Mirage Bay Resort & Aquapark 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Mirage Bay Resort & Aquapark 4* Hurgada

Nalazi se u južnoj Hurgadi a od aerodroma i centra Hurgade je udaljen oko 15km.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 800m dugačkoj plaži. Upotreba suncobrana ležaljki, dušeka i peškira na plaži je besplatna.

Sobe: Hotel u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Sef se nalazi na recepciji i ne plaća se dodatno. Standardne sobe su veličine oko 35m2, mogu imati pogled na baštu ili bazen.Porodične sobe su veličine 65m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je izdgrađen 1994. godine a potpuno renoviran 2019. godine. Kompleks se sastoji od četiri  trospratne aneks zgrade (bez lifta) i u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, može se pohvaliti velikim brojem zabavnog sadržaja za goste svih uzrasta. Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, salon lepote, doktor, parking, apoteka, prodavnice. Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, akva park, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, aerobik, tereni za tenis. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela u skladu sa hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Karnak, International Restaurant (italijanska kuhinja), El Prince Omar (orijentalna kuhinja) i Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caesar Bar, Salsa Bar, Beach Bar i Aqua Bar. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.