Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 4* Hurgada

Hotel Le Jardin zauzima površinu od oko 27.000 m2. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 20 km, od centra grada 15 km i 10 km od El Goune. Nalazi se pored hotela Amc Royal. Sastoji se iz petospratne zgrade.

Poseti sajt

Plaža: Sopstvena, peščana plaža, manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje specijalne obuće. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotel zauzima površinu od 27.000m2, sastoji se od petospratne glavne zgrade i raspolaže sa ukupno 557 soba, od kojih su 530 Standardne, 23 Bungalova i 4 Family sobe. Standardne sobe (oko 25 m2) za maksimum 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle sadrže king size ili dva odvojena ležaja i 1 pomoćni ležaj. Family sobe (oko 50 m2 - jedna prostorija) za maksimum 2 odrasle + 2 dece. Sve soba imaju kupatilo sa kadom ili tušem, SAT TV, fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, digitalni sef, dd telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, bankomat, lobi, 8 liftova, WiFi internet, glavni restoran, a la carte restorani uz doplatu italijanski, azijski i riblji, snack bar na bazenu, lobi bar, bar na plaži, shisha bar, disko, aqua park 12 tobogana od kojih su 6 za decu manjeg uzrasta, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, animacioni program, dečiji klub 5-12 god, aerobik, teretana, odbojka na plaži, boća, pikado, stoni tenis, uz doplatu centar za sportive na vodi i ronjenje, bilijar i wellness, doktor na poziv 24h, prodavnice.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Odličan aqua park za decu i odrasle, preporuka za parove i porodice sa decom. Ekonomičnih 4* sa dosta zelenila, odličan odnos cene i kvaliteta.