Summer Island Maldives 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Summer Island Maldives 4* Maldivi

Hotel se nalazi na idiličnom ostrvu sa sitnim belim peskom, bujnom vegetacijom i mirnom lagunom sa prozirnom tirkiznom vodom. U blizini se nalazi koral koji pruža mogućnosti istraživanja podvodnog sveta. Hotel poseduje recepciju, butik, suvenirnicu, 2 restorana na bazi švedskog stola, jedan restoran a la carte, dva bara, infinity bazen površine 180 m2.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola kao i jedna flaša vode dnevno. Kod usluge punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola kao i jedna flaša vode dnevno. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h, kao i užina (kafa, čaj, peciva) u periodu 16:30-17:30h)

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, badminton, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina i korpu voća u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 156

Garden room: pogled na baštu, nepušačka soba, kupatilo na otvorenom, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, frižider, terasa.

Superior bungalow: pogled na more, u prizemlju, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Superior beach: na plaži, u prizemlju, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Superior Vista: na plaži, na spratu, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, sef, TV, čajnik, kafa, čaj, terasa.

Premium Beach Villa: 41-45 m2, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, đakuzi, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, minibar (dodatno se plaća), sef, TV, DVD, telefon, čajnik, mašina za espreso, kafa, čaj, terasa.

Water Villa: Bungalov koji se nalazi na stubovima iznad mora, pogled na more, đakuzi, tuš, WC, fen za kosu, klima, ventilator, minibar (dodatno se plaća), sef, TV, DVD, telefon, čajnik, mašina za espreso, kafa, čaj, terasa.