Continental Hotel 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Continental Hotel 5* Hurgada

Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i oko 10km od starog dela Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen za kosu, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona. Classic partial sea view – sobe sa bočnim pogledom na more, nalaze se na drugom i trećem spratu. Classic sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na trećem spratu. Deluxe sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na četvrtom i petom spratu. Family sea side – sobe sa bočnim pogledom na more, nemaju terasu, nalaze se na drugom, trećem i četvrtom spratu.

Hotelski sadržaj: Hotel ima veliki bazen podeljen u 3 segmenta sa delom za decu i bebe  (samo jedan mali tobogan). Tokom zimske sezone se greje jedan segment glavnog bazena (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), teren za tenis, dva skvoš terena, mini golf, teren za košarku, teren za odbojku, teren za fudbal, animacije, Wi-Fi internet besplatan u lobiju. Prodavnice, frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor, sala za konferencije. Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima i nekoliko a’ la carte restorana – Al Dente (italijanska kuhinja, besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), Dabke (sirijska kuhinja), La Terrace Bar & Grill (brazilska kuhinja) i Al Khalig. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sundeck Bar (samo za odrasle), Captain’s Bar, Pool Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, kafa, čaj, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.