Villa Park Sun Island Resort & Spa 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Villa Park Sun Island Resort & Spa 4* Maldivi

Rizort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo, koje je dugo 1,6 km i široko 440 metara. Ovaj hotel pogodan je i za odmor i za one koji žele aktivnosti. Hotel sadrži recepciju, spa, butik, suvenirnicu, juvelirnicu, bazen, dečiji bazen, 1 restoran na bazi švedskog stola i 4 a la carte restorana, 6 barova. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, voda za vreme obroka, kao i flaša vode dnevno u sobi. Kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, voda za vreme obroka, kao i flaša vode dnevno u sobi. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 10-01h), užina 16-18h (kafa, čaj, peciva), flaša vode dnevno u sobi, piće u minibaru, tenis, skvoš, badminton, bilijar, pikado, jedna ekskurzija za noćno pecanje.

Besplatne usluge/aktivnosti: sauna, đakuzi, odbojka, košarka, skvoš, stoni tenis, bilijar, pikado, kanu, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). Za one koji proslavljaju rođendan tokom boravka u rizortu, dobijaju flašu vina i tortu od hotela (naglasiti prilikom bukinga).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, mini golf, skijanje na vodi, pecanje, džet-ski, snorkling, SUP, pecanje, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 462

Standard Beach Bungalow: 31-35 m2, u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, u prvom redu do plaže, jednostavno uređen, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Superior Beach Bungalow: 51-60 m2, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, u prvom redu do plaže, kupatilo, kada, tuš na otvorenom, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Water Bungalow: 71-80 m2, na stubovima iznad vode, direktan pristup vodi, pogled na more, kupatilo, kada, tuš, bide, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa.

Sunset Villa: 41-45 m2, na strani gde zalazi sunce, kupatilo, kada, tuš na otvorenom, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.

Sun Villa: 46-50 m2, u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, jednostavno uređen, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, aparat za kafu/čaj, terasa.