Sheraton Miramar Resort El Gouna 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Sheraton Miramar Resort El Gouna 5* Hurgada

Nalazi se u centru El Goune, oko 35km od  aerodroma i centra Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koju čini nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel ima oko 340 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, klima uređaj, SAT TV, digitalni sef, mini bar. Porodične sobe su povezane vratima.Standardne sobe su veličine 38-42m2.

Hotelski sadržaj: Izgrađen je u živopisnom stilu na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima, jedinstveni je spoj prirode i modernog i predstavlja idealno mesto za odmor, zabavu, bračno putovanje, boravak sa decom. Ima nekoliko plaža u lagunama. Ekskluzivan, ogroman kompleks hotela u stilu orijentalnog naselja, dizajnirao je svetski poznati arhitekta Michael Graves.Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gde se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub i igralište. Usluga pranja i peglanja veša, menjačnica, frizerski salon, prodavnice, doktor, rent-a-car. Hotel ima 2 bazena za odrasle sa slatkom vodom (1 bazen se greje), 3 bazena za decu sa slatkom vodom, klub za decu, jogu, gimnastiku u vodi, Wi-Fi u javnim prostorijama. Gosti mogu besplatno da koriste fitness centar.

Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around” u nekom od hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.