Bella Vista Hotel 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Bella Vista Hotel 4* Hurgada

Hotel se nalazi u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju 150m dugu plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 270 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.

Hotelski sadržaj: Hotel u ponudi ima 270 smeštajnih jedinica. Nalazi se u Sakali, starom centru Hurgade. Gostima su na raspolaganju 4 restorana i 4 bara, kao veliki izbor zabavno sportskih aktivnosti. Za decu tu su mini klub, mini disko, bazen. Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, doktor, sala za sastanke. Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa delom za decu, stoni-fudbal, odbojka na plaži.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima četiri restorana – Sultana (glavni restoran), La Luna (italijanska kuhinja), Paradise i Pool Bar & Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caribbean Bar, Chin Chin Bar, Swim-up Bar i Billiard Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.