Albatros Beach Club Abu Soma 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Albatros Beach Club Abu Soma 4* Hurgada

Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 45km od aerodroma u Hurgadi.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju 180m dugačku plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Sobe: Hotel u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler, fen za kosu. Standard room je površine oko 37m² i može imati pogled na more ili bazen.Deluxe room je površine oko 37m² i ima pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2021. godine kao deo poznatog lanca hotela Pickalbatros (ex Amwaj Blue Beach Resort & Spa). Sastoji se od dve četvorospratne zgrade i u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrstan sportski sadržaj. Hotel ima tri otvorena bazena – 2 bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, dva bazena se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojku na plaži, tenis, teretanu, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (u javnim prostorijama ograničene brzine). U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju zatvoreni bazen.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) i užine u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, à la carte restorani kao i nekoliko barova (Columbus caffe, Lobby bar, Beach bar, Sports bar). U konceptu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Od 25.11 2021 otvoren je i novi à la carte restoran “Red Sky”. U restoranu se služi italijanska kuhinja i otvoren je za vreme večere uz prethodnu rezervaciju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.