Casa Cook El Gouna 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Casa Cook El Gouna 5* Hurgada

Nalazi se u El Gouni, oko 3km od marine i oko 43km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 100 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, fen za kosu.Standard room (oko 39m2) – imaju pogled na baštu ili more. Premium Roof Terrace (oko 48m2) – nalaze se na poslednjem spratu i imaju pogled na more ili baštu.Junior Suites (42-48m2)- imaju izlaz na bazen, pogled na baštu ili bazen. Villa (oko 83m2) – sastoje se od dve spavaće sobe, imaju privatni bazen i pogled na baštu ili more. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2019. godine, izgrađen je u modernom stilu i u ponudi ima 100 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko zgrada. Hotel predstavlja dobar izbor za ljubitelje sportova na vodi. Gosti mogu da uživaju u predivnom ambijentu, besprekornoj usluzi kao i sadržajima koje hotel nudi. Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima bazen, animaciju, Wi-Fi internet. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom i polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncepu su sok i kafa uz doručak, uz večeru se sva pića dodatno naplaćuju kao i  užine i pića u toku dana. Voda  je u uključena u koncept samo uz obrok (doručak, večera). Hotel u ponudi ima The Kithchen Club (a la carte restoran) i bar The Beach Club.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.