O nama
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

O nama

KO SMO MI

Your Way je putnička agencija koja predstavlja sklop ljubavi, iskustva i znanja o putovanjima, istraživanju planete i ljudima. U nama ćete pronaći iskrene zaljubljenike u svoj posao, koji će Vam u svakom trenutku pružiti informacije, biti podrška, savetnici i prijatelji.

NAŠA SVRHA

Svoje mesto pod suncem vidimo u inspiraciji, edukaciji I ispunjavanju snova naših klijenata, jednu po jednu destinaciju, putovanje, doživljaj i uspomenu.

NAŠA MISIJA

Misija nam je da izgradimo snažne i iskrene odnose sa našim klijentima i partnerima, da svakom iskustvu pristupimo sa posvećenošću i entuzijazmom. Želimo da naši putnici u nama vide prijatelje koji im pomažu da njihova putovanja budu iznad očekivanja, da u svakom koraku budu ispunjena radošću i otkrićima, lepim doživljajima koje će zauvek pamtiti.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo Vaš prvi izbor u inspiraciji, kreiranju i ispunjavanju putovanja iz snova, nezaboravnih doživljaja i uspomena sa destinacija širom sveta.

NAŠE VREDNOSTI

NAŠA KULTURA

Verujemo da je pozitivan uticaj na svet od najveće važnosti.
Misija nam je da napravimo promenu, budemo inovativni i da mislimo izvan uobičajenih okvira.
Mi smo iskreni, ophodimo se sa poštovanjem, i očekujemo isto zauzvrat. 
Mi smo tim.
Nismo samo specijalisti u turizmu, kolege ili poslovni partneri. Mi smo i prijatelji, slušamo, razumemo i podržavamo jedni druge.
Svemu i svakome pristupamo širom otvorenih ruku i srca.
Verujemo u pomaganje i podršku zajednici i ljudima.