Cinnamon Dhonveli 4* Maldives
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Cinnamon Dhonveli 4* Maldives

Hotel se nalazi Na ostrvu Dhonveli veličine 600 m x 100 m, u Severnom Male Atolu. Na ovom ostrvu pronaći ćete odlične uslove za opušteni odmor. Ljubitelji kupanja uživaće u maloj laguni ostrva. Dhonveli je naročito poznat kod surfera iz celog sveta, za koje je ovo ostrvo i njegovo okruženje pravi Eldorado. Restorani ,,Koimala” i ,,Maakana” raspoređeni su na različitim delovima ostrva. U zavisnosti od smeštaja, gosti se hrane u nekom od restorana. 2 bara, bazen sa odvojenim bazenom za decu, igralište za decu, suvenirnica, Wi-Fi uz doplatu. U cilju zaštite ostrva od erozije, na nekim mestima su izgrađeni lukobrani, koji štite ostrvo od talasa.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog punog pansiona uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Kod usluge All inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h), užina 16-17h i 22:30-23:30h. Kod usluge Ultra All Inclusive uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, sokovi, kokteli, lokalno vino i žestoka pića, u periodu 09-00h), užina 16-17h i 22:30-23:30h, kao i strana žestoka pića u periodu 09-00h, piće u mini-baru koje se dnevno dopunjava, kao i jedan spa tretman po boravku, wifi, ekskurziju.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, teniski teren

Za mladence (medeni mesec) dobijaju flašu vina u hotelu (važi u roku od 6 meseci od venčanja, naglasiti prilikom bukiranja).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kanu, kajak, džet-ski, snorkling, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 152

Superior Ocean View Room: 51-60 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, TV, telefon, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa.

Beach Bungalow: 51-60 m2, bungalov na  plaži, pogled na more, spošljašnji tuš, wc, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, terasa.

Duplex Garden Bungalow: 51-60 m2, pogled na baštu, odvojena dnevna soba, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa 

Water Bungalow: 61-70 m2, bungalov na stubovima iznad mora, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, đakuzi.

Junior Beach Suite: 91-100 m2, pogled na baštu, kombinovan dnevni boravak i soba, kupatilo sa kadom, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, đakuzi

Beach-Pool-Suite: 91-100 m2, pogled na baštu, kombinovan dnevni boravak i soba, kupatilo sa kadom, spoljašnji tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, đakuzi, privatan bazen

Overwater Suite: 91-100 m2, severna strana, pogled na more, odvojena dnevna soba, odvojena spavaća soba, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, wifi, aparat za kafu/čaj, terasa, đakuzi.