Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* Maldivi

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Hotel je ušuškan u bujnu tropsku vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana “Madi” nudi još jedan a-la- carte restoran “Malamathi” kao i snack bar i pool bar. U ponudi hotela je i bazen, suvenirnica, juvelir, biblioteka, internet Wi-Fi, spa centar.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 07:30-00h, kao i užina (kafa, čaj, peciva) u periodu 16-18h)

Besplatne usluge/aktivnosti: skvoš, stoni tenis, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 112

Economy: 31-35 m2 (5), u unutrašnjosti ostrva u blizini ronilačke škole u bloku sa 5 soba, jednostavno uređene, kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa.

Standard: 31-35 m2 (14), u unutrašnjosti ostrva, spoljno kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa, pogled na baštu.

Superior: 51-60 m2 (28), u dvospratnim zgradama sa 4 sobe, spoljno kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa balkonom ili terasom.

Beach Bungalow: 36-40 m2 (46), zasebni bungalovi direktno na plaži, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom.

Water Bungalow: 71-80 m2 (24), na stubovima iznad mora, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, DVD, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, sa terasom.