Embudu Village 3+* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Embudu Village 3+* Maldivi

Tropsko ostrvo dugo 3 kilometra, a hotel je poznat po zadivljujućem grebenu i spektakularnim mestima za ronjenje, od kojih se čak 35 nalaze u neposrednoj blizini. Raže, ajkule, kornjače I druge neverovatne životinje mogu da se nađu oko grebena. Takođe nudi mnoštvo sadržaja, pored prekrasne prirode i idiličnih pogleda, nudi zabavu i sport. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru. Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, lokalno vino i žestoka pića u periodu 09-00h), užina 16-18h (kafa, čaj, peciva).

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, stoni tenis, badminton, bilijar, snorkling u hotelu

Usluge/aktivnosti uz doplatu: vindsurfing, ronilačka obuka (SSI), ronjenje na grebenu, sportovi na vodi.

Smeštajne jedinice: 124

Economy room: nalazi se u dvospratnoj zgradi na pristaništu, pogled na vrt. Sadrži: tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, minibar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, balkon ili terasu.

Superior room: nalazi se sa morske strane sa 4-8 jedinica. Sadrži: tuš, WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar, telefon, frižider, kuvalo za vodu, terasu.

Water Bungalow: postavljen je na stubovima iznad mora sa ugrađenim staklenim prozorima u podu i pogledom na more. Sadrži: prostor za sedenje, kadu, WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, TV (satelitska TV, nacionalna televizija), telefon, frižider, terasu.