Fanadir Hotel El Gouna 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Fanadir Hotel El Gouna 4* Hurgada

Nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji.Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Sobe: Standard sobe površine su oko 35m². Imaju klimu, SAT TV, sef, telefon, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen, minibar, balkon/terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine. U ponudi ima 54 smeštajne jedinice i idealan je za urbani odmor jer se nalazi u neposrednoj blizini kafića, restorana, klubova, barova i butika. Usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima bazen, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana, u ponudi je i AS Sammak restoran (riblji specijaliteti) kao i dva bara – Reflection Bar i O-Zone Pool Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.