Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 4* Hurgada

Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 366 soba –  standardne, superior, family sobe i junior suites. Sve sobe gledaju na bazen i vrt i imaju  klima uređaj, fen, mini bar, sef, balkon ili terasu. Superior i porodične sobe imaju i ketler.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna  objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom.Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka.Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima.Usluga čuvanja dece nije moguća. Doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala. Gostima su na raspolaganju veliki bazen i dve lagune (74.000m²), uključujući i dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu). Tokom zimske sezone greje se samo glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela),  odbojka, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, joga, stoni tenis kao i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela. U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu u trajanju od jednog sata besplatno.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više restorana u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U glavnom restoranu Cascade Main Restaurant služe se doručak, ručak i večera. U koncept su uključena alkoholna i bezalkoholna domaća pića, užine. Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – La Luna (italijanski restoran, potrebna rezervacija 24h unapred) i The Moon (azijska kuhinja, potrebna rezervacija 24h unapred, renovira se). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Royal Piano Bar, The Lagoon Bar i Beach Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.