Steigenberger Aqua Magic 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Steigenberger Aqua Magic 5* Hurgada

Hotel se nalazi našetalištu Memši, na drugoj liniji od mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra, Sakaleoko 5 km. Preko puta šetališta se nalazi hotel Steigenberger Al dau Beach, uređena Al Dau promenada, prodavnice, na par minuta hoda od hotela se nalaze super market, Papas bar i klub, Hard Rock.

Poseti sajt

Plaža: Plaža hotela Steigenberger Al dau Beach, peščana, duga 400 m koja se nalazi preko puta šetališta. Veći deo je uređena kupališna zona dok je manji deo sa koralnim grebenom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 725 soba i apartmana od kojih je 294 Family suite-a dizajnirano za porodice sa decom. Standardne sobe oko 24 m2 za maksimum za 2 osobe, sa velikim prozorima od poda do plafona ili sa francuskim balkonom, imaju pogled na baštu ili bazene, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja, Superior sobe oko 32 m2 za maksimum za 2 osobe sa pogledom na bazene ili lazy river sa terasom, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja, Deluxe sobe oko 45 m2 za maksimum 2 osobe + 1 dete ili 3 osobe, sa balkonom ili terasom, sadrže king size ili 2 odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj, Family sobe oko 55 m2 za maksimum 2 osobe + 2 dece , sastoje se iz dve odvojene prostorije sa terasom ili balkonom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, LCD TV, klima uređaj, mini bar, telefon, sef, wifi (uz doplatu), ketler za kafu/čaj, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Magic Flavors", restoran „Magic Seasons", restoran-bar na plaži „Magic Blue", restoran kod aqua parka „Magic Palappa",restoran-bar „Magic Sky" na krovu,„Magic Souk", bar „Magic Lounge", aqua park sa 8 tobogana, piratski brod sa 2 tobogana, lazy river dužine oko 450 m i bazen na krovu samo za odrasle. Za najmlađe goste hotela tu su mini club, kids club, dečiji restoran. Hotel ima centar za ronjenje, golf teren sa 9 rupa, fitnes centar, tradicionalan suk,  Spa centar. WiFi Internet je besplatan u lobiju, dok se u sobama dodatno plaća.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Pripada nemačkom lancu hotela i kategorisan je kao jedan od najboljih aqua park hotela. Preporučujemo ga porodicama sa decom većeg uzrasta jer je plaža daleko, usled velike površine hotelskog kompleksa.