The Cascades Golf Resort 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

The Cascades Golf Resort 5* Hurgada

Nalazi se u laguni Soma Bay, oko 45km južno od Hurgade i aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu do koje vozi besplatan shuttle bus na svakih 5 minuta. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel u ponudi ima 159 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, LCD SAT TV, mini-bar, klima uređaj, sef.Standard room je veličine oko 44m2, ima delimičan pogled na more.  Deluxe room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf ili more. Executive room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf, bazen ili more. Junior suite je velilčine 60-105m2, sastoji se od dnevnog boravna i spavaće sobe.Suite je veličine 90m2, ima dnevni boravak i spavaću sobu. 

Hotelski sadržaj: The Cascades Golf Resort (ex Westin Soma Bay) se nalazi na najvišem delu zaliva Soma bay odakle se pruža fantastičan pogled na golf terene i more. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i veliki izbor sportskih aktivnosti.Golf terene i resort je dizajnirao poznati golfer Gary Player. U sklopu hotela je i jedan od najvećih i najbolje opremljenih Spa centara. Usluga pranja i peglanja veša, sala za konferencije, parking. Hotel u ponudi ima teretanu, teren za tenis, teren za skvoš, bazen, animacije. tereni za golf. Spa centar obuhvata površinu od 7.500m2 i ima 65 soba za tretmane. Svi tretmani se plaćaju. 

Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran The Gallery, kao i nekoliko a la carte restorana – Seashell, The Spikes i Sobar. Hotel u ponudi ima i nekoliko barova.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.