Premier Le Reve 5 * Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Premier Le Reve 5 * Hurgada

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu. Kupanje je moguće sa pontona jer je veliki plićak. Preporučuje se obuća za plažu.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Standard sobe su površine oko 49m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. Deluxe sobe su površine oko 49m2, imaju pogled na baštu, bazen i pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel u ponudi ima glavni veliki bazen, bazen sa slanom vodom, dva manja bazena i zatvoreni bazen na petom spratu, stoni tenis, aerobik, odbojku na plaži, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije. Internet je dostupan u javnim prostorijama hotela. Frizer, servis za pranje i peglanje veša, lekar, apoteka, limuzina. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, peciva, kolači, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Turquoise (glavni restoran), Ossiano Pool Restaurant, Bella Italian (italijanska kuhinja), Mermaid (mediteranska kuhinja), Miyako (japanska kuhinja), Mandarin (kineska kuhinja) i Little Delhi (indijska kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Executive Lounge Bar, Pool Bar, Long Bar, Lobby Bar i Vitamin Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.