Bali

Cena od 1.650 eur 1.450 eur / po osobi

GRUPNI POLASCI PO PROMOTIVNIM CENAMA

12.02.2023-24.02.2023. (10 noćenja / 13 dana); - dostupno

Više o Baliju

DOBRODOŠLI NA OSTRVO BOGOVA!

Bali – jedinstveno ostrvo na svetu koje predstavlja magičan spoj kulture, ljudi, prirode, avanture i aktivnosti, odlične hrane, noćnog života i energije. Sa razlogom je ovo ostrvo – provincija Indonezije u blizini ekvatora, omiljeno mesto mnogim svetskim putnicima i mesto na koje ćete se rado vraćati. Bilo da ste ljubitelj kulture, umetnosti, hrane, joge, prirode, avanture, plaža, surfovanja, arhitekture, fotografije ili svega navedenog, Bali opravdava svoj nadimak „ostrva bogova“. 

Smešten istočno od Jave i zapadno od Lomboka, na površini od skoro 6000 kvadratnih kilometara ostrva smestili su se neverovatni hramovi, bujna priroda, vulkani, planine sa preko 2000 metara, plodna zemlja, reke, neobične životinje, prelepe plaže i oko 4 miliona ljudi koji Bali zovu svojim domom. Obale Balija zapljuskuju talasi Indijskog okeana i Balinežanskog mora u kojima se nalaze bogati koralni grebeni, a plaže imaju i beli i vulkanski crni pesak.

Bali je od sedamdesetih godina 20. veka postao svojevrsna Meka za hipike i umetnike, a danas je dom brojnim jogistima, surferima, spiritualistima ali i digitalnim nomadima.

 

Bali putovanje - hram na obali jezera u kome se ogleda zalazak sunca

 

Mesta koja obilazimo tokom putovanja na Bali

Besaki hram (Besakih Temple) je takozvani „pura“ – kompleks od 23 hindu hrama u blizini sela Besaki, na 1000 metara nadmorske visine, na padinama vulkana Agung. Najpoznatiji hramovi u ovom kompleksu su Pura Penataran Agung i Pura Besakih tj. ulazna kapija iz dva dela kroz koju se ulazi dalje u hramove. Veruje se da hram ima tradiciju dugu preko 2000 godina, a napravljen je prema „Meru“ strukturi, gde se penjanjem kroz hramove i preko terasa različite visine, čovek i spiritualno penje prema vrhu planine. 

U istočnom delu Balija nalazi se bivša kraljevska palata – Tirta Gangga, koja je ime dobila prema svetoj hindu reci Gang, a koju je izgradio 1946. godine kralj Karangsem. Kompleks se prostire na površini od oko jednog hektara, a značajan je za hinduiste jer simboliše svetu vodu Ganga, i predstavlja pravi lavirint bazena i fontana okruženih bujnim zelenilom i kamenim statuama. Nedaleko od Tirta Gange nalazi se Lempujang hram (Pura Penataran Agung Lempuyang), smešten na obroncima planine Lempujang, sa svojom čuvenom belom kapijom, a predstavlja jedno od šest najsvetijih hindu mesta na Baliju i veruje se da drži spiritualnost Balija u balansu.

 

Bali putovanje jedan od mnogobrojnih budističkih hramova na ostrvu

 

Tanah Lot (Pura Tanah Lot) je simbol Balija i najprepoznatljiviji hram ostrva. Smešten na mestu gde se spajaju zemlja i more, na steni udaljenoj oko 100 metara od obale, opravdava svoje ime (tanah u prevodu znači zemlja, a lot more). 

Ulun Danu Beratan (ili Pura Bratan) je hram na jezeru Bratan, koji Vam može biti poznat sa indonežanske novčanice, a posvečen je hindu božanstvu – Šivi. Centralni deo hrama je svetilište, odnosno toranj izrađen u stilu pagode, sa slamnatim krovom koji simboliše svetu planinu Meru. 

Ubud je najpoznatiji grad u unutrašnjosti ostrva, ostrvska prestonica umetnosti i kulture, u kojoj žive brojni umetnici iz celog sveta. Okružen bujnom vegetacijom i pirinčanim poljima, dom je brojnih muzeja i galerija, čuvenog marketa, Goa Gajah hrama odnosno hram-pećine koja ima ulaz u obliku glave slona, ali i „šume majmuna“ (Monkey Forest) – rezervat dugorepih makakija. Neverovatna šuma, obrasla mahovinom, krije u sebi oko 1000 majmuna, oko 120 vrsta drveća, i ostatke hramova.

Vulkan Batur (Mount Batur) je aktivni vulkan visine 1717 metara, koji je poslednju erupciju imao 2000. godine. Smešten je u centru dve koncentrične kaldere (spoljašnje i unutrašnje), koje su nastale urušavanjem magme, a danas je kaldera na severoistočnoj strani ispunjena vodom i formirano je Batur jezero. U kalderi se nalazi i stratovulkan, konusnog oblika, sa periodičnim erupcijama koje se mogu videti iz mesta Kintamani, smeštenog na ivici kaldere.

 

Bali putovanje - vulkan na ostrvu. Predivan pogled i zalazk sunca za vulkansku dinu

 

Plaže na Baliju

Plaže na Baliju su raznolike, od onih koje su omiljene surferima, ljubiteljima zalaska sunca, onima koji vole dobre barove na plaži ili pak izolovane i teško dostupne, svako može naći sebi plažu za uživanje. Plaža u Seminjaku omiljena je hedonistima, ima 5 kilometara zlatnog peska sa brojim barovima, klubovima i restoranima ali i  čuvenim lejzibegovima u La Planchi. Nusa Dua ima svetao pesak, mirniju obalu i lepe palme, a omiljeno je mesto porodicama, i na njoj se nalaze brojni hotelski kompleksi. Echo beach u Changgu smatra se „najdruželjubivijom“ plažom, koja je igralište za surfere, ali i dobrog noćnog provoda uz gitaru ili u nekom od barova na plaži. Jimbaran plaža je odredište ako želite uživati u sjajnim zalascima sunca uz odličnu morsku hranu.  Thomas beach važi za jednu od najlepših plaža ostrva, sa belim peskom i tirkiznom vodom, a u njenoj blizini nalazi se i Padang Padang plaža koja je svoju popularnost stekla kroz film „Jedi, moli, voli“ (Eat Pray Love). Plaža u Sanuru ima promenadu dugu 5 kilometara koju možete iskoristiti za vožnju bicikla i posmatranje izlaska sunca. Na severoistočnoj obali nalazi se dragulj – plaža Amed, sa crnim vulkanskim peskom koja je pravo mesto za ronjenje do olupine broda Liberty i snornkling. Sundays Beach Club skriven je ispod litice, na privatnoj plaži sa divnim belim peskom možete uživati u dobroj hrani ili u sportovima na vodi. Na jugu, na Bukit poluostrvu nalazi se još jedan surferski raj – plaža Balangan sa brojim klubovima i barovima. Blue Lagoon na istočnoj obalije raj za ljubitelje ronjenja i istraživanje koralnog grebena, Suluban je u vreme oseke pravo skriveno mesto za plivanje, dok je Pandava vrlo popularna među turistima. Udaljena od Balija vožnjom od 30 minuta brzim brodom, nalazi se Nusa Lembongan – manje ostrvo sa predivnim plažama i sada već poznatom Dream Land plažom.

Nusa Penida sa svojom smaragdno zelenom liticom i tirkiznom vodom ispod nje, jedno je od najslikovitijih mesta, udaljeno oko sat vremena vožnje brzim brodom od Balija. Raj za avanturiste, sa strmim putevima i skrivenim zalivima i prirodnim bazenima.

 

Nusa Dua na Baliju. Najpoznatija i najslikanija plaža. Predivan prizor.

Aaranžmani za Bali

Pridružite nam se na avanturi i otkrijte zašto ćete i po povratku sa Balija jedva čekati da mu se opet vratite!  Budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs  ili telefona: +381 11 2120301. 

Polasci

 • 12.2.2023. - 24.2.2023.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.650 eur 1.450 eur

Plan i program puta

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA POLAZAK 12.02.2023.

DAN 1 (12.02.2023): BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 11:45h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 18:45h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Bali.

DAN 2 (13.02.2023): DOHA – BALI

Let iz Dohe (DOH) za Bali (DPS) u 02:45h – let QR 962. Sletanje na međunarodni aerodrom u Denpasaru u 17:15h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka našem hotelu u Kuti. Check in u sobe prema pravilima hotela, slobodno vreme za odmor i isprobavanje lokalne hrane. Noćenje.

DAN 3 (14.02.2023): BALI – slobodan dan 

Doručak. Koristimo vreme da odmorimo na plaži, u nekom od poznatih beach barova, oprobamo se u surfovanju i da uživamo u magičnom zalasku sunca. Noćenje. 

DAN 4 (15.02.2023): BALI – fakultativni izlet Ubud, Monkey Forest, Goa Gajah 

Doručak. Fakultativni izlet za Ubud, grad u kome je smeštena umetnilka kolonija, nekada poznat kao slikarsko selo i medicinski centar, a danas je kulturna prestonica ostrva. Posećujemo Ubud market i umetničke radionice, a potom posećujemo “Monkey Forest” – rezervat dugorepih makakija smešten u veliku šumu obraslu mahovinom sa brojnim ostacima hindu hramova. Potom posećujemo Goa Gadah (Elephant Cave), a odmaramo u šumi začina dok ispijamo čuvenu kopi luwak kafu, za čije nastajanje su zaduđeni mali sisari po imenu civet koji jedu svežu kafu. Pauzu pravimo kod vidikovca u blizini vulkana Batur, odakle, ukoliko nam vremenske prilike dozvole, možemo uživati u pogledu na ovaj poznati vulkan. Povratak u hotel. Noćenje.

BALI – fakultativni izlet Ubud, Monkey Forest, Goa Gajah

DAN 5 (16.02.2023): BALI – fakultativni izlet Nusa Penida

Doručak. Fakultativni izlet do ostrva Nusa Penida. Prilika da uživamo u prizorima koji oduzimaju dah – na litici iznad čuvene Kelingking plaže, sa kristalnom tirkiznom vodom i plažom sa nežnim belim peskom. Nusa Penida je dom prirodnog bazena Angel Billabong, kao i brojnih formacija stena, vijugavim putevima i divnom prirodom. Povratak na Bali, transfer do hotela. Noćenje. 

BALI – fakultativni izlet Nusa Penida

DAN 6 (17.02.2023): BALI – fakultativni izlet Tanah Lot, pirinčana polja, Pura Bratan

Doručak. Fakultativni izlet do Tanah Lota, hrama smeštenog na spoju zemlje i mora, što njegovo ime nagoveštava (tanah znači zemlja, a lot more). Potom se upućujemo prema terasastim poljima pirinča i učimo o procesu gajenja ove kulture, a potom nastavljamo prema Ulun Danu Beratan hramu koji se nalazi na jezeru Bratan, posvećen je Šivi i izgrađen u stilu koji podseća na pagode, a zbog svoje lepote nalazi se i na novčanici od 50.000 rupija. Povratak u hotel. Noćenje. 

BALI – fakultativni izlet Tanah Lot, pirinčana polja, Pura Bratan

DAN 7 (18.02.2023): BALI – fakultativni izlet Besakih, Tirta Gangga, Lempuyang hram 

Doručak. Fakultativni izlet za hram Besaki (Besakih Temple) – kompleks hramova smešten na 1000 metara nadmorske visine, na padinama vulkana Agung, sa čuvenim vratima na ulasku u hram. Potom posećujemo Tirta Gangga kraljevsku palatu, čije ime znači voda svete reke Gang, a koja se sastoji od svetih izvora vode, brojnih bazena i manjih jezera, a čiji centralni deo predstavlja fontana od čak 11 spratova. Potom se prema Lempuyang hramu - Pura Penataran Agung Lempuyang, jednom od 6 najsvetijih hinduističkih mesta na Baliju. Povratak u hotel. Noćenje. 

BALI – fakultativni izlet Besakih, Tirta Gangga, Lempuyang hram

DAN 8 (19.02.2023): BALI – fakultativni izlet – plaže Uluwatu, Padang Padang, Thomas, Seminyak 

Doručak. Fakultativni izlet za plaže na jugu ostrva – Uluwatu, Padang Padang koja je svoju popularnost stekla u filmu “Eat Pray Love”, Thomas sa predivnim belim peskom. Uživamo u pravom raju, a uveče odlazimo u Seminjak da uživamo u tradicionalnom posmatranju zalaska sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

BALI – fakultativni izlet – plaže Uluwatu, Padang Padang, Thomas, Seminyak

DAN 9 (20.02.2023): BALI – fakultativni izlet rafting, park ptica i ljuljaška

Doručak. Fakultativni izlet započinjemo adrenalinskom vožnjom gumenim čamcima po brzacima dok upijamo lepotu prirode oko sebe. Potom posećujemo park ptica gde imamo priliku da vidimo veliki broj pernatih predstavnika iz celog sveta, različitih veličina i boja. Zatim ćemo se zaljuljati na velikim ljuljaškama, i uz adrenalin upijati lepotu zelene džungle oko nas. Povratak u hotel. Noćenje. 

BALI – fakultativni izlet rafting, park ptica i ljuljaška

DAN 10 (21.02.2023): BALI – treking po vulkanu Batur 

Na ovaj avanturistički fakultativni izlet krećemo po mraku, gde se uz svetlost mesečine penjemo na vulkan Batur. Dočekujemo izlazak sunca i urezujemo u pamćenje probijanje sunčevih zraka do jezera u kalderi. Povratak u hotel i slobodno popodne za odmor i uživanje na plaži. Noćenje. 

BALI – treking po vulkanu Batur

DAN 11 (22.02.2023): BALI – slobodan dan

Slobodno vreme. Noćenje. 

BALI – slobodan dan

DAN 12 (23.02.2023): BALI – slobodan dan

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do večernjeg transfera prema aerodromu. 

DAN 13 (24.09.2022): BALI - DOHA – BEOGRAD

Let iz Denpasara (DPS) za Dohu u 00:30h – let QR 961. Sletanje u Dohu u 05:20h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Beograd. Let iz Dohe za Beograd u 07:05h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 10:35h. Kraj putovanja i krećemo sa odbrojavanjem dana do povratka na naše magično ostrvo – “ostrvo bogova”. 

 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:12.02.2023. (na Baliju 13.02.2023)
Datum povratka:24.02.2023.
Broj dana / broj noćenja: 13 dana / 10 noćenja

CENA ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

 

CENA ARANŽMANA:

Grand Barong Resort 4*

The Kuta Beach Heritage Hotel 5*

Termin:

12.02.2023. - 24.02.2023.

*PROMO cena:

1450 €

1650 €

Regularna cena:

1650 €

1850 €

*PROMO cena aranžmana za polazak 12.02.2023. važi za prijave do 20.12.2022. ili do popune mesta.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Bali – Beograd
 • Ručni prtljag 7kg, čekirani 25kg
 • 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u Grand Barong hotelu 4* / The Kuta Beach Heritage hotelu 5*
 • Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit)
 • Troškove Visa on Arrival (VOA) u iznosu od 500.000 IDR (oko 35 USD)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 13 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € sa doplatom za Covid-19 iznosi po osobi 2112,31 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove testiranja
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu od 200 eur po osobi, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA I VIZA ZA INDONEZIJU (BALI):

Od 30.05.2022. državljani Republike Srbije nalaze se na listi zemalja koji mogu dobiti Visa on Arrival (VOA). Uslovi za dobijanje ove vize i ulazak u Indoneziju su:

 • Kompletna vakcinacija koja je prethodno odobrena kroz PeduliLindungi aplikaciju https://www.pedulilindungi.id/  i website: https://vaksinln.dto.kemkes.go.id/sign/in
 • Validan pasoš koji ima datum važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka.
 • Povratnu avio kartu.
 • Putno zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19 i medicinsku evakuaciju do bolnice.
 • Iznos od 500.000 IDR (oko 32 EUR / 35 USD) koje se plaćaju na aerodromu po sletanju (Visa ili MasterCard platnim karticama ili sledećim valutama EUR/USD/GBP/IDR)

Po sletanju u Indoneziju, putnici koji imaju telesnu temperaturu iznad 37,5⁰C, biće testirani PCR testom. Troškove tog testiranja snosi putnik. 

Visa on Arrival (VOA) for Leisure Purpose traje maksimalno 30 dana.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nie potrebna je turistička viza za ulazak u Brazil, za boravak do 30 dana.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 13: Bali 16.09.2022. od 10.05.2022. Cenovnik br. 2 od 06.10.2022.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

 • Ubud, Monkey Forest, Goa Gajah
 • Nusa Penida
 • Tanah Lot, pirinčana polja, Pura Bratan
 • Besakih Temple, Tirta Gangga, Lempuyang Temple
 • Plaže Uluwatu, Padang Padang, Thomas, Seminyak
 • Rafting, Bird park, Bali swing
 • Mount Batur treking

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Grand Barong Resort 4*

LOKACIJA: JI. Legian Poppies Lane 2, Kuta, Bali
SAJT HOTELA

Hotel Grand Barong Resort nalazi se na oko 300 metara od plaže, ima recepciju, dečji bazen i dva bazena na otvorenom, restoran internacionalne kuhinje, bar, room service.  

Grand Barong Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom. 

Smeštajne jedinice: 139

Deluxe Room: oko 30 m2, modernog dizajna, imaju pogled na bazen, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem, WC, fen, klimu, sef, radni sto, TV, minibar uz doplatu, aparat za kafu, kafa/čaj, balkon. 

 

The Kuta Beach Heritage Hotel by Accor 5*

LOKACIJA: Jalan Pantai Kuta Br, Pande Mas Badung, Kuta, Bali
SAJT HOTELA

Hotel The Kuta Beach Heritage by Accor nalazi se preko puta plaže u Kuti, ima recepciju, teretanu, restoran sa internacionalnom kuhinjom, room service, bazen, bar. 

The Kuta Beach Heritage Hotel by Accor 5*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom. 

Smeštajne jedinice: 139

Classic Heritage Room: oko 36 m2, modernog dizajna, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, garderober, radni sto, klimu, sef, TV, telefon, minibar uz doplatu, aparat za kafu, kafa/čaj.