Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* Maldivi

U jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Lepo uređen rizort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično je uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“, sa ponudom internacionalnih jela i pogledom na Indijski okean. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa delom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela. Za decu postoji “kids club” i meni za decu, kao i usluge bebisitera uz doplatu.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog poupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 11-00h)

Besplatne usluge/aktivnosti: kanu, stoni tenis, SUP, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu šampanjca, čokoladu 60 minuta “couple massage”, kao i “Dolphin Cruise” (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI), joga, jedrenje

Smeštajne jedinice: 176

Deluxe: 51-60 m2, u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, elegantno i moderno uređene, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.

Island Cottage: 71-80 m2, bungalov, elegantno i moderno uređene, poluotvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.

Beachfront Deluxe: 51-60 m2, na plaži, u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Beachfront Cottage: 71-80 m2, zasebni bungalovi direktno na plaži, kupatilo sa kadom i WC, tuš na otvorenom, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom i pogledom na more.

Cottage with Pool: 71-80 m2, zasebni bungalovi sa delimičnim pogledom na more, privatan bazen, poluotvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Water Bungalow: 51-60 m2, na stubovima iznad mora, odvojeni bungalov, kupatilo sa kadom, tušem/WC, fen, TV, wifi, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom i direktim izlazom na more.