Holiday Inn Kandooma 4+* Maldives
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Holiday Inn Kandooma 4+* Maldives

Rizort ima neobične arhitektonske elemente i moderan dizajn, svetle vile belim drvenim nameštajem i tirkiznim detaljima. Pogodan je za porodice, ali i grupe prijatelja i parove. Sadrži recepciju, wifi u celom rezortu, butik, biblioteku, infinity bazen, kids club, dečiji bazen, 4 bara od kojih se jedan nalazi na krovu i pogodan je za uživanje u zalasku sunca, jedan restoran na bazi švedskog stola i jedan a la carte restoran.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 11-00h).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, kajak, teretana, snorkling, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu, ako bukiraju Overwater Villu dobijaju i čokoladu, jagode i večeru u restoranu “The Kitchen” (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja). 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, joga, katamaran, ronjenje, ronilački kursevi

Smeštajne jedinice: 162

Beach View Villa: 46-50 m2, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na plaži, svetle i prijatne sa belim drvenim nameštajem i tirkiznim nijansama, poluotvoreno kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, opremljena terasa.

Beach House: 71-80 m2, odvojena dvospratna vila, sa spavaćom sobom sa balkonom i kupatilom na spratu, i otvorenim opremljenim dnevnim prostorom u prizemlju, spoljašnjim tušem, kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, opremljena terasa. 

Overwater Villa: 81-90 m2, na stubovima iznad vode, direktan pristup vodi, pogled na more, kupatilo, spoljašnja kada, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa, viseće ležaljke.