Albatros Citadel 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Albatros Citadel 5* Hurgada

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža je podeljena na tri dela: plaža kod prve lagune sa animacijama i delom za decu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gde je obavezna obuća za kupanje  i treći deo je peščani deo plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 550 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, balkon/terasu.Standardne sobe su veličine 40-52m².Deluxe sobe su veličine oko 70m² i imaju deo za sedenje. Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 58m².

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2008. godine, a 2018. godine  ulazi u sastav hotelskog lanca Pickalbatros, tako da je tad u potpunosti renoviran i ponovo otvoren. Ambijent hotela je u orijentalnom stilu. Gostima su na raspolaganju barovi, restorani kao i veliki izbor sadržaja za sport i zabavu.Za decu tu su mini klub, dva igrališta, dečiji bazen i dečiji meni u restoranu. Doktor, apoteka, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, bankomat, limuzina. Gostima su na raspolaganju 4 bazena (3 za odrasle i 1 za decu), 6 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na vodi, tenis, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “The Citadel”, gostima su na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana – “L’ Asiatique” (azijska kuhinja), “Tagine” (orijentalna kuhinja) i “Golden Boodha” (riblji restoran). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Columbus Bar & Terrace, Beach Bar, Infinity Pool Bar, Palm Pool Bar, Marina cafe i Shisha bar. U konceptu su užine, sladoled, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.