Dominikanska republika putovanje

Cena od 1.468 eur / po osobi

Dominikanska republika - putovanje sa nezaboravnim iskustvima. Planirajte svoju avanturu uz najbolje aranžmane i all inclusive ponudu bez skrivenih troškova.

Individualni polasci tokom cele godine.

Dominikanska Republika (Dominican Republlic) je ostrvska zemlja koja je deo arhipelaga Veliki Antili, a smeštena na istočnom delu ostrva Hispaniola, čije severne obale zapljuskuje Atlantski okean, a južne Karipsko more. Severno i severo-zapadno od Dominikanske Republike nalaze se Bahami i Turks i Koikos, zapadno je Haiti, jedini kopneni sused, a istočno je smešten Portoriko. Glavni i najveći grad je Santo Domingo, smešten na južnoj strani ostrva. 

Predivna obala u Punta Kani u Dominikanskoj Republici.

Više o Dominikanskoj Republici

Dominikanska Republika druga je najveća zemlja Antila, posle Kube, a ubraja se među tri najposećenije zemlje Kariba. U ovoj zemlji nalazi se najviši vrh Kariba – Piko Duarte (Pico Duarte, 3098 m), kao i najveće karipsko jezero Enrikiljo (Lake Enriquillo). U Santu Domingu nalazi se takozvana Kolonijalna zona, pod zaštitom UNESCO-a, u kojoj su smeštene najstarija kolonijalna katedrala, tvrđava i manastir na prostoru Amerike. Prosečna godišnja temperatura je 26⁰C, što Dominikansku Republiku čini idealnom za odmor i relaksaciju. Najbolji period za posetu je od novembra do maja, dok se preporučuje da se izbegava period od avgusta do oktobra zbog uragana. 

Dominikanska Republika Putovanje, Putnici agencije Your Way Iz Beograda

Sa oko 10 miliona stanovnika, Dominikanska Republika je treća zemlja Antila po broju stanovnika, a druga po veličini, odmah iza Kube. Starosedeoci današnjeg ostrva Hispaniola bili su narod Taino, koji su se bavili poljoprivredom i lovom do dolaska Španaca, odnosno Kristifora Kolumba koji je na obale stigao 5. decembra 1492. godine. Njegov brat Bartolomej Kolumbo izgradio je današnji Santo Domingo kao prvu stalnu naseobinu “Novog sveta”, a danas se u glavnom gradu nalazi Muzej i kuća Kristifora Kolumba.

Plaža jednog od mnogobrojnih rizort hotela u Punta Kani u Dominikanskoj Republici. Beli pesak, tirkizno more i predivna obala sa palmama i barom za goste hotela.

Šta posetiti u Dominikanskoj Republici?

Najpoznatije mesto za posetu je Punta Kana (Punta Cana), smešteno na istočnoj obali ostrva, a međunarodni aerodrom (PUJ) udaljen je od centra oko 30 kilometara. Putnike privače bele peščane plaže i tirkizna voda i Atlantskog okeana i Karipskog mora. Glavne plaže regije Punta Kana su: Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito, Las Corales, Cabeza de Toro, Cabo Engano, Punta Cana and Juanillo. Bavaro je regija koja se prostire od Cabeza de Toro do Macao plaže, i u njemu je smešten najveći broj hotela, šoping molova, noćnih klubova, radnji, restorana, marketa, banki i klinika. 

Jedna od mnogobrojnih egzotičnih plaža u Dominikanskoj Republici slikana odozgo.

Punta Kana pruža mogućnosti za odmor i relaksaciju ali i za aktivan odmor. Putnici mogu da uživaju u ronjenju, snorklingu, mnogobrojnim sportovima na vodi, pecanju, vožnjama katamaranom, brodovima, kao i plivanju sa delfinima i ribama-ajkulama. Takođe, za istraživače, vrlo je jednostavno posetiti unutrašnjost ostrva i druga mesta – postoje ture za safari, jahanje konja, vožnja bagija. Jedna od najpopularnijih dnevnih ekskurzija su za mala ostrva Saona i Katalina. Na nekoliko sati vožnje nalaze se glavni grad Santo Domingo, nacionalni park Los Haitises, poluostrvo Samana kao i Higuey sa poznatom bazilikom.

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs  ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD–MESTO PRESEDANJA (FRANKFURT / CIRIH / PARIZ / AMSTERDAM)–PUNTA KANA

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Frankfurt / Cirih / Pariz / Amsterdam). Dolazak na međunarodni aerodrom Punta Kana (PUJ). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-7: PUNTA KANA (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju i Karipskom moru. Mogućnost fakultativnih izleta obilazak glavnog grada Santo Domingo, ostrva Saona i Katalina, safari, Nacionalni park Los Haitises ili uživanje u vodenim sportovima i relaksacija na plažama. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: PUNTA KANA (IZABRANI SMEŠTAJ) – MESTO PRESEDANJA (FRANKFURT / CIRIH / PARIZ / AMSTERDAM)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera do međunarodnog aerodroma u Punta Kani (PUJ). Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 9: MESTO PRESEDANJA (FRANKFURT / CIRIH / PARIZ / AMSTERDAM) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja (Frankfurt / Cirih / Pariz / Amsterdam). Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 9 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA DOMINIKANSKA REPUBLIKA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Ručni prtljag:Čekirani prtljag:

Cena po putniku:

Air France

Pariz

✓ uz uslove

8 kg

23 kg

990 €

KLM

Amsterdam

✓ uz uslove

12 kg

23 kg

1040 €

Lufthansa / Condor

Frankfurt

X

7 kg

23/20 kg

1090 €

Swiss 

Cirih

X

7 kg

23 kg

1170 €

 

SMEŠTAJ I TRANSFER DOMINIKANSKA REPUBLIKA:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Hoteli 3*:

All inclusive:

Whale! Bavaro 3*

478 €

Hoteli 4*:

All inclusive:

VIK Hotel Arena Blanca 3+*

565 €

Vista Sol Punta Cana Beach Resort 4*

572 €

Be Live Collection Punta Cana 4+*

596 €

Impressive Punta Cana 4+*

595 €

Viva Wyndham Dominicus Beach 4*

646 €

Iberostar Punta Cana 4+*

649 €

Ocean Blue & Sand Beach Resort 4+*

666 €

Catalonia Bavaro Beach 4+*

690 €

Catalonia Gran Dominicus 4*

All inclusive:

Hoteli 5*:

790 €

Melia Caribe Beach Resort 5*

790 €

Iberostar Dominicana 5*

687 €

Ocean El Faro 5*

722 €

Catalonia Royal Bavaro 5*

748 €

Melia Punta Cana Beach Resort 5*

785 €

Grand Palladium Punta Cana 5*

804 €

Hilton La Romana 5*

833 €

Barcelo Bavaro Palace 5*

870 €

Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5*

982 €

Iberostar Selection Bavaro 5*

1348 €

Bahia Principe Luxury Ambar 5*

All inclusive:

Hard Rock Hotel & Casino 5*

478 €

 

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 990 EUR + smeštaj 7 noćenja – all inclusive u Whale! Bavaro 3* (standardna soba) 478 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 1468 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:
AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

990 €

Whale! Bavaro 3*, all inclusive

478 €

1468 €

990 €

VIK Hotel Arena Blanca 4*, all inclusive

565 €

1555 €

990 €

Melia Caribe Beach Resort 5*, all inclusive

790 €

1780 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Punta Kana – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg i čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi all inclusive usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Vizu za Dominikansku Repunliku (Tarjeta de Turista) koja se uzima na aerodromu i košta 10 USD
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 787,50 RSD, doplata za Covid-19 +393,75 RSD = ukupno po osobi 1181,25 RSD)
 • Troškove PCR testiranja
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID 19 USLOVI PUTOVANJA DOMINIKANSKA REPUBLIKA:

Državljani Republike Srbije mogu da uđu u Dominikansku Republiku, bez dodatnih potvrda o vakcinaciji i bez PCR testa. Na međunarodim aerodromima vršiće se nasumični antigenski test.

Putnik mora posedovati zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19. 

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja ima licencu OTP 152/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: obilazak glavnog grada, obilasci okolnih ostrva, ronjenje, snorkling, jedrenje, vožnja katamaranom, obilasci plaža, hajking.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

HOTELI 3*:

Whale! Bavaro, 3*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na nekoliko metara od plaže Bavaro, i renoviran je 2018. godine. Check in u sobe je od 15h, a check out do 12h. Poseduje recepciju koja radi 24h, wi-fi u lobiju hotela, dva restorana na bazi švedskog stola i jedan a la carte restoran, klub za decu. Ima svoj bar na plaži, kao i bar na krovu, infinity bazen.

Whale! Bavaro, 3*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće, užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: animacija  

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani 

Smeštajne jedinice: 147

Standard room: 21-25m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem ili kadom, klimu uz doplatu, sef uz doplatu, TV, opremljenu terasu/balkon.

Superior room: 26-30m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem ili kadom, klimu, sef uz doplatu, TV, opremljenu terasu/balkon.

Double Beach Pool Room: 21-25m2, pogled na bazen, sadrži TWC sa tušem, klimu, sef uz doplatu, TV, telefon, frižider, opremljen balkon.

Double Beach Ocean View Room: 21-25m2, pogled na more, sadrži TWC sa tušem, klimu, sef uz doplatu, TV, telefon, frižider, opremljen balkon/terasu.

HOTELI 4*:

VIK Hotel Arena Blanca, 4*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro. Poseduje recepciju koja radi 24h, wi-fi u lobiju hotela, diskoteku za starije od 18 godina, butik, mini market, suvenirnicu, kiosk, frizerski salon, jedan restoran na bazi švedskog stola i tri a la carte restorana sa italijanskom, meksičkom i internacionalnom kuhinjom, bar, dva bazena, ležaljke, suncobrane, klub za decu, animaciju za decu.

VIK Hotel Arena Blanca, 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića u periodu 10-18h), užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, teretana, aerobik, kajak, snorkling, tenis, dnevna i večernja animacija 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, katamaran, parasejling, ronilački kurs (PADI)

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeno je voće, boca penušavog vina i soba po izboru, ukoliko ima raspoloživosti (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Smeštajne jedinice: 447

Standard Room Garden View: druga kategorija sobe 3+*, 26-30m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem ili kadom, klimu, fen, minibar, sef uz doplatu, TV, telefon, opremljen balkon.

Standard Seaview Room: 26-30m2, pogled na more, sadrži TWC sa tušem ili kadom, fen, klimu, minibar, sef uz doplatu, TV, telefon, opremljen balkon.

Superior Room Garden View: 31-35m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem ili kadom, fen, klimu, minibar, sef uz doplatu, TV, telefon, opremljen balkon.

Superior Seaview Room: 26-30m2, pogled na more, sadrži TWC sa tušem ili kadom, fen, klimu, minibar, sef uz doplatu, TV, telefon, opremljen balkon.

Junior Suite Seaview: 36-40m2, pogled na more, na strani mora, sadrži TWC sa tušem ili kadom, fen, klimu, minibar, sef, TV, telefon, opremljen balkon.

 

Vista Sol Punta Cana Beach Resort, 4*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro. Poseduje recepciju koja radi 24h, wi-fi u lobiju hotela, diskoteku za starije od 16 godina, teatar, butik, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, jedan restoran na bazi švedskog stola i pet a la carte restorana sa italijanskom, meksičkom kuhinjom i grill specijalitetima, sušijem, pet barova, baštu, tri bazena, bazen za decu, dečiji klub, đakuzi, ležaljke, suncobrane, terasu.

Vista Sol Punta Cana Beach Resort, 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića u periodu 10-02h), užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, aerobik, kajak, snorkling, dnevna i večernja animacija 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, jahanje konja, pecanje, golf, tenis, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 548

Comfort Room: 21-25m2, dva kreveta (1,30x1,90m), kupatilo, WC, tuš, klima, sef uz doplatu, TV, telefon, kafa/čaj, flaša vode dnevno u sobi, frižider, opremljena terasa ili balkon. 

Seaview Room: 21-25m2, pogled na more, dva kreveta (1,30x1,90m), kupatilo, WC, tuš, fen,  klima, sef uz doplatu, TV, telefon, kafa/čaj, flaša vode dnevno u sobi, frižider, opremljena terasa ili balkon. 

Seaview Junior Suite 36-40m2, na plaži, pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, krevet, sofa, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, minibar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, opremlljen balkon, odvojen deo na plaži, za goste iznad 18 godina uključeno je sat vremena hidroterapije.

 

Impressive Punta Cana 4+*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro. Poseduje recepciju, wi-fi, lobi, diskoteku za starije od 18 godina, teatar, suvenirnicu, frizerski salon, jedan restoran na bazi švedskog stola i pet a la carte restorana sa italijanskom, azijskom, francuskom, mediteranskom kuhinjom i grill specijalitetima, sedam barova, baštu, terasu, dva bazena sa ležaljkama i suncobranima, mini klub, teen klub, animaciju za decu, igraonicu. 

Hotel Impressive Punta Cana u Dominikanskoj Republici

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića u periodu 10-01h), užina – kafa/čaj, peciva. 

Besplatne usluge/aktivnosti: sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, katamaran, kajak, snorkling, animacija 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje, jahanje konja, banana boat 

Smeštajne jedinice: 654

Garden View Room: 31-35m2, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš ili kada, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, WLAN uz doplatu, kafa/čaj, opremljena terasa ili balkon. 

Pool View Room: 31-35m2, pogled na bazen, kupatilo, WC, tuš ili kada, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, wi-fi uz doplatu, aparat za kafu, opremljena terasa ili balkon.

Sea View Room: 36-40m2, pogled na more/delimičan pogled na more, kupatilo, WC, tuš ili kada, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, wi-fi uz doplatu, aparat za kafu, opremljena terasa ili balkon, privilegovan room service.

 

Viva Wyndham Dominicus Beach, 4*

LOKACIJA: Punta Cana Region, Bayahibe
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, ima lokalnu kategorizaciju 3+*. Poseduje recepciju koja radi 24h, wi-fi u lobiju hotela, diskoteku za starije od 18 godina, butik, mini market, suvenirnicu, jedan restoran na bazi švedskog stola i četiri a la carte restorana, četiri bara, tri bazena, ležaljke, suncobrane, klub za decu, bazen za decu, animaciju za decu.

Viva Wyndham Dominicus Beach, 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), užina – kafa, čaj, peviva, sladoled, piće u mini-baru. 

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, sauna, odbojka na plaži, fudbal, streličarstvo, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, teretana, aerobik, kanu, kajak, tenis, animacija 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 613

Standard Room: druga kategorija sobe 3+*, renovirane 2020, 16-20m2, pogled na baštu, nepušačka soba, queen krevet, sadrži TWC sa tušem ili kadom, klimu, fen, sef uz doplatu, TV, telefon, opremljenu terasu/ balkon.

Superior Room: 16-20m2, pogled na baštu, nepušačka soba, dva queen kreveta, sadrži TWC sa kadom ili tušem, fen, klimu, sef uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, frižider, opremljenu terasu ili balkon.  

Bungalow Garden: 16-20m2, pogled na baštu, nepušačka soba, sadrži TWC sa kadom ili tušem, fen, klimu, sef uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, frižider, opremljenu terasu ili balkon.  

Bungalow Ocean: 16-20m2, pogled na more, nepušačka soba, sadrži TWC sa kadom ili tušem, fen, klimu, sef uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, frižider, opremljenu terasu ili balkon.   

 

Catalonia Gran Dominicus, 4*

LOKACIJA: Punta Cana Region, Bayahibe
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Check in u sobe je od 15h, a check out do 12h. Poseduje recepciju koja radi 24h, lobi, wi-fi, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, dva restorana na bazi švedskog stola i četiri a la carte restorana sa italijanskom, lokalnom, mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, bar, baštu, bazen, ležaljke, suncobrane, klub za decu, bazen za decu, animaciju za decu.

Catalonia Gran Dominicus, 4*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, teretana, katamaran, kajak, tenis, animacija 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, snorkling, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 377

Garden View Room: 26-30m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem ili kadom, klimu, ventilator, fen, frižider, sef, TV, telefon, opremljen balkon/terasa.

Comfort Room: 26-30m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem, fen, klimu, minibar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon/terasa.

Privileged Deluxe Room: 26-30m2, pogled na baštu, sadrži TWC sa tušem, bade-mantil, papuče, fen, klimu, ventilator, minibar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, 24h room service, odvojen check-in/check-out, odvojen deo na plaži, opremljen balkon/terasa. 

 

Catalonia Bavaro Beach, 4+*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro, Cabeza de Toro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na peščanoj plaži Bavaro, u njenom delu koji se zove Cabeza de Toro. Prema nacionalnoj kategorizaciji ima kategoriju 5*. Poseduje recepciju koja radi 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, teatar, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, dva restorana na bazi švedskog stola i četiri a la carte restorana sa azijskom, lokalnom, mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, bar na plaži, bar u lobiju, bar na bazenu, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, bazen, klub za decu, bazen za decu.

Catalonia Bavaro Beach, 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića u periodu 10-02h), užina, piće u mini-baru. 

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, sauna, odbojka na plaži, košarka, fudbal, boćanje, streličarstvo, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, aerobik, katamaran, kanu, kajak, snorkling, tenis, bicikli, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, golf, ronjenje

Smeštajne jedinice: 711

Junior Suite: ima kategoriju 4*, pogled na baštu, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, kupatilo, WC, tuš, kadu, fen, klimu, ventilator, mini-bar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, opremljenu terasu ili balkon.

 Privileged Deluxe Junior Suite: renovirani, za nepušače, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, papuče, fen, kozmetički sto, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljena terasa ili balkon, 24h room service, meni za jastuke, pristup odvojenom delu plaže.  

 

Iberostar Punta Cana, 4+*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro, ima nacionalnu kategorizaciju 5*. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku za goste starije od 18 godina, butik, mini market, suvenirnicu, dva restorana na bazi švedskog stola i šest a la carte restorana sa azijskom, francuskom, meksičkom i internacionalnom kuhinjom, četiri bara, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, dva bazena, igralište, klub za decu, bazen za decu.

Iberostar Punta Cana, 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24/7), užina, kafa, čaj, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: sauna, odbojka na plaži, streličarstvo, teretana, jedrenje, tenis, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, đakuzi, masaže, kozmetički tretmani, golf, ronjenje, ronilačku kurs (PADI) 

Smeštajne jedinice: 427

Double Room: 36-40m2, za nepušače, kupatilo, kada, WC, fen, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon.

Double Room Panorama View: 36-40m2, na drugom i trećem spratu, za nepušače, kupatilo, kada, WC, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon.

Junior Suite: 51-60m2, za nepušač, kupatilo, kada, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon.

Double Room Ocean View: 36-40m2, pogled na more, za nepušače, kupatilo, kada, WC, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon.

 

Ocean Blue & Sand Beach Resort, 4+*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na peščanoj plaži Bavaro. Prema nacionalnoj kategorizaciji ima kategoriju 5*. Poseduje recepciju koja radi 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, dva restorana na bazi švedskog stola i sedam a la carte restorana sa azijskom, italijanskom, meksičkom i internacionalnom kuhinjom, bar na plaži, bar u lobiju, bar na bazenu, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, dva bazena, klub za decu, bazen za decu.

Ocean Blue & Sand Beach Resort, 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće, užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, streličarstvo, kuglanje, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, kajak, tenis, bicikli, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, sauna, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 708

Junior Suite: 51-60 m2, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

Junior Suite Privilege: 51-60 m2, renovirana jedinica, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, fen, bade-mantil, papuče, kozmetički sto, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, Ipod stanica, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, đakuzi, 24h room service, izbor jastuka.

Privilege Junior Suite Pool View: 51-60 m2, renovirana jedinica, pogled na bazen, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, fen, bade-mantil, papuče, kozmetički sto, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, Ipod stanica, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, đakuzi, 24h room service, izbor jastuka.

 

Be Live Collection Punta Cana, 4+*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro, Cabeza de Toro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na peščanoj plaži Bavaro, u njenom delu koji se zove Cabeza de Toro. Prema nacionalnoj kategorizaciji ima kategoriju 5*. Poseduje recepciju koja radi 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, butik, mini market, suvenirnicu, dva restorana na bazi švedskog stola i osam a la carte restorana sa azijskom, meksičkom, mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, bar na plaži, bar u lobiju, bar na bazenu, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, dva bazena, klub za decu, bazen za decu.

Be Live Collection Punta Cana, 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24h), užina. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, kajak, tenis, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje

Za mladence (honeymoon) obezbeđena je boca ruma, kasni check out (ako raspoloživost dozvoljava) (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja)

Smeštajne jedinice: 930

Standard Room: pogled na baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, minibar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, opremljena terasa/balkon. 

Superior Deluxe Room: pogled na baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, minibar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, i-Pod docking station, opremljena terasa/balkon.

 

HOTELI 5*:

Ocean El Faro, 5*

LOKACIJA: Punta Cana Region, Uvero Alto
LINK HOTELA

Moderan hotel se nalazi na peščanoj plaži Uvero Alto, severno od Punta Kane. Poseduje lobi, wi-fi, diskoteku, za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini market, suvenirnicu, restoran na bazi švedskog stola i sedam a la carte restorana sa azijskom, meksičkom, italijanskom i internacionalnom kuhinjom, kafe, deset barova, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, bazen, klub za decu, bazen za decu.

Ocean El Faro, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24h), užina, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, kuglanje, boćanje, stoni tenis, aerobik, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, tenis

Smeštajne jedinice: 911

Junior Suite: kupatilo sa tušem, đakuzi, WC, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljena terasa/balkon.

Junior Suite Pool View: pogled na bazen, kupatilo sa tušem, đakuzi, WC, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljena terasa/balkon.

Junior Suite Swim Up: u prizemlju, pogled na bazen, kupatilo sa tušem, đakuzi, WC, fen, klima, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljena terasa/balkon, direktan pristup bazenu. 

 

Catalonia Royal Bavaro, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro, Cabeza de Toro
LINK HOTELA

Hotel  je deo rizorta Catalonia Bavaro Resort, a namenjen je isključivo punoletnim gostima. Nalazi se na plaži Bavaro u delu Cabeza de Toro. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, restoran na bazi švedskog stola i šest a la carte restorana sa azijskom, španskom, italijanskom, mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, kafe, šest barova, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, dva bazena.

Catalonia Royal Bavaro, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 10-02h), užina, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, košarka, fudbal, streličarstvo, boćanje, stoni tenis, teretana, aerobik, kajak, tenis, bicikli, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: golf, ronjenje, ronilački kursevi

Smeštajne jedinice: 278

Superior Junior Suite: 41-45m2, pogled na baštu, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, pegla, TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service.

Privileged Deluxe Junior Suite: 46-50m2, pogled na baštu, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, pegla, TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service, privilegovan servis.

Privileged Duplex Suites & Swimming Pool: poseban objekat, spavaća soba, dnevni boravak, dva kupatila, tuš, WC, kada, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, dva TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa, privatan bazen, 24h room service, privilegovan servis. 

Premium Junior Suite: 41-45m2, prvi sprat, pogled na baštu, renovirane jedinice, kupatilo sa tušem, kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, ventilator, minibar, sef, pegla, daska za peglanje, pegla, TV, DVD plejer, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service.

 

Iberostar Dominicana, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, dva restorana na bazi švedskog stola i šest a la carte restorana sa azijskom, francuskom, meksičkom, japanskom i internacionalnom kuhinjom, šest barova, konsijerž usluge, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, bazen.

Iberostar Dominicana, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 10-00h), užina, kafa, čaj, sladoled, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, streličarstvo, boćanje, stoni tenis, pikado, teretana, joga, aerobik, kajak, SUP, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, golf, tenis 

Smeštajne jedinice: 346

Double Room: 36-40m2, za nepušače, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, minibar uz doplatu, sef, pegla, daska za peglanje, pegla, TV, telefon, wi-fi, aparat za kafu, opremljen balkon.

Double Room Panorama View: 36-40m2, na spratu, za nepušače, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, minibar uz doplatu, sef, pegla, daska za peglanje, pegla, TV, telefon, wi-fi, aparat za kafu, opremljen balkon.

Double Room Seaview: pogled na more, za nepušače, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, ventilator, mini bar uz doplatu, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, wi-fi, aparat za kafu, opremljen balkon.

 

Grand Palladium Punta Cana, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro, i deo je Palladium kompleksa hotela, a gosti mogu koristiti sadržaje sva tri hotela. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, kazino za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, četiri restorana na bazi švedskog stola i čak devet a la carte restorana sa italijanskom, azijskom, španskom, indijskom, japanskom, meksičkom i internacionalnom kuhinjom, barove u lobiju, na bazenu, na plaži, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, četiri bazena, igralište, klub za bebe, decu, tinejdžere, igralište, bazen za decu.

Grand Palladium Punta Cana, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24/7), užina, kafa, čaj, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, streličarstvo, badminton, stoni tenis, bilijar, pikado, aerobik, katamaran, kajak, teretana, tenis, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa i wellness centar, masaže, golf, ronjenje, ronilački kurs (PADI) 

Smeštajne jedinice: 427

Economy Room: 31-35m2, kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

Deluxe Room: 31-35m2, renovirane 2018, kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

Deluxe Room Ocean View: 31-35m2, renovirane 2018, pogled na more (sa strane), kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

Junior Suite: 36-40m2, kombinovana dnevna i spavaća soba, prostor za sedenje, kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

Loft Suite: 51-60m2, kombinovana dnevna i spavaća soba, prostor za sedenje, kupatilo, tuš, kada, đakuzi, WC, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.

 

Melia Caribe Beach Resort, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro, moderan je i pogodan za porodice. Check in u sobe je od 15h, a check out do 12h. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, kazino za goste starije od 21 godine, teatar, mini market, suvenirnicu, kiosk, dva restorana na bazi švedskog stola i šest a la carte restorana sa azijskom, španskom, mediteranskom, meksičkom i internacionalnom kuhinjom, osam barova, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, četiri bazena, igralište, klub za decu, bazen za decu.

Melia Caribe Beach Resort, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24/7), užina, kafa, čaj, pecivo, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, košarka, fudbal, stoni tenis, bilijar, aerobik, kanu, kajak, teretana, tenis, snorkling, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, golf, ronjenje

Za mladence (honeymoon) obezbeđena je boca penušavog vina, doručak u sobi (jednom za vreme boravka), korpa voća i 10% popusta na spa usluge. (minimum 5 noćenja u hotelu, važi u roku od 2 meseca od venčanja, obavezno priložiti venčani list, naglasiti prilikom bukiranja)

Smeštajne jedinice: 682

Deluxe Room: 41-45m2, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon. 

Premium Room: 41-45m2, junior suite, pogled na baštu, na strani mora, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon. 

The Level Premium Room: 41-45m2, pogled na baštu ili bazen, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service, privilegovana sobna usluga, izbor jastuka (pilow menu), odvojen check in i check out, pristup VIP delovima hotela. 

The Level Junior Suites: 46-50m2, junior suite, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš ili kada, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, muzički sistem, konzola za igre, radio, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service, privilegovana sobna usluga, izbor jastuka (pilow menu), odvojen check in i check out, pristup VIP delovima hotela. 

The Level Grand Suites: 71-80m2, junior suite, pogled na baštu, kupatilo, WC, tuš ili kada, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, muzički sistem, konzola za igre, radio, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service, privilegovana sobna usluga, izbor jastuka (pilow menu), odvojen check in i check out, pristup VIP delovima hotela.

Hilton La Romana Resort, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bayahibe, La Romana
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži La Romana, oblasti Bayahibe. Ovaj moderni hotelski kompleks ima recepciju koja radi 24h, lobi, wi-fi, kazino za starije od 18 godina, butik, mini-market, menjačnicu, suvenirnicu, frizerski salon, 11 a la carte resorana sa italijanskom, azijskom, fanscuskom, japanskom, lokalnom, mediteranskom kuhinjom, ribljim i specijalitetima sa roštilja, gourmet (5 resorana je samo za odrasle adults-only), 7 barova, baštu, ležaljke, suncobrane, 4 bazena, vodeni park. Za decu tu su mini klub i teen klub, dnevna animacija, igralište, bazen za decu.

Hilton La Romana, Bayahibe, La Romana, Dominikanska Republika

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), užina, piće u mini-baru.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, streličarstvo, stoni tenis, bilijar, teretana, kajak, snorkling, bicikli, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, sauna, đakuzi, golf.

Smeštajne jedinice: 774

Deluxe Garden View: 31-35m2, pogled na baštu, sa jednim bračnim krevetom ili dva odvojena, kupatilo, WC, tuš ili kada, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon ili terasa, 24h room service. 

Deluxe Partial Ocean View: 36-40m2, delimičan pogled na more, sa jednim bračnim krevetom ili dva odvojena, kupatilo, WC, tuš ili kada, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon ili terasa, 24h room service. 

Premium Garden View: 36-40m2, pogled na baštu, sa jednim bračnim krevetom ili dva odvojena, kupatilo, WC, tuš ili kada, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon ili terasa, 24h room service, privilegovana sobna usluga, odvojen check-in / check-out, pristup club lounge, odvojen deo plaže, konsijerž usluga. 

 

Bahia Principe Fantasia Punta Cana, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Ovaj tematski i porodični hotel ima veliki izbor sadržaja za decu, posebno vodeni park. Sobe su prostrane i u njima se komotno mogu smestiti tri odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku, kazino, mini market, frizerski salon, usluge lekara, tri a la carte restorana sa italijanskom i internacionalnom kuhinjom, četiri bara, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, dva bazena, vodeni park, igralište, klub za decu, dva bazena za decu.

Bahia Principe Fantasia Punta Cana, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (24/7), sladoled, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, košarka, stoni tenis, pikado, teretana, aerobik, katamaran, kanu, kajak, SUP, bicikli, snorkling, animacija, teniski teren. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, jahanje, golf, ronjenje

Smeštajne jedinice: 512

Deluxe Junior Suites: 41-45m2, junior suite, kombinovana dnevna soba i spavaća soba, deo za sedenje, sto, kupatilo, WC, tuš, kada, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, TV, telefon, wi-fi, kafa/čaj, opremljen balkon/terasa, 24h room service.

Castle View Deluxe Junior Suites: 41-45m2, junior suite, pogled na zamak, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, opremljen balkon / terasa, 24h room service.

Castle Front Deluxe Junior Suites: 41-45m2, junior suite, pogled na zamak, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, opremljen balkon / terasa, 24h room service.

 

Iberostar Selection Bávaro, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na plaži Bavaro, a renoviran je 2019. godine. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, mini market, dva restorana na bazi švedskog stola, šest a la carte restorana sa italijanskom, azijskom, španskom, francuskom i mediteranskom kuhinjom, četiri bara, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, bazen, igralište, klub za decu i tinejdžere, bazen za decu.

Iberostar Selection Bávaro, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), minibar.  

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, teretana, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, katamaran, kanu, kajak, snorkling, golf, tenis, ronjenje, ronilački kurs

Smeštajne jedinice: 595

Junior Suite: 51-60m2, pogled na baštu, za nepušače, kupatilo, WC, kada ili tuš, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon, 24h room service. 

Junior Suite Superior: 51-60m2, pogled na baštu, pogled na jezero, za nepušače, kupatilo, WC, kada ili tuš, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon, 24h room service.

Junior Suite Spa: 51-60m2, pogled na baštu, za nepušače, kupatilo, WC, kada ili tuš, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon, 24h room service.

Junior Suite Oceanfront: 51-60m2, pogled na more, za nepušače, kupatilo, WC, kada ili tuš, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, opremljen balkon, 24h room service.

Junior Suite Pool Access: 51-60m2, pogled na bazen, za nepušače, kupatilo, WC, kada ili tuš, bade-mantil, papuče, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, mikrotalasna, aparat za kafu, opremljen balkon, 24h room service.

 

Melia Punta Cana Beach Resort, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA 

Hotel se nalazi na plaži Bavaro, moderan i luksuzan, smešten u tropsko okruženje sa brojnim malim jezerimaPoseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, kazino za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini market, suvenirnicu, frizerski salon, dva restorana na bazi švedskog stola i tri a la carte restorana sa azijskom, italijanskom i internacionalnom kuhinjom, šest barova, baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, četiri bazena.

Melia Punta Cana Beach Resort, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića, 24/7), užina, kafa, čaj, pecivo, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, pikado, aerobik, fitnes, kanu, kajak, pedalina, snorkling, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, sauna, masaže, golf, tenis, ronjenje

Za mladence (honeymoon) obezbeđena je boca penušavog vina i voće, poklon iznenađenja i 10% popusta na spa usluge. (minimum 5 noćenja u hotelu, važi u roku od 2 meseca od venčanja, obavezno priložiti venčani list, naglasiti prilikom bukiranja)

Smeštajne jedinice: 465

Deluxe Room: 41-45m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon. 

Premium Beachside Room: 41-45m2, na plaži, pogled na baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba kupatilo, WC, tuš, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon. 

The Level Suite: 41-45m2, na plaži, pogled na baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba kupatilo, WC, tuš, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service. 

The Level Wellness Suite: 41-45m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef uz doplatu, pegla, daska za peglanje, dva TV-a, telefon, kafa/čaj, opremljena terasa/balkon, 24h room service, konsijerž usluga, uključene spa usluhe po osobi i po danu (posebna ponuda).

 

Bahia Principe Luxury Ambar, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na plaži Bavaro, a namenjen je za odrasle goste. Snežno bele zgrade rizorta okružene su zelenim baštama i visokim palmama, a svi otvoreni prostori dizajnirani su u modernom i elegantnom stilu, sa primesama Kariba i orijenta. Korišćenje wi-fi je besplatno u celom kompleksu. Gosti ovog rizirta mogu koristiti sadržaje Bahia Principe Grand Bavaro, Aquamarine, Esmeralda, Punta Cana i Turquesa (osim restorana). Rizort je renoviran 2018. godine. Poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi, diskoteku za goste starije od 18 godina, teatar, silent disco, butik, suvenirnicu, frizerski salon, restoran na bazi švedskog stola, tri a la carte restorana (Limbo, Portofino, Steak House), pet barova (u lobiju, na bazenu, kafe), baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, bazen. 

Bahia Principe Luxury Ambar, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), minibar.  

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, stoni tenis, teretana, katamaran, kajak, snorkling, SUP, teniski teren, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, golf, ronjenje, ronilački kurs

Smeštajne jedinice: 528

Junior Suite Deluxe: 41-45m2, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, kada, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, 24h room service. 

Junior Suite Deluxe Swim-Up: 41-45m2, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, kada, kada na otvorenom, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, 24h room service. 

Junior Suite Deluxe Corner: 46-50m2, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, kada, kada na otvorenom, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, 24h room service. 

Junior Suite Deluxe Swim-Up Corner: 41-45m2, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš, kada, kada na otvorenom, bade-mantil, papuče, fen, klima, ventilator, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, 24h room service.

 

Barcelo Bavaro Palace, 5*

LOKACIJA: Punta Cana, Bavaro
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Bavaro, poseduje recepciju koja je otvorena 24h, lobi, wi-fi uz doplatu, diskoteku i kazino za goste starije od 18 godina, teatar, butik, mini-market, suvenirnicu, juvelirnicu, frizerski salon, tri restorana na bazi švedskog stola sa lokalnom i internacionalnom kuhinjom, sedam a la carte restorana (azijska, španska, francuska, meksička, riblji i morski specijaliteti, stejk, suši), deset barova (u lobiju, na bazenu), baštu, terasu, ležaljke, suncobrane, tri bazena, klub za decu, bazen za decu. 

Barcelo Bavaro Palace, 5*

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane all inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, ili večera u a la carte restoranu, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestoka pića), kafa, čaj, pecivo, minibar. 

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, odbojka na plaži, fudbal, košarka, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, kajak, teniski teren, animacija. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna, mini golf, golf, ronilački kurs

Smeštajne jedinice: 1402

Superior Room: 36-40m2, u blizini golf terena, pogled na teren za golf, deo za sedenje, kupatilo, WC, tuš ili kada, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, pegla, daska za peglanje, TV, i-Pod docking station, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa. 

Junior Suite: 46-50m2, pogled na baštu, deo za sedenje, kupatilo, WC, đakuzi, tuš ili kada, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, pegla, daska za peglanje, TV, i-Pod docking station, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa.  

Junior Suite Premium Level: 51-60m2, na plaži, pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, WC, tuš ili kada, bade-mantil, fen, klima, ventilator, mini-bar, pegla, daska za peglanje, TV, i-Pod docking station, radio, telefon, kafa/čaj, opremljen balkon ili terasa, 24h room service, privilegovana usluga, odvojen check in i check out, , pristup club lounge-u, odvojen deo plaže, konsijerž usluge.