Kipar Letovanje 2024

Cena od 720 eur / po osobi

Individualni polasci na Kipar svakog dana.

Kreiramo individualne aranžmane za letovanje na Kipru prema Vašim zahtevima.

Više o Kipru

Kipar je relativno malo ostrvo u Sredozemnom moru. Prema legendi, Kipar je rodno mesto Afrodite, grčke boginje ljubavi, koja se uzdigla iz dubokih, plavih voda. Poznati pesnik Leonidas Malenis, opisao je ovo ostrvo kao „zlatno-zeleni list bačen u more“, čime je želeo da opiše plodna poljoprivredna prostranstva, peščane plaže i visoke planine koje čine očaravajući pejzaž Kipra. Ukoliko se odlučite za posetu ovog ostrva, zaljubićete se u njegov mediteranski šarm i uveriti se zašto je upravo ovo mesto jedno od najposećenijih turističkih destinacija.

Kipar najlepše plaže

Kipar je, uprkos tome što je grčko ostrvo, bio kolonija Britanaca od 1925. godine, ali je svoju nezavisnost stekao 1960. godine. Nekoliko godina kasnije, turska vojska je izvršila invaziju na Kipar i povratila severni deo ostrva, čime je izvukla granicu koja preseca ostrvo na pola. Ta granica poznata je pod nazivom „zelena linija“, a Nikozija je najbliži grad na južnoj strani i predstavlja jedan od poslednjih preostalih gradova na svetu koji je podeljen na dva dela. Nikozija ima fantastične primere arhitekture, od muslimanskih džamija do gotičkih crkava.

Koje mesto izabrati za letovanje  i šta obići na Kipru?

Najpoznatija mesta na Kipru su Larnaka i Limasol koje nude prelepe plaže i tirkizno more, dok planine Trodos nude čak i skijaške i pešačke aktivnosti, kao i šumske pejzaže i duboke klisure. U Aja Napi postoji veliki izbor klubova, kafića i restorana, poznata je po odličnom noćnom životu, te je idealna destinacija za mlade putnike. Takodje, poluostrvo Akamas nudi zapanjujuće, udaljene divlje plaže.

Kipar crkva na obali mora

Na Kipru ćete imati prilike da upoznate lokalno stanovništo. Oni su opušteni i gostoljubivi,  a najčešće ćete ih sresti ispred kuća ili u lokalnim kafanama kako ispijaju crnu, gorku, kiparsku kafu  i posmatraju kako turisti prolaze. Kipar je odlično mesto za posetu srednjevekovnih, uspavanih sela gde ćete videti tradiciju lokalnog stanovništa, a moći ćete i da isprobate neki od odličnih specijaliteta domaće kuhinje. Neka od jela morate da probate, a naša preporuka je svakako da počnete od meze koja uključuju desetine malih jela, uključujući sveže meso sa roštilja, razne umake, hleb i povrće. Jagnjetina je veoma popularno jelo na Kipru, te su domaćini spremanje ove vrste mesa doveli do savršenstva. 

Pored beskrajno lepih i netaknutih plaža, gradovi i sela su veoma šarmantni i autentični. Preporučujemo posetu gravnom gradu Lefkosiju kao i manjih mesta Girna ili Gazimagus

Kipar, skrivene plaže na obali mora.

Iako je Kipar podeljen na dva dela, sever je kasnije postao republika koju je priznala samo Turska. Severni Kipar se smatra bezbednijim za putovanje i može se pohvatiliti veoma niskom stopom kriminala. Ovo ga čini odličnom destinacijom koja nudi kulturnu fuziju podstaknutu kombinacijom svojih korena, istorije kiparskih Grka kao i uticaja muslimanskih Turaka. Kipar uživa više od 300 sunčanih dana u toku godine, te možete da posetite ovo ostrvo bilo kada, i ako je zvanična turistička sezona u toku leta. 

Transport na ostrvu Kipar

Kako je mnoštvo izbora za obilazak na Kipru, kao najzgodniji vid transfera preporučujemo rent a car, ukoliko Vam vožnja levom stranom ne predstavlja problem. Ako pak niste vozač, možete da koristite gradski prevoz prema povoljnim cenama ili taksi, koji takodje nije skup. Kipar je generalno povoljna destinacija. Obrok od tri jela, uključujuči i vino, košta oko 20 eur po osobi. Lokalna valuta je turska lira koju možete podići na bankomatu, ili razmeniti novac u nekoj od menjačnica. Takodje, euri i dolari se koriste na Kipru, ali po nepovoljnijem kursu.

Aiya Napa popularno letovalište na Kipru. Jedna od najlepših plaža slikana odozgo.

Plaže na Kipru

Kipar se može pohvaliti nekim od najboljih i najčistijih plaža u Evropi. Najprometnije i najpristupačnije plaže su Sunrise Beach i Fig Tree Beach u Protarasu, zatim Nissi Beach i Makronissos Beach u Aja Napi ili Mackenzie Beach u Larnaci. Ukoliko tražite neke mirnije plaže, gde nema velikih gužvi posetite Governor`a Beach u Limasolu, Latchi Beach u Polisu ili Serena Bay u Protarasu.

Plaže na Kipru

Aranžmani za letovanje na Kipru

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD-KIPAR

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Kipar (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: KIPAR (IZABRANI SMEŠTAJ)

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

POSLEDNJI DAN: KIPAR-BEOGRAD

Napuštanje smeštaja. Let sa aerodroma na Kipru za Beograd (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Od maja do novembra
Datum povratka:Od maja do novembra
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Polasci svakog dana u periodu 01.05.2023. - 31.10.2023.

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni

Čekirani

 

Air Serbia

Direktan let

7 kg

x

220 €

Air Serbia

Direktan let

x

7 kg

23 kg

260 €

Austran Airlines

Beč

7 kg

x

240 €

Austran Airlines

Beč

x

7 kg

23 kg

270 €

SMEŠTAJ:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

Polasci svakog dana u periodu 01.05.2023. - 31.10.2023.

Hoteli 2*:

Lokacija hotela

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Petrosana 2+*

Aja Napa

278 €

x

Best Western Plus Larco Hotel 2+*

Larnaka

442 €

545 €

Livadhiotis City Hotel 2+*

Larnaka

378 €

497 €

Hoteli 3*:

Lokacija hotela

Noćenje sa doručkom 

Polupansion

Stamatia Hotel 3*

Aja Napa

325 €

404 €

Nicholas Color Hotel 3*

Aja Napa

345 €

371 €

Nissi Park 3*

Aja Napa

322 €

466 €

Corfu 3*

Aja Napa

289 €

385 €

Les Palmiers Beach Hotel 3* 

Larnaka

522 €

x

Harmony Bay Hotel 3*

Limasol

362 €

482 €

Hoteli 4*:

Lokacija hotela 

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Limanaki Beach Hotel 4*

Aja Napa

322 €

481 €

Napa Plaza 4*

Aja Napa

345 €

506 €

Sun Hall Hotel 4*

Larnaka

529 €

686 €

Radisson Beach Resort Larnaca 4+*

Larnaka

645 €

832 €

Quality Lodge, BW Premier Collection 4*

Larnaka

703 €

912 €

The Ciao Stelio Deluxe Hotel 4+*

Larnaka

635 €

996 €

Poseidonia Beach Hotel 4*

Limasol

487 €

639 €

Mediterranean Beach 4*

Limasol

625 €

811 €

Hoteli 5*:

Lokacija hotela

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Amarande Hotel 5*

Aja Napa

528 €

691 €

Nissiblu Beach Resort 5*

Aja Napa

547 €

763 €

Alion Beach Hotel 5*

Aja Napa

648 €

906 €

Four Seasons Hotel 5*

Limasol

1261 €

1622 €

The Royal Apollonia Beach Hotel 5*

Limasol

828 €

963 €

GrandResort Limassol 5*

Limasol

524 €

799 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta  EUR + smeštaj 7 noćenja – hotel 3*, noćenje sa doručkom  EUR = ukupna cena aranžmana po putniku:  EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

 220 EURCorfu 3* 3*, noćenje sa doručkom

289 €

509 €

 220 EURPoseidonia Beach Hotel 4*, noćenje sa doručkom

487 €

707 €

 220 EURAlion Beach Hotel 5*, noćenje sa doručkom

648 €

868 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Kipar – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg, i/ili čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 8 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1080,19 RSD, doplata za Covid-19 +540,08 RSD = ukupno po osobi 1620,27 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA:

Od 1. juna 2022. godine ukidaju se sve restriktivne mere ulaska na teritoriju R. Kipar. Svi putnici koju putuju u R. Kipar, nezavisno od zemlje iz koje dolaze, neće biti u obavezi da prezentuju validan sertifikat o vakcinaciji ili oporavku od virusa korona, niti negativan PCR/ Rapid test. Upotreba zaštitne maske se preporučuje kao zaštitna mera na mestima gde ima mnogo ljudi, uključujući aerodrome i javni prevoz. 

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY DOO putnička agencija, licenca broj OTP 229/2021, KATEGORIJA A.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Petrosana 2+*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 10 min pešice od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, restoran, bazen i snack bar. 

Petrosana 2+* Hotel Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala i odbojka.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna i sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice: 

Studios: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, čajna kuhinja, fen, telefon, sef, TV, klima i balkon. 

Apartments: Dnevna soba, spavaća soba, čajna kuhinja, fen, telefon, sef, TV, klima i balkon. 

 

Stamatia Hotel 3*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 100 m od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, restoran, taverna, kafić, WIFI, bazen, terasa za sunčanje, snack bar.

Stamatia Hotel 3* Aja Napa Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Tenis, stoni tenis, odbojka, fitnes sala i pikado. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, bilijar, sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, telefon, TV, radio, sef, frižider, klima i balkon.

 

Nicholas Color Hotel 3*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 300 m od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, restoran, buffet restoran, bar na bazenu, menjačnica, terasa za sunčanje, bazen, parking. 

Nicholas Color Hotel 3* Aja Napa Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, stoni tenis, pikado, sauna.

Smeštajne jedinice: 

Double Room Superior: 24 m2, tuš kabina ili kada, TV, fen, mini frižider, TV, sto , telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, pomoćni ležaj.

 

Nissi Park 3*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 200 m od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, sef, menjačnica, WIFI, bašta, igralište za decu, parking, room servis, servis za pranje veša, iznajmljivanje bicikala.

Nissi Park 3* Hotel Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Odbojka na pesku, košarka, streljaštvo, sportovi na vodi, ronjenje, teretana, stoni tenis, bilijar, pikado, aerobik.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, pomoćni ležaj, minibar, sef, mini frižider, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, WIFI, kupatilo, kada ili tuš kabina, fen.

 

Corfu 3*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na 400 m od plaže. U hotelu je recepcija, sef, lift, bašta, terasa za sunčanje, WIFI, parking, restoran, kafić i bazen. 

Corfu 3* Hotel Ayia Napa Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana i tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, balkon ili terasa, bračni krevet, telefon, TV, radio, WIFI, kupatilo, tuš kabina, klima, grejanje, room servis.

Double Room Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, balkon ili terasa, bračni krevet, telefon, TV, radio, WIFI, kupatilo, tuš kabina, klima, grejanje, room servis.

 

Limanaki Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj obali, udaljen je od plaže 50m. U hotelu se nalazi lobi, recepcija,   WIFI, dva restorana, kafić, bar, bar na bazenu, servis za pranje veša, bazen, parking.

Limanaki Beach Hotel 4* Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikla, sauna.

Smeštajne jedinice: 

Double Room Superior Pool Side: 23 m2, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, mini frižider, TV, telefon, terasa ili balkon, WIFI, sef, klima, grejanje.

Double Superior Sea View: 23 m2, pogled na more, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, mini frižider, TV, telefon, terasa ili balkon, WIFI, sef, klima, grejanje.

Junior Suite: 27 m2, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, mini frižider, TV, telefon, terasa ili balkon, WIFI, sef, klima, grejanje.

Junior Suite Sea View: 27 m2, pogled na more, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, mini frižider, TV, telefon, terasa ili balkon, WIFI, sef, klima, grejanje.

 

Napa Plaza 4*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je za odrasle, udaljen je od plaže 600 m. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, četiri restorana, nekoliko barova i kafića, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, terasa za sunčanje, bazen, parking.

Napa Plaza 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala, stoni tenis, joga.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Superior Double Land View: 22 m2, kupatilo, fen, aparat za kafu, TV, sto, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, minibar, klima.

Double Room Deluxe Land Side: 25 m2, kupatilo, fen, aparat za kafu, TV, sto, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, minibar, klima.

 

Amarande Hotel 5*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je za odrasle, udaljen je od plaže 150 m. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, restoran, dva bara, kafić, suvenirnica, terasa za sunčanje, bazen.

Amarande Hotel 5* Kipar

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, iznajmljivanje bicikla, fitnes sala, tenis, stoni tenis, sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, TV, telefon, balkon ili terasa, pogled na dvorište, sef, minibar, klima.

Family Room: Dvokrevetna soba, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, TV, telefon, balkon ili terasa, delimičan pogled na more, sef, minibar, klima.

Family Room Superior: Luksuzna soba, dve spavaće sobe, bademantil, kada ili tuš kabina, fen, aparat za kafu, TV, telefon, terasa sa jacuzzy-jem, delimičan pogled na more, sef, minibar, klima.

 

Nissiblu Beach Resort 5*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, lift, WIFI, tri restorana, četiri bara, kafić, menjačnica, frizerski salon, market, suvenirnica, bazen, parking.

Nissiblu Beach Resort 5*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala, tenis, stoni tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikla, spa centar, jacuzzy, tursko kupatilo, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Superior Side Sea View: 25 m2, delimični pogled na more, bademantil, fen, aparart za kafu, mini frižider, TV, papuče, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima, room servis.

Double Room Deluxe Sea View: 25 m2, pogled na more, bademantil, fen, aparart za kafu, mini frižider, TV, papuče, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima, room servis.

Family Room Superior Sea View: 37 m2, pogled na more, dve spavaće sobe, bademantil, fen, aparart za kafu, mini frižider, TV, papuče, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima, room servis.

 

Alion Beach Hotel 5*

LOKACIJA: Aja Napa, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U hotelu je lobi, recepcija, sef, menjačnica, WIFI, suvenirnica, market, bašta, igralište za decu, parking, garaža, room servis, servis za pranje veša, frizerski salon, restoran, kafići i barovi.

Alion Beach Hotel 5*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi, tenis, boćanje, iznajmljivanje bicikla, jahanje, teretana, stoni tenis, joga, aerobik, bijilar.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, grejanje, balkon ili terasa, sef, minibar, aparat za kafu, WIFI, papuče, bademantil, tuš kabina ili kada, fen.

 

Best Western Plus Larco Hotel 2+*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od plaže 300 m. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, resotran, kafić, menjačnica, servis za pranje veša, bazen, terasa za sunčanje.

Best Western Plus Larco Hotel 2+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness centar, sauna, kozmetički tretmani, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 18 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, aparat za kafu, TV, sto, telefon, balkon, WIFI, sef, klima.

Double Room Superior: 25 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, aparat za kafu, TV, sto, telefon, balkon, WIFI, sef, klima.

Suite: 30 m2, apartman, tuš kabina ili kada, aparat za kafu, TV, sto, telefon, balkon, WIFI, sef, klima.

 

Livadhiotis City Hotel 2+*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 100 m od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, sef, WIFI, bašta, terasa, parking, servis za pranje veša.

Livadhiotis City Hotel 2+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, bračni krevet ili dva razdvojena kreveta, sef, minibar, frižider, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, radio, WIFI, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen.

 

Sun Hall Hotel 4*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, restora, bar, kafić, bazen.

Sun Hall Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, toalet, fen, TV, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima.

 

Les Palmiers Beach Hotel 3*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u centru Larnake, nedaleko od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, restoran, bar, kafić, menjačnica, servis za pranje veša. 

Les Palmiers Beach Hotel 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi, skijanje na vodi, kanu, pedalina.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, TV, klima, grejanje, sef, tuš kabina, telefon, radio, balkon.

 

Radisson Beach Resort Larnaca 4+*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U hotelu je lobi, recepcija, menjačnica, WIFI, kiosk, parking, garaža, servis za pranje veša, frizerski salon, terasa za sunčanje, jacuzzy, restorani, kafići i barovi.

Radisson Beach Resort Larnaca 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, sportovi na vodi, teretana, stoni tenis, aerobik, wellness centar, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, minibar, sto, sef, frižider, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, radio, kupatilo, kada ili tuš kabina, sto za šminkanje, fen.

 

Quality Lodge, BW Premier Collection 4*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi nedaleko od plaže. U hotelu je lobi, recepcija, lift, bašta, terasa za sunčanje, WIFI, parking, restoran i kafić.

Quality Lodge, BW Premier Collection 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Teretana.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, WIFI, kupatilo, tuš kabina ili kada.

 

The Ciao Stelio Deluxe Hotel 4+*

LOKACIJA: Larnaka, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, WIFI, resotran, bar, menjačnica, servis za pranje veša, parking.

The Ciao Stelio Deluxe Hotel 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala, sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice: 

Double Room Land Side: 16-24 m2, tuš kabina ili kada, bademantil, TV, fen, aparat za kafu, papuče, telefon, WIFI, sef, minibar, klima.

Double Superior Sea View: 26 m2, pogled na more, tuš kabina ili kada, bademantil, TV, fen, aparat za kafu, papuče, telefon, WIFI, sef, minibar, klima.

 

Poseidonia Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, lift, bašta, terasa za sunčanje, jacuzzy, WIFI, bazen.

Poseidonia Beach Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Aerobik, tenis, sauna, masaže.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Katamaran, kanu, pedalina, teretana, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, balkon, sef, mini frižider, telefon, TV, WIFI, fen, klima, grejanje, tuš kabina ili kada.

 

Mediterranean Beach 4*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, restoran, kafić, WIFI, bazen, terasa za sunčanje.

Mediterranean Beach 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness, masaže, ronjenje. 

Smeštajne jedinice: 

Deluxe Double Room: Dvokrevetna soba, WIFI, TV, minibar, aparat za kafu, sef, fen, pogled na baštu, minibar, balkon ili terasa.

Deluxe Double Room Sea View: Dvokrevetna soba, WIFI, TV, minibar, aparat za kafu, sef, fen, pogled na more, minibar, balkon ili terasa.

Family Room: Apartman, dva ekstra kreveta, WIFI, TV, minibar, aparat za kafu, sef, fen, pogled na baštu, minibar, balkon ili terasa.

 

Four Seasons Hotel 5*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, restoran, kafić, bazen, WIFI, bar na bazenu.

Four Seasons Hotel 5*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis i aerobik.

Smeštajne jedinice: 

Superior Family Room Sea View: Balkon ili terasa, bademantil, fen, sofa, bračni krevet, sef, tuš kabina, papuče, pogled na more, aparat za kafu, TV, kupatilo, WIFI.

Studio Garden View: Dvokrevetna soba, pogled na baštu, jacuzzy, bademantil, fen, bračni krevet, sef, tuš kabina, papuče, pogled na more, aparat za kafu, TV, kupatilo, WIFI.

Superior Twin Room: Dvokrevetna soba, pogled na baštu, bademantil, fen, bračni krevet, sef, tuš kabina, papuče, pogled na more, aparat za kafu, TV, kupatilo, WIFI.

 

Harmony Bay Hotel 3*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U hotelu je lobi, recepcija, sef, bašta, terasa za sunčanje, WIFI, parking, restoran, kafić, bazen.

Harmony Bay Hotel 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, sportovi na vodi, aerobik, iznajmljivanje bicikla, 

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, grejanje, balkon ili terasa, bračni krevet, sofa, sef, minibar, frižider, pegla i daska za peglanje, telefon, TV, radio, WIFI, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen.

 

The Royal Apollonia Beach Hotel 5*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U njemu je recepcija, lobi, sef, tri restorana, dva kafića, bar, butik, suvenirnica, bazen, terasa za sunčanje, parking.

The Royal Apollonia Beach Hotel 5*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala, tursko kupatilo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi, tenis, spa i wellness, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Superior Double Room: 26 m2, balkon, WIFI, sef, klima, kupatilo, tuš kabina ili kada.

Superior Double Room Sea View: 26 m2, pogled na more, balkon, WIFI, sef, klima, kupatilo, tuš kabina ili kada.

Junior Suite: 39 m2, balkon, WIFI, sef, klima, kupatilo, tuš kabina ili kada.

 

Grand Resort Limassol 5*

LOKACIJA: Limasol, Kipar
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži. U njemu je lobi, recepcija, lift, bašta, terasa za sunčanje, bazen, jacuzzy, suvenirnica, mini market, butik, frizerski salon, WIFI, servis za pranje veša, parking, restorani i kafići.

Grand Resort Limassol 5*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i  polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana i tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, masaže, sportovi na vodi, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Double Room Sea View: 28 m2 , dvokrevetna soba, pogled na more, kupatilo, klima, sef, sto, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu, telefon, WIFI, TV, room servis, bademantil, papuče, fen, balkon ili terasa.

Family Room Garden View: 28 m2, pogled na baštu, kupatilo, klima, sef, sto, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu, telefon, WIFI, TV, room servis, bademantil, papuče, fen, balkon ili terasa.