Old Palace Resort 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Old Palace Resort 5* Hurgada

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 30km od Hurgade i oko 25km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugu oko 160m sa postepenim ulazom u more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane

Sobe: Hotel u ponudi ima 250 smeštajnih i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu.Standardne sobe su veličine oko 37m², imaju pogled  na baštu.Superior sobe su veličine oko 37m², imaju delimični pogled na more ili na bazen.Deluxe sobe su veličine oko 47m² imaju direktni pogled na more ili na bazen.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2008. godine, zauzima površinu od 62.000m² i sastoji se od glavne i 3 aneks zgrade (4 sprata), u ponudi ima 250 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni barovi, restorani kao i sportsko-zabavni sadržaji.Za decu tu su igralište, mini klub i animacije za decu. Prodavnice, rent a car, limuzina, bankomat, lekar, konferencijska sala, frizer. Hotel ima glavni bazen, relax bazen sa jacuzzi-jem, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo, pikado. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela besplatno. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i čaj, kolači, sladoled i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana – El Kasr (glavni restoran), La Cucina (italijanska kuhinja) i Poncho (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi -Sea Breeze Bar, Jacuzzi Bar, Beach Bar i Al Khan Terrace. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.