Ali Baba Palace 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Ali Baba Palace 4* Hurgada

Nalazi se oko 11km od aerodroma i oko 18km od centra Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Sobe: Hotel u svojoj ponudi ima 756 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar. Sef se nalazi na recepciji i ne doplaćuje se. Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i veličine su 33-35m(mali broj soba ima pogled na more).Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen, veličine su 33-35m2.Porodične sobe čine dve sobe sa kvadraturom po 33-35m(u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj dva single kreveta), sobe su odvojene vratima.

Hotelski sadržaj: Kompleks je otvoren 2000. godine, prostire se na površini od oko 120.000mi u ponudi ima 756 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspologanju veliki izbor aktivnosti u okviru samog kompeksa, nekoliko bazena, aqua park i nekoliko restorana i barova. Za decu tu su mini klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, aqua park, igralište. Usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, prodavnice, sala za sastanke, sef na recepciji (besplatno). Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko bazena, dečiji bazen, aqua park za decu, aqua park za tinejdžere, 2 terena za tenis, teren za košarku i fudbal, stoni tenis, odbojku, mini golf, animacije, teretana, časove plesa. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i Bella Italia (italijanska kuhinja), Zomorodah (orijentalna kuhinja) i Ali Baba Sushi Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i 40 Thieves Disco. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.