Jordan

Cena od 1.190 eur 990 eur / po osobi

GRUPNI POLASCI PO PROMOTIVNIM CENAMA BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

LET IZ BEOGRADA

U CENU UKLJUČENO NOĆENJE U PUSTINJI VADI RUM

13.06.2023.-21.06.2023. (7 noćenja / 9 dana) - nedostupno

19.09.2023.-27.09.2023. (7 noćenja / 9 dana) - nedostupno

26.09.2023.-04.10.2023. (7 noćenja / 9 dana) - nedostupno

Vodimo Vas na putovanje u Jordan. Pridužite se našoj grupi u istraživanju ove fenomenalne zemlje. Obilazimo glavne turističke destinacije - Aman i Akabu, drevnu Petru koja predstavlja jedno od sedam svetskih čuda, planinu Nebo, kupaćemo se u Mrtvom moru, spavaćemo i brojati zvezde u pustinji Vadi Rum, posećujemo selo Beduina i uživaćemo u hrani i piću jedne od najlepših zemalja Bliskog istoka.

 

Aman Jordan

 

Više o Jordanu

Jordan je relativno mala zemlja, po površini i veličini veoma je slična Srbiji. Njen zvanični naziv je Hašemitska Kraljevina Jordan. Glavni grad i najveća urbana sredina u Jordanu je Aman, koji je ujedno i ekonomsko, političko i kulturno središte zemlje. Jordan  je poznat po Petri, koja je jedno od Sedam svetskih čuda novog sveta, ali i Mrtvom moru, pustinji Vadi Rum, „Pompeji istoka“ odnosno gradu Džeraš ili Gerasa, planini Nebo sa Mojsijevim štapom u obliku zmije i primorskom gradu Akaba. Da je Jordan putovanje iz snova, uverio se svako ko je proveo bar nekoliko dana u ovoj neverovatnoj zemlji. 

 

Aman stari deo grada koji obilazimo na puotvanju u Jordan

 

Šta obilazimo na ovom putovanju u Jordan?

Petra je najveća turistička atrakcija koju posećujemo na ovom putovanju i nikako je ne smete propustiti. Za obilazak ovog ogromnog kompleksa površine 264 kvadratnih kilometara, obezbedili smo usluge lokalnih tursitičkih vodiča. Za glavnu rutu koju ćemo proći, biće potrebno 2-3 sata. Duž nje ćemo videti Sik, Riznicu, Kraljevsku grobnicu, Ulicu kolonada i Devojačku palatu. 

Planina Nebo je mesto na kome je prema Starom zavetu, Bog  Mojsiju rekao da se popne upravo na ovu planinu kako bi ugledao „obećanu zemlju“ (Palestinu), pre nego što se preseli u „carstvo božije“. Legenda kaže da je Mojsije upravo ovde i sahranjen. Veruje se da je ovaj svet napustio na mestu gde se danas nalazi njegov štap u obliku zmije. Planina je visoka oko 800 metara i odatle se pruža pogled na Jordansku dolinu sve do Mrtvog mora.

 

Mrtvo More u Jordanu. Putovanje u Jordan

 

Noćenje u pustinji Vadi Rum učiniće da putovanje u Jordan bude vaše putovanje iz snova. Jahanje kamila, šatori pod vedrim nebom, ples oko vatre, tradicionalna hrana i nestvarni izlazak sunca, podsetiće vas na scenografiju iz filma “Lorens od Arabije.

Kupanje u Mrtvom moru je doživljaj koji se pamti ceo život. Mrtvo more je zapravo jezero sa slanom vodom, odnosno najslanije jezero na svetu. Salanitet Mrtvog mora je oko 9 puta veći od prosečne morske vode tako da nije moguće da potonete. Znate sigurno one fotografije kada neko čita novine dok pluta na površini ovog jezera? Ukoliko želite i vi jednu takvu, nemojte propustiti ovu našu avanturu. 

 

Turisticki Vodic Petar Sretenovic čita knjigu u mrtvom moru bez mogucnosti da potone. Kupanje u mrtvom moru je najveca atrakcija na putovanju u Jordan

 

Aranžmani za Jordan

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs  ili telefona: +381 11 2120301.

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – ATINA -AMAN

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Večernji let iz Beograda (BEG) u 19:55h, dolazak u Atinu (ATH) u 22:30h. Let za Aman (AMM) u 23:55h, dolazak na međunarodni aerodrom u Amanu (AMM) u 02:00h po lokalnom vremenu. Transfer i dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe, noćenje.

DAN 2: AMAN – MABADA – PLANINA NEBO -MRTVO MORE - PETRA

Doručak. Napuštanje soba. Krećemo u obilazak Madabe, koja je 20-ak min udaljena od Amana. U Madabi je glavna atrakcija mozaična mapa na kojoj je prikazan Bliski istok sa Svetom zemljom i Jerusalimom. Posećujemo i grčku pravoslavnu crkvu Sveti Đorđe,  nakon čega obilazimo i planinu Nebo. Planina Nebo je udaljena oko 10 km od Madabe, a predstavlja mesto do koga je Mojsije došao nakon 40 godina lutanja. Nakon obilaska, nastavljamo put ka Mrtvom moru, gde imamo slobodno vreme za kupanje i opuštanje. Transfer do Petre, smeštanje u hotel. Noćenje.

DAN 3: PETRA

Doručak. Dan rezervisan za obilazak misterioznog grada isklesanog u kamenu. Antički grad Petra je poznat i po tome što se pojavljuje u filmu „Indijana Džons i poslednji krstaški rat“. Ceo grad predstavlja neku vrstu umetničkog dela, gde svetlost obasjava površinu kamena u više različitih boja. Petra nam govori o davno izgubljenoj civilizaciji Nabateana, koji su bili nomadski narod, a kraljevstvo im je nicalo baš na ovim liticama. Petra je ranije nosila naziv Rakmu, a vremenom je postala najugledniji grad koji je povezivao sve važne puteve karavana izmedju Arapskog mora i Mediterana, kao i puteve iz Egipta do Sirije, pa čak i izvan tih granica, sve do Grčke. Petra je otkrivena 1812. godine, i od tada nije prestala da nas očarava sa svojim tajanstvenim prizorima. Arheolozi su do sada istražili skoro polovinu cele iskopine, ali u dubini peska se kriju nove tajne koje čekaju da ugledaju svetlost dana. Petra je definitivno najpopularnija turistička atrakcija Jordana koja je ujedno i pod zaštitom UNESCO-ve liste svetske baštine. Transfer do hotela. Noćenje.

DAN 4: PETRA – WADI RUM

Doručak. Napuštanje soba. Transfer do Wadi Rum pustinje, koja neodoljivo podseća na prizore sa Meseca - ogromne stene i kamenje su zabodeni u nepregledna peščana prostranstva. Imaćemo priliku da se vozimo džipovima kroz pustinju oko dva cela sata, i za to vreme ćemo uspeti da istražimo razna mesta sa spektakularnim pogledima koji će vas ostaviti bez daha. Nakon toga pravimo pauzu sa Beduinima, pijemo čaj i odmaramo se od napornog dana. Transfer do kampa u wadi Rum-u. Večera. Noćenje u kampu.

DAN 5: WADI RUM - AKABA

Doručak. Transfer do Akabe. Obilazimo grad na obali Crvenog mora koji je ujedno i najveći grad u ovom delu Jordana. Slobodno vreme koje možemo iskoristiti za opuštanje, vodene sportove, kupanje i uživanje. Akabu odlikuje sunčano i toplo vreme, prepuna je palmi i poseduje kristalno čisto more. Transfer do smeštaja. Noćenje.

DAN 6: AKABA - AMAN

Doručak. Napuštanje soba i transfer do Amana. Slobodno vreme za aktivnosti po želji. Noćenje.

DAN 7: AMAN – SLOBODAN DAN

Doručak. Slobodno vreme u Amanu. Dan možete iskoristiti za razgledanje i obilazak grada i kupovinu suvenira. Noćenje.

DAN 8: AMAN – ATINA - BEOGRAD

Napuštanje soba u ranim jutarnjim časovima. Transfer do međunarodnog aerodroma u Amanu. Čekiranje i predaja prtljaga za let iz Amana (AMM) u 04:15. Sletanje u Atinu(ATH) u 06:35h po lokalnom vremenu. Presedanje i let za Beograd (BEG) u 18:30h. Dolazak u Beograd u 19:10. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA I CENA ARANŽMANA:

Prikazana je cena po osobi u EUR.

 

Termin putovanja:

13.06- 21.06.2023.

Broj dana / noći:

9 dana / 7 noći

Hotel:

Arena Space Aman Hotel 4*

City Tower Aqaba Hotel 4*

Mazayen Rum Camp – Wadi Rum

Venus Hotel Wadi Musa (Petra) 3*

PROMO cena:

990 €

Regularna cena:

1190 €

Promo cena važi do:

13.04.2023.

 

 

Termin putovanja:

19.09- 27.09.2023.

Broj dana / noći:

9 dana / 7 noći

Hotel:

Arena Space Aman Hotel 4*

City Tower Aqaba Hotel 4*

Mazayen Rum Camp – Wadi Rum

Venus Hotel Wadi Musa (Petra) 3*

PROMO cena:

990 €

Regularna cena:

1190 €

Promo cena važi do:

19.07.2023.

 

 

Termin putovanja:

26.09- 04.10.2023.

Broj dana / noći:

9 dana / 7 noći

Hotel:

Arena Space Aman Hotel 4*

City Tower Aqaba Hotel 4*

Mazayen Rum Camp – Wadi Rum

Venus Hotel Wadi Musa (Petra) 3*

PROMO cena:

990 €

Regularna cena:

1190 €

Promo cena važi do:

26.07.2023.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd –  Aman – Beograd
 • Ručni prtljag 8kg, čekirani 23kg
 • 3 noćenja sa doručkom u Amanu, u dvokrevetnoj sobi u hotelu Arena Space Aman 4*
 • 1 noćenje sa doručkom u Wadi Musa (Petra), u dvokrevetnoj sobi u hotelu Vensu Petra 3*
 • 1 noćenje na bazi polupansiona u pustinji Wadi Rum u „Martian Tent“  sobama Mazayen Rum Camp-a
 • 1 noćenje sa doručkom u Akabi, u dvokrevetnoj sobi u hotelu City Tower 4*
 • Obilazak i razgledanje Amana
 • Obilazak Madabe, planine Nebo i Mrtvog mora
 • Transfer minibusom na relacijama navedenim u planu i programu putovanja
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja, kao i usluge lokalnog turističkog vodiča na Engleskom jeziku
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 8 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 €, sa doplatom za Covid-19 iznosi 1357 RSD)
 • Ulaznice za Petru & Wadi Rum
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu 200 eur po osobi, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana. Moguće je odloženo plaćanje karticama Banca Intesa do 6 mesečnih rata.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA U JORDAN:

Državljani Srbije mogu, bez posebnih ograničenja da uđu u Jordan. Nije neophodno da putnici budu imunizovani ili da poseduju negativan PCR test.

VIZA ZA JORDAN:

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije dobijaju vizu na aerodromu u Amanu. Za sva organizovana putovanja u turističkim grupama viza je besplatna.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 15: Jordan od 20.05.2022. Cenovnik br. 1 od 20.05.2022.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera. 

 • Aqaba Crouise – 65 USD
 • Jerash – 60 USD
 • Aman City Tour – 50 USD
 • Jahanje Kammila u pustinji Wadi Rum 1 sat/25 USD
 • Jeep safari 35 USD

GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2000,00  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 30000,00 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište.

Broj bankarske garancije  62/21 od 02.12.2021. Banka Expobank a.d. Beograd, Dalmatinska 22, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0106/2020 od 16.11.2021. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.

Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u periodu koji ne može biti duži od šest meseci , računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju  bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko Primaoca bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. 

(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Arena Space Aman Hotel 4*

LOKACIJA: Gardens Area, 11194 Amman-Jordan
SAJT HOTELA

Hotel se nalazi u širem centru Amana , udaljen 900 metara od Aman Mall šoping centra. Ima recepciju koja radi 24h i restoran. U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, kafići i barovi. 

Hotel poseduje dva bazena (otvoreni i zatvoreni), wellnes centar, lobi bar, resotran, fitnes centar i menjačnicu. Gostima je na raspolaganju bežični internet.

Arena Space Aman Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Standard Double Room: oko 26 m2, sa bračnim ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem, WC, klima, sef, sto, TV, telefon. 

 

City Tower Aqaba Hotel 4*

LOKACIJA: King Hussain St. opposite Aqaba Castle, Aqaba, Jordan
SAJT HOTELA

Hotel se nalazi u na 200 metara od Al-Ghandour plaže. Ima recepciju koja radi 24h, restoran i lobi bar za goste hotela. Gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen, turistički centar kao i besplatan bežični internet u svim prostorijama hotela.

City Tower Aqaba Hotel 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. 

Double Room: oko 25 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem, WC, klima, fen, mini-bar uz doplatu, pegla, TV.  

 

Mazayen Rum Camp – Wadi Rum

LOKACIJA: al-deisi, Jordan - Wadi Rum
SAJT HOTELA

Kamp se nalazi u Wadi Rum pustinjom. Moderno je opremljen i poseduje restoran koji se nalazi u sklopu kampa, gostima je su na raspolaganju klimatizovane sobe i WIFI lošijeg kvaliteta u javnim prostorima kampa.

Mazayen Rum Camp – Wadi Rum

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa uključenin polupansionom (doručak i večera) 

Martian Tent Room: oko 20 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem, WC, klima.

 

Venus Hotel Wadi Musa 3*

LOKACIJA: Wadi Musa, Jordan

Venus Hotel, nalazi se 400 metara od ulaza u kompleks Petra. Hotel poseduje recepciju, restoran, lobi i besplatan bežični internet.

Venus Hotel Wadi Musa 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Standard Room: oko 20 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem, WC, klima,  TV.