Sandie's Bathala 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Sandie's Bathala 4* Maldivi

Ovaj rizort nalazi se na ostrvu veličine oko 300 x 150 metara, sa odličnim koralnim grebenom pogodnim za ronjenje i snorkling. Ostrvo je smešteno u tirkiznu lagunu sa plažma sa belim peskom. Hotel ima recepciju, wifi, TV sobu, butik, a la carte restoran sa morskom hranom, restoran na bazi švedskog stola, bar na plaži, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, popust u a la carte restoranima, piće (bezalkoholna pića, voda, kafa, čaj, pivo, lokalno vino u periodu 10-00h; žestoka pića i kokteli u periodu 18-00h), užina, snorkling. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, teretana, snorkling, joga, akva aerobik.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, ronjenje, ronilački kursevi (PADI, CMAS, SSI)

Smeštajne jedinice: 73

Beach Bungalow: 31-35 m2, na plaži, pogled na more, poluotvoreno kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa. 

Water Villa: 36-40 m2, bungalov na stubovima iznad lagune, pogled na more, direktan pristup moru, kupatilo, tuš, WC, fen, klima, ventilator, sef, telefon, wi-fi, ketler, kafa/čaj, opremljena terasa.