Sicilija Letovanje 2024

Cena od 520 eur / po osobi

Individualni polasci na Siciliju tokom cele godine.

Ovog leta Vas vodimo na Siciliju, osrtvo vulkanske snage, prelepih plaža i šarmantnih gradova.

Više o Siciliji

Sicilija pripada Italiji, a od kopnenog dela je udaljena samo tri kilometra. Bez obzira na to, stanovništvo Sicilije prvenstveno sebe naziva Sicilijancima, pa tek onda Italijanima. Ovo ostvo je privlačno za letovanje, kraći odmor ili vikend iz brojnih razloga. Sicilija je zaista mesto ekstrema, gde možete da pronadjete izuzetan izbor arheoloških nalazišta, prelepih plaža, rajskih ostrva, vulkana i neobičnih gradova i sela, na samo nekoliko sati vožnje od mesta gde ste smešteni. Ovde ćete videti grčke i rimske ruševine, gradove-tvrdjave na vrhovima brda kao i arapske i normanske palate koje svedoče o nasleđu ostrva od strane raznih osvajača. Dobićete živopisan osećaj istorije Sicilije dok se budete vozili obalnim putevima, prelazili preko planinskih venaca, ili šetali preko kaldrmisanih ulica istorijskih gradova.

Siclija Leto 2023

Istorija Sicilije datira 10.000 godina unazad, a njena strateška lokacija u centru Mediterana, dala je izuzetan značaj ovom ostrvu. Na istoriju Sicilije uticali su Feničani, Grci, Rimljani, Arapi, Francuzi i brojni drugi narodi, a svako od njih ostavio je jedinstveni pečat koji može da se primeti i dan danas. 

Sicilija nije poput Venecije, Firence ili Rima jer je ona veliki region, za koji je potrebno da izdvojite minimum sedam dana ukoliko želite da je upoznate na najbolji način. 

Sicilija, Palermo, Katanija Letovanje

Kada posetiti Siciliju?

Sicilijanska klima je povoljna tokom cele godine. Proleće je najbolje vreme za posetu, kada nije pretoplo, a temperatura mora je odlična za kupanje. Ukoliko posećujete Siciliju na leto, imajte na umu da su temperature zaista visoke. Avgust je najtopliji mesec, kada ekskurzije mogu biti nešto napornije, pogotovo ako planirate da posetite Etnu, gde je vazduh veoma vruć, prašnjavi vetrovi duvaju iz severne Afrike, te se morate obezbediti šeširom, većom količinom vode i dobrim raspoloženjem. Pogledajte šta sve treba obići na Siciliji

Sicilija Ćefalu

Sicilija, zemlja tri aktivna vulkana

Veliki broj turista dolazi na Siciliju kako bi se upoznali sa čuvena tri aktivna vulkana – Etna, Stromboli i Vulkano. Sicilija je savršena lokacija za istraživanje, na koje možete da krenete peške, žičarom ili prugom. Postoji velika verovatnoća da ćete uhvatiti redovne erupcije na Stromboliju, kao i druge vulkanske pojave. Ne morate biti geolog da biste znali da prepoznate Etnu. Odmah ćete primetiti mlaz isparenja koji kulja sa vrha poput dima, a noću ćete ugledati prikaze svetlosti i vatre koje nas podsećaju na moć majke prirode. Uprkos blizini vulkana Etne gradu Kataniji, periodične erupcije nanose zaista malu štetu, a lokalno stanovništvo je dobro upoznato sa regionom na kojem živi.

Sicillija, vulkan Etna. Najpoznatiji aktivni Vulkan u Evropi

Gradovi i plaže na Siciliji

Siciliju zapljuskuju Sredozemno, Jonsko i Tirensko more. Veoma je bogata beskrajnim peščanim plažama na kojima je toplo, bistro i čisto more. Najrazvijeniji deo, Torre  Salsa, nalazi se u okviru prirodnog rezervata i odlično je mesto za ronjenje i snorkling. U severozapadnom delu ostrva, idilični San Vito Lo Capo je zaklonjen visokim rtom i poduprt izvijenim palmama, koje nisu karakteristične za ovo područje. Ovo je ujedno i najbolja plaža na ostrvu koja nudi prizor kao sa razglednice. Rezervat prirode Zingaro je specifičan po svojoj usamljenosti, prelepim, belim peskom i čistom vodom. Neposredno ispod strmoglave obale Taormine, malo ostrvo Isola Bella je takodje zaštićeno kao rezervat prirode. Plitka voda oko ostrva je zeleno-plave boje, a njena bistrina privlači brojne posetitelje da baš ovde provedu dan. Možete da iznajmite kajak i istražite ostrvo i obalu oko njega, ili da ležite na plaži i uživate u netaknutoj prirodi. Ukoliko više volite popularne i posećene plaže, obavezno obidjite Palermo, gde su brojni restorani i kafići. U blizini ove plaže, nalazi se staro, ribarsko selo sa svojim šarenim čamcima gde možete da napravite odlične fotografije kao uspomene sa svog letovanja u Italiji. 

Palermo, Italija, Sicilija

Taormina je jedna od najpopularnijih letnjih destinacija za Italijane. Ovo živopisno letovalište na istočnoj obali Sicilije poznato je po drevnom grčkom pozorištu koje datira još iz trećeg veka. U pozorištu se i dan danas održavaju drame, koncerti, simfonije, operske i baletske predstave, a leti se ovde održavaju muzički festivali. 

Ako ste avanturističkog duha, verujemo da će vam čuveni „island-hopping“ biti zanimljiv. Ukrcajte se na brod i posetite magična Egdarska ostrva, koja se nalaze nedaleko od Tarapnije, a predstavljaju odlično mesto za planinarenje ili otkrivanje podvodnog sveta. Južno od Sicijilije, leže Pelagie ostrva, gde nećete moći da odolite a da ne provedete čitav dan na osamljenim plažama sa finim peskom. Na severnom delu, upoznaćete i Eolska ostrva koja su pod zaštitom UNESCO-a i nude kompletnu avanturu od planinarenja, posete vulkana do isprobavanja najlepših italijanskih vina. 

Siclija Letovanje, Aranžmani i Cena

Ćefalu je nezaobilazno mesto koje morate posetiti dok ste na putovanju po Siciliji. Ovaj šarmantni primorski grad na severnoj obali je najbolje mesto za život na ostrvu, kako kažu lokalni stanovnici. Provedite duge, letnje dane izležavajuči se na zlatnom pesku, kupajte se u čistoj, tirkiznoj vodi ili prošetajte gradom, diveći se njegovim kamenim zgradama boje meda i uskim kaldmisanim ulicama, zaustavljajući se da posetite veličanstvenu arapsko-normansku katedralu. Obavezno probajte „gelato“ a nakon toga se uputite na vidikovac La Rocca kako biste prisustvovali najlepšem zalasku sunca i pogledu na obalu. 

Drevni lučki grad Katanija leži na istočnoj obali Sicilije, u podnožju Etne. Centar grada je mali, tako da ga lako možete obići pešice. Istražite najpoznatije znamenitosti Katanije kao što su Piazza Duomo i katedrala, dvorac Ursino i Monastero deo Benedettini. Posetite čuvenu riblju pijacu La Pescheria i probajte neki od ribljih specijaliteta u obližnjem restoranu. Nakon Katanije, preporuka za obilazak je svakako i Palermo, prestonica Sicilije. U ovom gradu imate širok izbor aktivnosti. Prošetajte se ulicama oivičenim kitnjastim zgradama i skrivenim trgovima, ili posetite neki od mnogobrojnih muzeja, galerija, pozorišta ili verskih objekata. Palermo zaista nudi za svakoga po nešto. 

Hrana na Siciliji je naširoko poznata, i ne biste bili prvi ukoliko biste većinu svog vremenena posvetili isprobavanju brojnih specijaliteta od ribe i mesa, ili pak slatkog menija. Otkrijte delikatese kao što su meki i hrskavi arancini, koji je zapravo pržena kugla kremastog rižota, zatim pastu sa lokalnim paradajzom, patlidžanom, belim lukom, bosiljkom i rikotom, ili neki od slatkiša kao što su kasata sicilijana ili čuveni klasični kanoli punjeni kremastom rikotom.

Letujte sa nama na Siciliji

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO ILI KATANIJA)

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Siciliju, aerodrom u Palermu ili Kataniji (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: SICILIJA

Doručak (izabrana usluga). Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje. 

POSLEDNJI DAN: SICILIJA - BEOGRAD

Doručak (izabrana usluga). Let iz Palerma ili Katanije za Beograd (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:APRIL / MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Datum povratka:APRIL / MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata u periodu visoke sezone (APRIL / MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

 

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

AIR SERBIA

Direktan let

X

7 kg

X

od 270 €

AIR SERBIA

Direktan let

X

7 kg

23 kg

od 320 €

AUSTRIAN

Beč

X

8 kg

X

od 290 €

LUFTHANSA

Frankfurt

X

8 kg

X

od 310 €

SWISS

Cirih

X

8 kg

X

od 320 €

SMEŠTAJ I TRANSFER:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja, u periodu visoke sezone (APRIL / MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

KATANIJA (CATANIA)

NAZIV HOTELA:

Noćenje 

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Hotel Sofia 3*

265 €

297 €

X

8 Room Hotel 4*

X

346 €

X

B&B Stesicoro - City Center 3*

338 €

384 €

X

Nettuno 4*

X

397 €

595 €

NH Catania Centro 4*

570 €

669 €

X

NH Parco Degli Aragonesi 4*

651 €

758 €

X

 

LETOJANI (LETOJANNI)

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion

All inclusive

Da Peppe 3*

292 €

361 €

X

Sylesia 3*

342 €

X

X

Albatros Beach Hotel 4*

531 €

741 €

X

Hotel Antares 4*

483 €

555 €

723 €

 

ĐARDINI NAKSOS (GIARDINI NAXOS)

NAZIV HOTELA:

Noćenje 

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Villa Linda 3*

250 €

298 €

X

Sporting Baia Hotel & Villa Athena 4*

X

315 €

386 €

Villa Giardini 3*

382 €

528 €

X

Sporting Baia Hotel 4*

X

330 €

405 €

Hellenia Yachting 4*

X

487 €

656 €

UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia 4*

X

505 €

565 €

Sant Alphio Garden Hotel & Spa 4*

 

546 €

680 €

 

TAORMINA

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Pun pansion

Corallo 3+*

332 €

X

X

Isola Bella 3*

297 €

X

X

Hotel Baia Azzurra 3+*

397 €

485 €

X

Ipanema 3+*

410 €

540 €

665 €

Splendid Hotel Taormina 3*

452 €

719 €

X

Villa Paradiso 4*

520 €

X

X

Eurostars Monte Tauro 4*

810 €

X

X

La Plage Resort 4+*

1420 €

1835 €

X

Metropole Taormina - Maison d´Hotes 5*

1460 €

X

X

TAORMINA MAZZEO
Chrismare Hotel 4*

405 €

660 €

X

Hotel Caparena 4*

550 €

740 €

X

 

AĆI KASTELO (ACI CASTELLO)

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Pun pansion

President Park 4*

327 €

463 €

X

Zeus Residence Hotel 3*

367 €

X

X

4 Spa Resort Hotel 4*

571 €

X

X

Grand Hotel Baia Verde 4*

652 €

990 €

1296 €

Grand Hotel Faraglioni 4*

814 €

X

X

 

MESINA (MESSINA)

NAZIV HOTELA:

Noćenje

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Residence La Residenza 4*

248 €

284 €

469 €

Royal Palace 4*

X

387 €

X

 

SIRAKUZA (SYRACUSA)

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion 

Maison Ortigia 3+*

342 €

X

Hotel dei Coloniali 3+*

252 €

X

Hotel Panorama Siracusa 4*

291 €

524 €

Mercure Siracusa Prometeo 4*

608 €

897 €

Borgo Pantano 4*

768 €

1105 €

 

ĆEFALU (CEFALU)

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion 

Pun pansion

Villa Belvedere Cefalu 3*

355 €

X

X

Artemis 4*

482 €

X

X

Tourist 3*

488 €

615 €

X

Astro Suite Hotel 4*

808 €

X

X

Cefalu Sea Palace 4+*

710 €

958 €

X

 

PALERMO

NAZIV HOTELA:

Noćenje

Noćenje sa doručkom

Polupansion 

Albergo Athenaeum 3*

X

286 €

414 €

Tonic 3*

317 €

375 €

X

Hotel Porta Felice 4*

X

360 €

725 €

Mercure Palermo Centro 4*

X

453 €

673 €

Vecchio Borgo 4*

443 €

521 €

683 €

Best Western Ai Cavalieri 4*

428 €

472 €

X

NH Palermo 4*

596 €

694 €

X

Artemisia Palace hotel 4*

X

426 €

X

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 205 EUR + smeštaj 7 noćenja – X (standardna soba) X EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: X EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

270 €

Villa Linda 3* - Noćenje 

250 €

520 €

270 €

Isola Bella 3* - Noćenje sa doručkom

297 €

567 €

270 €

Sporting Baia Hotel & Villa Athena 4* - Polupansion

386 €

656 €

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Sicilija (Palermo ili Katanija) – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg i/ili čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 8 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 30.000,00 € iznosi 1431,15 RSD, doplata za Covid-19 +429,35 RSD = ukupno po osobi 1860,50 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

SICILIJA COVID–19 USLOVI PUTOVANJA:

Na osnovu odluke Ministarstva zdravlja Republike Italije počev od 1. juna za ulazak u R. Italiju više nije neophodno posedovanje zelenog sertifikata tzv. Green Pass (na bazi vakcinacije, preležane bolesti ili negativnog antigenskog/molekularnog testa).

U R. Italiji zaštitna maska je preporučena, ne i obavezna, u javnim objektima na otvorenom i u zatvorenom. Ove odluke vlade su promenljive i u bilo kom momentu mogu biti suspendovane ili izmenjene.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je YOUR WAY putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

SMEŠTAJI KATANIJA (CATANIA):

Hotel Sofia 3*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u gradu u Kataniji, na oko 5 km od plaže. U hotelu je recepcija, soba za prtljag, usluge transfera i ekskurzija, wi-fi u zajedničkim prostorijama, lift, parking uz rezervaciju i doplatu, iznajmljivanje bicikala, kafe. 

 

Ishrana (vrsta usluge): Usluga može biti na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (švedski sto).

Standard double: Dvokrevetna soba sa sopstvenim kupatilom sa WC, kadom ili tuš kabinom, fen, klima, radni sto, minibar uz doplatu, telefon, TV. 

 

8 Room Hotel 4*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u centru Katanije, na oko 2 km od plaže. Hotel je otvoren 2017. godine, ima recepciju, lift, internet, sef, supermarket, terasu, sobu za prtljag, parking uz rezervaciju i doplatu, kafe, bar. 

 

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Double: Oko 28 m2, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom i sopstvenim kupatilom sa WC i tušem, fen, klima, minibar uz doplatu, TV, wi-fi, balkon.

 

B&B Stesicoro - City Center 3*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA 

Ovaj bed and breakfast smeštaj nalazi se u istorijskoj zgradi u glavnoj ulici Katanije, a svaka soba je drugačije dekorisana. Sa trga Piazza Stesicoro idu brojni autobusi i povezuju centar grada sa obližnjim mestima i aerodromom. Smeštaj ima recepciju, sobu za prtljag, wi-fi. 

B&B Stesicoro - City Center 3* Sicilija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (švedski sto).

Double: dvokrevetna soba sa bračnim krevetom i sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, klima, radni sto, wi-fi.

 

Nettuno 4*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA

Hotel Nettuno se nalazi u blizini promenade, uz obalu, ima recepciju, lobi, restoran, bar, bazen, terasu, ležaljke i suncobrane uz doplatu, lounge bar. Nalazi se na oko 1km od centra gde se nalaze brojni restorani i kafei. 

Nettuno 4* Hotel Katanija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansion.

Double: dvokrevetna soba sa sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, klima, TV, telefon, wi-fi.

 

NH Catania Centro 4*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u centru Katanije, na oko 5 minuta od Via Etnea. Ima 9 spratova, recepciju, wi-fi, restoran sa mediteranskom kuhinjom, teretanu.

NH Catania Centro 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (švedski sto).

Standard double: oko 20 m2, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, sef, minibar uz doplatu klima, TV, wi-fi.

 

NH Parco Degli Aragonesi 4*

LOKACIJA: Katanija, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u delu Katanije, u delu koji se zove „La Playa“. Ima peščanu plažu preko puta hotela, i udaljen je od centra Katanije oko 3km. Poseduje recepciju, lift, wifi, konferencijsku salu, bazen, terasu, baštu, sobu za prtljag, parking uz doplatu. 

NH Parco Degli Aragonesi 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (švedski sto).

Double: oko 16 m2, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, sef, minibar uz doplatu klima, TV, telefon, wi-fi.

SMEŠTAJI LETOJANI (LETOJANNI):

Da Peppe 3*

LOKACIJA: Letojani, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u mestu Letojani, na oko 30 metara od plaže. Mali porodični hotel koji ima recepciju, restoran sa morskim specijalitetima, recepciju, wifi i lift. 

Da Peppe 3* Hotel Sicilija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansion.

Double: oko 21 m2, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, sef, klima, TV, wi-fi.

 

Sylesia 3*

LOKACIJA: Letojani, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u mestu Letojani koje još zovu „Taormina Mare“, na oko 80 metara od plaže i oko 5 minuta od centra gradića. Ima terasu i bar, recepciju i wifi.  

Sylesia 3* Sicilija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Double: oko 21 m2, dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, sopstvenim kupatilom sa WC i tušem, fen, sef, klima, TV, balkon ili terasa.

 

Albatros Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Letojani, Sicilija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u mestu Letojani, ima privatan deo plaže od kog ga deli ulica. Nedavno je renoviran, a ima recepciju, lobi, restoran, bar, lift, terasu sa suncobranima, dok se ležaljke na plaži plaćaju dodatno. 

Albatros Beach Hotel 4* - Sicilija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansion.

Standard double: 16-20 m2, renovirana soba, pogled na dvorište, dvokrevetna soba sa sopstvenim kupatilom sa WC i tušem, fen, sef, klima, minibar uz doplatu, TV, balkon ili terasa.

 

Hotel Antares 4*

LOKACIJA: Letojani, Sicilija
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi u mestu Letojani, na uzvišenju sa kog se pruža pogled na zaliv, a zajedno sa hotelom Olimpo Terrazze formira hotelski kompleks. Ima recepciju, wifi uz doplatu, bar, restoran i bazen, kao i uslugu aerodromskog transfera uz doplatu.

Hotel Antares 4* Sicilija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansion ili all inclusive.

Standard room: oko 18 m2, dvokrevetna soba sa sopstvenim kupatilom sa WC i tušem ili kadom, fen, klima, TV, telefon.