Dubai putovanje

Cena od 642 eur / po osobi

Dubai putovanje - Otkrijte raskoš modernog Bliskog istoka uz najbolje aranžmane. Iskusite luksuz, arhitekturu i uzbudljivu kulturu na svom putovanju u Dubai. 

Individualni polasci na Dubai tokom cele godine.

Doživite magiju arapskog sveta i uživajte u gradu gde se mešaju tradicija i moderni svet. Imaćete priliku da iskusite orjentalnu gostoprimljivost kao i luksuzne hotelske kompekse, koji su nadomak peščanih plaža na obali Persijskog zaliva. Dubai je prava destinacija da razmazite sebe i probate nove stvari kao što je ispijanje kafe ili koktela na 123. spratu nebodera i pogled na grad u kome sve odiše bogatstvom i futurističkom formom.

Dubai, pogled na solitere i Burj Kalifu sa obale mora. Mnoštvo nebodera i vedro nebo

 

Više o Dubaiju

Dubai je sa oko 3,5 miliona stanovnika najmnogoljudniji grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Osnovan u 18. veku kao ribarsko naselje, da bi početkom 21. veka porastao u metropolu, sa fokusom na industriju turizma i uslužnih delatnosti. Danas je Dubai jedna od nabrže rastućih turističkih destinacija,, drugi je grad u svetu po broju hotela od 5* (iza Londona), i u njemu se nalazi danas najviša zgrada na svetu – Burdž Kalifa (Burj Khalifa). Svojim položajem u istočnom delu Arapskog poluostrva, na obali Persijskog zaliva, postao je globalno čvorište transporta ljudi i robe Zapadne Azije. 

Dubai, Kamile na plaži. U pozadini soliteri i zgrade sa staklenom fasadom.

Dubai danas

Danas je turizam jedna od glavnih privrednih grana Dubaija, a izgrađen je kao metropola sa modernom arhitekturom, mnogobrojnim mestima za šoping – sukovi i čak 70 šoping centara među kojima je i najveći šoping mol na svetu – Dubai Mall. Burdž Kalifa (Burj Khalifa, Khalifa Tower) je danas, sa svojih 829,8 metara, najviša zgrada na svetu, a njen oblik inspirisan je cvetom koji je tipičan za pustinju. Burdž Al Arab (Burj Al Arab) je luksuzni hotel napravljen u obliku jedra, na veštački izgrađenom ostrvu, koji je mostom povezan sa kopnom. Nezvanično ga zovu “jedinim hotelom na svetu sa 7 zvezdica”. 

 

Devojka okrenuta leđima koja leda u Dubai i najveću zgradu na svetu Burj Kalifu.

Palm Džumeira (Palm Jumeirah) je veštački arhipelag izgrađen u Persijskom zalivu, na obali Džumeira obale (Jumeirah), i biće jedan od tri dela takozvanih “Palm Islands”. Ovaj kompleks u obliku palme u svom sastavu ima rezidencijalni deo, luksuzne rizorte i hotele, restorane i plažne klubove.

“Dubai Miracle Garden” je bašta cveća koja se prostire na površini od 72.000 kvadratnih metara i ima preko 50 miliona cvetova. Centar Dubaija (Downtown Dubai) je urbani deo grada u kome se nalaze Burdž Kalifa, Dubai Mol i poznata Dubai fontana, kao i Burdž park koji predstavlja zelenu oazu ovog urbanog dela grada. Džumeira (Jumeriah) je obalski deo grada u kome su smeštene plaže, kafei, luksuzne vile i Džumeira džamija.

Dubai fontane i zgrade u centru Marine.

Dubai marina ima plažu dugu 1,7 kilometara, a u njoj su smeštene luksuzne jahte, futuristički neboderi, kao i JBR – bulevar u kome se uvek nešto dešava – od uživo muzike, preko ulučnih performera do karnevala i uličnih umetnosti. Deira je poznata kao stari duh Dubaija sa mnogobrojnim sukovima gde se prodaju zlato, začini, parfemi i kafa. Al Quoz je deo grada koji svojim skladištima i fabrikama ne liči na mesto koje bi turisti posetili, ali se zapravo u njemu kriju umetnost i kultura sa mnogobrojnim umetničkim galerijama, foto studijima, hipsterskim kafeima, nezavisnim buticima i različitim kulturnim događajima.

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – DUBAI

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Direktan let ili let sa presedanjem iz Beograda za Dubai. Dolazak u Dubai. Noćenje.

DAN 2-POSLEDNJI DAN: DUBAI (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje na obali Persijskog zaliva. Mogućnost fakultativnih izleta za Abu Dabi, safari u pustinji, vožnja balonom ili helihopterom, magična bašta ili Ferari svet. Noćenje, izabrana usluga.

POSLEDNJI DAN: DUBAI - BEOGRAD

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Čekiranje na direktan ili let sa presedanjem za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 7 dana / 6 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:

Čekirani:

 

Fly Dubai

direktan let

X

7 kg

23 kg

480 €

Turkish Airlines

Istanbul

X

7 kg

23 kg

510 €

SMEŠTAJ:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 6 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći klikom na ime hotela.

Hoteli 3*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Citymax Bur Dubai 3*

 162 €

232 €

x

Hampton by Hilton Dubai Al Seef 3*

197 €

302 €

407 €

Ibis Dubai Al Rigga 3*

221 €

319 €

410 €

Citymax Al Barsha At The Mall 3*

214 €

284 €

x

Golden Sands Hotel Apartments 3*

263 €

340 €

403 €

Savoy Central Hotel Apartments 3+*

280 €

364 €

448€

Hoteli 4*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Savoy Suites Hotel Apartments 4*

280 €

364 €

448 €

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton 4*

306 €

411 €

516 €

Canopy by Hilton Dubai Al Seef 4*

232 €

378 €

525 €

Hyatt Place Al Rigga 4*

251 €

342 €

432 €

Four Points by Sheraton Downtown 4*

281 €

379 €

477 €

Aloft City Centre Diera 4*

425 €

516 €

607 €

Hyatt Place Baniyas Square 4*

273 €

x

x

Hilton Garden Inn Al Muraqabat 4*

252 €

315 €

420 €

Novotel Deira City Centre 4*

385 €

483 €

573 €

Doubletree by Hilton Dubai – Al Barsha, 4*

270 €

367 €

465 €

Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4*

254 €

324 €

422 €

Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road 4*

418 €

530 €

642 €

Hoteli 5*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Pun pansion:

Hyatt Regency Dubai 5*

325 €

437 €

549 €

Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers 5*

340 €

480 €

550 €

Sheraton Grand Hotel 5*

421 €

561 €

x

DoubleTree by Hilton Dubai M Square 5*

383 €

529 €

676 €

V Curio Collection by Hilton 5*

375 €

541 €

708 €

Jumeirah Creekside Hotel 5*

409 €

681 €

x

JW Marriott Marquis Dubai 5*

444 €

679 €

875 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta  EUR + smeštaj 6 noćenja – noćenje sa doručkom  EUR HTL= ukupna cena aranžmana po putniku:  EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

CENA AVIO KARTE:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

       480 €

Citymax Bur Dubai 3* - noćenje sa doručkom

162 €

642 €

     480 €

Savoy Suites Hotel Apartments 4* - polupansion

364 €

844 €

    480 €

Hyatt Regency Dubai 5* - pun pansion

549 €

1029 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Dubai – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 6 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Dubai – izabrani smeštaj – aerodrom Dubai (može se uplatiti u agenciji Your Way)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 787,50 RSD, doplata za Covid-19 +393,75 RSD = ukupno po osobi 1181,25 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uplatiti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA U DUBAI:

Državljani Srbije mogu da uđu u UAE bez posebnih ograničenja vezanih za bolest COVID-19

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u Jamajku.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je YOUR WAY DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021 kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2000,00 eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 30000,00 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište.

Broj bankarske garancije  62/21 od 02.12.2021. Banka Expobank a.d. Beograd, Dalmatinska 22, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0106/2020 od 16.11.2021. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.

Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u periodu koji ne može biti duži od šest meseci , računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko Primaoca bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. 

(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Citymax Bur Dubai 3*

LOKACIJA: Dubai
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, jedan a la carte restoran, dva buffet restorana, bar na bazenu, kafić, bar, room servis, servis za pranje veša, bazen.

Citymax Bur Dubai 3*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: 16-20 m2, dvokrevetna soba, radni sto, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler, frižider.

 

Savoy Central Hotel Apartments 3+*

LOKACIJA: Bur Dubai 

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, buffet restoran, room servis, piće dobrodošlice, servis za pranje veša, bazen.

Savoy Central Hotel Apartments 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne aktivnosti: Sauna, parno kupatilo, fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Classic Studio Promo: 36-40 m2, apartman, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, bračni krevet, sofa, kupatilo, kada, fen, klima, sef, pegla, daska za peglanje, mašina za pranje veša, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, trpezarija, frižider, ketler, mikrotalasna, toster.

 

Savoy Suites Hotel Apartments 4*

LOKACIJA: Bur Dubai 

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, restoran internacionalne kuhinje, piće dobrodošlice, servis za pranje veša, bazen i jacuzzy.

Savoy Suites Hotel Apartments Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Sauna.

Smeštajne jedinice:

Promotion Room: Studio apartman, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, deo za sedenje, radni sto, sofa, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, veš mašina, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, mikrotalasna, frižider.

Studio: Studio apartman, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, deo za sedenje, radni sto, sofa, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, veš mašina, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, mikrotalasna, frižider.

 

Hampton by Hilton Dubai Al Seef 3*

LOKACIJA: Dubai – Bur Dubai

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, tri a la carte restorana azijske i internacionalne kuhinje, hotelski prevoz i bazen.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje doručak i večeru na bazi švedskog stola ili a la carte restorana. Pun pansion podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola ili a la carte restorana.

Besplatne aktivnosti: Sauna i fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: 26-30 m2, dvokrevetna soba, bračni krevet, sofa, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider.

 

Ibis Dubai Al Rigga 3*

LOKACIJA: Dubai - Deira

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, vending mašine, buffet restoran, bar, room servis.

Ibis Dubai Al Rigga Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje doručak i večeru na bazi švedskog stola. Pun pansion podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola.

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: 16-20 m2, dvokrevetna soba, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, radni sto, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, pegla, TV, radio, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider.

 

Citymax Al Barsha At The Mall 3*

LOKACIJA: Dubai – Al Barsha

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, buffet restoran, kafić, bar na bazenu, dva bara, room servis i bazen.

Citymax Al Barsha At the Mall Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: 16-20 m2, dvokrevetna soba, stuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, ketler za čaj/kafu. 

 

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection By Hilton 4*

 LOKACIJA: Dubai – Bur Dubai

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, jedan a la carte restoran lokalne kuhinje i hotelski uslužni prevoz.

Al Seef Heritage hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisane usluge noćenje sa doručkom, doručak se služi u a la carte restoranu.

Heritage Room King: 21-25 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, TV, telefon, WIFI, espreso aparat i frižider.

 

Canopy by Hilton Dubai Al Seef 4*

Dubai – Bur Dubai

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, restoran internacionalne kuhinje sa terasom, bar na krovu, lounge bar, room servis, terasa i bazen.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala

Aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla.

King Room: 31-35 m2, radni sto, bračni krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za espreso, frižider.

King Room City View: 31-35 m2, pogled na grad, radni sto, bračni krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za espreso, frižider.

 

Hyatt Place Al Rigga 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

Recepcija je otvorena 24h, check in je u 14h, a check out u 12h. U hotelu postoji lobi, restorani, supermarket, bar, bar na bazenu, WIFI, liftovi, room service I bazen.

Hyatt Place Al Rigga Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana

Standard Room: 31-35m2 površine, pogled na grad, spavaća soba I dnevna soba su povezane, sto, sofa, kada ili tuš kabina, lavabo, toalet, fen, klima, sef, pegla, TV, telefon, ketler za kafu ili čaj.

Deluxe Pool View soba: 26-30m2 površine, pogled na bazen, spavaća soba I dnevna soba su povezane, sto, sofa, kada ili tuš kabina, lavabo, toalet, fen, klima, sef, pegla, TV, telefon, ketler za kafu ili čaj.

 

Hyatt Regency Dubai 5*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, noćni klub, dva a la carte restorana, kafić, lobi bar, bar na bazenu, vinarija, sportski bar, room servis, terasa i bazen.

Hyatt Regency Dubai hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, teretana, aerobik i tenis.

Aktivnosti uz doplatu: Spa i masaže.

King/Twin Room: 31-35 m2, pogled na more, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, tepih, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Regency Club King/Twin: 31-35 m2, na spratu, pogled na more, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, tepih, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, odvojen check in i check out, pristup lounge klubu, doručak u lounge klubu, bezalkoholna pića u lounge klubu, alkoholna pića u lounge klubu u toku večeri, užine. 

 

Four Points by Sheraton Downtown 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, sef, WIFI, dva a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, bar na bazenu, room servis, bazen i još nekoliko ugostiteljskih objekata.

Four Points by Sheraton Downtown Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna i fitnes sala.

Aktivnosti uz doplatu: Salon lepote i masaže.

Classic King: 41-45 m2, pogled na grad, deo za sedenje, radni sto, bračni krevet, kada, kupatilo, fen, tepih, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Classic Twin: 41-45 m2, pogled na grad, deo za sedenje, radni sto, dva kreveta, kada, kupatilo, fen, tepih, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

 

Aloft City Centre Deira 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, sef, WIFI, tri a la carte restorana azijske i internacionalne kuhinje, bar na krovu, room servis i bazen.

Aloft City Centre Deira Dubai hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Aloft Room: 31-35 m2, pogled na grad, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Savy Room: 31-35 m2, pogled na reku, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

 

Hyatt Place Baniyas Square 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, klima, WIFI, restoran internacionalne kuhinje, lobi bar, bar na bazenu, room servis, terasa i bazen.

Hyatt Place Baniyas Square Dubai hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

King Twin: 31-35 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, radni sto, sofa, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, tepih, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu i frižider.

 

Hilton Garden Inn Al Muraqabat 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, suvenirnica, restoran, bar, room servis, terasa, bazen i teretana.

Hilton Garden Inn Al Muraqabat Dubai hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Guest Room: 26-30 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, radni sto, kada, kupatilo, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider.

One Bedroom Suite: 51-60 m2, dve spavaće sobe, deo za sedenje, dva odvojena kreveta, dva bračna kreveta, dva kupatila, kada, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu i frižider.

 

Novotel Deira City Centre 4*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, buffet restoran internacionalne kuhinje, kuvanje uživo, kafić, bar na bazenu, bar, room servis, zatvoreni bazen, terasa za sunčanje i bazen na otvorenom.

Novotel Deira City Centre hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Superior Room: 26-30 m2, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Premium Room: 26-30 m2, tuš kabina, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za espreso.

 

Doubletree by Hilton Dubai – Al Barsha 4*

LOKACIJA: Dubai – Al Barsha

LINK HOTELA

Recepcija je otvorena 24h, check in je u 14h, a check out u 12h. U hotelu postoji lobi, WIFI, suvenirnica, dva restorana, kafić, hotelski prevoz i bazen.

Doubletree by Hilton Dubai Al Barsha hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, a kod rezervisanom punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala

Guest Room: 26-30 m2, studio apartman, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, veš mašina, TV, radio, telefon, WIFI, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu.

 

Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers 5*

LOKACIJA: Dubai - Deira
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, WIFI, mini market, suvenirnica, berbernica, servis za pranje veša, teretana, iznajmljivanje bicikla, stoni tenis.

Sheraton Dubai Creek Hotel Towers Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna.

Deluxe City: Dvokrevetna soba, fen, ketler za čaj/kafu, TV, telefon, kupatilo, sofa, pogled na grad, iPod stanica, klima. 

 

Golden Sands Hotel Apartments 3*

LOKACIJA: Dubai – Bur Dubai 

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, restoran, kafić, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Golden Sands Hotel Apartments Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

One Room Studio: 36-40 m2, studio apartman, glavna zgrada, pogled na grad, renoviran, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, sef, pegla i daska za peglanje, mašina za pranje veša, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, mikrotalasna, frižider, balkon.

 

Sheraton Grand Hotel 5*

LOKACIJA: Dubai – Sheikh Zayed Road

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, servis za pranje veša, parking, room servis, menjačnica, butik.

Sheraton Grand Hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Spa.

Smeštajne jedinice:

Deluxe Room: Dvokrevetna soba, fen, ketler za kafu/ćaj, tuš kabina, TV, telefon, kupatilo, aparat za kafu.

 

Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road 4*

LOKACIJA: Dubai – Sheikh Zayed Road

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, tri restorana italijanske, indijske i internacionalne kuhinje, bar na bazenu, bar na krovu, room servis, terasa za sunčanje i bazen.

Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Sauna i teretana.

Aktivnosti uz doplatu: Solarijum.

Smeštajne jedinice:

Classic King: 36-40 m2, radni sto, bračni krevet, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Classic Twin: 41-45 m2, radni sto, dva kreveta, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

 

DoubleTree by Hilton Dubai M Square 5*

LOKACIJA: Dubai – Bur Dubai

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, jedan a la carte restoran italijanske kuhinje, jedan buffet restoran, bar na krovu, hotelski transport i dva bazena.

Doubletree by Hilton Dubai M Square hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice:

Guest Room: 36-40 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Deluxe With View: 36-40 m2, dvokrevetna soba, pogled na reku ili more, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

 

V Curio Collection by Hilton 5*

LOKACIJA: Dubai – Al Habtoor City

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, diskoteka, pozorište, suvenirnica, bankomat, tri a la carte restorana, bar na bazenu, kafić, room servis, bazen i još 23 restorana.

V Curio Collection by Hilton hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Fitnes sala.

Smeštajne jedinice:

Deluxe Room: 41-45 m2, dvokrevetna soba, kada, tuš kabina, bide, odvojeno kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

Deluxe Canal View: 41-45 m2, dvokrevetna soba, pogled na reku, kada, tuš kabina, bide, odvojeno kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu.

 

Jumeirah Creekside Hotel 5*

LOKACIJA: Dubai – Deira

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, berbernica, dva a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, bar na bazenu, shisha bar, bar na krovu, servis za pranje veša, terasa i dva bazena.

Jumeirah Creekside Hotel Dubai

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne aktivnosti: Odbojka, skvoš, teretana i tenis.

Aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice:

Deluxe Room: 41-45 m2, dvokrevetna soba, pogled na grad, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, espreso aparat.

Premier Room: 51-60 m2, dvokrevetna soba, pogled na grad, , tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, espreso aparat.

 

JW Marriott Marquis Dubai 5*

LOKACIJA: Dubai – Downtown

LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, devet a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar, hotelski prevoz, bazen i još petnaest ugostiteljskih objekata.

JW Marriott Marquis Dubai hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i ručak na bazi švedskog stola, večera iz menija).

Besplatne aktivnosti: Jacuzzy, sauna i teretana.

Aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice:

Deluxe: 41-45 m2, dvokrevetna soba, pogled na grad, kada, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu.

Deluxe Corner Suite: 81-90 m2, apartman, pogled na grad, kada, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu.