Sejšeli

Cena od 1.021 eur / po osobi

Sejšeli - vaša vrata ka tropskom raju! Istražite čaroliju Sejšela po najboljim cenama. Your Way vam nudi aranžmane za nezaboravna iskustva na Sejšelima. 

Individualna putovanja tokom cele godine.

Sejšeli su savršeno mesto za sve one koji žele da se odmore u divljini tropskog raja, na najlepšim plažama sveta, uz bujnu vegetaciju, snežnobeli pesak, tirkizno more, gostoljubivost i osmehe domaćina. Mesto na kome možete uživati u miru i romantičnom odmoru, ali i istražiti ovaj neobični arhipelag, njegove džungle, neobično voće, kulturu, muziku i prelepe plaže na obali Indijskog okena.

Destinacija koja u isto vreme može biti ekskluzivna i divlja, i ekonomična i luksuzna, svakako će opravdati svoj nadimak “rajskog vrta”. Ovaj arhipelag nije podlegao masovnom turizmu, i to je ono što je uticalo na očuvanje prirode i razvoj održivog turizma po kome su Sejšeli danas vodeći u svetu. 

Sejšeli su poznnati po koralnim grebenima koji privlače ronioce iz celog sveta. Korale možete posmatrati i iz kanua sa providnim dnom.

Više o Sejšelima

Sejšeli (Seychelles) je ostrvska zemlja i arhipelag od 115 ostrva smeštenih u zapadnom delu Indijskog okeana, udaljenih od obala Afrike oko 1.500 km. Najbliži susedi su Komori, Madagaskar, Mauricijus, Majot, Reunion i Maldivi. Ostrva Sejšela su podeljena u dve grupe – granitna i koralna. Granitnim ostrvima pripadaju najveća ostrva poput Mahea (Mahé), Pralena (Praslin), Silueta (Silhouette Island), La Diga (La Digue), dok su spoljašnja, koralna ostrva uglavnom nenaseljena.

Sejšeli su tropska destinacija, smešteni ispod ekvatora, i zbog toga su pogodni za posetu tokom čitave kalendarske godine. Ipak, postoji neznatna sezonalnost, te u tom smislu se suvom sezonom smatra period od juna do septembra, vlažnom sezonom period od decembra do marta, a prelazni periodi su april i maj, kao i oktobar i novembar. Prosečne temperature cele godine su između 25⁰ i 32⁰C. Kiša tokom vlažne sezone nije monsunskog tipa, već su u pitanju kratki pljuskovi koji donesu osveženje i zavise od oblaka. Upravo ovakva tropska klima doprinosi vlažnosti i razvoju bujnih šuma i džungli na ostrvima. Čak 42% teritorije su pod zaštitom države zbog retkih vrsta. Neke od najpoznatijih su svakako simbol Sejšela – coco de mer, dupli kokos koji raste na visokim palmama, nacionalna ptica crni papagaj, džinovske kornjače i meduzino drvo.

Tipična obala na Sejšelima okružena ogromnim stenama.

Ostrva na Sejšelima

 • Najveće i glavno ostrvo je Mahe, na kome se nalazi i glavni grad Viktorija (Victoria), međunarodni aerodrom Aéroport de la Pointe Larue, kao i najveći broj smeštajnih objekata. Karakteristično je po planini Morne koja ima visinu od čak 900 metara, bujnoj vegetaciji ali i prelepim zalivima, uvalama i nestvarnim plažama. Najpoznatija plaža je Beau Vallon Bay na severozapadnom delu ostrva, dok se predivne plaže poput Anse Royal, Petite Anse, Anse Major, Anse Intendance nalaze i na istočnom, zapadnom i južnom delu ostrva. Možete obići glavni grad, popeti se na planinu Morne i po vedrom danu pogled će se pružiti do Pralena i La Dig ostrva, posetiti ostrva Eden ili otići na “island hopping” i istražiti i druga okolna ostrva poput ostrva Moyenne ili nacionalnog parka Saint-Anne Marine.
 • Drugo po veličini je ostrvo Pralen (Praslin) koje u svojih 38 kvadratnih kilometara krije prirodni rezervat Vallée de Mai – dom čuvenog coco de mer-a, najveće semenke na svetu koja može da teži i do 30 kg, nacionalni park Pralen, kao i neke od najlepših plaža na svetu – Anse Lazio, Anse Georgette, Anse Volbert, Anse Consolation i Cote d’Or.
 • La Dig (La Digue) je četvrto po veličini ostrvo, sa najfotografisanijom plažom Sejšela - Anse Source d'Argent koja je poznata po snežnobelom pesku, providnoj tirkiznoj vodi lagune i neobičnim formacijama stena kako na obali tako i u vodi. Na ovom ostrvu zabranjen je motorni saobraćaj i prevoz se obavlja biciklima, kočijama i zaprežnim kolima, kako bi se sačuvala netaknuta priroda. Ovo izolovano i malo ostrvo savršeno je za potpuni mir i odmor.

 

Prelep prizor obale na Sejšelima. Kristalno čista voda u moru, tirkizna boja, zelenilo palmi i beli pesak. Stene koje ulepšavaju ceo prizor

Smeštaj na Sejšelima

Većina smeštajnih objekata nalaze se na nekom od ova tri ostrva – Maheu, Pralenu ili La Digu, ali je moguće posetiti i neka od privatnih ostrva poput ostrva Denis ili Fregate. Transferi na Maheu, od međunarodnog aerodroma do smeštaja na istom ostrvu obavljaju se najčešće taksijem, a možete bukirati i rent-a-car ili transfer uz rezervaciju za hotel. Ukoliko sa Mahea idete na Pralen možete otići lokalnim letom pa potom kombijem, ili brodskom lokalnom linijom Cat Cocos pa potom kombijem do izabranog smeštaja. Za dolazak do La Diga biće potrebno da prvo dođete do Pralena brodom ili avionom (lokalnim letom), pa potom brodom do samog ostrva.

 

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla:  info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

 

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL )

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Dubai/Doha/Istanbul/Abu Dabi) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Sejšele, Mahe. 

DAN 2: MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL ) – MAHE – IZABRANI SMEŠTAJ 

Dolazak na međunarodni aerodrom Mahe (SEZ). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 3-8: SEJŠELI (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju i Indijskom okeanu. Mogućnost fakultativnih izleta obilazak glavnog grada Viktorije, plaža Beau Valon Bay, Anse Royal, Petite Anse, Anse Major, Anse Intendance, planine Morne, obližnjih ostrva Pralen, La Dig, Eden ostrva ili Moyenne. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 9: SEJŠELI (IZABRANI SMEŠTAJ) – MAHE – MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL )

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera do međunarodnog aerodroma u Maheu (SEZ). Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 10: MESTO PRESEDANJA (DUBAI / DOHA / ISTANBUL) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 10 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA SEJŠELI:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Ručni prtljag:Čekirani prtljag:

Cena po putniku:

Turkish Airlines

Istanbul

X

7 kg

30 kg

645 €

Emirates Airlines / Fly Dubai

Dubai

X

7 kg

20 kg

660 €

Qatar Airways

Doha

✓ uz uslove

7 kg

25 kg

780  €

*Napomena: Uslovi tarife, cene, satnice i dužine letova isključivo zavise od avio prevoznika, i mogu se menjati. Prikazane su informacije validne u trenutku pravljenja programa. 

SMEŠTAJ I TRANSFER NA SEJŠELIMA:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Hoteli 3*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Berjaya Beau Vallon Bay Beach, 3*

376 €

574 €

736 €

Valmer Resort, 3*

839 €

1058 €

X

Sun Resort, 3*

571 €

X

X

Bliss Mahé Seychelles, 3*

693 €

971 €

X

The Station Retreat Hotel, 3+*

741 €

854 €

X

Crown Beach, 3*

815 €

1261 €

X

Coral Strand Hotel, 3+*

623 €

787 €

924 €

Hoteli 4*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Fisherman`s Cove 4+*

919 €

1247 €

1465 €

Double Tree Hilton Alamanda Resort & Spa 4*

924 €

1345 €

1513 €

Carana Beach Hotel 4*

1209 €

1525 €

X

Hoteli 5*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Savoy Resort & Spa 5*

988 €

1289 €

1507 €

Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare 5*

976 €

1330 €

X

STORY Seychelles (ex The H Resort) 5*

1197 €

1629 €

1888 €

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+*

1482 €

1987 €

2197 €

Constance Ephelia 5*

X

1593 €

1846 €

Hoteli 5*:

All inclusive:

  
Club Med Seychelles 5*

2460 €

X

X

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta Turkish Airlines 605 EUR + smeštaj 7 noćenja – noćenje sa doručkom u Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3* (standardna soba) 376 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 981 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

645 €

Berjaya Beau Vallon 3*, noćenje sa doručkom

376 €

1021 €

645 €

Fisherman`s Cove 4+*, polupansion 

1247 €

1892 €

645 €

Savoy Resort & Spa 5*, pun pansion

1507 €

2152 €

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Mahe – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji Mahe aerodrom- izabrani hotel – Mahe aerodrom (može se uzeti u agenciji Your Way)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 10 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1043,75 RSD, doplata za Covid-19 +313,13 RSD = ukupno po osobi 1356,88 RSD)
 • Trošak od 10 EUR za obavezno prijavljivanje putnika pre putovanja na https://seychelles.govtas.com/
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA SEJŠELI:

Od 01.12.2023. za putovanje na Sejšele nije obavezno imati potvrdu o vakcini, ni negativni test, ali je i dalje obavezno da svaki putnik pre putovanja popuni Health Travel Authorization na sledećem linku: https://seychelles.govtas.com/

Neophodno je da putnici unesu podatke iz pasoša, podatke o letu, smeštaju, i vakcinaciji ukoliko su vakcinisani. 

Prilikom sletanja na međunarodni aerodrom na Maheu, službenici imaju pravo da nasumično izvrše testiranje putnika na Covid-19. 

Putnik mora posedovati zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak na Sejšele za boravak do 30 dana.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja poseduje licencu OTP 152/2021, kategorije A
 • Cenovnik br. 1 važi od 20.10.2021.
 • Program br. 3 Sejšeli Mahe individualno, od 20.10.2021.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: obilasci okolnih ostrva, ronjenje, snorkling, jedrenje, vožnja katamaranom, obilazak glavnog grada, obilasci plaža, hajking.

INFORMACIJE I PRIJAVLJIVANJE:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: INFO@YOURWAY.RS

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

HOTELI 3*:

Berjaya Beau Vallon Bay Beach, 3*

LOKACIJA: Mahé Island, Beau Valon
LINK HOTELA

Ovaj živopisni hotel okružen je zelenilom, i smešten na jednoj od najlepših peskovitih plaža na Maheu – Beau Vallon. Poseduje recepciju, wi-fi, bazen, jedan restoran na bazi švedskog stola, tri a la carte restorana i 3 bara, kasino i butik. Napolju ima dečiji bazen i igralište.

Berjaya Beau Vallon Bay Beach, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod usluge punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru.

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, kajak, vindsurfing

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaža, ronjenje, snorkling, tenis, skijanje na vodi, džet-ski

Smeštajne jedinice: 232

Standard room: 21-25m2, u glavnoj zgradi, u prizemlju, sadrži TWC, klimu, mini-bar, sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj.

Superior room: 36-40m2, sadrži TWC, klimu, mini-bar. Sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, bade-mantil, peglu, dasku za peglanje, terasu, đakuzi.

Deluxe Chalet: 36-40m2, sadrži TWC, klimu, mini-bar. Sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, bade-mantil, peglu, dasku za peglanje, balkon.

 

Valmer Resort, 3*

LOKACIJA: Mahé Island: Baie Lazare
LINK HOTELA

Ovaj hotel nalazi se na uzvišenju iznad plaže Baie Lazare i iz njega se pruža sjajan pogled na lagunu. Od plaže je udaljen oko 750 metara, a poseduje recepciju, wi-fi, jedan restoran na bazi švedskog stola i dva bazena. 

Valmer Resort, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. 

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaža, spa, kozmetički tretmani 

Smeštajne jedinice: 32

Garden Studio: ima kategoriju od 2*+, 46-50m2, pogled na baštu, sadrži TWC, klimu, ventilator, sef, fen, TV, telefon, balkon ili terasa.

Ocean View Suite: 46-50m2, pogled na more, sadrži TWC, klimu, ventilator, sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, frižider, balkon ili terasa.

Deluxe Villa: 61-70m2, vila sa pogledom na more, sadrži TWC, klimu, ventilator, sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, frižider, terasa

Pool Villa: 81-90m2, vila sa pogledom na more, sadrži TWC, spoljašnji tuš, klimu, ventilator, sef, fen, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, frižider, terasa, privatan bazen

 

Sun Resort, 3*

LOKACIJA: Mahé Island: Beau Vallon
LINK HOTELA 

Ovaj mali i šarmantni hotel nalazi se na oko 300 metara od čuvene Beau Vallon plaže, i na oko 300 metara od centra naselja. Dostupan je wi-fi u hotelu, a poseduje i recepciju, a la carte restoran sa internacionalnom i lokalnom kuhinjom, bar, dvorište i bazen. 

Sun Resort, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola. 

Smeštajne jedinice: 20

Standard Room: 31-35m2, pogled na baštu, sadrži TWC, fen, klimu, sef, TV, telefon, čajnu kuhinju, frižider, terasa ili balkon.

Superior Room: 41-45m2, pogled na baštu, sadrži TWC, kadu, fen, klimu, sef, TV, telefon, frižider, terasa ili balkon.

 

Bliss Mahé Seychelles, 3*

LOKACIJA: Mahé Island: Glacis
LINK HOTELA

Bliss Mahe je hotel koji se nalazi na peščanoj plaži Glacis, na severnoj obali Mahea, raspolaže recepcijom, hotelskim sefom, wi-fi u lobiju, butikom, a la carte restoranom sa mediteranskom kuhinjom, restoranom sa terasom na bazi švedskog stola, plažnim barom i dvorištem. 

Bliss Mahé Seychelles, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola. 

Smeštajne jedinice: 29

Secret Garden Standard Gardenview Room: 31-35m2, pogled na baštu, sadrži TWC, fen, klimu, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, terasa ili balkon.

Secret Garden Charme Superior Room: 36-40m2, sadrži TWC, fen, klimu, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, terasa ili balkon.

 

The Station Retreat Hotel, 3+*

LOKACIJA: Mahé Island: Sans Soucis
LINK HOTELA

Ovaj autentični i šarmantni hotel nalazi se na uzvišenju odakle se pruža pogled na zaliv, ima wi-fi, restoran, bar, bazen, baštu i bar na bazenu. Gosti moraju imati preko 16 godina. 

The Station Retreat Hotel, 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak, kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i ručak. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: joga, meditacija, jedrenje, wellness centar

Smeštajne jedinice: 6

Classic Room: 21-25m2, pogled na more, delimičan pogled na baštu, sadrži TWC, fen, ventilator, sef.

Superior Room: 36-40m2, pogled na more, delimičan pogled na baštu, sadrži TWC, fen, ventilator, sef. 

 

Crown Beach, 3*

LOKACIJA: Mahé Island: Pointe Au Sel
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži Pointe Au Sel, na jugoistočnoj strani Mahea, ima a la carte restoran sa lokalnom i internacionalnom kuhinjom, bar, bazen, wi-fi. 

Crown Beach, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak u a la carte restoranu, kod polupansiona uključen je doručak u a la carte restoranu, i večera (meni izbor). 

Besplatne usluge/aktivnosti: kajak

Smeštajne jedinice: 14

Junior Suite Mountainview: 21-25m2, pogled na planine, sadrži TWC, kadu, klimu, ventilator, sef, fen, frižider, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Junior Suite Seaview: 21-25m2, pogled na more, sadrži TWC, kadu, klimu, ventilator, sef, fen, frižider, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

 

Coral Strand Hotel, 3+*

LOKACIJA: Mahé Island: Beau Vallon
LINK HOTELA

Ovaj hotel nalazi se na Beau Vallon plaži, i ima nacionalnu kategoriju od 4*. Ima recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnicu, dva a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, bar, bazen, bazen za decu. 

Coral Strand Hotel, 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, a kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola i ručak u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, animacija

Usluge/aktivnosti uz doplatu: joga, katamaran, surf, ronjenje, skijanje na vodi. 

Smeštajne jedinice: 164

Coral Standard: 21-25m2, pogled na baštu i brda, sadrži TWC, klimu, sef, fen, mini-bar uz doplatu, frižider, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Coral Classic Oceanview: 21-25m2, delimičan pogled na more, sadrži TWC, klimu, sef, fen, mini-bar uz doplatu, frižider, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Superior: 46-50m2, pogled na baštu i brda, odvojen dnevni boravak, sadrži TWC, klimu, sef, fen, mini-bar uz doplatu, frižider, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Superior Oceanview: 46-50m2, pogled na more, odvojen dnevni boravak, sadrži TWC, klimu, sef, fen, mini-bar uz doplatu, frižider, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

HOTELI 4*:

Fisherman`s Cove 4+*

LOKACIJA: Mahé Island, Beau Vallon
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj obali i ima izlaz na svoju plažu, a od čuvene plaže Beau Vallon udaljen je oko 500 metara. Glavna zgrada hotela ima dva sprata i u njoj se nalaze Superior sobe kao i Junior Suite Oceanview, a ostale rezidencijalne jedinice su odvojene. Poseduje recepciju, lobi, wi-fi, butik, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran, bazen, bar, baštu. 

Fisherman`s Cove 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, snorkling, kanu

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaže, spa, sauna, kozmetički tretmani, pecanje, ronjenje

Smeštajne jedinice: 80

Superior Room: 31-35 kvadratnih metara, nalazi se u glavnoj zgradi, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Deluxe Oceanview: 41-45 kvadratnih metara, nalazi se u nizu bungalova, pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Junior Suite Oceanview: 41-45 kvadratnih metara, nalazi se u glavnoj zgradi, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Hilltop Executive Suite: 61-70 kvadratnih metara, na uzvišenju, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, stanicu za punjenje iPod-a, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Executive Suite Ocean Front: 61-70 kvadratnih metara, do mora, pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, stanicu za punjenje iPod-a, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

 

Double Tree by Hilton Seychelles Alamanda Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Mahé Island: Anse Forbans
LINK HOTELA

Idiličan i miran hotel, modernog dizajna koji se nalazi na samoj plaži, poseduje recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnica, infinity bazen, bar, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran.

Double Tree by Hilton Seychelles Alamanda Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, bilijar, kajak, snorkling

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže

Smeštajne jedinice: 30

King Deluxe Oceanview: veličine 51-60 m2, pogled na more, kupatilo sa tušem, WC, klima, ventilator, fen, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, kafa/čaj, balkon. 

King Grand Deluxe Oceanview: veličine 61-70 m2, pogled na more, kupatilo sa kadom, WC, đakuzi, klima, ventilator, fen, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon.

 

Carana Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Mahé Island: Carana Beach
LINK HOTELA

Ovaj boutique hotel predstavlja spoj modernog dizajna i tradicionalne arhitekture. Nalazi se na peščanoj plaži i ima recepciju, wi-fi, bar, a la carte restoran, bar, bazen.   

Carana Beach Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večera (izbor menija). 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaže, spa, kozmetički tretmani

Smeštajne jedinice: 40

Oceanview Chalets: 41-45 kvadratnih metara, pogled na more, TWC, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, aparat za espreso, kafa/čaj, terasa.

Oceanview Pool Chalets: 51-60 kvadratnih metara, pogled na more, TWC, kada ili tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon, čajnik, aparat za espreso, kafa/čaj, terasa.

HOTELI 5*

Savoy Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Mahé Island: Beau Vallon
LINK HOTELA

Ovaj hotel nalazi se na jednoj od najboljih lokacija na Maheu, na samoj Beau Vallon plaži. Odlikuje ga spoj modernog dizajna i prijatne atmosfere, a u njemu ćete se sigurno odmoriti i uživati. U svom sklopu poseduje recepciju, lobi, wi-fi, lift, butik, biblioteku, dva a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, 3 bara, veliku terasu, dva bazena. 

Savoy Resort & Spa 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, tenis

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje, joga, džet-ski, snorkling

Smeštajne jedinice: 163

Savoy Standard: 51-60 m2, pogled na baštu, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV (satelitski program), radio, telefon, wi-fi, kafa/čaj, balkon ili terasa, room service 24h

Savoy Deluxe Room: 51-60 m2, delimičan pogled na more, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV (satelitski program), radio, telefon, wi-fi, kafa/čaj, balkon ili terasa, room service 24h

Savoy Ocean Room: 51-60 m2, delimičan pogled na more, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV (satelitski program), radio, telefon, wi-fi, kafa/čaj, balkon, room service 24h

Savoy Junior Suite: 71-80 m2, delimičan pogled na more, odvojen dnevni boravak, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV (satelitski program), radio, telefon, wi-fi, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon ili terasa, room service 24h

Savoy Suite: 101-120 m2, delimičan pogled na more, odvojen dnevni boravak, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV (satelitski program), radio, telefon, wi-fi, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon ili terasa, room service 24h

 

Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare 5*

LOKACIJA: Mahé Island: Baie Lazare
LINK HOTELA

Ovaj elegantan rizort smešten je na samoj plaži, i u svom sklopu ima recepciju, lobi, bar, bazen, igraonicu, biblioteku, 1 restoran na bazi švedskog stola i dva a la carte restorana, veliku terasu.

Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, ili večera u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, bilijar, teretana, teniski teren, akva aerobik

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, joga, pilates, kajak, SUP, ronjenje (PADI kurs)

Smeštajne jedinice: 148

Hill View room: 41-45 m2, pogled na lagunu ili baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Seaview Room: na spratu, delimičan pogled na more, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon.

Seaview Garden Room: u prizemlju, delimičan pogled na more i baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, terasa, direktan pristup plaži.

 

STORY Seychelles, 5* (ex The H Resort Beau Vallon)

LOKACIJA: Mahé Island: Beau Vallon
LINK HOTELA

Smešten na samoj plaži Beau Vallon, dugoj 3 km, hotel je luksuzan, moderan i elegantnog dizajna. Poseduje recepciju, lobi, wi-fi, dečiji klub, pet a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, dva bara, veliku terasu, bazen sa ležaljkama.

STORY Seychelles, 5* (ex The H Resort Beau Vallon)

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, joga, kajak, SUP, snorkling

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, sauna, kozmetički tretmani, tenis, ronjenje

Smeštajne jedinice: 100

Junior Suite: 51-60 m2, pogled na baštu, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon.

Garden Junior Suite: 51-60 m2, u prizemlju, pogled na baštu, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon.

Beach Pool Villa: 121-150 m2, u prizemlju, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, terasa, direktan pristup moru, privatan bazen.

 

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+*

LOKACIJA: Mahé Island: Beau Vallon
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u zalivu Beau Vallon, na oko 1,5km od čuvene Beau Vallon plaže, a do i od nje je svakodnevno besplatno organizovan transfer iz hotela. Luksuzne i prostrane vile smeštene su u predivno okruženje, dok sam rizort sadrži recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnicu, biblioteku, bar, dva a a carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, baštu, terasu, infinity bazen, 24h room service. Buking je dozvoljen samo za goste starije od 13 godina.

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: kajak, snorkling, SUP, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, joga, skijanje na vodi, džet-ski, parasejling, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 56

King Sunset Villa: 81-90 m2, pogled na more i baštu, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service.

King Oceanview Villa: 81-90 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service.

King Grand Oceanview Pool Villa: 121-150 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service, privatan bazen.

 

Constance Ephelia 5*

LOKACIJA: Mahé Island: Port Launay
LINK HOTELA

Ovaj ekskluzivni i family-friendly hotel nalazi se u Port Launay, jednoj od najlepših plaža na Maheu, na površini od 120 ha, okružen je bujnom tropskom vegetacijom i izlazi na dve plaže. Pogodan je za romantični odmor, ali i porodičnu avanturu. Ima u svom sklopu recepciju, lobi, spa, bašte, suvenirnicu, butik, frizerski salon, wi-fi, tri a la carte restorana, dva restorana na bazi švedskog stola, pet barova, pet bazena, dečiji klub sa animacijom, dečiji bazen.   

Constance Ephelia 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu, kod punog pansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, sauna, odbojka, skvoš, stoni tenis, teretana, aerobik, katamaran, kajak, snorkling, teniski teren.

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani, joga, penjanje, pecanje, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 313

Tropical Garden Room: 46-50 m2, dvokrevetna soba, na južnoj strani, pogled na baštu, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Junior Suite: 61-70 m2, na južnoj strani, pogled na more, pogled na baštu, pogled na bazen, odvojen deo za sedenje, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, sistem za muziku, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Senior Suite: 71-80 m2, na severnoj strani, pogled na more, pogled na bazen, pogled na baštu, odvojen deo za sedenje, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, sistem za muziku, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

 

Club Med Seychelles 5*

LOKACIJA: Mahé Island, Sainte Anne
LINK HOTELA

Privatno ostrvo Sainte Anne se nalazi nedaleko od glavnog sejšelskog ostrva Mahe (udaljeno 7 km), i predstavlja savršenu egzotičnu scenografiju u koju se smestio novootvoreni all inclusive hotelu Club Mad Seychelles 5*, usred živopisne prirode i u Nacionalnom parku Marine. Ovaj hotelijerski biser karakteriše luksuzna atmosfera privatnog kluba i odlična usluga. Ukratko: savršena lokacija za egzotičan odmor! Deo je renomirane Club Med kolekcije koju čine hoteli i rizortovi namenjeni sofisticiranim putnicima. Club Med je specijalizovan za vrhunska all-inclusive iskustva za porodice i parove. Hotel je otvoren u aprilu 2021, u skladu je sa savremenim ekološkim principima i održivim poslovanjem, ima odvojeno zen područje za odrasle sa mirnim bazenima, joga studijom, bibliotekom, parnim kupatilom i salonom na plaži. Dva lokaliteta Unesco baštine nalaze se u blizini hotela.

Club Med Seychelles 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod all inclusive usluge uključeni su doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu, užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, streličarstvo, boćanje, hajking, stoni tenis, teretana, aerobik, joga, meditacija, fitnes, akva-aerobik, kajak, pedalina, snorkling, SUP, tenis, animacija 6 puta nedeljno. 

Za mladence (medeni mesec) obezbeđene su sledeće pogodnosti: prednost prilikom check-in-a, prednost prilikom rezervacija u restoranima, kasni check-out u odlasku, ručak pri dolasku, poklon u sobi na dolasku, 10% na spa usluge. Pogodnosti za mladence važe do 12 meseci nakon venčanja, za rezervacije do 30 dana pre početka putovanja i sa minimalnim boravkom od 7 noći.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje, iznajmljivanje opreme. 

Smeštajne jedinice: 290

Superior Room: 31-35 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, wi-fi, čajnik, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa ili balkon.

Deluxe Room: 46-50 m2, pogled na baštu, kauč, kupatilo, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, wi-fi, čajnik, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa ili balkon.

Junior Suite Seaview Private Pool: 46-50 m2, pogled na more, kauč, kupatilo, tuš na otvorenom, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, wi-fi, čajnik, aparat za espreso, kafa/čaj, opremljena terasa ili balkon, privatan bazen.