100 m2, dve povezane sobe Beachview i Oceanwiev.