SAii Lagoon Maldives - Curio Collection by Hilton 4+* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

SAii Lagoon Maldives - Curio Collection by Hilton 4+* Maldivi

Ovaj hotel deo je integrisanog rizorta “Crossroads Maldives” koji se prostire na tri ostrva, sa dva rizorta i marinom sa restoranima i radnjama. Rizort je stilizovan u tradicionalnom maldivskom stilu sa modernim detaljima. Ima recepciju, lobi, wi-fi, butik, jedan restoran na bazi švedskog stola, dva a la carte restorana u kojima se služi azijska i mediteranska kuhinja, sa grill i morskim specijalitetima, kafe, klub za decu, klub za tinejdžere, bar na bazenu, bazen. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola i večera – meni sa tri jela, kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera meni sa tri jela. Kod usluge All Inclusive uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera meni sa tri jela, piće.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, joga, kajak, pedalina, snorkling.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.

Za mladence (medeni mesec) - dobijaju bocu vina (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Smeštajne jedinice: 198

Sky Room: 41-45 m2, u zgradi sa 12 rezidencijalnih jedinica, na spratu, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljen balkon.

Beach Villa: 51-60 m2, na plaži, kupatilo, tuš, WC, spoljašnja kada, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Overwater Villa: 81-90 m2, bungalov na stubovima iznad mora, direktan pristup moru, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, spoljašnja kada, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.

Beach Room: 41-45 m2, u zgradi sa 12 rezidencijalnih jedinica, u prizemlju, kupatilo, tuš, WC, fen, telefon, TV, wi-fi, klima, sef, mini-bar uz doplatu, ketler, kafa/čaj, opremlljena terasa.