Steigenberger Golf Resort 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Steigenberger Golf Resort 5* Hurgada

Nalazi se u El Gouni, nedaleko od centra mesta, na oko 25km od aerodroma u Hurgadi. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima sopstvenu plažu smeštenu u laguni, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Gostima hotela je na raspolaganju i plaža hotela Labranda Club Paradisio, do koje više puta u toku dana vozi shuttle boat u skladu sa utvrđenim rasporedom (raspored je podložan promeni u skladu sa vremenskim uslovima).  

Sobe: Resort raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnim ili trospratnim zgradama. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, LCD TV, sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu i minibar. Standard sobe: površine su oko 54m² i nalaze se u prizemlju. Imaju terasu sa pogledom na vrt.Superior sobe: površine su oko 54m² i nalaze se na višim spratovima. Imaju deo za sedenje i balkon sa pogledom na na bazen, lagunu ili terene za golf.Junior Suites: površine su oko 72m². Imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i balkon/terasu sa pogledom na lagunu ili terene za golf.Family sobe: površine su oko 72m². Osim francuskog ležaja (ili dva single ležaja) imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i terasu sa pogledom na vrt, bazen ili lagunu. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2009. godine. Ovaj luksuzni resort smešten je na poluostrvu, okružen golf terenima, nedaleko od centra El Goune.  Kompleks predstavlja spoj moderne i arhitekture u nubijskom stilu. Čine ga dvospratne i trospratne zgrade – glavna i aneks zgrade i u ponudi ima 268 smeštajnih jedinica. Svojim sadržajem i besprekornom uslugom predstavlja dobar izbor kako za ljubitelje golfa, tako i za parove i porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Labranda Club Paradisio (pristup plaži, terene za tenis i sqash).Za decu tu su dva bazena, kao i mini klub i igralište u hotelu Labranda Club Paradisio. Bankomat, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, salon lepote. Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za decu, bilijar, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži, mini fudbal, terene za tenis i squash u hotelu Labranda Club Paradisio. Spa & wellness centar izgrađen je u stilu tradicionalnog turskog kupatila. U okviru njega gostima su na raspolaganju dva relax bazena sa toplom vodom, parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, fitness centar.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, užina, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “Fairways”, gostima je na raspolaganju à la carte restoran “La Rotisserie” kao i nekoliko barova (“Lobby Lounge”, “Lagoon Terrace”, “Green Bar”, “Par 19”, “Golf View Terrace”, “Beach Bar”). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.