Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4+* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4+* Hurgada

Nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Sobe: Kompleks u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. Fort Arabesque Beach Resort & Spa:Standard rooms su velicine oko 30mnalaze se na svim spratovima i imaju pogled na baštu. Superior rooms su veličine oko 38m2, nalaze se na 2, 3 i 4 spratu i imaju direktan i bočni pogled na more.Family rooms su veličine oko 43m2 (mogu imati 2 king size kreveta ili 1 king size krevet + 1 single krevet + sofa), imaju pogled na baštu ili bazen, nalaze se na prvom spratu.Fort Arabesque The Villas je deo hotela kaskadno orijentisan, nekoliko redova sa vilama koje su povezane bazenom ali tako da svaka ima dovoljno privatnosti:Vila swim up one bedroom je veličine oko 90m2 i sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe, ima terasu i direktan izlaz na bazen. Vila swim up two bedroom je dupleks veličine oko 90m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, dva kupatila.Fort Arabesque West Bay:Standard rooms su veličine 32-42mimaju pogled na more ili delimičan pogled na more.Superior room su veličine oko 35mimaju pogled na more.Junior Suites su veličine oko 55mimaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1997. godine a poslednji put renoviran 2013. godine. Čine ga četvorospratne zgrade i u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu. Kompleks ima tri dela – Fort Arabesque Beach Resort & Spa, Fort Arabesque The Villas (samo za starije +16) i Fort Arabesque The West Bay (samo za starije +16). Svaki od ova tri dela ima svoju recepciju sa lobijem i restorane a kompleks funkcionise kao jedna celina (nema zabrane kretanja). Hotel je okružen prelepim baštama, nudi besprekornu uslugu a zbog bogatog i živopisnog podvodnog sveta predstavlja savršen izbor za sve ljubitelje ronjenja. Lekar na poziv, prodavnice odeće, kože i zlatare, bankomat, apoteka, frizerski salon, gift shop, servis za pranje i peglanje veša. Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle i 1 za decu, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, sportovi na vodi, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju).

Usluga: Usluga u hotelu je Premium All Inclusive i All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U delu Fort Arabesque Beach Resort & Spa gostima su na raspolaganju restorani The Beach Resort Main Restaurant, La Piazza i Club 159 (uz doplatu). U delu Fort Arabesque The Villas gostima su na raspolaganju dva a la carte restorana – The Pavilion (doručak i večera) i Club 159 (restoran-bar, služi ručak i večeru), kao i La Piazza. U delu Fort Arabesque West Bay gostima je na raspolaganju glavni restoran The West Bay toranu, La Piazza i Club 159 (uz doplatu).
Gostima su na raspolaganju barovi – Sunset Bar (West Bay), Beach Bar (Beach Resort), The Red Rocks (Beach Resort), Le Jardin (Beach Resort), Swim-up Pool Bar, Arena Bar, Windbreaker Bar (West Bay).Usluga Premium All Inclusive u odnosu na All inclusive dodatno nudi:
– obroke u dva a la carte restorana – The Pavilion i Club 159, 
– uslugu Beach Service Plus – rezervaciju ležaljke i suncobrana po izboru sa mini frižiderom na plaži sa pićem, 
– besplatnu neograničenu upotrebu teretane, 
– besplatan internet u javnim prostorijama,    
– popust u Spa centru i 
– pripremu koktela sa premium lokalnim pićima.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.