Caves Beach Resort 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Caves Beach Resort 5* Hurgada

Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 10km od centra Hurgade.

Poseti sajt

Sobe: Sve sobe su unikatnog dizajna prostrane, moderno opremljene pećine i imaju klima uređaj, balkon ili terasu, sef, ketler, SAT LCD TV, fen za kosu.
Standard caves su veličine oko 40m², deluxe caves su veličine oko 50m², royal caves su veličine oko 60m².

Hotelski sadržaj: Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina, po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine, čini ga jednospratna glavna zgrada i nekoliko četvorospratnih aneks zgrada, u ponudi ima 385 smeštajnih jedinica. Hotel je predviđen samo za odrasle osobe (16+). Lekar, servis pranja i peglanja veša. Hotel ima 3 bazena (bazen sa animacijama i dva bazena gde gosti mogu da uživaju u potpunoj tišini), odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, ping pong, teren za fudbal, večernji program i gala večere. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste moderno opremljenu teretanu besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Flinstone, Dino’s Beach Restaurant, Betty’s Restaurant, Bam Bam (roštilj) i Pebbles Teppanyaki (japanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Fred’s Lobby Bar, Barney’s Bar, Betty’s Bar, Dino’s Beach Bar, Lava Lounge Bar i Lava Disco. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.