La Rosa Waves 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

La Rosa Waves 4* Hurgada

Nalazi se u Sakali, oko 10km od aerodroma. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Sobe: Hotel u ponudi ima 281 smeštajnu jedinice i sve imaju terasu/balkon, SAT LCD TV, mini bar, ketler, klima uređaj, fen za kosu, sef.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2020. godine, nalazi se u Sakali u blizini marine, tržnih centara, kafića i restorana. U ponudi ima 281 smeštajnu jedinicu, a gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i bazen. Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking. Hotel ima jedan bazen sa delom za decu, odbojku na plaži, teretana, bilijar, stoni tenis, dnevne i večernje animacije. Masaže, sauna i parno kupatilo.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je, pored glavnog restorana Loka Main Restaurant, na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana – Tota Fareast Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), Tappnyaki Restaurant, Italian Restaurant (besplatno jednom u toku boravka) i Sea Food Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića – kafa, topla cokolada, filter kafa, čaj, sokovi, pivo i vino.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.