Jamajka Individualno Putovanje 2024

Cena od 1.565 eur / po osobi

Jamajka putovanje -Uživajte u tropskom rajskom doživljaju na Jamajci! Istražite lepote Jamajke, od njene raskošne prirode do živopisne kulture i prelepih plaža.

Individualni polasci na Jamajku tokom cele godine.

Putovanje na Jamajku (Jamaica) će vas dovesti na  ostrvsku zemlju u Karipskom moru, koja  zajedno sa Kubom, Haitijem i Portorikom čini Velike Antile. Jamajka je najveća zemlja Kariba u kojoj se govori engleski jezik. Glavni grad Kingston je i sedma najveća prirodna luka na svetu, a ima oko milion stanovnika. Ukupan broj stanovnika je oko 2,6 miliona. Njeno ime potiče od starosedelaca Aravak i reči „Xaymaca“, što znači „zemlja šume i vode“.
 

Jamjaka, plaža sa tirkiznim morem, palmama i prirodnom hladovinom.

Narodi Aravak i Taino naseljavali su ovo područje pre dolaska Kristofera Kolumba 1494. godine, kada počinje španska kolonizacija i traje sve do dolaska Engleza 1665. godine. Punu nezavisnost Jamajka dobija 1962. godine, ali ostaje članica Komonvelta. Najprofitabilniji sektori su turizam, rudarstvo kao i poljoprivreda. 

Zvanični jezik u zemlji je engleski, a na ulici se može čuti i takozvani „patois“ – kombinacija engleskih, španskih, afričkih i portugalskih fraza. Čini se da su šareni pejzaži zemlje inspiracija za mnogobrojne umetnosti i da se jarke boje mogu videti u slikama, skulpturama i grnčariji kako samoukih, tako i akademskih umetnika. Rastafari je religija nastala na prostoru Jamajke tridesetih godina 20. veka, a takođe je i dom rege (reggae) muzike, koja je izraz lične slobode, nezavisnosti i religije.

Reljefom zemlje dominiraju planine – Santa Kruz (Santa Cruz), Mej Dej (May Day) i Don Figero (Don Figuerro) na zapadu, i Džon Krou (John Crow) i Plave planine (Blue Mountain) na istoku. Najviši vrh je na Plavim planinama i ima 2256 metara. Ove planine okružene su uskim ravnicama u priobalju. Najveći gradovi su Kingston na jugoistoku zemlje, i Montego Bej na severozapadu, a druga manja mesta su Negril, Ocho Rios, Santa Cruz, Port Antonio, Mandevil.

Jamajka Putovanje - Ulični svirači na ulicama koji sviraju letino muziku. Najveća atrakcija turista.

Zanimljivosti na Jamajci

Prirodne atrakcije su brojne – vodopadi na reci Dun, YS vodopadi u regiji St. Elizabeth, kao i Plava laguna Blue Lagoon -  čija je dubina 54,8 metara, a njena boja se u toku dana, u zavisnosti od ugla sunčevih zraka, menja od tirkizne, preko boje safira, do tamno plave. Na Crnoj reci (Black River) nalazi se močvara Morass gde živi više od 100 vrsta ptica i oko 300 krokodila. Zelene pećine (Green Grotto Caves) dobile su ime po zelenim algama na zidovima, a nalaze se na severnoj obali. 

Plaze na Jamajci

Najpoznatije plaže na Jamajci nalaze se na severozapadnoj obali – Seven Mile Beach Negril, Doctor’s Cave Beach u blizini Montego Beja, Bloody Bay, Burwood Beach, dok se na severoistočnom delu nalaze Frenchmen’s Cove Beach, Winnifred Beach i Boston Bay. 

 

Prelepa plaža na putovanju u Jamajku. Beli pesak i divlja obala.

Atrakcije na Jamajci

Atrakcije koje ne bi trebalo propustiti su i Rick’s Café koji je prvi javni bar i restoran na West End liticama, a koji je poznat po fantastičnim zalascima sunca, Muzej Boba Marlija u Kingstonu sa njegovim muzičkim studiom, a koji je danas deo nacionalne baštine, Nacionalni muzej – najveći i najstariji javni muzej umetnosti u ovom delu Kariba, kao i Outameni Experience, jedinstveno kulturno iskustvo koje slavi jamajčansku kulturu – spoj muzike, umetnosti, plesa, filma i drame, Rose Hall rezidencija iz 18. veka pozicionirana na brdu sa panoramskim pogledom na obalu.

 

Bamboo laguna na Jamajci, obilazak na drvenom splavu napravljenom od banbusovih debla.

Još neki od zabavnih sadržaja su Dolphin’s Cove u blizini Ocho Rios gde se možete družiti i plivati sa delfinima, ajkulama i ražama, kao i Kool Runnings akva park u blizini Negrila na površini od 5 hektara.

Hrana na Jamajci

Hrana na Jamajci je mešavina različitih tehnika kuvanja, ukusa, začina i uticaja starosedelaca ostrva, Španaca, Britanaca, Afrikanaca, Indijaca i Kineza naseljenih na ostrvu. Veliki je izbor morskih plodova, tropskog voća i raznih vrsta mesa. Popularna jela su aki (ackee) i usoljena riba, „jerk“ sos za roštilj, jagnjetina u kariju, pržene knedle, paštete od testa, peciva, kao i voćna pića, jamajčanski rum i Blue Mountain kafa koja je postala jedna od najpoznatijih u svetu.

 

Jedan od mnogobrojnih rizort hotela na Jamajci. Turisti često odsedaju u ovakvim hotelima koji imaju bazene, teniske terene, sopstvenu privatnu plažu i all inclusive uslugu.

Klima na Jamajci

Klima na Jamajci je tropska, sa prosečnim dnevnim temperaturama 27-30⁰C, i pogodna je za posete tokom cele godine. Treba izbegavati jedino periode u kojima su moguće padavine, u maju i junu, od septembra do novembra. 

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs  ili telefona: +381 11 2120301.

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (CIRIH / FRANKFURT) – MONTEGO BEJ – IZABRANI SMEŠTAJ

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Cirih / Frankfurt) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Montego Bej. Dolazak na međunarodni aerodrom u Montego Bej (MBJ). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: JAMAJKA (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju. Mogućnost fakultativnih izleta do obližnjih plaža, gradova, različitih aktivnosti. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: IZABRANI SMEŠTAJ – MONTEGO BAY – MESTO PRESEDANJA (CIRIH / FRANKFURT)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do međunarodnog aerodroma u Montego Bay. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 9: MESTO PRESEDANJA (CIRIH / FRANKFURT) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 9 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA JAMAJKA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

TOKOM CELE GODINE

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

Lufthansa

Frankfurt

X

7 kg

23 kg

1050 €

Swiss

Cirih

X

7 kg

23 kg

1120 €

 

SMEŠTAJ JAMAJKA:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

TOKOM CELE GODINE
Hoteli 4*:

Noćenje:

Noćenje sa doručkom:

Pun pansion:

All inclusive:

Hotel Mockingbird Hill  4*

515 €

X

X

X

Sandy Haven Resort  4*

X

665 €

1540 €

1880 €

Sunset at the Palm  4*

X

X

X

1195 €

Iberostar Rose Hall Beach  4+*

X

X

X

870 €

Hoteli 5*:

Noćenje sa doručkom:

Pun pansion:

All inclusive:

Iberostar Rose Hall Suites 5*

X

X

1240 €

Sandals Ochi Beach Resort  5*

X

X

1640 €

Grand Palladium Jamaica Resort and Spa  5*

X

X

690 €

Secrets St. James Montego Bay 5*

X

X

1230 €

Iberostar Grand Rose Hall 5*

X

X

1180 €

Couples Negril 5*

X

X

1560 €

Couples Swept Away 5*

X

X

1460 €

Moon Palace Jamaica 5*

1610 €

2720 €

3140 €

Zoetry Montego Bay Jamaica 5*

X

X

1720 €

Secrets Wild Orchid Montego Bay 5*

X

X

1320 €

Jamaica Inn 5+*

1290 €

X

2410 €

Half Moon 5+*

1610 €

2720 €

3140 €

Round Hill Hotels & Villas 5+*

2640 €

3510 €

3910 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 1050 EUR + smeštaj 7 noćenja – noćenje sa doručkom 515 EUR Hotel mockingbird Hill 4* = ukupna cena aranžmana po putniku: 1565 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

UKUPNA CENA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

1050 €

Hotel Mockingbird Hill, 4*, bez obroka

515 €

1565 €

1050 €

Grand Palladium Resort and Spa, 5*, all incl.

690 €

1740 €

1050 €

Iberostar Grand Rose Hall, 5*, all. incl

1180 €

2230 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Montego Bej – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Montego Bej – izabrani smeštaj – aerodrom Montego Bej (može se uplatiti u agenciji Your Way)
 • Troškove pribavljanja vize za Jamajku (45 EUR)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1043,75 RSD, doplata za Covid-19 +313,13 RSD = ukupno po osobi 1356,88 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uplatiti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

VIZA ZA JAMAJKU:

Državljani Srbije mogu da posete Jamajku uz posedovanje odgovarajuće vize.  Turistička viza može se dobiti u konzulatu u Beogradu, ili na ulasku u zemlju, uz neophodna dokumenta. Državljani Republike Srbije koji poseduju važeću vizu Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Velike Britanije ili država Šengena mogu da uđu i borave na Jamajci do 30 dana bez vize, uz potvrdu o vakcinaciji protiv malih boginja, rubeola i polia.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA JAMAJKA:

Od 16.04.2022. putnici koji ulaze u Jamajku više nisu u obavezi da prilože negativan Covid-19 test, već su u obavezi da sa sobom imaju povratnu avio kartu i važeći pasoš sa vizom. Takođe, putnici su u obavezi da se pre putovanja prijave na sledećem sajtu: https://enterjamaica.com/

Putnici su u obavezi da poseduju zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u Jamajku.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja ima licencu OTP 151/2022, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, najčešće su u ponudi obilasci Plavih planina, Plave lagune, safari na Crnoj reci, poseta Kingstona, Nacionalnog muzeja, Muzeja Boba Marlija, Dolphin’s Cove, ili poznatih plaža.

 

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Mockingbird Hill 4*

LOKACIJA: Port Antonio, Jamaica
LINK HOTELA

Prelepa vila sa ukupno deset soba, nudi smeštaj u prirodnom okruženju, sa pogledom na Plave planine i more. Idealna je za goste koji traže tih i miran odmor. U vili se nalazi lobi, menjačnica, terasa, bašta i bazen.

Mockingbird Hill 4*

Ishrana(vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja, bez ishrane.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Hajking, rafting, surfing, snorkling, ronjenje, treking do vodopada, masaže.

Smeštajne jedinice: 10

Gardenview Room: Pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina, fen, sef, radio, ketler za čaj/kafu.

Superior Oceanview: Dvokrevetna soba, prvi sprat, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj/kafu, balkon.

Deluxe Room: Na spratu, pogled na more i baštu, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sef, pegla i daska za peglanje. Radio, ketler za čaj/kafu, balkon. 

 

The Spanish Court Hotel 4*

LOKACIJA: Kingston, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na 5-10 minuta udaljenosti od restorana i klubova, dok je od aerodroma udaljen oko 45 minuta vožnje. Smeštaj je uredjen u pravom jamajčanskom stilu, u crnoj, zlatnoj i zelenoj boji. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, menjačnica, kafić, restoran, konferencijska sala, servis za pranje veša, parking.

The Spanish Court Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Smeštajne jedinice: 

Double Room Deluxe: Bračni krevet ili dva single kreveta, tuš kabina, kada, fen, telefon, TV, radni sto, WIFI, ketler za čaj/kafu, sef, mini frižider, pegla i daska za peglanje, klima.

Junior Suite: Bračni krevet ili dva single kreveta, tuš kabina, kada, fen, telefon, TV, radni sto, WIFI, ketler za čaj/kafu, sef, mini frižider, pegla i daska za peglanje, klima.

Junior Suite City View: Bračni krevet ili dva single kreveta, tuš kabina, kada, fen, telefon, TV, radni sto, WIFI, ketler za čaj/kafu, sef, mini frižider, pegla i daska za peglanje, klima.

 

Sandy Haven Resort 4*

LOKACIJA: Negril, Jamaica
LINK HOTELA 

Nalazi se u Negrilu, na kilometar od centra grada. Hotel je na samoj plaži, renoviran je 2012 godine. Poseduje recepciju, parking.

Sandy Haven Resort 4*

Ishrana (vrstausluge): Noćenje sa doručkom, polu pansion (doručak i večera), pun pansion (doručak, ručak i večera) i all inclusive usluga (doručak, ručak, večera, pića, užine).

Smeštajne jedinice: 35

Double Room Superior Garden View.

Double Room Superior Sea View.

Junior Suite Garden View.

Junior Suite Sea View.

Double Room Deluxe Directly by the sea. 

 

Sunset at the Palms 4*

LOKACIJA: Negril, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel je samo za odrasle, romantično mesto za odmor. U hotelu se nalazi recepcija, suvenirnica, kiosk, dva a la carte restorana, buffet restoran, bar na bazenu, kafić, room servise, medicinska stučna pomoć se nalazi u sklopu hotela, terasa, bašta, bazen.

Sunset at the Palms 4*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine, kafa/čajevi i peciva.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, odbojka na pesku, teretana, kajak, snorkling, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, jahanje, sportovi na pesku, golf, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 85

Tree Top Deluxe: 21-25 m2, bungalov, pogled na baštu, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon.

Tree Top Suite: 31-35 m2, apartman, pogled na baštu, dva kupatila, tuš kabina, bademantil, papuče,  fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

 

Sandals Montego Bay 4*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi suvenirnica, frizerski salon, deset a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, šest barova, hotelski autobuski prevoz, servis za pranje veša, terasa, bašta, sedam bazena, jacuzzy.

Sandals Montego Bay 4*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive usluga podrazumeva doručak (švedski sto), ručak (švedski sto ili a la carte) i večera (a la carte), pića, užine, kafa/čaj i peciva.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, bilijar, fitnes sala, skijanje na vodi, katamaran, kanu, kajak, windsurfing, snorkling, tenis, animacija u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Škola ronjenja, spa i masaže.

Smeštajne jedinice: 255

Beachfront Swim-up Honeymoon One Bedroom Butler Suite with Patio Tranquillity Soaking Tub: Prizemlje, na plaži, odvojena dnevna soba, spoljna kada, kada, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, telefon, radio TV, pegla, terasa, direktan izlaz na bazen, batler servic. 

Beachfront Swim-up Millionaire One Bedroom Butler Suite with Patio Tranquillity Soaking Tub: Apartman, pogled na more i bazen, odvojena dnevna soba, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, pegla, TV, ketler za čaj/kafu, balkon, jacuzzy.

Beachfront Romeo & Juliet One Bedroom Butler Villa Suite with Outdoor Tranquillity Soaking Tub: Prizemlje ili prvi sprat, na plaži, odvojena dnevna soba, spoljna kada, kada, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, telefon, radio, TV, pegla, balkon ili terasa, batler servis. 

 

Iberostar Rose Hall Beach 4+*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel za odmor sa porodicom. Poseduje diskoteku, igraonicu, pozorište, mini market, suvenirnicu, kiosk, frizerski salon, tri a la carte restorana italijaske i japanske kuhinje, kao i specijalitete sa roštilja, dva buffet restorana, četiri bara, room servis, servis za pranje veša, baštu i dva bazena.

Iberostar Rose Hall Beach 4+*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užinu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, katamaran, kajak, windsurfing, snorkling, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 366

Double Room: Dvokrevetna soba, pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, room servis. 

Double Superior Room: Dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, room servis.

Double Oceanview Room: Dvokrevetna soba, pogled na more, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, room servis.

Two Bedroom Family Room: Porodična soba, dve susedne povezane sobe, pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

 

HOTELI 5*:

Iberostar Rose Hall Suites 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Luksuzni hotel pruža nezaboravan odmor, a poseduje diskoteku, suvenirnicu, pet a la carte restorana, jedan buffer restoran, šest kafića, terasu, baštu i dva bazena.

Iberostar Rose Hall Suites 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, fudbal, streličarstvo, stoni tenis, bilijar, aerobik, ples, katamaran, kajak, windsurfing, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna, masaža, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:  319

Junior Suite: 51-60 m2, apartman, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Superior:  51-60 m2, apartman, na plaži, kod bazena, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Oceanview: 51-60 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Two Bedroom Family: 61-70 m2, porodična soba, pogled na baštu, dve odvojene sobe, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, mikrotalasna, aparat za kafu, balkon, 24h room servis.

Junior Suite Oceanfront: Apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

 

Sandals Ochi Beach Resort 5* 

LOKACIJA: Ocho Rios, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel poseduje diskoteku, pozorište, berbernicu, četrnaest a la carte restorana, dva buffet restorana, deset kafića, room servis, medicinska stručna pomoć se nalazi u hotelu, terasa, bašta i sedam bazena.

Sandals Ochi Beach Resort 5*

Ishrana (vrstausluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru u la carte restoranima, ručak u la carte restoranu, pića, užine, kafa/čaj i peciva.

Besplatne usluge/aktivnosti: Spa, jacuzzy, sauna, odbojka na pesku, boćanje, penjanje, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, aerobik, joga, pilates, ronjenje, jedrenje, kajak, snorkling, golf, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Skijanje na vodi, škola za ronjenje, masaže, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 519

Riviera Bamboo Grove Deluxe: Dvokrevetna soba, na spratu (drugi, treći ili četvrti), pogled na baštu ili planinu, kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, pića, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Riviera Beachfront Club Level: Dvokrevetne sobe, na strani mora, pogled na more, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pića, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, odvojen check in i check out.

Butler Village Honeymoon Romeo & Juliet One Bedroom Villa Suite with Private Pool Sanctuary: Apartman, pogled na bazen, odvojena dnevna soba, kupatilo, kada, fen, klima, ventilator, minibar, pića, pegla, daska za peglanje, sef, TV, radio, telefon, kuhinja, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa, privatan bazen, jacuzzy, batler servis, privilegovan room servis.

 

Grand Palladium Jamaica Resort and Spa 5*

LOKACIJA: Lucea, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na beloj, peščanoj plaži. U smeštaju se nalazi diskoteka, iznajmljivanje automobila, recepcija, lobi, sef, prodavnica, parking, deset restorana, snack bar, sedamnaest kafića, WIFI, konferencijska sala, room servis, servis za pranje veša, pet bazena.

Grand Palladium Jamaica Resort and Spa 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak i večeru, pića i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes, pikado, aerobik, stoni tenis , spa, sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis, jacuzzy, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Junior Suite Garden View: King size krevet, pogled na baštu, sofa, krevetac za decu, ketler, minibar, WIFI, sef, TV, klima, kupatilo, kada ili tuš kabina.

Junior Suite: Balkon/terasa, king size krevet, pogled na baštu, sofa, krevetac za decu, ketler, minibar, WIFI, sef, TV, klima, kupatilo, kada ili tuš kabina.

Junior Suite Pool View:  Balkon/terasa, king size krevet, pogled na bazen, sofa, krevetac za decu, ketler, minibar, WIFI, sef, TV, klima, kupatilo, kada ili tuš kabina.

 

Secrets St. James Montego Bay 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica.
LINK HOTELA

Hotel je kombinacija modernog i kolonijalnog stila u dizajnu. U smeštaju se nalazi pozorište, butik, minimarket, suvenirnica, kiosk, frizerski salon, sedam a la carte restorana, devet kafića, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, room servis, stručna medicinska pomoć je dostupna u hotelu, bazen.

Secrets St. James Montego Bay 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak (švedski sto), ručak (švedski sto ili a la carte) i večeru (a la carte), pića, užine, strana žestina, usluga na bazenu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, košarka, fudbal, stoni tenis, pikado, teretana, aerobik, joga, ples, jedrenje, windsurfing, snorkling, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna, masaže, kozmetički tretmani, jahanje, katamaran, golf.

Smeštajne jedinice: 350

Junior Suite Garden View: 51-60 m2, apartman, pogled na baštu, deo za sedenje, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuše, fen, klima, ventilator, minibar, pića, sef, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Ocean View:  51-60 m2, apartman, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuše, fen, klima, ventilator, minibar, pića, sef, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Prefered Club Junior Suite Oceanview: 51 -60 m2, apartman, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuše, fen, klima, ventilator, minibar, pića, sef, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, izlaz na bazen, 24h room servis, odvojen check in i check out, pristup lounge klubu.

 

Iberostar Grand Rose Hall 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Odličan hotel za luksuzni odmor, namenjen samo odraslima. U hotelu se nalazi recepcija, diskoteka, igraonica, suvenirnica, frizerski salon, pet a la carte restorana, dva buffet restorana, četiri kafića, terasa, bašta, bazen i moguća je medicinska stručna pomoć u okviru resorta.

Iberostar Grand Rose Hall 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine i strana žestina.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka na pesku, fudbal, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, ples, katamaran, kajak, windsufring, snorkling, tenis, animacija u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, ronjenje, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 295

Junior Suites: 61-70 m2, apartman, pogled na baštu, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Superior: 61-70 m2, apartman, pogled na baštu, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Oceanview: 61-70 m2, apartman, pogled na more, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24h room servis. 

 

Couples Negril 5*

LOKACIJA: Negril, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na beloj, peščanoj plaži. U hotelu se nalazi butik, suvenirnica, kiosk, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, privatan beach bar, bar na bazenu, snack bar, pet kafića, servis za pranje veša, terasa, bašta, dva bazena, medicinska stručna pomoć je moguća u hotelu.

Couples Negril 5*

Ishrana(vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine, kafa/čaj i peciva.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, odbojka, košarka, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, joga, ples, skijanje na vodi, jedrenje, katamaran, kajak, windsurfing, golf, tenis, ronjenje, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Škola ronjenja, spa, masaže, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 234

Deluxe Garden: Dvokrevetna soba, pogled na baštu, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Deluxe Ocean: Dvokrevetna soba, delimičan pogled na more, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Deluxe Beachfront: Dvokrevetna soba, pogled na more, na plaži, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa. 

Garden Suite: Apartman, pogled na baštu, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Beachfront Suite: Apartman, pogled na more, na plaži, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

 

Couples Swept Away 5*

LOKACIJA: Negril, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na 7 Miles Beach plaži, koja je jedna od najlepših na Jamajci. U hotelu se nalazi kazino, igraonica, noćni klub, butik, suvenirnica, frizerski salon, pet a la carte restorana, jedan buffet restoran, osam kafića, terasa, bašta, tri bazena.

Couples Swept Away 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine, pića iz minibara, ekskurzije (nekoliko puta nedeljno).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, wellness bar, odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, teretana, aerobik, joga, zumba, skijanje na vodi, jedrenje, katamaran, kajak, windsurfing, snorkling, golf kursevi, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 312

Garden Verandah: 34-40 m2, apartman, na spratu, na strani ulice, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa. 

Great House Verandah: 34-40 m2, apartman, na spratu, na strani ulice i bazena, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Atrium: 26-30 m2, apartman, na strani bašte, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Ocean Verandah: 36-40 m2, apartman, na spratu, na strani mora, pogled na baštu i delimičan pogled na more, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Beachfront Suite: 34-40 m2, apartman, na plaži, pogled na more, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

 

Moon Palace Jamaica 5*

LOKACIJA: Ocho Rios, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel je lociran na severnom delu Jamajke, istorijskom gradiću Ocho Rios-u. Hotel poseduje terasu, baštu, lobi, 24h room servis, menjačnicu, servis za pranje veša, kiosk, frizerski salon, sedam barova, šest restorana, noćni klub, kazino, parking, tri bazena.

Moon Palace Jamaica 5*

Ishrana (vrsta usluge):. All inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, pića i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna, aerobik, košarka, tenis, mini golf, golf, odbojka, bilijar, ronjenje, snorkling, jedrenje, skijanje na vodi, jahanje, 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice: 730

Double Room Resort View: Dvokrevetna soba, pogled na resort, kada ili tuš kabina, fen, telefon, TV, radio, sef, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, balkon.

Double Room Deluxe Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kada ili tuš kabina, fen, telefon, TV, radio, sef, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, balkon.

Double Room Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kada ili tuš kabina, fen, telefon, TV, radio, sef, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, balkon.

Suite Right by The Sea: Apartman, pogled na resort, kada ili tuš kabina, fen, telefon, TV, radio, sef, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, balkon.

 

Sandals South Coast 5*

LOKACIJA: White House, Jamaica
LINK HOTELA

Luksuzni hotel na samoj plaži, poseduje bungalove, barove i kapele za venčanja odmah pored mora. U smeštaju se nalazi pozorište, butik, suvenirnica, prodavnica nakita, frizerski salon, osam a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, sedam barova, terasa, bašta, tri bazena, četiri jacuzzy-ja.

Sandals South Coast 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak ručak i večeru na bazi švedskog stola ili a la carte, pića, užine, kafu/čaj i peciva od 05:30am-11pm.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka na pesku, košarka, boćanje, stoni tenis, teretana, aerobik, ronjenje, skijanje na vodi, kajak, brod sa staklenim podom, windsurfing, snorkling, tenis, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Privatni trener, škola ronjenja, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 372

French Beachfront Deluxe: Dvokrevetna soba, pogled na bazen, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, francuski balkon. 

Dutch Beachfront Luxury Room with Balcony Tranquillity Soaking Tub: Dvokrevetna soba, pogled na bazen i more, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon. 

Italian Beachfront Club Level Walkout Honeymoon Suite with Tranquillity Soaking Tub: Apartman, prizemlje, pogled na more, renovirano, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, terasa, direktan izlaz na plažu, pristup lounge klubu, transfer do aerodroma.

Rondoval Swim-Up Butler Suite with Private Pool Sanctuary: Apartman, pogled na baštu i bazen, kada, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, direktan izlaz na bazen, batler servis, 24h room servis, transfer do aerodroma.

 

Sandals Royal Caribbean & Offshore Island 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel poseduje mini market, kiosk, frizerski salon, devet a la carte restorana, pet barova, terasu, baštu, sedam bazena i pet jacuzzy-ja.

Sandals Royal Caribbean & Offshore Island 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru ba nazi švedskog stola, ručak i večeru u la carte restoranu, pića, užine i strana žestoka pića.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka na pesku, košarka, boćanje, bilijar, pikado, teretana, skijanje na vodi, jedrenje, kanu, ronjenje, kajak, windsurfing, snorkling, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Škola ronjenja, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 232

Caribbean Deluxe: Dvokrevetna soba, delimičan pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj.

Caribbean Poolside Luxury with Balcony Tranquillity Soaking Tub: Dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon, jacuzzy, transfer do aerodoma.

Crystal Lagoon Honeymoon Butler Suite: Apartman, pogled na baštu i bazen, deo za sedenje, tuš kabina ili kada, jacuzzy, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24h room servis. 

Royal Beachfront Butler Corner Suite with Balcony Tranquillity Soaking Tub: Apartman, na plaži, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon, jacuzzy, batler servis, 24h room servis.

 

Zoetry Montego Bay Jamaica 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel je mali ali predivan, sa pogledom na šumu i more. U hotelu se nalazi recepcija, tri a la carte restorana, kafić, četiri bara, room servis, terasa, bašta, bazen i jacuzzy.

Zoetry Montego Bay Jamaica 5*

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru u la carte restoranu, pića, kafu/čaj i peciva, strana žestoka pića, pića iz minibara, spa tretmani (jedan u toku boravka), usluga na bazenu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, joga, meditacije, kajak, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 49

Junior Suite Tropical View: Apartman, pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon ili terasa, 24h room servis.

Junior Suite Tropical View with Soaking tub: Apartman, pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon ili terasa, 24h room servis, privilegovan room servis. 

Junior Suite Ocean View: Apartman, pogled na more, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon ili terasa, 24h room servis.

Junior Suite Swim-out Tropical View: Apartman, pogled na baštu, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, direktan izlaz na bazen, privatan bazen, balkon ili terasa, 24h room servis, privilegovan room servis.

 

Secrets Wild Orchid Montego Bay 5*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel podesuje diskoteku, butik, suvenirnicu, prodavnicu nakita, frizerski salon, sedam a la carte restorana, jedan buffet restoran, devet kafića, room servis, terasu i dva bazena.

Secrets Wild Orchid Montego Bay 5*

Ishrana(vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak (na bazi švedskog stola), ručak (švedski sto ili a la carte) i večeru (a la carte), pića od 10am-01am, užine, strana žestoka pića i uslugu na bazenu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, pikado, teretana, aerobik, joga, kajak, tenis, ronjenje, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jahanje, katamaran, spa, jacuzzy, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 350

Junior Suite Gardenview: 51-60 m2, apartman, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kauč, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, sef, pegla, TV, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24 h room servis.

Junior Suite Oceanview:  51-60 m2, apartman, delimičan pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kauč, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, sef, pegla, TV, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24 h room servis.

Prefered Club Junior Suite Oceanview: 51-60 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kauč, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, sef, pegla, TV, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24 h room servis, balkon/terasa, jacuzzy, odvojen check in i check out, pristup lounge klubu. 

 

Jamaica Inn 5+*

LOKACIJA: Ocho Rios, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel je poznat po tome što su ga često obilazile poznate ličnosti, a najzanimljivija činjenica je da je ovde odsedala Marilyn Monroe sa Arthur Miller na njihovom medenom mesecu. U hotelu se nalazi butik, kiosk, biblioteka, a la carte restoran, dva bara, room servis, servis za pranje veša, bašta,  i bazen.

Jamaica Inn 5+* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Usluga može biti na bazi noćenja, noćenja sa doručkom (a la carte), polupansiona (doručak i večera a la carte) i all inclusive usluge (doručak, ručak i večera a la carte i pića).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, kajak, snorkling, tenis, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jahanje, jedrenje, windsurfing, golf, ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 55

Balcony Suite: 41-45 m2, apartman, pogled na more i baštu, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, balkon.

Verandah Suite:  51-60 m2, apartman, prizemlje,  pogled na more i baštu, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, terasa.

Cowdray Suite: 61-70 m2, apartman, prizemlje,  pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, terasa.

 

Half Moon 5+*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Hotel poseduje luksuzne i komforne sobe, diskoteku, bioskop, igraonicu, mini market, kiosk, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, terasu, pet kafića, baštu, tri bazena a medicinska stručna pomoć je moguća u hotelu.

Half Moon 5+* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je moguća na bazi noćenja, noćenja sa doručkom (švedski sto), punog pansiona (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera u la carte restoranima) i all inclusive usluge (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera u la carte restoranima, pića).

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, badminton, teretana, kajak, tenis, iznajmljivanje bicikla.  

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jahanje, joga, pilates, jedrenje, windsufring, snorkling, gold, ronjenje, spa, jacuzzy, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 197

Resort Room: 34-35 m2, dvokrevetna soba, pogled na baštu, kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Ocean Room: 46-50 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Ocean Junior Suite: 36-40 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Prestige Ocean Junior Suite: 71-80 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

 

Sandals Royal Plantation 5+*

LOKACIJA: Ocho Rios, Jamaica
LINK HOTELA

Luksuzni hotel u kome batler brine o vama. U hotelu se nalazi mini market, suvenirnica, frizerski salon, biblioteka, pet a la carte restorana, kafić, bar, hotelski autobuski prevoz, terasa, bašta, dva bazena, jacuzzy.

Sandals Royal Plantation 5+* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru  u la carte restoranu , pića i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, bilijar, teretana, aerobik, fitnes, jedrenje, kajak, windsurfing, snorkling, golf, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo, ronjenje, brod sa staklenim dnom.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Škola ronjenja, spa, masaže, kozmetički tretmani. 

Smeštajne jedinice: 74

Regent Oceanfront Butler Suite: Apartman, niski sprat, pogled na more, deo za sedenje, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon, 24h room servis.

Marquis Oceanfront Butler Suite: Apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon, 24h room servis.

Grand Duke Oceanfront Butler Suite: Apartman, na plaži, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, 24h room servis. 

Royal Oceanfront One Bedroom Butler Suite: Apartman, na plaži, pogled na more, odvojedna dnevna soba, deo za sedenje, kada, tuš kabina, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon, 24h room servis. 

 

Round Hill Hotels & Villas 5+*

LOKACIJA: Montego Bay, Jamaica
LINK HOTELA

Prava luksuzna oaza u privatnom zalivu poseduje minimarket, bibliotka, tri a la carte restorana, tri bara, hotelski autobuski prevoz, terasa, bašta, dva bazena.

Round Hill Hotels & Villas 5+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola ili a la carte), pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte), all inclusive koji podrazumeva doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte i pića, i ultra all inclusive koji podrazumeva doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte, pića i room servis. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, stoni tenis, teretana, aerobik, kajak, windsurfing, snorkling, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, joga, skijanje na vodi, banana brod, jedrenje, katamaran, golf, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 110

Ocean View: 41-45 m2, dvokrevetna soba, viši sprat, pogled na more, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, frižider.

Oceanfront Balcony: 41-45 m2, dvokrevetna soba, viši sprat, pogled na more, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, frižider, balkon.

2-Bedroom Deluxe Villa: 200m2, vila, dve sobe, pogled na more i baštu, odvojena dnevna soba, dve spavaće sobe, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, frižider i veranda.