Oman

Cena od 953 eur / po osobi

Istražite čuda Omana sa nama! Otkrijte bogatu kulturu i bajkovite pejzaže uz najbolju ponudu i cenu. Oman putovanje - vaša vrata ka nezaboravnom iskustvu.

Individualni polasci u Oman tokom cele godine.

Oman - Zemlja luksuza, tradicije, tamjana i urmi

Dobrodošli u Oman, pravi neistraženi dragulj Arapskog poluostrva. Oman je destinacija koja nudi potpuno novo iskustvo, spoj bogate kulture, neverovatne prirode i moderne luksuzne udobnosti. Upoznajte najvažnija tri aspekta ove čarobne zemlje: grad, pustinje i planine. 

Jumeirah plaža Muscat

Kultura Omana je duboko ukorenjena u istoriji, čineći je veoma bogatom i raznolikom. Službeni jezik u Omanu je arapski, a islam je dominantna religija. Islam ima duboki uticaj na sve aspekte u kulturi, uključujući i arhitekturu, oblačenje, hranu i svakodnevne običaje. 

Grand Mosque Muscat

Temperature vazduha u Omanu variraju tokom godine i značajno se razlikuju izmedju letnjih i zimskih meseci, kao i izmedju obalskih i planinskih regiona zemlje. Svakako najpogodniji period za obilazak Omana je od oktobra do maja kada su temperature vaduha prijatnije, dok su u letnjim mesecima temperature izrazito visoke.

Tradicionalno, Oman je oduvek bio poznat po ribolovu, pomorstvu, trgovini i naftnoj industriji, ali se danas širi u različite sektore. Ova arapska zemlja je veoma poznata po uzgoju različitih vrsta voća i povrća, a jedna od najvažnijih poljoprivrednih kultura su svakako urme. Urme su ključna komponenta omanske kuhinje i ekonomije, a palme urmi ćete videti svuda oko sebe. U planinskim regijama palme urmi zamenjuju raskošne krošnje nara. Nar se uveliko uzgaja u planinama i takodje predstavlja jednu od dominantnijih vrsta u ovom delu zemlje. Pored urmi i nara, veoma značajan proizvod je i tamjan. Drveće tamjana raste u odredjenim regijama, posebno u planinama Dhofar u južnom delu zemlje. Na svakom koraku ćete osetiti kako se širi miris tamjana, što daje posebnu notu tajanstvenosti ovoj destinaciji. 

Drvo nara

Oman je svakim danom sve popularnija turistička destinacija. Ljubitelji prirode dolaze da istraže pustinje, planine i obalu dok putnici koji su željni istorije i kulture radije posećuju Muskat. Oman je prepoznat i kao luksuzna destinacija, jer u svojoj ponudi ima širok spektar luksuznih hotela koji pružaju izvanredno iskustvo svojim gostima. Hoteli kombinuju tradicionalnu gostoljubivost sa modetnim udobnostima i spektakularnim pejzažima.

Grand Canyon

Muskat

Prestonica Omana je pravo blago Arapskog zaliva. Ovaj grad odiše bogatom istorijom a u isto vreme se i okreće budućnosti. Ulice Muskata su prepune kontrasta gde se tradicionalni suq-ovi (tržnice) i čarobne džamije spajaju sa modernim gradjevinama i tržnim centrima. 

Prošetajte duž Kraljevskog dvorca Al-Alam i videćete njegove prepoznatljive plave i zlatne kupole. Upustite se u magični svet Mutrah Suq-a gde možete kupiti raskošne tkanine, dragulje i aromatične začine. Potom obavezno posetite impozantnu Grande Mosque, koja je jedna od najvećih džamija na svetu. Ona je poznata i kao Sultan Qaboos Grand Mosque, a posvećena je sultanu Qaboosu bin Saidu Al Saidu, koji je bio dugogodišnji vladar Omana. 

Opera u Muskatu je impresivna gradjevina. Predstavlja čuveni kulturni centar i kao takva privlači umetnike sa svih strana sveta. Zvaničan naziv je Royal Opera House Muscat a otvorena je 2011. godine. 

Royal Opera House

Muskat Bay je obalno područje u Muskatu koji ima nekoliko lepih plaža koje su pogodne za kupanje, sučanje i sportove na vodi. Plaže su peščane sa dugim plićakom, a neke od najlepših su:

 • Bandar Jissah Beach koja je deo kompleksa Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa i obično je dostupna samo gostima ovog hotela;
 • The Beach at Al Mouj se nalazi u Al Mouj kompleksu i pruža pristup prelepom delu obale. Plaža je dobro očuvana i idealna za opuštanje;
 • Jumeirah Beach važi za najlepšu i najuredjeniju plažu u Muskatu, a pripada poznatom hotelu Jumeirah Hotels & Resort. Ona je privatna i mogu je koristiti samo gosti hotela.
Muscat Bay

Tajanstvene pustinje Omana

Oman je dom najimpresivnijih pustinja na svetu. Kada pomislite na pustinju, zamišljate nepregledne zlatne, peščane dine kojim hodaju slobodne kamile u vreme zalaska sunca koje oboji nebo u nijanse crvene i narandžaste. U Omanu, to je samo početak. Rub al Khali, poznata i kao Velika pustinja, pruža priliku da doživite pravu pustolovinu. Noći u pustinji su posebno čarobne, sa zvezdanim nebom daleko od grada i buke. Još neke od najpoznatijih pustinja su Wahiba Sands, Al Dhahirah Desert i Jiddat al-Harasis. 

U pustinjama ćete imati priliku da vidite prave prirodne oaze kao iz filmova. Od velikih prostranstava peščanih dina, dolazimo do sveže vode okružene zelenilom i palmama. 

Velika pustinja Oman

Veličanstvene planine – Jebel Akhdar i Jebel Shams

Za one koji vole planine, Oman nudi prave prirodne lepote. Jebel Akhdar i Jebel Shams su poznate i kao „Planine zelenih dragulja“ i „Planina sunca“. Prva je poznata po brojnim voćnjacima, vrtovima i terasastim poljima, zahvaljujući inovativnom sistemu navodnjavanja koji se ovde koristi već stotinama godina. U ovoj regiji uživaćete u svežem u vazduhu, blagim temeraturama i prelepim pejzažima. Planina sunca je ujedno i najviša planina na Arapskom poluostrvu, a kao takva nudi priliku za adrenalinske izazove poput planinarenja ili vožnje bicikla. Ukoliko niste adrenalinski zavisnik, možete da uživate u nekom od luksuznih hotela sa pogledom na „Grand Canyon“ Omana – „Wadi Ghul“.

Jebel Akhdar

Oman je destinacija koja vas nikada neće prestati iznenadjivati svojim kontrastima, od bogate kulturne baštine Muskata, preko mističnih pustinja, do veličanstvenih planina, Oman je mesto koje nudi nezaboravna iskustva za sve avanturiste i istraživače. Rezervišite svoje mesto u ovom čarobnom kutku sveta i spoznajte Oman na najbolji način.

Aranžmani za Oman

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla:  info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (ISTANBUL) – MUSKAT – IZABRANI SMEŠTAJ

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Muskat. Dolazak na međunarodni aerodrom u Muskatu (MCT). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: MUSKAT (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje. Mogućnost fakultativnih izleta do pustinje, planina ili brojnih različitih aktivnosti. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: MESTO PRESEDANJA (ISTANBUL) – BEOGRAD 

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do polaska na međunarodni aerodrom u Muskatu. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

Turkish Airlines

Istanbul

X

7 kg

23 kg

530 €

SMEŠTAJ:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Smeštaji Oman:

Noćenje sa doručkom: 

Polupansion:

Grand Millennium 4+* - Muscat

 Od 423 €

Od 562 €

Dusitd2 Naseem Resort Jabal Akhdar 4* - Jabal Al Akhdar

Od 577 €

Od 798 €

Arabian Nights Resort 4* -  Wahiba Sands

X

Od 821 €

Crowne Plaza Muscat 4*, Muscat

Od 735 €

Od 1085 €

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa Al Bandar 5* -  Muscat

Od 903 €

Od 1288 €

Kempinski Muscat 5*- Muscat

Od 922 €

Od 1,223 €

W Muscat 5*- Muscat

Od 1027 €

Od 1509 €

The Chedi Muscat 5*- Muscat

Od 1030 €

Od 1831 €

Al Bustan Palace, a Ritz Carlton Hotel 5*- Muscat

Od 1106 €

Od 1681 €

Jumeirah Muscat Bay 5*- Muscat

Od 1518 €

Od 2018 €

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort 5* - Jabal Al Akhdar

Od 1756 €

Od 2279 €

Alila Jabal Akhdar 5*- Jabal Al Akhdar

Od 1871 €

Od 2634 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 530 € + smeštaj 7 noćenja – Grand Millennium 4+* 423 € = ukupna cena aranžmana po putniku: 953 €.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:REGIJA:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

530 €

Grand Millennium 4+* 

centar grada

423 €

953 €

530 €

Dusitd2 Naseem Resort Jabal Akhdar 4* 

planinska

577 €

1107 €

530 €

Crowne Plaza Muscat 4* 

obala

735 €

1265 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Muskat – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Muskat – izabrani smeštaj – aerodrom Muskat (može se uplatiti u agenciji Your Way)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uplatiti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA:

Nema ograničenja za putovanja vezanih za bolest Covid-19

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Holandiju.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Your Way DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

 

Smeštaj

Grand Millennium 4+*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 15 km. U hotelu se nalazi recepcija, parking, lift, sef, WIFI, mini market, frizerski salon, resotran, kafić, bar, terasa, dva bazena.

Grand Millennium 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Besplatne aktivnosti: Teretana, aerobik.

Aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani, tenis.

Smeštajne jedinice:

Classic room: 36-40 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, sto, bračni krevet, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, apatat za kafu.

Club room: 36-40 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, sto, bračni krevet, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, apatat za kafu, pristup club lounge-u.

Executive Suite: 51-60 m2, na spratu, odvojena dnevna soba, deo za sedenje, sto, kauč, bračni krevet, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, apatat za kafu, pristup club lounge-u. 

Dusitd2 Naseem Resort Jabal Akhdar 4*

LOKACIJA: Jabal Al Akhdar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u planinskoj regiji, udaljen je od aerodroma oko 160 km. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, tri restorana, frizerski salon, prodavnica, bazen, veliko igralište za decu.

Dusitd2 Naseem Resort Jabal Akhdar Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness sala.

Smeštajne jedinice:

Double room deluxe: 32 m2, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, tuš kabina ili kada, bademantil, pegla, TV, fen, aparat za kafu, deo za sedenje, telefon.

Studio: 32 m2, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, tuš kabina ili kada, bademantil, pegla, TV, fen, aparat za kafu, deo za sedenje, telefon, kuhinja.

Suite: 56 m2, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, tuš kabina ili kada, bademantil, pegla, TV, fen, aparat za kafu, deo za sedenje, telefon, kuhinja.

Arabian Nights Resort 4*

LOKACIJA: Wahiba Sands
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u pustinji, okružen dinama. Najbliži grad je na 27 km udaljenosti a aerodrom je udaljen 250 km. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, restoran, bar na bazenu, bazen.

Arabian Nights Resort Oman

Ishrana (vrsta usluge): Polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Tura po pustinji, jahanje kamila, spa.

Smeštajne jedinice:

Superior Dune Villa: dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, mini frižider, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

Premier Dune Villa: dvokrevetna soba, pogled na pustinju, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, mini frižider, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

One Bedroom Suite Villa: kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, mini frižider, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

Crowne Plaza Muscat 4*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 24 km. Nalazi se na privatnoj plaži. U hotelu je recepcija, WIFI, suvenirnica, prodavnica nakita, frizerski salon, dva restorana, snack bar, dva bara, terasa, bašta, bazen i teniski tereni.

Crowne Plaza Muscat Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Wellness centar, teretana, tenis, stoni tenis.

Smeštajne jedinice:

City View Room: 21-25 m2, dvokrevetna soba, pogled na grad, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu.

Sea View Room: 26-30 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu.

Family Room: 41-45 m2, porodična soba, pogled na more, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu.

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa Al Bandar 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma oko 40 km. Hotel se nalazi na samoj plaži, u njemu je recepcija, lift, WIFI, suvenirnica, prodavnica nakita, frizerski salon, tri restorana, kafić, bar na bazenu, terasa, bašta i dva bazena.

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa Al Bandar Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Besplatne aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, golf, kajak, tenis, stoni tenis, sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice:

Deluxe Room: 36-40 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina, kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Deluxe Terrace: 36-40 m2, dvokrevetna soba, u prizemlju, tuš kabina, kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, WIFI, aparat za kafu, direktan izlaz na bazen i plažu.

Deluxe Sea View: 36-40 m2, pogled na more, dvokrevetna soba, tuš kabina, kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Kempinski Muscat 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 10 km od aerodroma. Nalazi se na samoj plaži. U hotelu se nalazi recepcija, parking, WIFI, lift, lobi, terasa, bašta, dva bara, kafić, pet restorana, spa i bazen.

Kempinski Muscat Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Kuglanje, golf, ronjenje, kajak, tenis.

Smeštajne jedinice:

Superior Room: 45 m2, dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, TV, aparat za kafu, sto, WIFI, sef, minibar, klima.

Deluxe Resort View: 45 m2, balkon ili terasa, pogled na baštu, dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, TV, aparat za kafu, sto, WIFI, sef, minibar, klima.

Deluxe Sea View: 45 m2, balkon ili terasa, pogled na more, dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, TV, aparat za kafu, sto, WIFI, sef, minibar, klima.

W Muscat 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 10 km od aerodroma. Nalazi se na samoj plaži. U hotelu je recepcija, šest restorana, bar na bazenu, bazen, lobi, lift, WIFI, bašta, kafić.

W Muscat Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Kuglanje, jet ski, kajak, jedrenje, ronjenje, tenis, minigolf.

Smeštajne jedinice:

Double Room With Balcony: dvokrevetna soba, balkon, klima, TV, pegla, papuče, bademantil, fen, sef, WIFI, aparat za kafu, tuš kabina ili kada.

Double Room With Sea View And Balcony: dvokrevetna soba, pogled na more, balkon, klima, TV, pegla, papuče, bademantil, fen, sef, WIFI, aparat za kafu, tuš kabina ili kada.

Junior Suite With Balcony: dvokrevetna soba, deo za sedenje, pogled na more, balkon, klima, TV, pegla, papuče, bademantil, fen, sef, WIFI, aparat za kafu, tuš kabina ili kada.

The Chedi Muscat 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 20 km od aerodroma, nalazi se na samoj plaži. U hotelu je recepcija, lobi, WIFI, bašta, terasa, tri bazena, spa i wellness centar, bar na bazenu, prodavnica, restoran.

The Chedi Muscat Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Double Room: 33 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, TV, fen, aparat za kafu, telefon, WIFI, sef, minibar, klima.

Double Room Sea View: 33 m2, pogled na more, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, TV, fen, aparat za kafu, telefon, WIFI, sef, minibar, klima.

Double Room Balcony: 33 m2, balkon, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, TV, fen, aparat za kafu, telefon, WIFI, sef, minibar, klima.

Al Bustan Palace, a Ritz Carlton Hotel 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 35 km. Nalazi se na samoj plaži. U hotelu se nalazi recepcija, lift, WIFI, butik, suvenirnica, prodavnica nakite, frizerski salon, pet restorana, bar na bazenu, bašta, pet bazena.

 

Al Bustan Palace, a Ritz Carlton Hotel Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness centar, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice:

Deluxe Mountain View: 36-40 m2, dvokrevetna soba, na spratu, pogled na planinu, sto, kada, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, mini bar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Deluxe Pool View: 36-40 m2, dvokrevetna soba, na spratu, pogled na bazen, sto, kada, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, mini bar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Deluxe Sea View: 36-40 m2, dvokrevetna soba, na spratu, pogled na more, sto, kada, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, mini bar, sef, pegla, TV, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Jumeirah Muscat Bay 5*

LOKACIJA: Muscat
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 30 km, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. U hotelu je recepcija, lobi, WIFI, tri restorana, dva bara, terasa, dva bazena.

Jumeirah Muscat Bay Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Besplatne aktivnosti: Sauna.

Aktivnosti uz doplatu: Masaže, kozmetički tretmani, teretana, tenis, joga, kanu, snorkling,  ronjenje, sportovi na vodi. 

Smeštajne jedinice:

Deluxe Ocean View: 41-45 m2, pogled na more, tuš kabina ili kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, aparat za kafu. 

Deluxe Ocean Balcony: 46-50 m2, pogled na more, tuš kabina ili kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, aparat za kafu, balkon. 

Club Ocean Room: 46-50 m2, pogled na more, tuš kabina ili kada, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, aparat za kafu, balkon, pristup premium club lounge-u.

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort 5*

LOKACIJA: Jabal Al Akhdar
LINK HOTELA

Hotel je u planinskoj regiji, udaljen je od aerodroma oko 160 km. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, bar, kafić, tri restorana, spa i wellness centar, bazen, dvorište, bašta i terasa.

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Besplatne aktivnosti: Jacuzzy.

Aktivnosti uz doplatu: Spa centar.

Smeštajne jedinice:

Premier Canyon View: 60 m2, dvokrevetna soba, prizemlje, kupatilo, tuš kabina i kada, bademantil, fen, aparat za kafu, sto, papuče, TV, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima.

Deluxe Canyon View: 60 m2, dvokrevetna soba, na spratu, kupatilo, tuš kabina i kada, bademantil, fen, aparat za kafu, sto, papuče, TV, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima.

One Bedroom Garden Pool Villa: 178 m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, tuš kabina i kada, bademantil, fen, aparat za kafu, sto, papuče, TV, telefon, terasa, balkon, WIFI, sef, minibar, klima.

Alila Jabal Akhdar 5*

LOKACIJA: Jabal Al Akhdar
LINK HOTELA

Hotel je u planinskoj regiji a od aerodroma je udaljen oko 182 km. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, parking, restorani, bazen.

Alila Jabal Akhdar Oman

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom i polupansion.

Aktivnosti uz doplatu: Fitnes, joga, planinarenje (Via Ferrata), iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice:

52 m2, dvokrevetna soba, pogled na planinu, kupatilo, tuš kabina ili kada, bračni krevet, sto, klima, deo za sedenje, pegla, fen, aparat za kafu, WIFI, TV, minibar.

Horizon View Room: 52 m2, dvokrevetna soba, sporedni pogled na planinu, kupatilo, tuš kabina ili kada, bračni krevet, sto, klima, deo za sedenje, pegla, fen, aparat za kafu, WIFI, TV, minibar.

Jabal Terrace: 104 m2, dvokrevetna soba, pogled na planinu i kanjon, terasa, kupatilo, tuš kabina ili kada, bračni krevet, sto, klima, deo za sedenje, pegla, fen, aparat za kafu, WIFI, TV, minibar.