Shams Safaga Resort 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Shams Safaga Resort 4* Hurgada

Hotel se nalazi u Soma Bay zalivu, oko 50km od centra Hurgade, oko 8km od Safage i oko 45km od aerodroma. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju 1km dugačku peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Sobe: Hotel ima 340 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu.Standard rooms se nalaze na petom spratu u glavnoj zgradi i mogu imati pogled na more ili baštu. Family rooms se nalaze u glavnoj zgradi.Bunglaow rooms se nalaze direktno na plaži ili u bašti.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2011. godine, sastoji se od glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 340 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji kao i restoran i nekoliko barova. Usluga pranja i peglanja veša. internet cafe, doktor na poziv, prodavnice, frizerski salon. Hotel u ponudi ima dečiji bazen, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana The Garden (glavni restoran), The Dolphin i Palm Beach Snack Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – The Coffee Shop, Dawar El Omda Oriental Cafe, The Pool Bar, The Green Bar i bar u diskoteci.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.