Tajland putovanje

Cena od 1.250 eur 1.150 eur / po osobi

Tajland putovanje je na vašoj listi? Isplanirajte sve na jednom mestu, bez skrivenih troškova. Puket Tajland, magična destinacija koja vas čeka otvorenih ruku.

GRUPNI POLASCI NA TAJLAND PO PROMOTIVNIM CENAMA

PROMO CENA ZA NAJBRŽE

11.04.2024-20.04.2024. PUKET (8 noćenja / 10 dana) - SONGKRAN - TAJLANDSKA NOVA GODINA - POPUNJENO

29.04.2024.-11.05.2024. BANGKOK I PUKET (11 noćenja / 13 dana) - POPUNJENO

30.04.2024.-12.05.2024. BANGKOK I PUKET (10 noćenja / 13 dana) - POPUNJENO

01.05.2024-10.05.2024. PUKET (8 noćenja / 10 dana) - 1 slobodno mesto u jednokrevetnoj sobi - LAST MINUTE 1150 €

 

Update u vezi sa Covid-19 uslovima ulaska na Tajland: Od 01. oktobra 2022. godine ukinuti su svi Covid19 uslovi ulaska, te putnici više neće morati da, po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.

Prelepa plaža na Tajlandu. Ostvro puket, predivna obala, plaža sa sitnim peskom i džunla koja je okružuje.

 

Putovanje na Tajland nas dovodi u zemlju koja je kraljevina u Jugoistočnoj Aziji koja izlazi na Tajlandski zaliv i Južnokinesko more sa istočne strane, dok njene zapadne obale zapljuskuje Andamansko more. 

Tajland je zemlja osmeha, slonova, nestvarnih prirodnih bogatstava, kulture, istorije i srdačnih ljudi. Sa oko 70 miliona stanovnika, preko 2.800 kilometara dugom obalom, brojnim festivalima i događajima, kulturno-istorijskim spomenicima i predivnim ostrvima, pravi je raj za avanturiste, putnike, istraživače, hedoniste.

 

Tajland Putovanje - putnici agencije Your Way na izletu Big Budha na ostrvu Puket.

 

Vodimo Vas na ostrvo Puket (Phuket), najveće tajlandsko ostrvo smešteno u Andamansko more. Na Puketu ćete pronaći lepe plaže, brojne vidikovce, hramove, rezervate, uživaćete u lokalnoj gastronomiji, gostoljubivosti lokalnog stanovništva ali i u ludom noćnom životu.

 

Tajland Putovanje Januar 2024, Putnici agencije Your Way iz Beograda

 

Najbolje destinacije na Tajlandu

Najpoznatije plaže na ostrvu Puket su: Patong, Karon, Kata, Rawai, Kamala, Kata Yai, Kata Noi, Mai Khao. Postoje i brojne uvale sa skrivenim plažama na kojima nema izgrađene infrastrukture i one su pravi dragulj ovog ostrva.

 • Old Phuket Town je mesto koje će Vam dočarati istoriju i kulturu ostrva – šetnjom ulicama Starog grada vidi se diverzitet kulture, religije i multietničnost zajednice. Uticaj tajlandskog, kineskog, indijskog, evropskog i muslimanskih naroda ogleda se u sino-portugalskoj arhitekturi, a posebno u kućama koje su građene u nizu, u kojima su živeli trgovci koji su naselili ovaj prostor. Neke od tih kuća danas su sačuvane u okviru muzeja (Phuket Thai Hua muzej i Peranakan Nithat muzej), dok su neke adaptirane u restorane, kafee ili smeštajne objekte. Ono što u ovom gradiću ne treba propustiti je noćni market Lat Yai koji se održava nedeljom, a na kojoj posetioci mogu isprobati najrazličitiju lokalnu hranu.
 • Patong plaža (Patong beach) nalazi se na zapadnoj obali ostrva i turistički je najrazvijenije mesto, sa brojnim hotelima, restoranima, radnjama, galerijama, barovima i spa centrima. Ima plažu dugu 3 kilometra, sa sitnim peskom i u obliku polumeseca. Posebno je poznat noćni život u ulici Bang La sa brojnim barovima i klubovima.
 • U neposrednoj blizini Patonga smeštene su mirnije i skrivenije plaže poput Freedom plaže i Tri Trang plaže. Patong predstavlja i sjajnu polaznu tačku za istraživanje atrakcija na samom ostrvu i u njegovoj okolini.
 • Najlepši vidikovac za posmatranje zalaska sunca je Prompthem Cape, uzvišenje na krajnjem jugu ostrva.

 

Raya Island, ostrvo koje obilazimo u sklopu izleta na putovanju na Tajland.

 

Mesta koja obilazimo tokom putovanja na Tajland

 • Big Buddha je budistički hram na ostrvu Puket, na Nakkerd brdu. Statua Bude od belog mermera visoka je 45 metara, a izgrađena je od donacija. I danas možete donirati parče mermera na koje se može upisati vaše ime i time doprineti izgradnju ovog hrama. Smešten na uzvišenju, od Velikog Bude pruža se predivan pogled na zalive Chalong i Phang Nga, plaže Kata i Karon.
 • Najveći i najposećeniji budistički hram na ostrvu je Wat Chalong, izgrađen početkom 19. veka, sa stupom koja je visoka 60 metara, a u njenoj unutrašnjosti čuva se fragment Budine kosti, brojne zlatne statue, slike i ilustracije.
 • Jedno od najpoznatijih mesta u čitavoj Jugoistočnoj Aziji su Phi Phi ostrva. Sastoje se iz dva velika ostrva Phi Phi Le i Phi Phi Don i 4 manja ostrva (Koh Yung, Koh Mai Phai, Koh Pida Nok i Koh Pida Nai).
 • Maja zaliv (Maya Bay) nalazi se na ostrvu Phi Phi Le i svetski je poznat zbog filma Plaža, koji je Leonardo Di Kaprio snimao upravo na ovom mestu. Lepota Maja zaliva opravdava svoju svetsku slavu zbog neverovatne tirkizne vode, plaže sa snežnobelim puderastim peskom i krečnjačkim stenama koje se izdižu ka nebu. Čitava oblast poznata je po egzotičnom podvodnom svetu i važi za jedno od najlepših mesta za ronjenje ili snorkling, ali i brojnim pećinama, živopisnim zalivima i plaži majmuna – Monkey beach.

 

Tajland, slika plaže okružene planinama. Predivan prizor slikan odozgo.

 

 • Ostrvo Khao Ping Kan nalazi se oko 25 kilometara severno od Puketa, u zalivu Phang Nga, a svetsku slavu steklo je iz filma o Džejms Bondu - ‘The Man With The Golden Gun’, pa se danas češće može čuti da ga zovu James Bond Island. Krečnjačka stena visoka je 20 metara, zovu je Ko Tapu, što u prevodu može značiti šiljak, nokat ili krabino oko. Zbog osetljivosti krečnjaka, na ovu stenu je zabranjeno popeti se, ali se u njenoj okolini nalaze brojne krečnjačke stene, tipične za ovo podneblje, gde kanuima možete ući u male pećine, dovesti do skrivenih zaliva ili istražiti Koh Panyi – lokalno muslimansko selo izgrađeno na stubovima iznad mora, sa brojnim restoranima i morskom hranom sa svežom ribom i plodovima mora, brojnim suvenirnicama, ali i sa džamijom, školom, ambulantom i policijskom stanicom.
 • Raya Islands (Racha Islands) su ostrva na oko 15 kilometara južno od Puketa. Sastoje se od dva ostrva – Koh raya Yai i Koh Raya Noi, odnosno od malog i velikog ostrva, a region je poznat po brojnim ronilačkim školama i omiljen je iskusnim roniocima. Poseta ovim ostrvima garantuje uživanje na plažama sa belim sitnim peskom i u providnom tirkiznom moru.
 • Similan ostrva (Similan Islands) možda su najimpresivnija grupa ostrva koja možete posetiti sa Puketa. Sastoje se od 11 manjih ostrva sa nestvarno lepim plažama, snežnobelim peskom, vodom toliko providnom da se senke brodića preslikavaju na njoj, a ukoliko se popnete na veliku gromadnu stenu, bićete nagrađeni pogledom na jedan od najlepših zaliva na svetu. U okolini ostrva nalaze se koralni grebeni gde možete roniti, a neretko će oko vas plivati i kornjače.

 

Big Budha Temple na Tajlandu, najveći buda na Puketu.

 

Zaključak o putovanju na Tajland

Tajland zaista nudi mnogobrojne opcije za svakog putnika. Za one željne aktivnog odmora, tu su pešačenje do vidikovaca, vožnje zipline-om kroz gustu džunglu, vožnja kanuima. Za hedoniste tu su brojne plaže, od skrivenih i malih uvala do svetski poznatih plaža, zaliva i ostrva; možete istraživati kulturu i religiju kroz posete muzejima i hramovima. Na Tajlandu upoznaćete se sa morskim svetom kroz snorkling, ronjenje ili posetom Akvarijumima. Uživaćete u ludom noćnom provodu, u barovima i klubovima; uživati u gastronomiji u restoranima, na noćnim marketima, okusiti tom yum, pad thai, kao pad ali i lokalno voće i poslastice ili se okrepiti hladnim Chang, Singha ili Leo pivom.

Aranžmani za Tajland

Naše prikazane grupne ponude su promotivnog karaktera i broj mesta je ograničen, rezervišite svoje mesto po promo ceni što pre, budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Polasci

 • 11.4.2024. - 20.4.2024.

  10 dana / 8 noći

  Od 1.450 eur 1.150 eur
 • 29.4.2024. - 11.5.2024.

  13 dana / 11 noći

  Od 1.790 eur 1.590 eur
 • 30.4.2024. - 12.5.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.590 eur 1.490 eur
 • 1.5.2024. - 10.5.2024.

  10 dana / 8 noći

  Od 1.450 eur 1.250 eur

Plan i program puta

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA POLASKE 11.04.2024. I 01.05.2024. -  8 noći / 10 dana

DAN 1: BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 13:20h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 19:15h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Puket. Let iz Dohe (DOH) za Puket (HKT) u 20:30h – let QR 842.

DAN 2: DOHA – PUKET 

Sletanje na međunarodni aerodrom na Puketu u 07:45h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka Patongu. Transfer do izabranog smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za odmor na plaži. Noćenje.

DAN 3: PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 4: PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 5: PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 6: PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 7: PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 8: PUKET – fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

Slobodan dan ili fakultativni izlet vožnje zipline-om kroz gustu džunglu. Adrenalin i uzbuđenje dok se vozimo kroz krošnje gustog rastinja. Fakultativni izlet hajking do vidikovca Black Rock na jugozapadnom delu ostrva. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

DAN 9: PUKET - DOHA

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera prema aerodromu. Let iz Puketa (HKT) za Dohu u 09:15h – let QR 979. Transfer do smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za obilazak Dohe i aktivnosti po želji. Noćenje.

DAN 10: DOHA – BEOGRAD

Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim časovima, let iz Dohe za Beograd u 07:35h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 12:20h. Kraj putovanja. 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA BANGKOK I PUKET TERMIN 29.04.2024.

DAN 1 (29.04.2024): BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 13:20h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 19:15h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Puket.

DAN 2 (30.04.2024): DOHA – BANGKOK 

Let iz Dohe (DOH) za Bangkok (BKK) u 01:10h – let QR 834. Sletanje na međunarodni aerodrom u Bangkoku u 12:40h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka hotelu. Transfer do izabranog smeštaja. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

DAN 3 (01.05.2024): BANGKOK – fakultativni izlet obilazak grada

Doručak. Fakultativni izlet obilaska Bangkoka, odnosno najvećih atrakcija prestonice Tajlanda. Počinjemo od Kraljevske Palate (Grand Palace) čiju je gradnju započeo osnivač čakri dinastije, kralj Rama I, kada ona i postaje rezidencija kraljeva. Pri kompleksu nalazi se i Hram smaragdnog Bude koji se smatra najvećom svetinjom u zemlji, a Buda je isklesan od zelenog žada. Porom posećujemo Hram Svitanja ili Hram Zore (Wat Arun), kao i Hram ležećeg Bude (Wat Pho) gde je Buda prikazan u trenutku ulaska u nirvanu, a statua je duga 46 metara i visoka 15 metara. Povratak u hotel. Uveče možemo otići na neki od vidikovaca na neboderima – Baiyoke ili Sky Walk Noćenje.

DAN 4 (02.05.2024): BANGKOK – fakultativni izlet ploveća pijaca i train market

Doručak. Današnji dan određen je za fakultativni izlet ploveće pijace, odnosno Damnoen Saduak, koja se nalazi na oko 100 milometara od Bangkoka, i ovo malo mesto ima dugu istoriju trgovine. U gradiću su u 18. veku izgrađeni kanali, a mi ćemo imati prilike da se čamcem krećemo kroz kanale i posećujemo trgovce, kao što su to nekada radili tajlandski zemljoradnici. Posećujemo i čuveni “train market” gde voz prolazi kroz sam centar pijace, i gde prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju tezge kako bi voz prošao. Nakon prolaska, sve se velikom brzinom vraća u početno stanje, i mi imamo prilike da razgledamo i kupujemo cveće, različito voće i povrće. Povratak u hotel. Veče je rezervisano za aktivnosti po želji i doček Nove godine. Noćenje. 

DAN 5 (03.05.2024): BANGKOK - PUKET

Doručak, napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Transfera prema aerodromu. Let za Puket (HKT). Sletanje na aerodrom u Puketu. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje. 

DAN 6 (04.05.2024): PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Doručak. Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 7 (05.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Doručak. Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 8 (06.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Doručak. Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Doček Nove godine. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 9 (07.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Doručak. Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 10 (08.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

Doručak. Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 9 (09.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Phuket Old Town i noćni market

Doručak. Fakultativni izlet za Old Town, šetnja kroz gradić koji svojom arhitekturom oslikava istoriju i kulturu ostrva, istraživanje lokalnih specijaliteta i ulične hrane na čuvenom noćnom marketu.  Povratak u Patong. Noćenje. 

DAN 11 (10.05.2024): PUKET – DOHA

Doručak Napuštanje soba, transfer do aerodroma. Let iz Puketa (HKT) za Dohu (DOH) u 09:15h – let QR 979. Dolazak u Dohu. Transfer do hotela i slobodno vreme. Noćenje.

DAN 12 (11.05.2024): DOHA – BEOGRAD

Napuštanje soba, transfer do aerodroma. Let iz Dohe (DOH) za Beograd (BEG) u 07:35h – let QR 231. Sletanje u Beograd u 12:20h. Kraj putovanja.

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA BANGKOK I PUKET TERMIN 30.04.2024.

DAN 1 (30.04.2024): BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 13:20h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 19:15h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Puket.

DAN 2 (01.05.2024): DOHA – BANGKOK 

Let iz Dohe (DOH) za Bangkok (BKK) u 01:10h – let QR 834. Sletanje na međunarodni aerodrom u Bangkoku u 12:20h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka hotelu. Transfer do izabranog smeštaja. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

DAN 3 (02.05.2024): BANGKOK – fakultativni izlet obilazak grada

Doručak. Fakultativni izlet obilaska Bangkoka, odnosno najvećih atrakcija prestonice Tajlanda. Počinjemo od Kraljevske Palate (Grand Palace) čiju je gradnju započeo osnivač čakri dinastije, kralj Rama I, kada ona i postaje rezidencija kraljeva. Pri kompleksu nalazi se i Hram smaragdnog Bude koji se smatra najvećom svetinjom u zemlji, a Buda je isklesan od zelenog žada. Porom posećujemo Hram Svitanja ili Hram Zore (Wat Arun), kao i Hram ležećeg Bude (Wat Pho) gde je Buda prikazan u trenutku ulaska u nirvanu, a statua je duga 46 metara i visoka 15 metara. Povratak u hotel. Uveče možemo otići na neki od vidikovaca na neboderima – Baiyoke ili Sky Walk Noćenje.

DAN 4 (03.05.2024): BANGKOK – fakultativni izlet ploveća pijaca i train market

Doručak. Današnji dan određen je za fakultativni izlet ploveće pijace, odnosno Damnoen Saduak, koja se nalazi na oko 100 milometara od Bangkoka, i ovo malo mesto ima dugu istoriju trgovine. U gradiću su u 18. veku izgrađeni kanali, a mi ćemo imati prilike da se čamcem krećemo kroz kanale i posećujemo trgovce, kao što su to nekada radili tajlandski zemljoradnici. Posećujemo i čuveni “train market” gde voz prolazi kroz sam centar pijace, i gde prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju tezge kako bi voz prošao. Nakon prolaska, sve se velikom brzinom vraća u početno stanje, i mi imamo prilike da razgledamo i kupujemo cveće, različito voće i povrće. Povratak u hotel. Veče je rezervisano za aktivnosti po želji i doček Nove godine. Noćenje. 

DAN 5 (04.05.2024): BANGKOK - PUKET

Doručak, napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Transfera prema aerodromu. Let za Puket (HKT). Sletanje na aerodrom u Puketu. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje. 

DAN 6 (05.05.2024): PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Doručak. Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 7 (06.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Doručak. Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 8 (07.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Doručak. Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Doček Nove godine. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 9 (08.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Doručak. Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 10 (09.05.2024): PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong, Phuket Old Town i noćni market

Doručak. Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Polazak za Old Town, šetnja kroz gradić koji svojom arhitekturom oslikava istoriju i kulturu ostrva, istraživanje lokalnih specijaliteta i ulične hrane na čuvenom noćnom marketu.  Povratak u Patong. Noćenje.

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 11 (10.05.2024): PUKET – BANGKOK 

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera prema aerodromu. Let iz Puketa (HKT) za Bangkok. Sletanje u Bangkok. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje. 

DAN 12 (11.05.2024): BANGKOK – DOHA

Doručak Napuštanje soba, slobodno vreme i popodnevni transfer do aerodroma. Let iz Bangkoka (BKK) za Dohu (DOH) u 20:00h – let QR 835. Dolazak u Dohu U 23:00h. Presedanje na let za Beograd.

DAN 13 (12.05.2024): DOHA – BEOGRAD

Let iz Dohe (DOH) za Beograd (BEG) u 07:35h – let QR 231. Sletanje u Beograd u 12:20h. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI I CENE ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

 

Termin putovanja:

11.04- 20.04.2024. – PUKET – TAJLANDSKA NOVA GODINA

Broj dana / noći:

10 dana / 8 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

JourneyHub Hotel Phuket 4*

LAST MINUTE:

990 €

1090 €

Regularna cena:

1350 €

1450 €

Last minute cena važi do:

Rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

29.04 - 11.05.2024. – BANGKOK I PUKET

Broj dana / noći:

13 dana / 11 noći

Hoteli:

Amora NeoLuxe Suties Hotel Bangkok 4* / JourneyHub Hotel Phuket 4* / Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

PROMO cena:

1590 €

Regularna cena:

1790 €

Promo cena važi do:

10.03.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

30.04 - 12.05.2024. – BANGKOK I PUKET

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hoteli:

Cross Vibe Bangkok Sukhumvit Bangkok 4* / JourneyHub Hotel Phuket 4* 

PROMO cena:

1490 €

Regularna cena:

1690 €

Promo cena važi do:

10.03.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

01.05- 10.05.2024. - PUKET

Broj dana / noći:

10 dana / 8 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

JourneyHub Hotel Phuket 4*

PROMO cena:

1150 €

1250 €

Regularna cena:

1350 €

1350 €

Promo cena važi do:

20.03.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

Cena aranžmana za termine Puket 11.04.2024. i 01.05.2024. obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Puket – Beograd,
 • Ručni prtljag 7kg, čekirani 23kg
 • Smeštaj u izabranom hotelu na Puketu (Aspery hotel Patong 3* JourneyHub Hotel Phuket 4*) , na bazi 7 noćenja sa doručkom
 • Smeštaj u Hotelu Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4* u Dohi na bazi 1 noćenja
 • Transfere na relaciji aerodrom – izabrani hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana za termin Bangkok i Puket 29.04.2024. obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Bangkok,  Puket-Beograd, ručni prtljag 7kg, čekirani 23kg
 • Avio kartu, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Bangkok – Puket, ručni prtljag 7kg, čekirani 20kg
 • Smeštaj u hotelu Amora NeoLuxe Suties Hotel Bangkok 4* u Bangkoku, na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • Smeštaj u hotelu JourneyHub Hotel Phuket 4* na Puketu, na bazi 7 noćenja sa doručkom
 • Smeštaj u Hotelu Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4* u Dohi na bazi 1 noćenja
 • Transfere na relaciji aerodrom – izabrani hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana za termin Bangkok i Puket 30.04.2024. obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Bangkok -Beograd, ručni prtljag 7kg, čekirani 23kg
 • Povratnu avio kartu, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Bangkok – Puket - Bangkok, ručni prtljag 7kg, čekirani 20kg
 • Smeštaj u hotelu JourneyHub Hotel Phuket 4*, na bazi 6 noćenja sa doručkom
 • Smeštaj u hotelu Cross Vibe Bangkok Sukhumvit Bangkok 4* na bazi 3+1 noćenja noćenja sa doručkom
 • Transfere na relaciji aerodrom – izabrani hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19
 • Troškove pribavljanja vize za Tajland (85 EUR)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu 200 eur po osobi, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA NA TAJLAND:

Od 01. oktobra 2022. godine putnici više neće morati da po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

VIZA ZA TAJLAND:

Turistička viza sa jednim ulaskom i boravkom do 60 dana dobija se posredstvom Konzulata Kraljevine Tajland u Beogradu. Od 1. novembra 2022. godine vize za ulazak u Kraljevinu Tajland se izdaju u elektronskom formatu i dostavljaju se na Vašu e-mail adresu. S tim u vezi, potrebno je da dostavite tražene informacije i dokumentaciju u elektronskom formatu, po sledećem redosledu i na sledeći način:

TURISTIČKA VIZA (single entry)

Sa turističkom vizom (sa jednim ulaskom) možete da boravite u zemlji do 60 dana, uz mogućnost produžetka boravka u najbližem Imigracionom birou u Tajlandu za dodatnih 30 dana ("visa extension")

1. Generalni podaci:

- broj mobilnog telefona

- bračno stanje

- zanimanje

- naziv firme u kojoj ste zaposleni (ako ste zaposleni) ili fakulteta (za studente)

- ako ste već bili u Tajlandu: mesec i godina poslednje posete

2. Sken u boji stranice pasoša sa Vašim podacima, uz napomenu da pasoš mora važiti još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje pasoša)

3. Skenovi unutrašnjih stranica pasoša gde se nalaze pečati sa putovanja u proteklih 12 meseci (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje stranica pasoša). Ukoliko niste nigde putovali u prethodnih godinu dana, skenirajte prvu stranicu pasoša, naspram stranice sa Vašim podacima.

4. Sken u boji prednje strane lične karte sa Vašim podacima (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje lične karte)

5. Sken kolor fotografije aplikanta 5 x 5 cm (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu)

6. Fotografija aplikanta u .jpg formatu, koji pored lica drži prednju stranu pasoša, radi upoređivanja (može biti “selfie”, a može Vas i neko fotografisati)

7. Rezervisana avio karta iz koje se vidi ulaz i izlaz iz Tajlanda (.pdf dokument, nije prihvatljiv screenshot)

8. Potvrda rezervisanog smeštaja (za prvih nekoliko noćenja) ili ako odsedate kod privatnog lica, pozivno pismo u kojem se navodi na kojoj adresi ćete biti smešteni (.pdf dokument, nije prihvatljiv screenshot)

9. Potvrda o zaposlenju na engleskom sa navedenim primanjima u poslednja tri meseca adresirana na Royal Thai Embassy Athens ili Izvod iz banke o sredstvima na računu u poslednja tri meseca (u .jpg ili .pdf formatu). 

Studenti samo treba da dostave sken index-a, tj. stranica sa slikom i podacima (u .jpg formatu).

10. Popunjen Declaration formular (važi za sve aplikante, osim za decu koja nemaju potpis u pasošu). Popunite i potpišite, bilo direktno u pdf dokumentu uz insertovanje skeniranog potpisa, bilo tako što ćete ga odštampati, popuniti ručno, a zatim skenirati na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje dokumenta).

NAPOMENE:

Ambasada / Konzulat zadržavaju diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za vizu zatraže i dodatnu dokumentaciju.

Ukoliko niste u mogućnosti da gore navedenu dokumentaciju samostalno dostavite u elektronskom obliku, moguće je da je lično dostavite u originalu, uz prethodno zakazivanje termina za dostavu dokumentacije, putem e-maila: info@thaiconsulate.rs.

Cena turističke vize je 8500 RSD.

Plaćanje se vrši u dinarskoj provvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan izdavanja računa (nakon registracije Vaše uplate započinje proces obrade dokumentacije) ili u gotovini u eurima u slučaju ličnog podnošenja dokumentacije.

Za vizu se može aplicirati najviše 80 dana pre putovanja. Preporuka je aplicirati za vizu odmah po prijavi za aranžman.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nie potrebna je turistička viza za ulazak u Brazil, za boravak do 30 dana.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 10: Tajland11.04.2024; 29.04.2024. ; 30.04.2024. i 01.05.2024. od 31.05.2023. Cenovnik br. 2 od 16.01.2024.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

 • James Bond ostrvo - 75 EUR
 • Freedom beach - 20 EUR
 • Koh Phi Phi - 75 EUR
 • Big Buddha, hram Chalong, Phuket Old Town - 35 EUR
 • Raya Island - 60 EUR
 • Similan Island - 95 EUR

*Ukoliko putnici izaberu sve izlete, ceo paket izleta je 340 EUR. Paket ne uključuje izlete u Bangkoku

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Cross Vibe Bangkok Sukhumvit 4*

LOKACIJA: 10 Sukhumvit 52, Prakanong, Khlong Toei, Bangkok
SAJT HOTELA

Cross Vibe Bangkok hotel se nalazi u oblasti Sukhumvit u centralnom delu Bangkoka. Hotel u svom sklopu poseduje recepciju, restoran, bar, bazen, teretanu i spa centar.

Cross Vibe Bangkok Hotel, Sukhumvit

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom.

Standard twin room: oko 28m2, dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom sa WC, tušem ili kadom, fen, klima, sto, sef, TV, telefon, frižider, ketler. 

 

Amora NeoLuxe Suites Hotel 4*

LOKACIJA: 6 Sukhumvit 31 KlongTonNua Wattana, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand
SAJT HOTELA

Hotel se nalazi u oblasti Sukhumvit u Bangkoku, ima recepciju, bar, restoran, teretanu, terasu, bazen i spa centar.

Amora No luxe Suites Hotel Bangkok Tajland

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom. 

Smeštajne jedinice: 40

Standard room: oko 22m2, dva odvojena ili jedan veliki bračni krevet,  sobe sa sopstvenim kupatilom sa WC, tušem ili kadom, fen, klima, sto, sef, TV, telefon, frižider, ketler. 

 

Aspery Hotel 3*

LOKACIJA: 5/41-51 Patong Beach Road, Patong Beach, 83150 Patong Beach, Tajland
SAJT HOTELA

Aspery hotel se nalazi na izvanrednoj lokacji, udaljen svega 200 metara od Patong plaže. Hotel je modernog dizajna i poseduje bazen na krovu. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj restorana i barova.

Aspery Hotel Puket - Thaliland

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Superior dvokrevetna soba: oko 32 m2, modernog interijera, pogled na grad ili baštu, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, telefon, TV, ketler, sef, balkon. Ove sobe se mogu nalaziti u glavnoj zgradi hotela ili u aneksu udaljenom 50 metara od glavne zgrade.

JourneyHub Hotel Phuket 4*

LOKACIJA: 240/8, Pungmuang Sai Kor Road, Tambon Patong, Kathu District, Phuket, 83150
 

Hotel Journeyhub Phuket se nalazi na 200 metara od centra Patonga i 450 metara od plaže. raspolaže restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom na krovu hotel ana  otvorenom i fitnes centrom u Patong Biču (Paton Beach).  Raznovrsni sadržaji objekta uključuju bar, zajednički salon i baštu. Smeštajni objekat uključuje recepciju koja radi non-stop, uslugu organizovanog prevoza, poslugu u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama.

JourneyHub Hotel Phuket 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom

Smeštajne jedinice: 60

Deluxe soba: oko 25 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, radni sto, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon. 

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

LOKACIJA: Jabr Bin Mohammed Street, Doha, Qatar
SAJT HOTELA

Embassy Suites By Hilton hotel se nalazi u starom delu Dohe 800 metara udaljenosti od centra i 2000 metara udaljenosti od nacionalnog muzeja. Ima recepciju, otvoreni bazen, restoran, bar lob, spa i wellness centar. 

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje. 

Smeštajne jedinice: 45

King studio: oko 36 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, radni sto, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon.