Vijetnam putovanje

Cena od 1.990 eur 1.790 eur / po osobi

Vijetnam putovanje će vas očarati svojom raznolikošću – od drevnih hramova do prelepih plaža. Planirajte svoje savršeno putovanje u Vijetnam zajedno sa nama!

GRUPNI POLASCI NA PUTOVANJE U VIJETNAM PO PROMOTIVNIM CENAMA

HANOI - HOI AN - PHU QUOC -  HO CHI MINH

11.01.2025.-25.01.2025. (13 noćenja / 15 dana) - dostupno

14.02.2025.-28.02.2025. (13 noćenja / 15 dana) - dostupno

 • smeštaj u odabranim hotelima visoke kategorije
 • uključeno jedno noćenje u Dohi (Qatar) u povratku
 • transferi avionom bez doplate i skrivenih troškova na destinaciji
 • pristupačne cene fakultativnih izleta
 • jedini program koji obuhvata sve popularne lokalitete u Vijetnamu
 • licencirani vodič sa izuzetnim iskustvom, tokom celokupnog trajanja putovanja

Više o našem proputovanju kroz Vijetnam

Putovanje u Vijetnam sa agencijom Your Way iz Beograda. Putnici na vidikovcu iznad Halong Zaliva

Na našem proputovanju kroz Vijetnam, krećemo od severa zemlje, i prestonice Hanoja. Hanoj (Hanoi) je glavni grad Vijetnama, sa nešto više od 6 miliona stanovnika. Nalazi se na delti Crvene reke, druge najveće u zemlji, koja se uliva u Tonga zaliv. Predstavlja istorijski, kulturni, ekonomski i turistički centar zemlje. U Starom gradu može se videti arhitektura i originalne ulice nekadašnjeg Hanoja, a sačuvane su i brojne zanatske i trgovinske radnje, dok se u mnogim delovima grada vide i uticaji kineske i francuske gradnje. Neke od najznačajnijih znamenitosti su Citadela, One Pillar Pagoda, Zgrada opere, trg Ba Djin, mauzolej Ho Ši Mina, Chaitnam palata, Hram literature, Tran Quoc pagoda... Zbog velikog broja jezera koje Crvena reka formira u svojoj delti, Hanoj nazivaju i „gradom jezera“. 

Halong Bay Vijentam. Putnici agencije Your Way

Hoi An

Iz Hanoja dalje se upućujemo prema Hoi Anu, malom gradu u centralnom delu Vijetnama, smeštenog na reci Tu Bon. Stari grad je primer kako su nekada izgledali trgovački gradovi-luke u Jugoistočnoj Aziji od 15. do 19. veka, sa sačuvanom arhitekturom lokalnih i stranih uticaja. Posebno je značajan pokriveni Japanski most iz 16. veka. Ovaj grad odiše šarmom, i šetnjom kroz njegove uske ulice, ili vožnjom po reci, imaćete osećaj da se nalazite u bajci. Više puta proglašavan je najlepšim gradom Vijetnama, nalazi se pod zaštitom Unesco od 1999. godine, a poznat je i kao „prestonica ban mi“, čuvenog vijetnamskog jela u kome ćemo nesumnjivo uživati. 

Vijetnam putovanje - Putnici agenicje Your Way na izletu Golden Brigde u blizini Hoi Ana

Ostrvo Phu Qouc

Naša naredna stanica je najveće vijetnamsko ostrvo Phu Quoc, smešteno u Tajlandskom zalivu. Tradicionalno se lokalno stanovništvo primarno bavi ribolovom i poljoprivredom, ali i turizmom. Više od polovine ostrva predstavlja Nacionalni park, sa brojnim stazama za treking kroz tropsku šumu. Phu Quoc zovu „bisernim ostrvom“, sa oko 150 kolimetara obale. Ima lepe plaže, a mi nećemo propustiti ni priliku da se vozimo žičarom dužine 8 kilometara, koja povezuje Phu Quoc sa čuvenim Pineapple ostrvom. Uživaćemo u kupanju, odmoru, snorklingu i odličnoj hrani.

Plaža hotela Novotel na ostrvu Phu Quock. Aranžman Vijetnam Putovanje

Ho Chi Minh

Za kraj naše vijetnamske avanture, idemo u Hi Ši Min (Ho Chi Minh), nekadašnji Sajgon, u kome ćemo se upoznati sa rekom Mekong i njenim značajem za lokalno stanovništvo, uživati u pogledu sa nebodera, posetiti Palatu ujedinjenja, videti Notr Dam katedralu i Saigon poštu. Nedaleko od Ho Ši Mina nalaze se i Ku Či tuneli (Cu Chi Tunnels) koji svedoče o ratu i načinu na koji su se lokalni vojnici u njima skrivali, živeli i ali i lečili. 

Vijetnam zemlja konstrastva i nestvarne prirode

Vijetnam je zemlja koja će vas ostaviti bez daha – bilo da je u pitanju pogled sa tradicionalnog broda u Halong zalivu, ili šetnja kroz uske, šarene i šarmantne ulice Hoi Ana, dobra energija i užurbanost Hanoja, odmor i uživanje na plažama Phu Quoca, vožnja deltom Mekonga na jugu zemlje, neobična i ukusna hrana ili srdačnost Vijetnamaca. 

Ho Chi MInh City Vietnam

Aranžmani za Vijetnam

Pridružite nam se na avanturi i otkrijte jednu od najlepših zemalja Jugoistočen Azije.

Naše prikazane grupne ponude su promotivnog karaktera i broj mesta je ograničen, rezervišite svoje mesto po promo ceni što pre, budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Polasci

 • 11.1.2025. - 25.1.2025.

  15 dana / 13 noći

  Od 1.990 eur 1.790 eur
 • 14.2.2025. - 14.2.2025.

  15 dana / 13 noći

  Od 1.990 eur 1.790 eur

Plan i program puta

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA TERMINE 11.01.2025; 14.02.2025. - 13 noći / 15 dana

DAN 1: BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 11:55h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 18:50h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Hanoj. Let iz Dohe (DOH) za Hanoj (HAN) u 20:30h – let QR 982.

DAN 2: DOHA – HANOI

Sletanje na međunarodni aerodrom u Hanoju u 07:10h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka centru grada. Transfer do izabranog smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela. Upoznajemo se sa ovim predivnim gradom čija nas energija odmah obuzima. Istražujemo lokalnu hranu. Noćenje.

DAN 3: HANOI – fakultativni izlet obilazak grada

Doručak. Fakultativni izlet obilazak Hanoija. Obilazimo znamenitosti prestonice i počinjemo od Katedrale Svetog Jozefa, Hoan Kiem jezera i Opere, potom ćemo obići Hanoi Hilton zatvor, a zatim idemo do Flag Tower-a i Lenjinovog parka i Vojnog muzeja. Videćemo gde je Mauzolej Ho Ši Mina, Predsednička palata i obići ćemo kuću Ho Ši Mina, kao i One Pillar pagodu i Citadelu. Potom idemo da odmorimo uz čuvenu kafu, i da probamo tradicionalni “pho” – goveđu supu sa nudlama, “banh com” kolač sa rižom, kao i “cao lau” pirinčane nudle sa svinjetinom i povrćem. Uveče možemo posetiti noćni market ili videti “puppet theatre”. Noćenje. 

HANOI – fakultativni izlet obilazak grada

DAN 4: HANOI – fakultativni izlet Halong Bay

Doručak. Današnji dan određen je za fakultativni izlet Halong zaliv gde ćemo posetiti deo Južnog Kineskog mora koje karakteriše preko 1600 krečnjačkih stena koje izviru iz zeleno plave vode. Uvršten u Uneskovu listu Svetske baštine, za ovaj zaliv vezuju se brojne legende, a zalazak sunca je slika koja se zauvek urezuje u pamćenje. Noćenje. 

Halong zaliv krstarenje Vijetnam

DAN 5: HANOI – fakultativni izlet Nin Bin

Doručak. Fakultativni izlet do Nin Bin oblasti (Ninh Binh), koju nazivaju “Halong zalivom na kopnu”. Reke usecaju krečnjačke stene, vožnja čamcem kroz neverovatnu prirodu, a pogled sa vidikovca zauvek se urezuje u naše sećanje. Povratak u hotel. Noćenje. 

Vijetnam putovanje, Fakultativni izlet NIn BIN

DAN 6: HANOI – DA NANG – HOI AN – fakultativni obilazak grada

Doručak. Transfer do aerodroma i let za Da Nang. Slećemo u Da Nang i upućujemo se u Hoi An. Dolazak u izabrani smeštaj. Hoi An ima istoriju trgoovačke luke od 10. veka, a do 18. postao je najznačajniji centar trgovine začinima u ovom delu sveta. Danas kada prošetate uskim ulicama starog grada naići ćete na sačuvane dvospratnice od drveta iz srednjeg veka, tradicionalne pijace, zanatske radnje, šarmantne kafee i restorane. Obilazimo Phung Kung kuću, tradicionalnu trgovačku kuću u kojoj su se prodavali začini, stara je preko 200 godina, ukrašena lampionima i ima tradicionalni japanski krov i specifičan stil gradnje; potom ćemo videti Japanski natkriveni most, i istražiti lokalne ukuse na noćnom marketu. Noćenje. 

DAN 7: HOI AN – slobodan dan za obilazak Hoi Ana

Doručak. Slobodan dan za uživanje u Hoi Anu, možemo šetati starim gradom, iznajmiti bicikl ili se voziti kanuima. Takođe, možemo otići i na lokalnu plažu An Bang ili plažu Cua Dai da uživamo u moru. U samom gradu ima puno radionica na kojima se možete upoznati sa tradicionalnim spremanjem hrane ili grnčarijom. Noćenje.

DAN 8: HOI AN – slobodan dan ili izbor fakultativnog izleta

Doručak. Opcija fakultativnog izleta do Mermernih planina (Marble Mountains), ili vožnje tradicionalnim čamcima uz pripremu i degustaciju lokalne hrane, ili izlet do Golden Bridge – zlatni most koji izgleda kao da ga ruke drže u vazduhu iznad Truong Son planina. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 9: HOI AN – PHU QUOC

Doručak. Transfer do Da Nanga i let za Phu Quoc sa presedanjem. Dolazak na ostrvo u Tajlandskom zalivu, koje se nalazi na samo 12 kolimetara od obale Kambodže. Dolazak u izabrani hotel. Slobodno vreme za odmor. Noćenje. 

DAN 10: PHU QUOC – fakultativni izlet plaža Long Beach i zalazak sunca 

Doručak. Slobodno vreme za odmor na plaži. Mogućnost fakultativnog izleta do plaže Long Beach, a potom uživanje u zalasku sunca na Sanato plaži. Noćenje.

Phu Quoc ostrvo

DAN 11: PHU QUOC – fakultativni izlet vožnja žičarom

Doručak. Fakultativni izlet na vožnju žičarom koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najduža trožičana žičara koja prelazi more, u dužini od skoro 8 kilometara. Imaćemo prilike da iz vazduha vidimo An Thoi arhipelag, a imaćemo prilike i da uživamo u akva parku. Povratak u smeštaj. Noćenje.

DAN 12: PHU QUOC – HO CHI MINH – fakultativni izlet obilazak grada

Doručak. Transfer do aerodroma i let za Ho Ši Min. Dolazak u Ho Ši Min (Ho Chi Minh), nekadašnji Sajgon. Transfer do izabranog smeštaja. Slobodno vreme za fakultativni obilazak grada – Plata Ujedinjenja koja predstavlja simbol stare vlade Sajgona, obilazimo kolonijalna zdanja poput katedrale Notr Dam, Sajgon poštu, zgradu Opere, i lokalni market Ben Thanh. Veče možemo provesti na nekom od nebodera i uživati u pogledu na grad. Noćenje.

Ho Ši Min

DAN 13: HO CHI MINH – fakultativni izlet dolina reke Mekong

Doručak. Fakultativni izlet poseta dolini reke Mekong. Vozimo se tradicionalnim brodovima kriz gustu vegetaciju i šumu manngrove. Sama delta reke Mekong je plodna i u njoj se gaji pirinač, agrumi i tropsko voće. Posećujemo zanatska sela i upoznajemo se sa životom i radom lokalaca u dolini Mekonga. Povratak u smeštaj. Veče rezervisano za zabavu u ulici Bui Vien, vijetnamskoj verziji Khao San Road-a. Noćenje. 

Mekong

DAN 14: HO CHI MINH - DOHA

Rani doručak, transfer prema aerodromu. Let iz Ho Ši Mina (SGN) za Dohu u 08:55h – let QR 975. Sletanje u Dohu u 13:05h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za obilazak Dohe i aktivnosti po želji. Noćenje.

DAN 15: DOHA – BEOGRAD

Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim časovima, obavljanje carinskih formalnosti i ukrcavanje na let iz Dohe za Beograd u 07:20h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 10:55h. Kraj putovanja. 

Cene i uslovi

TERMINI I CENE ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

Termin putovanja:

11.01. - 25.01.2025.

Broj dana / noći:

15 dana / 13 noći

Hoteli:

Hanoi Kingly Hotel 3+* /  Belle Maison Hadana Hoi An 4*  / Novotel Phu Quoc Resort 5* /  Orchids Saigon Hotel 4* / Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

PROMO cena:

1790 €

Regularna cena:

1990 €

Promo cena važi do:

01.09.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

14.02. - 28.02.2025.

Broj dana / noći:

15 dana / 13 noći

Hoteli:

Hanoi Kingly Hotel 3+* /  Belle Maison Hadana Hoi An 4*  / Novotel Phu Quoc Resort 5* /  Orchids Saigon Hotel 4* / Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

PROMO cena:

1790 €

Regularna cena:

1990 €

Promo cena važi do:

01.09.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Hanoi, Ho Ši Min – Beograd
 • Avio kartu ekonomske klase sa svim taksama na relaciji Hanoj – Da Nang
 • Avio kartu ekonomske klase sa svim taksama na relaciji Da Nang – Phu Quoc
 • Avio kartu ekonomske klase sa svim taksama na relaciji Phu Quoc – Ho Ši Min
 • Ručni prtljag 7kg, čekirani 20kg na svim letovima
 • 4 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Hanoi Kingly 3+*
 • 3 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u deluxe dvokrevetnoj sobi u hotelu Belle Maison Hadana Hoi An Hotel 4*
 • 3 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu Novotel Phu Quoc Resort 5*
 • 2 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u deluxe dvokrevetnoj sobi u hotelu Orchids Saigon Hotel 4* za termine
 • 1 noćenje na bazi noćenja sa doručkom u vokrevetnoj sobi u hotelu Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*
 • Transfere na relaciji aerodrom – izabrani hotel – aerodrom u Hanoiju, Hoi Anu, na Phu Quocu,  Ho Ši Minu i u Dohi
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 14 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1624,85 RSD, doplata za Covid-19 +487,46 RSD = ukupno po osobi 2112,31 RSD)
 • Troškove vize za Vijetnam (pozivno pismo se plaća u agenciji 35 USD u dinarskoj protivvrednosti + viza 25 USD na ulasku u zemlju)
 • Troškove fakultativnih izleta
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu 200 eur po osobi, druga rata u iznosu 300 eur plaća se po formiranju grupe, a najkasnije do 60 dana pre putovanja, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA:

Od 15.05.2022. otvorene su sve destinacije u Vijetnamu i ukinuti su svi Covid-19 uslovi za ulazak u Vijetnam, te nisu obavezni samoizolacija i testiranja na Covid-19. 

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put..

VIZA ZA VIJETNAM:

Do 30 dana pred putovanje potrebno je dostaviti skeniranu fotografiju putnika u boji, u .jpg formatu, sa belom pozadinom, bez naočara, dimenzija 4 x 6 cm, fotografija prve strane pasoša putnika u boji, u .jpg formatu. Na osnovu tih dokumenata dobija se pozivno pismo, a sama viza se fizički dobija u pasoš po sletanju u Vijetnam. Pozivno pismo uplaćuje se u iznosu od 35 USD u agenciji do 30 dana pred putovanje, a 25 USD plaća se pri ulasku u zemlju. 

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 21/2024: Vijetnam 2025. Cenovnik br. 1 od 08.05.2024.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

HANOI

Hanoi obilazak grada – 25 € + ulaznice oko 10 € 

Halong Bay –  80 €

Ninh Binh – 70 €

HOI AN

Hoi An obilazak grada –  5 €

Izbor jednog od tri navedena izleta:

A) Vožnja čamcem, tradicionalni ručak – 40 €

B) Mermerne planine (Marble Mountians) – 25 €

C) Golden Bridge – 20 € + ulaznica 35 €

PHU QUOC

Vožnja žičarom – 50 €

HO ŠI MIN

Ho Chi Minh City obilazak grada – 10 €

Ku Či Tuneli i reka Mekong –  70 €

 

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Hanoi Kingly Hotel 3+*

LOKACIJA: Hanoi

SAJT HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, wifi, restoran, terasa, bašta, parking, menjačnica i servis za pranje veša. U hotelu možete iznajmiti motor ili bicikl. 

Kingly Hotel Hanoi vijetnam

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom.

Smeštajne jedinice:

Standard Room: 22 m2, dvokrevetna soba, klima, kupatilo, tuš kabina ili kada, TV, minibar, WIFI, bademantil, papuče, fen, sto, sef, ketler za čaj/kafu, klima.

 

Belle Maison Hadana Hoi An Hotel 4*

LOKACIJA: 538 Cua Dai, Cam Chau, Hoi An
 

Hotel Belle Maison Hadana nalazi se na oko 1 km od Quan Cong hrama, ima recepciju, restoran, bar, baštu, teretanu, bazen na otvorenom, menjačnicu. 

Belle Maison Hadana Hoi An Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Deluks dvokrevetna soba sa balkonom: oko 32 m2, pogled na grad ili dvorište, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, pegla, klima, mini-bar uz doplatu, telefon, TV, ketler, sef, balkon.

 

Novotel Phu Quoc Resort 5*

LOKACIJA: Duong Bao Hamlet Duong To Commune Kien Giang Province, Duong To, Phú Quốc, Vietnam
SAJT HOTELA

Hotel Novotel Phu Quoc Resort nalazi se na oko 300 metara od sopstvene private plaže, ima recepciju, restoran, bazen na otvorenom i zatvorenom, spa centar, bar, baštu, teretanu i privatni deo plaže. 

Novotel Phu Quoc Resort hotel Vijetnam

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Superior room: oko 30 m2, pogled na planinu ili baštu, sa bračnim krevetom, kupatilo sa tušem ili kadom, radni sto, deo za sedenje, WC, fen, pegla, klima, mini-bar uz doplatu, telefon, TV, frižider, ketler, sef, balkon.

 

Orchids Saigon Hotel 4*

LOKACIJA: 192 Pasteur Street, Ward 6, District 3, Ho Chi Minh CIty
SAJT HOTELA

Hotel Orchids Saigon nalazi se u Distriktu 3, a na raspolaganju ima recepciju, restoran, wi-fi, lounge, bar, restoran, teretanu, zatvoreni bazen.  

Orchids Saigon Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Deluks dvokrevetna soba: oko 24 m2, pogled na grad, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, mini-bar uz doplatu, telefon, TV, ketler, sef.

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

LOKACIJA: Jabr Bin Mohammed Street, Doha, Qatar
SAJT HOTELA

Embassy Suites By Hilton hotel se nalazi u starom delu Dohe 800 metara udaljenosti od centra i 2000 metara udaljenosti od nacionalnog muzeja. Ima recepciju, otvoreni bazen, restoran, bar lob, spa i wellness centar. 

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje. 

Smeštajne jedinice: 45

King studio: oko 36 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, radni sto, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon.