Protels Grand Seas Resort 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Protels Grand Seas Resort 4* Hurgada

Hotel je lociran u južnom delu Hurgade, na 7 km od internacionalnog aerodroma u Hurgadi i udaljen 12 km od Marine, na samo 2 km od Senzo Mall-a.

Poseti sajt

Plaža: Privatna, peščana gde je veći deo kupališna zona sa postepenim ulaskom bez korala. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 226 smeštajnih jedinica različitih kategorija, standardne sobe, deluxe family sobe i junior suite. Standardne sobe su veličine 42 m2 namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i jedno dete, deluxe family veličine 70 m2 sa odvojenim dnevnim boravkom namanjene za smeptaj 3 odrasle osobe i jednog deteta ili dvoje odraslih i dvoje dece. Junior suite je veličine 54 m2 i namenjen je za smeštaj do 3 odrasle osobe.
Sve sobe u svom sastavu imaju SAT TV, telefon, električni sef, mini bar, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, kelter za kafu ili čaj, klima uredjaj, terasu ili balkon.

Hotelski sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: Glavni restoran, 2 spoljašnja bazena od kojih jedan dečiji, bar na plaži, bar na bazenu, Wifi u jadvni delovima hotela, teren za odbojku, teren za tenis, 1 multifunkcionalni teren za sportove, akva centar, fitnes centar, sto za bilijar i za stoni tenis, dečiji centar, više prodavnica(market, suvenirnica, parfimerija...), SPA i wellness centar sa hamamom, frizerski salon, aktivna animacija za odrasle i decu.

Usluga: All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje

Napomena: Ovaj hotel je namenjen kako porodicama sa decom tako i parovima, odlukuje ga široka peščana plaža I lepo uredjena regija.