Marlin Inn Azur Resort 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Marlin Inn Azur Resort 4* Hurgada

Hotel se nalazi na početku uređenog šetališta, Memše. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 4 km, od centra grada Sakale oko 2 km i od tržnog centra Senzo Mall oko 11 km. Na stotinak metara hoda od super marketa, fast food-a, McDonald's-a i kafića.

Poseti sajt

Plaža: Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 419 soba, od kojih su 206 Standardne, 79 sa pogledom na more, 80 delimičan pogled na more, 32 sa pogledom na bazen i 22 junior suite-a. Standardne sobe (oko 30 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Sve soba imaju kupatilo sa kadom, SAT TV, fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, bankomat, lobi, 8 liftova, WiFi internet u lobiju besplatan, glavni restoran, bar na plaži, lobi bar, bar "Joker", spoljašnji bazen ne greje se zimi, bazen za decu, animacioni program, teretana, stoni tenis, bilijar, uz doplatu sauna, jacuzzy, masaže.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...). 

Napomena: Ekonomičnih 4*, odlična lokacija i odnos cene i kvaliteta. Preporuka za parove.