Gravity Sahl Hasheesh ex Ocean Breeze Hotel 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Gravity Sahl Hasheesh ex Ocean Breeze Hotel 5* Hurgada

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.Superior  sobe imaju oko 28m²Porodične sobe imaju oko 45m² i sastoje se od dnevnog boravka i sobe sa bračnim ili dva single ležaja.

Hotelski sadržaj: Resort je otvoren 2018-te godine, zauzima površinu od 30.460m².  Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 20 vila tipa bungalov i raspolaže sa 423 sobe. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m².  Hotel ima svoju marinu. Frizer, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodavnice. Hotel ima 7 bazena. Tokom zimske sezone se greje jedan bazen za odrasle i jadan dečiji bazen ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, trbušni ples, aerobik, zumba, vaterpolo, stoni tenis, jutarnja gimnastika, kao i večernji program. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa nekoliko a’ la carte restorana – meksički i brazilski, italijanski, orijentalni, azijski ( orijentalni i brazilski a’ la carte restorani su besplatni u toku boravka od minimum 7 dana uz prethodnu rezervaciju), a tu su i barovi – 7K Lounge Bar, La Wien Lobby bar, Splash Pool and Beach bar, Arabesque Oriental Bar, Carina Disco bar. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno vreme na oderđenim mestima.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.