Bellagio Beach Resort & Spa 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Bellagio Beach Resort & Spa 5* Hurgada

Hotel se nalazi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma. 

Poseti sajt

Plaža: Hotele ima svoju peščanu 250m dugačku plažu sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. Deluxe sobe su veličine oko 32m2.Superior sobe su veličine oko 40m2.Porodične sobe su veličine oko 50m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga petospratna glavna zgrada i nekoliko šestospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. Za decu tu su aqua park, bazen, igralište. Menjačnica, rent-a-car, limuzina, apoteka, doktor na poziv, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park sa 2 tobogana za odrasle i 2 tobogana za decu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko a la carte restorana – Adriano (italijanska kuhinja), Dum Zum (azijska kuhinja) i Popeye Fish Bowl (riblji specijaliteti), Yaldiez (mediteranska kuhinja) i Parrot (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi – Blues Lobby Bar, Fizz Pool Bar, Frisky’s Beach Bar, Cafe De Paris i Jazz Pub.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.